Jump to content

Santtu

Members
 • Content count

  740
 • Joined

 • Last visited

About Santtu

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 09/10/1991

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Tre
 • Interests
  Futis

Contact Methods

 • MSN
  santtuonparas@hotmail.com
 1. UEFA Champions League 2010/11

  Eihän tuossa nyt ole mitään logiikkaa. Pique rikkoo Ronaldoa -> joko vapaapotku Madridille TAI tuomari katsoo edun, eli tässä tapauksessa antaa pelin jatkua ja Higuain tekee maalin. 0-1. Sillä että Ronaldo kaatuessaan osuu Mascheranoa ei ole mitään merkitystä. Barcelona pilasi minun jalkapalloni. Jatkossa kirjoittelen Jatkoajalle ja seuraan NHL:ää.
 2. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Mitä täällä oikein juhlitaan? Futishistorian laiskin kärkipari, työmoraali missä? Lisäksi Aden luonne on mm. vaikea. Vaihtoehtoja tosin ei ollut mutta..
 3. Real Madrid 10/11

  Hyvä avaus, kokoonpanoon sen verran muutosta että Albiol aloittaa Carvalhon paikalla ja Kaká Ronaldon. Ronaldo kärjessä, benzema vaihdossa.
 4. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Ruudille . Olisi pelaajatyyppinä tällä hetkellä täydellinen Madridiin, tap-in hyökkääjä sopisi hyvin esim. Super-Özilin eteen. Pelinrakennus on nyt niin hyvällä mallilla että kokenut, oikeaoppisesti sijoittuva ja varma viimeistelijä on palapelin viimeinen pala. Benzemastakin tuohon rooliin voisi olla mutta laiskana Karim ei jaksa pelata tilanteita loppuun/hakea sitä oikeaa paikkaa. Heppa myös kantaisi Valkoista paitaa ylpeydellä, palkka lienee se ja sama.
 5. Ballon d'Or 2010

  Fifan/uefan salaliitto jo mainittu? Ihan vitun paskaa. Messi räkii laliigassa jotain euro-getafeita vastaan kolme byrsää/peli xavin syötöistä ja floppaa ucl-välierän ja äm ämmät ja voittaa siltikin tuon pystin? Mitä vittua nyt taas. Kertoo myös paljon että yhden maalin Iniesta on toisena ko. äänestyksessä. Xavi ykkönen, Sneijder kakkonen. Onneksi sentään Mourinho sai omansa eikä sitäkin tuputettu unicefille.
 6. Real Madrid 10/11

  Sama parsan vastaavaan argoon ja jauhonaamaan. Eiku eihän täällä saanutkaan loukkaantumisia toivoa unicefille, pelkästään Madridille. Sori, mun moka.
 7. Loistavaa Joulujuhlaa!!!

  Raimo on syntynyt maaliskuussa
 8. Loistavaa Joulujuhlaa!!!

  Jes, hyvää joulua Valkoisille ja muillekkin!
 9. Real Madrid C.F. Copa del Rey 10-11

  8-0, Benzemalle ja Crisselle hatut. Kauden 25 matsista Crisse siis pistänyt 25 palloa sisään. Ei paha. Özil ja Leon sitten viimeistelivät nuo kaksi muuta, Leon Moratan hyvästä esityöstä. Matsista ei sinänsä mitään johtopäätöksiä/raportoitavaa ole, Levante oli paska ja Real pisti paikoista maaliin. Seuraavaan osaotteluun sitten junnuja.
 10. 2000-luvun paras urheilija

  Miinusta siitä että haluaa lopettaa uransa huipputasolla? Joopajoo
 11. Haaste: Wellsin kurmotussarja

  FF2:sella on 50 000 bissen juomis-skaba, täällä punnerrusta. Taidan pysyä bissessä ainakin tämän vuoden
 12. Ballon d'Or 2010

  Guardiolalla ei viime kaudelta ole yhtään mitään edellytyksiä tuon voittamiseen. Naurettavaa että kaveri edes on noin kovassa kolmikossa mukana. Ehkäpä enemmän hyvän junnutoiminnan ja yksilöiden tuotosta nuo Guardiolan mestaruudet kuin valmentajataitoa. Xavi, missä pelaa?
 13. Ballon d'Or 2010

  Voi jumalauta mitä touhua taas. Italian tupla ja tsämppärin voitto plus mm-kisojen finaalipaikka viidellä tehdyllä maalilla? Ei riitä? Toki se iniestan yhden maalin törkkäsy finaalissa noi kaikki saavutukset ohittaa. Valmentajista del Bosque, Mourinho ja Guardiola jäljellä. Guardiolahan tuon kevyesti vie, terveisin FIFA. Saiskohan Barcalle vielä jotain erillistä palkintoa yleisestä parhaudesta?
 14. Real Madrid 10/11

  Valencialta tärkeät pisteet 2-0 voitolla taskuun. Nyhjäämistähän tuo taas oli, mutta super-Cristiano paukautti bracet ja pisteet siis meille. Özililtä loistava peli, di Marialta taas tosi heikko. Pedro Leonia vaan rohkeasti kehiin, subina ainakin antanut vahvoja näyttöjä. Tänään lähdettiin 3 alemman kk-miehen voimin, eli avauksessa Xabi,Khedira ja Lass. Albiol pelasi pitkästä aikaa ja ihan varmoja otteita esitti, pelituntuman puute näkyi pariin kertaan. Myös Garay kohta palailemassa, joten toppariosastolle rotaatiota luvassa. Carvalho ainakin alkanut osoittaa väsymisen merkkejä joten hyvä homma. Myös Kakán paluu lähenee. Kiimassa odotan Kaká-Ronaldo-Özil hyökkäyskolmikkoa. Onnistuessaan huikeaa balettia, epäonnistuessaan.. no, Clasico-tasoa.
 15. Vuoden foorumisti 2010

  5p Obzen - hyvää suoriutumista moderaattorina ja plussaa myös kypsyydestä. 4p Léon - vaikka vaikuttaakin enemmän ff:llä niin mukava silti saada sisäpiirin tietoa espanjan fanikulttuurista tännekkin. 3p Cule92 - lähtöisin pirkkalasta 2p Robben - jaksaa pitää madridin osioo yllä ja kirjoitella raportteja viikosta toiseen. 1p Henkka14 - ihan hauskoja vääntöjä tänäkin vuonna ollut. Erityismainta vielä Jt26lle huikeasta tason nostosta.
×