Jump to content

CaptainRelief

Members
 • Content count

  213
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by CaptainRelief

 1. Liverpool F.C 2010-2011

  Eli tämä tästä vielä puuttui.. Hävittiin kotona Northamptonille, joka pelaa neljännellä sarjatasolla (jossa ovat voittaneet toistaiseksi yhden pelin seitsemästä). Jos joku tämänkin jälkeen vielä puolustaa Hodaria niin en enää tälle palstalle kirjoittele.
 2. Liverpool F.C 2010-2011

  Niin, ja onhan Liverpool ollut kaksi kertaa Mestareiden liigan finaalissa viimeisen viiden vuoden aikana... Eikös se ole varsin tuore saavutus, joka on ylläpitänyt tuota seuran maailmanlaajuista "brändiä"? Mutta sitä tuskin tullaan saavuttamaan uudestaan tulevina vuosina. Tosin ei sitä ikinä tiedä, kukapa uskoi siihen vuonna 2004 Houllierin saatua potkut..
 3. Liverpool F.C 2010-2011

  Peli on ollut huonompaa kuin viime kaudella, joka oli Rafan selvästi huonoin kausi. Nyt Manuakin vastaan me oltiin taktisesti ihan hukassa, ja nuo 3-2 numerot jopa suosii meitä. Olen kerrankin Nimrodin kanssa samaa mieltä.. mitä v*ttua alettiin vaan puolustamaan kun päästiin tasoihin (Fulhamin tapaan).Totta, ettei mulle meinaa lähes mitään tuo 5 peräkkäistä Eurovoittoa, kun vastustajat ovat olleet Rabotnicki, Trabzonspor ja Steaua Bukarest. Se taas meinaa mulle enemmän, että valioliigassa on kasassa 5 pistettä viidestä pelistä.. toisin sanoen yksi voitto (West Bromia vastaan 1-0 kotona). Ja Mourinhoa en ikinä haluaisi Anfieldille, sellainen ylimielinen egoisti kuin onkin. Pidin Hodaria alunperin hyvänä valintana, mutta toistan tähän mennessä että peli ei yksinkertaisesti ole ollut tarpeeksi hyvää tähän mennessä, uusi joukkue tai ei. Mutta toivottavasti Hodari saa ajan tullen pakan kuntoon ja päästään sille tasolle jolle kuulutaan. Ja ennen kaikkea toivottavasti omistajat myy seuran mahdollisimman nopeasti (jotta tuo tason nosto olisi helpompaa).
 4. Liverpool F.C 2010-2011

  En tajua, miksi vajottiin uudestaan alas heti tasoitusmaalin jälkeen. Meillä oli siinä vielä henkinen etu, joka olisi pitänyt hyödyntää... Hodgson ei ole tehnyt tähän asti mitään mikä osoittaisi hänen ansaitsevan paikkansa.
 5. Liverpool F.C 2010-2011

  Joukkueen mukana eläminen ja maalien tuulettaminen ovat aivan eri asia. Jotain kunnioitusta Rafaa kohtaan hei...
 6. Liverpool F.C 2010-2011

  Ja sen jälkeen olikin puoliaika lähes surkea.. Onhan tuolla monia B-miehiä, mutta kyllä tälläinen peli pitäisi Anfieldillä voittaa, mikä näyttää tällä hetkellä vaikealta.
 7. Liverpool F.C 2010-2011

  Suht. vaikeita vastuksiahan noi on, varsinkin vieraissa. Olisi tuolla ainakin paljon helpompiakin ollut...
 8. Liverpool F.C 2010-2011

  Ja Chelskiinhän ei ole rahan perässä yksikään pelaaja mennyt, vai mitä?
 9. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Olympiakosin fanit vastaanottivat Rieran melkoisella tavalla: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=JX-TLqCHdkA]YouTube- ΑΦΙΞΗ ΡΙΕΡΑ[/ame] Siis mitä v*ttua?!
 10. Liverpool F.C 2010-2011

  Niin ja tämähän on 100% totta sillä lähteenä on goal.com.
 11. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Ja eikös se uusi puheenjohtajamme Broughton ole Chelsean kannattaja... kuinka yllättävää. Painukoon v*ttuun. Molemmat. Tämä ehkä paras muisto: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=NFsz446Yp80]YouTube- Fulham 0-1 Liverpool (Benayoun Goal)[/ame]
 12. Uusi Manageri

  Ei, UCL voitto Porton managerina oli loistava saavutus. Heh, taisivat muuten hiljentää Old Traffordinkin lisäajalla, jos muistan oikein. Ehkä turhaan sittenkin niitä Mourinhon tekoja vähättelin. Tevez32: Joo no en ole ainakaan niin syvälle sontaan vajonnut että vaihtaisin (yhtäkkiä) kannattamaani seuraa.
 13. Uusi Manageri

  Ööö... esim. Mestareiden liigan voitto Houllierin vanhalla rupusakilla (Piti peluuttaa mm. sen tasoisia pelaajia kuin Djimi Traore) päihittäen mm. Chelsean ja silloiset Italian parhaat joukkueet Juventuksen ja Milanin. Tavoitteena taisi olla sillä jengillä kautta päästä lohkovaiheesta läpi.Hyvä kun mainitsin Mourinhon... muistuuko mieleen että Rafa pudotti kahteen otteeseen Josen miljoonajengin semifinaalissa? Mites niin pääsi sitten käymään? Jännä juttu, kun Mourinhoa hehkutetaan joka paikassa niin neroksi, ja jostain aina unohdetaan noi välierätappiot Liverpoolille. Luet vissiin liikaa Sky Sportsin juttuja ja muuta Fergusonin ja Mourinhon perseennuolijamediaa. Ja kahdella edellisellä Mourinhon seuralla on ollut jo huipputasoinen joukkue etukäteen, ja rahaa on ollut saatavilla vaikka kuinka paljon. Nyt mies menee Real Madrid, voittaa jonkun pystin ja taas hehkutetaan neroksi, muistamatta että käytössä oli noin puolet maailman parhaimmista pelaajista.
 14. Uusi Manageri

  Helppoahan se on nyt ylpeillä.. Oot itse tietysti Munan kannattajana eri mieltä, mutta Liverpool olisi ansainnut mestaruuden toissa kaudella. Voitettiin teidätkin selvästi ja ansaitusti molemmissa peleissä. Ilman Torresin ja Gerrardin loukkaantumisia oltaisiin ainakin ne kaksi tasapeliä käännetty voitoiksi. Tiedän että tämä turhaa jossittelua.. tarkoitan vaan tällä sitä ettei se noin selvää ollut etteikö Rafa olisi pystynyt tuomaan meille mestaruutta. Jos jenkkiomistajat olisivar antaneet täyden tuen Rafalle viime kesänä, niin kaikkea tätä ei olisi tapahtunut. Mun mielestä olisi pitänyt antaa ainakin yksi tilaisuus nousta takaisin kärkikolmikkoon, tosin ainoastaan peelajainvestioiden kera (joita ei viime kesänä tullut, ainakaan tarpeeksi.)Kysymys kuuluu, jos/kun esim. Dalglish tai Hodgson ilmoitetaan manageriksi, onko hän taktisesti yhtä älykäs kuin Rafa? Luultavasti ei... Tunteeko hän koko nykyisin pelaajaringin? Ei, paitsi ehkä Dalglish tuntee ainakin joten kuten.
 15. Uusi Manageri

  Jep, Euroopan paras joukkue siis pestasi Benitezin, ja me maksettiin 6 miljoonaa puntaa että päästäisiin hänestä eroon! Ja nyt ollaan harkitsemassa jotain Erikssonia tai Hodgsonia. Että miettikääs sitä te anti-Rafat. No, toivottavasti tässä on perää: http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/ ... 146439.ece Tony Barrett on tunnetusti luotettava lähde.
 16. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Joo, katotaan mitä sanot sitten kun esim. Torres lähtee kisojen jälkeen ja kun ollaan tammikuussa Evertonia jäljessä. En ihmettele, jos jossain vaiheessa se teidän vihaama Lucas on meidän paras pelaaja, teidän asiantuntijoidenkin mielestä. (Viitaten siis siihen, että kaikki paremmat lähtevät ja parempia ei hankita tilalle.)
 17. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Kiitos Rafa näistä vuosista. Istanbul tulee olemaan tietenkin kirkkain muisto, mutta olihan niitä muitakin mielettömän hienoja pelejä kymmenittäin. YNWA
 18. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Luin tossa yhtä englanninkielistä foorumia, ja lainaan nyt yhden käyttäjän mietteet tästä, vaikka en tiedä saisiko niin edes tehdä.. En vain jaksa nyt kääntää näitä suomeksi, samat kysymykset pyörii kuitenkin mielessä. Those of you rubbing your hands together and wanking off to this, ask yourselves this... Who is going to hire Rafa's replacement? Will they hire a man who is going to fight them and their business plan? Who is going to stop the sales of the likes of Nando and Gerrard? Who is going to replace any senior players that leave? Where is the money coming from to replace them? What is going to happen to all the youth and academy players Rafa has assembled? What is going to happen to the coaching staff, the academy staff, the scouting and medical staff Rafa has assembled? How do we pay them all off? Who replaces them?
 19. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Onhan toi uskottavampi lähde kuin joku goal.com mutta en ole mäkään varma.. Myös toi suora sitaatti ihmetyttää. Joka tapauksessa en kyllä myisi kaveria 6 miljoonalla punnalla. Ennemmin Riera ja Babel pois, ja Yossi voi pysyä varalaiturina.. Vaikka saataisiinkin jopa joku Turan, Silva tai Krasic niin niitä loukkaantumisia luultavasti taas tulee.. tai niihin pitää varautua ja pelaajaringin on oltava laaja. Mutta Turanista (ja hänen tasoisistaan pelaajista) en haaveilisi ennen kuin omistajat vaihtuu.
 20. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1280690/Chelsea-eye-double-Blues-ready-bid-Liverpool-duo-Yossi-Benayoun-Javier-Mascherano.html?ITO=1490#ixzz0onCfuZAl Tämän mukaan Chelsea on halukas ostamaan Benayounin ja Mascheranon. Benayoun, 30, said: 'Ancelotti wants me for next season and now everything depends on Liverpool. Chelsea will have to pay some £6m but I believe that in the end I'll be moving there.'
 21. Liverpool FC 09-10

  Aijaa... nimittäin lukemani mukaan Chelsea-fanit huusivat "paedo, paedo!" Gerrardin mennessä heidän ohi kunniakierroksella.. viitaten siis tohon brittimedian keksimään juttuun jonka mukaan Stevie olisi saanut 16-vuotiaan tytön raskaaksi. Eli se niistä "hyvistä" kannattajista...
 22. Liverpool FC 09-10

  Riippuu miten Tottenham-Bolton ja ManCity-Villa pelit päättyvät lauantaina. Jos esim. Tottenham ja City ei voita niin varmasti yritetään voittaa Chelski. Näin kapealla pelaajamateriaalilla ja ton rankan Atletico-pelin jälkeen se vaan näyttää niin epätodennäköiseltä. Söörillä olis kyllä täysin sama asenne jos joutuisi tähän tilanteeseen, kun vihaa niin paljon Puulia. p.s. Eikös ole kummallista että vierasmaalisääntö on voimassa jatkoajalle asti? Nyt vasta tuli tuo mieleen, että eihän tuo ole reilua. Muutenkin pitäisi mennä vaikka suoraan pilkkuihin näissä UEFAn kahden ottelun pudotuspeleissä... tai muuten voitaisiin pelata vielä se 30 minuuttia Atleticon kentällä. Ja Lucasille plussaa, oli ehdottomasti yksi parhaista pelaajista eilen. mm. mahtava syöttö toiseen maaliin Benayounille. Harmi ettei riittänyt.
 23. Liverpool FC 09-10

  No en kyllä moista filmaajaa haluaisi joukkueeseen, muutenkin yliarvostettu ja liian heikko Englannin kentille (mikä nähtiin Arsenalissa). Ihmetyttää kyllä ettei Aquilani saanut taaskaan minuutteja, mutta taas täällä palstalla liioitellaan tappiota. Mua ainakin ottaa myös pannuun se Benayounin maali, jonka tuomari liputti yllätys yllätys virheellisesti paitsioksi.. Toisaalta olisihan Forlankin päässyt yksin läpi ekalla puoliajalla ilman väärää liputusta. Muistaakseni tuli yhtä paljon noita linjatuoamarien ratkaisevia mokia kun viime kaudella pelattiin sama peli Calderonilla CL:ssä.. ärsyttävää.
 24. Liverpool FC 09-10

  Torres oli kyllä läpi ottelun vaisu, mutta silti kummastutti Rafan päätös ottaa hänet pois. Ngog pelasi kyllä yllättävän hyvin, mutta taas jäi viimeistelyssä huomattavasti parantamisen varaa. Kukaan kärkijoukkueista ei ole tosiaan tuolta täyttä pistepottia saanut... ärsyttävä tasureista pelaava jengi tämä Birmingham. Vielä on mahdollisuudet päästä neljänneksi, mutta se edellyttää sitä että lähes kaikki menee nappiin. Jäljellä siis kaksi "helppoa" kotipeliä (Fulham & West Ham), kaksi putoamista vastaan taistelevaa joukkuetta vieraissa (Burnley & Hull), ja Chelski Anfieldillä, jossa heillä saattaa olla jopa mahdollisuus varmistaa mestaruus. Kyllä mun mielestä pystytään hyvillä otteilla voittamaan noista jokainen. Onneksi Cityllä ja Tottenhamilla on paljon vaikeampi otteluohjelma edessä.
 25. Liverpool FC 09-10

  Olisi kiva tietää kuinka moni joukkue "yrittäisi voittaa" miesalivoimalla, kun vierasmaali on jo tehty. Toisin sanoen miksi pitäisi riskeerata 10. pelaajalla hyökkäämiseen, kun 1-0 voittokin riittää sitten kotipelissä? Eikä tuo peli nyt niin luumua ollut. Mitä odotit kun Babel sai punaisen kortin ollessamme 0-1 johtoasemassa? Viestistäsi voisi käsittää että hävittiin peli 3-0 ilman mitään ulosajoa.
×