Jump to content

KyyhkyBoy

Members
 • Viestit

  1 964
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

2 seuraajaa

Tietoja käyttäjästä KyyhkyBoy

 • Taso
  Junior Member
 • Syntymäpäivä 07.01.1995

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Jyväskylä
 • Occupation
  Opiskelut
 • Minä kannatan:
  Valitse:

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ankara, Turkki
 1. Mali

  Mali saalisti tasurin Japania vastaan. Abdoulay Diaby rokotti vastustajaa pilkulta ennen puoliaikaa, ja ottelun lisäajalla Japani nousi vielä tasoihin. Tämäkin maali tuli rangaistuspilkulta. Matsissa nähtiin myös Hadi Sackon maajoukkuedebyytti. Ensi viikolla Kotkien pitäisi pelata vielä Guinea-Bissauta vastaan, mutta ottelun järjestämisen päälle on noussut tummia pilviä. Katsotaan, pelataanko tuota ottelua lopulta ollenkaan.
 2. Mali

  Mali kohtaa tulevalla maajoukkuetauolla Belgiassa Japanin ja myöhemmin Ranskassa Guinea-Bissaun. Mohamed Magassouba on valinnut seuraavat 23 pelaajaa näihin koitoksiin: Djigui Diarra Mamadou Samassa Aly Yirango Hamary Traoré Charles Traoré Bakaye Dibassy Molla Wagué Mamadou Fofana Falaye Sacko Abdoul Karim Danté Lassana Coulibaly Diadié Samassékou Amadou Haïdara Souleymane Diarra Yves Bissouma Adama Niane Aly Mallé Adama Traoré Nouha Dicko Moussa Djénépo Moussa Doumbia Abdoulaye Diaby Lassana N'Diaye Sinne on tuotu nuorista lupauksista mukaan nyt ainakin Abdoul Karim Danté, Aly Mallé ja Lassana N'Diaye. Maalivahti Mamadou Samassa tekee myös paluun maajoukkueeseen muutaman vuoden tauon jälkeen. Magassouba yritti saada Leicesteriin tammikuussa siirtynyttä Fousseni Diabatéa mukaan, mutta hän ei ole kuuleman mukaan puheluihin vastaillut. Liekö Ranskan maajoukkue alkanut kaksoiskansalaista kiinnostamaan enemmän... Vähän sama juttu on nyt Sikou Niakatén kohdalla, joka oli mukana marraskuussa Gabonia vastaan pelatussa matsissa, mutta pelaa nyt tulevalla maajoukkuetauolla Ranskan U19-maajoukkueessa... E. Leedsin virallinen Twitter-tili julistaa, että Hadi Sacko olisi valittu Malin maajoukkueeseen ensimmäistä kertaa. Häntä ei kuitenkaan tuolta 23 pelaajan julkaistulta listalta löydy.
 3. Mali

  Malin maaliton putki kasvoi jo viiden ottelun mittaiseksi, kun Gabonia vastaan Kotkat pelasivat vieraissa 0-0 -tasapelin. Ottelussa ei oikeastaan kummallakaan joukkueella ollut merkittäviä maalintekopaikkoja ja aika ajoittain aikamoista höntsäilyähän tuo MM-karsintojen panokseton ja samalla viimeinen matsi oli. Ehkäpä huomattavin asia oli se, että Malin vanhin kentällä ollut pelaaja oli tänään kapteenina toiminut 26-vuotias Molla Wagué, joten todellakin nuorien sisäänajo edustusmaajoukkueeseen on alkanut. Kokonaisuudessaanhan karsinnat olivat pettymys. Yksi tehty maali kuudessa ottelussa ei tyydytä ollenkaan ja tuohon maalittomaan putkeen pitäisi keksiä nyt joku ratkaisu. Jäämmekin odottamaan, annetaanko Magassouban edelleen jatkaa maajoukkueen päävalmentajana vai tuodaanko sinne tilalle toinen nimi. Henkilökohtaisesti toivoisin kokeneempaa valmentajavalintaa penkin päähän. Pelithän Kotkien osalta jatkuvat vasta sitten ensi vuoden maaliskuussa Afrikan mestaruuskisojen karsintojen merkeissä.
 4. Mali

  Malin maajoukkue Gabon-otteluun: Djigui Diarra Adama Keita Aly Yirango Hamari Traoré Ousmane Coulibaly Bakaye Dibassy Youssouf Koné Molla Wagué Mamadou Fofana Sikou Niakaté Lassana Coulibaly Diadié Samassekou Amadou Haïdara Souleymane Diarra Yves Bissouma Adama Traoré Adama Niane Moussa Maréga Adama Traoré Nouha Dicko Moussa Djénépo Moussa Doumbia Abdoulaye Diaby Ousmane Coulibaly, Monacon Adama Traoré ja Abdoulaye Diaby tekevät paluun maajoukkueeseen. Myös yksi debytantti saatiin jälleen mukaan, kun Valenciennes'ssa pelaava toppari Sikou Niakaté debytoi maajoukkueessa. Huomattavaa myös, että kapteenina toiminutta Yacouba Syllaa ei valittu maajoukkueen mukaan tällä kertaa. E. Diaby ja Marega putoavat joukkueesta pois loukkaantumisten vuoksi. E2. U17 MM-kisojen maalitykki Lassana N'Diaye nostettu Diabyn tilalle joukkueeseen. Moussa Koné puolestaan korvaa Maregan. E3. Lisää poisjääntejä Ousmane Coulibalyn, Nouha Dickon ja Hamary Traorén muodossa. Tilalle nousevat ainakin Aboubacar Toungara ja Falaye Sacko...
 5. Mali

  Brasiliaa vastaan pronssipelistä lopulta 2-0 -takkiin. Voittokin olisi kyllä ollut otettavissa, sen verran enemmän junnukotkat pystyivät esimerkiksi ensimmäisellä puoliajalla paikkoja luomaan. Harmi, että maalivahti Koitalta tuli nyt tuollainen kommähdys mitalipelissä. Kokonaisuudessaan kisathan olivat kuitenkin onnistuneet, vaikka tällä reissulla mitalia ei mukaan tarttunutkaan. Muut välieriin selvinneet maat olivat kuitenkin Englannin, Espanjan ja Brasilian kaltaisia futisjättiläisiä, joten siihen nähden joukkue voi olla ihan tyytyväinen.
 6. Mali

  Espanja oli tälläkin kertaa lopulta vahvempi välierissä. Mali kärsi ottelussa 1-3 -tappion. Olihan Espanja parempi joukkue ottelun läpi, mutta kyllä kaivelemaan jäi Cheick Doucourén tekemä maali, jota japanilaistuomarit eivät hyväksyneet. Pallo kävi selvästi maalilinjan sisäpuolella ja onkin käsittämätöntä miten tällaisessa turnauksessa ei ole käytössä edes maaliviivateknologiaa. Malin toisen puoliajan rynnistys olisi voinut olla vielä voimakkaampi, jos maali olisi hyväksytty. Matka jatkuu kuitenkin vielä. Pronssipelissä vastaan astelee Brasilia.
 7. Mali

  http://indianexpress.com/article/sports/football-fifa-u17-world-cup/theres-a-french-connection-to-malis-rise-4903424/ Hyvä kirjoitus Malin junioreiden taustoista.
 8. Mali

  Ja Ghanakin kaatui lopulta 2-1 -lukemin, joten matka käy jälleen kohti välieriä ja mitalipelejä! Ensi viikon keskiviikkona vastaan asettuu joko Espanja tai Iran. E. Espanjahan sieltä vastaan tulee.
 9. Mali

  Malin U17 -maajoukkue jatkaa vakuuttavaa menoaan myös pudotuspeleissä, kun Irak kaatui eilen 5-1 -lukemin. Näin ollen matka vie puolivälierävaiheeseen, jossa vastaan asettuu Afrikan mantereelta tuttu joukkue: joko Ghana tai Niger. Molemmat joukkueethan Mali on kohdannut jo aiemmin matkalla U17 Afrikan kultaan tänä vuonna. Pelaajistosta esiin on nostettava Irakiakin kahdesti rokottanut Lassana N'Diaye, joka jakaa tällä hetkellä turnauksen maalipörssin kärkisijaa. E. Vastaan tulee Afrikan U17 -finaalissa kaatunut Ghana viikonloppuna.
 10. Mali

  Tällä hetkellä menossa ovat U17 MM-kisat, joissa Mali on mukana puolustavana Afrikan mestarina. Lohkovaihe junnukotkien osalta tuli eilen päätökseen, kun joukkue kukisti Uuden-Seelannin 3-1 -lukemin. Ensimmäisessä lohkopelissä tuli takkiin lohkovoittaja Paraguaylle 2-3 ja toisessa pelissään Mali voitti Turkin tyylipuhtaasti 3-0. Näin ollen joukkue jatkaa lohkosta toisena kohti jatkopelejä. Malia pidettiin turnauksen mustana hevosena ennen kisojen alkua, joten lohkon kakkossijaa voidaan pitää jopa pienenä pettymyksenä. Edellisissä alle 17-vuotiaiden MM-kisoissahan junnukotkat painelivat aina finaaliin asti, jossa Nigeria oli kuitenkin vahvempi. E. Malin turnaus jatkuu tiistaina pudotuspeliottelulla Irakia vastaan.
 11. Mali

  Mali pelasi Norsunluurannikkoa vastaan maalittoman tasurin ja sen myötä matemaattisestikin mahdollisuudet ensi kesän MM-kisoihin menivät. Itseltä jäi valitettavasti jälleen ottelu näkemättä, mutta ilmeisesti siellä on annettu oikein huolella nuorille vastuuta. Tietysti voitoton putki on nyt viiden ottelun mittainen ja maalittomien otteluiden neljä, mutta on mukavaa nähdä, että vastuuta on nyt annettu runsaasti nuorille, jota aiemmin toivoinkin. Maajoukkeessa debytoi eilen minun laskujeni mukaan jopa viisi pelaajaa: Mamadou Fofana, Diadié Samassekou, Souleymane Diarra, Moussa Djenepo sekä Amadou Haïdara. Karsinnat päättyvät merkityksettömään (ainakin Malin kannalta) otteluun Gabonia vastaan vieraskentällä marraskuun alussa.
 12. Mali

  Tosiaan Giresse erosi itse päävalmentajan paikalta ja tilalle on nyt ainakin loppukarsinojen ajaksi nimetty valmentajakaksikko Mohamed Magassouba - Fousseini Diawara. Magassouba on entinen Malin maajoukkueen "tekninen johtaja" ja Fousseinihan on entinen Malin maajoukkuepelaaja, joka on nyt suorittanut valmentajatutkinnon. "Tekninen johtaja" ja juuri valmennuskurssilta noudettu entinen majukapteeni eivät kyllä suurta luottamusta allekirjoittaneessa herätä, mutta voiko tässä nyt enää huonomminkaan mennä?
 13. Mali

  No, perjantain kaltaiselta nöyryytykseltä Malin maajoukkue sentään välttyi, kun Kotkat pakottivat nyt Marokon maalittomaan pistejakoon. Marokko tätäkin ottelua kyllä hallitsi eikä Malilla ollut kuin pari puolittaista paikkaa maalintekoon. Marokolle puolestaan tarjottiin mm. rankkariakin, mutta maalilla eilen pelannut Djigui Diarra torjui upeasti tuon pilkun. Nuorelle kassarille myös nollapeli, joten siitä plussaa. Toisaalta ei tässä tasuri merkittävästi hyödytä Malia. Norsujen pupellettua Gabonia vastaan voitolla olisi voitu edes päästä iskuetäisyydelle ennen viimeisiä pelejä, mutta tuskinpa kovin moni voittoon uskoikaan. Marokollekin voitto ja lohkon kärkipaikka olisi varmasti maistunut. Kannattajien boikotin vuoksi katsomot ammottivat tyhjyyttään enkä ole varmaan ikinä nähnyt noin pientä katsojamäärää kotiottelussa. Puhutaan kuitenkin MM-karsintapelistä, surullista... Saa nähdä tapahtuuko valmentajakuvioissa muutoksia ennen seuraavia karsintakoitoksia. Tasan kuukauden päästähän majupelit taas jatkuvat kun Bamakoon saapuu Wilmotsin Norsunluurannikko. Heidän tuloksensa ovat olleet todella vaihtelevia, mutta eipä tällä hetkellä allekirjoittaneelta suurta uskoa löydy Kotkienkaan otteisiin. E. Giresse on virallisesti eronnut pestistään.
 14. Mali

  Semmoinen pohjanoteeraus Malilta ensimmäisessä Marokko-ottelussa, ettei harmita juurikaan ottelun jäätyä itseltäni väliin; 6-0 tukkaan. Kotkilta kaiken lisäksi katselivat punaista korttia Bakaye Dibassy sekä Mohamed Konaté. Ainoa positiivinen asia lienee se, että Romain Kouamé N'Guessan teki maajoukkuedebyyttinsä ja saikin vyölleen samalla täydet 90 minuuttia. Muuten vihamielisyys Giresseä kohtaan noussee entisestään kannattajien keskuudessa ja kyllähän tässä alkavat potkut ranskalaiselle olla jo aika lähellä. Seuraavan kerran Marokko kohdataan Bamakossa jo tiistaina. On siinä valmennusryhmällä kova homma, pelillisesti parannettavaa löytyy huiman paljon. En oikeastaan itsekään jaksa siihen uskoa, että Giresse jonkun kanin hatustaan tuohon kohtaamiseen vetäisi. Ranskiksesta olisi pitänyt päästä jo penkin alle menneiden Afrikan skabojen jälkeen eroon. Pelaajalegenda ei ole mielestäni oikea mies viitoittamaan tietä Malin sukupolvenvaihdokselle, vaikka tänään nyt antoikin debyytin N'Guessanille. Sieltä nytkin maajoukkueremmistä puuttuvat esimerkiksi RB Salzburgin Samassekou ja Haidara... Perkele. E. Maajoukkueen virallinen kannattajaryhmä on julistanut, että ei aio olla paikalla huomisessa kotiottelussa Marokkoa vastaan. Sanovat palaavansa vasta sitten, kun Giressen johtama valmennusryhmä on saanut kenkää...
 15. Mali

  MM-karsinnat jatkuvat syyskuun alkaessa Malin osalta kahdella kohtaamisella Marokkoa vastaan. Ensin pelataan 1. päivä Rabatissa ja 5. päivä Bamakossa. Giresse onkin tänään julkistanut joukkueen tuleviin karsintakoitoksiin: Aly Yirango Djigui Diarra Oumar Sissoko Hamary Traoré Falaye Sacko Mohamed Konaté Mahamadou N'Diaye Molla Wagué Boubacar Koyaté Youssouf Koné Bakaye Dibassy Yacouba Sylla Mamoutou N'Diaye Tongo Doumbia Lassana Coulibaly Kouamé N'Guessan Ives Bissouma Kalifa Coulibaly Adama Niane Moussa Marega Adama Traoré Abdoulaye Diaby Moussa Doumbia Yllättävin mukaan mahtunut nimi lienee Lillen edustusjoukkueen mukaan täksi kaudeksi nostettu Kouamé N'Guessan, jolla A-maajoukkuedebyytti on vielä tekemättä.
×