Jump to content

Zacha

Members
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Zacha

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/05/1994
 1. Arsenal 2009/2010

  Cesc on todellakin erittäin kovassa vireessä, maailman paras minunkin mielestä tällä hetkellä! :pp vaikka pikkukolhuja on ollut, niin silti,tärkein pelaaja(tietenkään muita vähättelemättä) Cesc pelaa aivan kuin mestarit, tekee tärkeitä maaleja ja pelaa isoa roolia. Arsenal=tuleva liigamestari sanon minä
 2. Arsenal 2009/2010

  Puhuttiin että Gallas jos myytäisiin saataisiin massit semmoisen "rotan ostoon" Fabun vierelle. TOTTA. Mutta jos Gallas myytäisiin kenestä tulisi toinen toppari? En usko että rahat riittäisivät enää kovan profiilin hankintaan sinne puolustukseen... Djourou..? Hmm.. Silvestre? Mutta edelleen Gallas kannattaisi myydä, ja ostaa uusi toppari tilalle. Ja asiasta toiseen, sitten KUN Almunia lähtee 3 - 4 vuoden päästä ehkä, voisiko maalin suulle hankkia kenties Sergio Asenjon, jos mies ei esim Barcaan siirry Fabianskiin kun en edelleenkään oikein luota...
 3. Adebayor

  HMM.. Jaa-a.. Kenet sitten ostaisit targetiksi? Ja ihan semmoisen realistisen johon Arsulla olisi varaa? Paitsi silloin saattaisi ollakkin jos Ade myydään, mutta kuka sopisi pelityyliin paremmin..? Dzeko voisi olla hyvä, mutta epäilen suuresti hänen tuloaan Emiratesille.
 4. Arsenal 2009/2010

  Fabianski teki vissiinkii jatkosopimuksen Arsuun, joten luulen että Wengeri ei taida pistää miestä lainalle, vaan pitää kakkosena.. Harmi, sinänsä. Oisin ite laittanu mieluummin lainalle jonneki.
 5. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Toivon hartaasti että Ribery, Silva, Alonso ja Zlatan jää hankkimatta,, ainakin. Eihän sinne teille nyt voi perhana kaikki sentään tulla, Perez luulee vaan ja on kyllä naurettavaa JOS Madrid floppaakin ensi kaudella, kaikillä näillä huippumiehillään, ei millään pahalla Miten egot sopeutuvat yhteen joukkueen sisällä??
 6. Arsenal 2009/2010

  No joo, Djourou ei ehkäpä ole kyllä vielä aivan yhtä hyvä kuin Toure Gallas kaksikko.. Vermaelenista en oikein tiedä mitään. Mutta edelleen mielestäni Gallas kannattaisi myydä, kallis ja ikääkin sen yli 30.. Mutta kuka olisi mielestäsi sopiva kaveri Fabregasin viereen, JOS Song ja kumppanit eivät sitä tasoaan nosta? Ja joku ihan realistinen hankinta
 7. Adebayor

  Eli kuka on sitä mieltä että molemmat jatkavat, Ade piikissä ja Arshavin siinä alempana keskikentällä? Adebayor sopii mielestäni nimittäin erittäi hyvin Arsenaaliin ja pelityyliin, joten hänen ei kannattaisi lähteä.
 8. Real Madrid 09/10

  Maicon olisi kyllä loisto hankinta Blancosin takalinjoille, ei viihdy Interissä.. Ramosin voisi helpostikkin siirtää toppariksi, tekisi sieltä sitten nousuja ja siitä Raulista, en usko että kapteenia enää avauksessa nähdään, vaikka hyvä pelaaja onkin.. Ja kenties mieluummin kannattaisi myydä Van der Vaart poies kuin Sneijder..
 9. Barcelona 2009/10

  Niin kyllä, Henry oli viime kaudella erittäin hyvä laidassa, jatkaa siitä varmasti, mutta jos Eto'o myydään pois, ei olisi pakko hankkia välttämättä niin kovaa pelimiestä kuin Ibra, vaikka se ei tietenkään olis huono hankinta. Ja Hlebin voisi kyllä myydä jonnekkin, esim takaisin Englantiin, hänestä saisi varmasti vieläkin hyvän hinnan. Eipä valko-venäläinen hirveästi saanut chänssejä viime kaudella, mutta eipä tainnut sitten kyllä vakuuttaakkaan..
 10. Liverpool FC 09-10 Vihdoinkin mestari?

  Anteeksi vain, pahoittelen virhettä niin mutta nyt kannattaisi sitten Rafan etsiä sitä kunnon laituria, jos Babelikin on lähössä poies, esim takaisin Ajaxiin.
 11. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Samaa mieltä.. Ja olisi kyllä vielä harmillista jos Van Nistelrooy lähtisi pois, terveenä ollessaan on kuitenkin niitä maalejaiskenyt. Mutta voisihan hän Englantiin lähteä... Edelleen olen sitä mieltä että puolustusta kannattaisi Realissa nyt parantaa.. Perez voisi nyt etsiä niitä jostain Brasiliasta vaikka niin ei tuohoaisi jalkapalloa yltiöpäisellä rahankäytöllään.
 12. Liverpool FC 09-10 Vihdoinkin mestari?

  Tuo Pranjic, josta tuolla puhuttiin on luultavasti menossa kyllä Bayerniin. En menisi kyllä vannomaan miehen tasosta, ei pahalla ketään kohtaan.
 13. Paras jalkapallopeli ikinä

  Paras futispeli.. Paras on varmaan This is Football 04, pysty filmaamaan ja kaikkee... HAHA Nykyään tykkään kyllä pelata fifaa mutta niin..
 14. Ranska

  Ihan hyvä että Blancin miehistö voitti mestaruuden, onnea vain olivathan he jo aikaisemminkin kiusanneet Lyonia.. Mutta hyvä Ranskan jalkapallon kannalta että joku muu voitti. Siitä Juninhosta taas, uskon että mies siirtyy takaisin Brasiliaan, onhan hänellä jo ikää.. Mutta edelleen loistava erikoistilanne spesialisti ja johtaja tyyppi. Gourcuffin jatko Bordeauxissa on loistava juttu, paitsi en tiedä AC Milanin kannalta kun nyt Kakakin lähti, että olisiko ranskalaista tarvittu siellä
×