Jump to content

CaptainRelief

Members
 • Content count

  213
 • Joined

 • Last visited

About CaptainRelief

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 09/06/1991

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 • Interests
  everything about music and football

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.last.fm/user/KiwiMaddog20
 1. Liverpool F.C 2010-2011

  Eli tämä tästä vielä puuttui.. Hävittiin kotona Northamptonille, joka pelaa neljännellä sarjatasolla (jossa ovat voittaneet toistaiseksi yhden pelin seitsemästä). Jos joku tämänkin jälkeen vielä puolustaa Hodaria niin en enää tälle palstalle kirjoittele.
 2. Liverpool F.C 2010-2011

  Niin, ja onhan Liverpool ollut kaksi kertaa Mestareiden liigan finaalissa viimeisen viiden vuoden aikana... Eikös se ole varsin tuore saavutus, joka on ylläpitänyt tuota seuran maailmanlaajuista "brändiä"? Mutta sitä tuskin tullaan saavuttamaan uudestaan tulevina vuosina. Tosin ei sitä ikinä tiedä, kukapa uskoi siihen vuonna 2004 Houllierin saatua potkut..
 3. Liverpool F.C 2010-2011

  Peli on ollut huonompaa kuin viime kaudella, joka oli Rafan selvästi huonoin kausi. Nyt Manuakin vastaan me oltiin taktisesti ihan hukassa, ja nuo 3-2 numerot jopa suosii meitä. Olen kerrankin Nimrodin kanssa samaa mieltä.. mitä v*ttua alettiin vaan puolustamaan kun päästiin tasoihin (Fulhamin tapaan).Totta, ettei mulle meinaa lähes mitään tuo 5 peräkkäistä Eurovoittoa, kun vastustajat ovat olleet Rabotnicki, Trabzonspor ja Steaua Bukarest. Se taas meinaa mulle enemmän, että valioliigassa on kasassa 5 pistettä viidestä pelistä.. toisin sanoen yksi voitto (West Bromia vastaan 1-0 kotona). Ja Mourinhoa en ikinä haluaisi Anfieldille, sellainen ylimielinen egoisti kuin onkin. Pidin Hodaria alunperin hyvänä valintana, mutta toistan tähän mennessä että peli ei yksinkertaisesti ole ollut tarpeeksi hyvää tähän mennessä, uusi joukkue tai ei. Mutta toivottavasti Hodari saa ajan tullen pakan kuntoon ja päästään sille tasolle jolle kuulutaan. Ja ennen kaikkea toivottavasti omistajat myy seuran mahdollisimman nopeasti (jotta tuo tason nosto olisi helpompaa).
 4. Liverpool F.C 2010-2011

  En tajua, miksi vajottiin uudestaan alas heti tasoitusmaalin jälkeen. Meillä oli siinä vielä henkinen etu, joka olisi pitänyt hyödyntää... Hodgson ei ole tehnyt tähän asti mitään mikä osoittaisi hänen ansaitsevan paikkansa.
 5. Liverpool F.C 2010-2011

  Joukkueen mukana eläminen ja maalien tuulettaminen ovat aivan eri asia. Jotain kunnioitusta Rafaa kohtaan hei...
 6. Liverpool F.C 2010-2011

  Ja sen jälkeen olikin puoliaika lähes surkea.. Onhan tuolla monia B-miehiä, mutta kyllä tälläinen peli pitäisi Anfieldillä voittaa, mikä näyttää tällä hetkellä vaikealta.
 7. Liverpool F.C 2010-2011

  Suht. vaikeita vastuksiahan noi on, varsinkin vieraissa. Olisi tuolla ainakin paljon helpompiakin ollut...
 8. Liverpool F.C 2010-2011

  Ja Chelskiinhän ei ole rahan perässä yksikään pelaaja mennyt, vai mitä?
 9. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Olympiakosin fanit vastaanottivat Rieran melkoisella tavalla: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=JX-TLqCHdkA]YouTube- ΑΦΙΞΗ ΡΙΕΡΑ[/ame] Siis mitä v*ttua?!
 10. Liverpool F.C 2010-2011

  Niin ja tämähän on 100% totta sillä lähteenä on goal.com.
 11. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Ja eikös se uusi puheenjohtajamme Broughton ole Chelsean kannattaja... kuinka yllättävää. Painukoon v*ttuun. Molemmat. Tämä ehkä paras muisto: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=NFsz446Yp80]YouTube- Fulham 0-1 Liverpool (Benayoun Goal)[/ame]
 12. Uusi Manageri

  Ei, UCL voitto Porton managerina oli loistava saavutus. Heh, taisivat muuten hiljentää Old Traffordinkin lisäajalla, jos muistan oikein. Ehkä turhaan sittenkin niitä Mourinhon tekoja vähättelin. Tevez32: Joo no en ole ainakaan niin syvälle sontaan vajonnut että vaihtaisin (yhtäkkiä) kannattamaani seuraa.
 13. Uusi Manageri

  Ööö... esim. Mestareiden liigan voitto Houllierin vanhalla rupusakilla (Piti peluuttaa mm. sen tasoisia pelaajia kuin Djimi Traore) päihittäen mm. Chelsean ja silloiset Italian parhaat joukkueet Juventuksen ja Milanin. Tavoitteena taisi olla sillä jengillä kautta päästä lohkovaiheesta läpi.Hyvä kun mainitsin Mourinhon... muistuuko mieleen että Rafa pudotti kahteen otteeseen Josen miljoonajengin semifinaalissa? Mites niin pääsi sitten käymään? Jännä juttu, kun Mourinhoa hehkutetaan joka paikassa niin neroksi, ja jostain aina unohdetaan noi välierätappiot Liverpoolille. Luet vissiin liikaa Sky Sportsin juttuja ja muuta Fergusonin ja Mourinhon perseennuolijamediaa. Ja kahdella edellisellä Mourinhon seuralla on ollut jo huipputasoinen joukkue etukäteen, ja rahaa on ollut saatavilla vaikka kuinka paljon. Nyt mies menee Real Madrid, voittaa jonkun pystin ja taas hehkutetaan neroksi, muistamatta että käytössä oli noin puolet maailman parhaimmista pelaajista.
 14. Uusi Manageri

  Helppoahan se on nyt ylpeillä.. Oot itse tietysti Munan kannattajana eri mieltä, mutta Liverpool olisi ansainnut mestaruuden toissa kaudella. Voitettiin teidätkin selvästi ja ansaitusti molemmissa peleissä. Ilman Torresin ja Gerrardin loukkaantumisia oltaisiin ainakin ne kaksi tasapeliä käännetty voitoiksi. Tiedän että tämä turhaa jossittelua.. tarkoitan vaan tällä sitä ettei se noin selvää ollut etteikö Rafa olisi pystynyt tuomaan meille mestaruutta. Jos jenkkiomistajat olisivar antaneet täyden tuen Rafalle viime kesänä, niin kaikkea tätä ei olisi tapahtunut. Mun mielestä olisi pitänyt antaa ainakin yksi tilaisuus nousta takaisin kärkikolmikkoon, tosin ainoastaan peelajainvestioiden kera (joita ei viime kesänä tullut, ainakaan tarpeeksi.)Kysymys kuuluu, jos/kun esim. Dalglish tai Hodgson ilmoitetaan manageriksi, onko hän taktisesti yhtä älykäs kuin Rafa? Luultavasti ei... Tunteeko hän koko nykyisin pelaajaringin? Ei, paitsi ehkä Dalglish tuntee ainakin joten kuten.
 15. Uusi Manageri

  Jep, Euroopan paras joukkue siis pestasi Benitezin, ja me maksettiin 6 miljoonaa puntaa että päästäisiin hänestä eroon! Ja nyt ollaan harkitsemassa jotain Erikssonia tai Hodgsonia. Että miettikääs sitä te anti-Rafat. No, toivottavasti tässä on perää: http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/ ... 146439.ece Tony Barrett on tunnetusti luotettava lähde.
×