Jump to content

Fuoriclasse

Members
 • Content count

  342
 • Joined

 • Last visited

About Fuoriclasse

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 08/07/1990

Contact Methods

 • MSN
  f-ozzy-y@hotmail.com
 1. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Benzema 0,13 (0,37) Ainakin helmikuussa tilillä oli vain yksi maali vaikka vastuuta saanut tällä kaudella kiitettävästi. Seccolla varmaan olisi jo diili Benzeman kanssa..
 2. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Goalin juttu mikä on täyttä kuraa. Dzekon on Cityn pelaaja.
 3. Henri Toivomäki

  Loistava juttu Toivomäen kannalta! Toivotaan samaa urakehitystä mitä se oli Pasasen kohdalla. Juvessa kehittyminen ei välttämättä olisi ollut yhtä hyvää, ainakaan ilman peliaikaa.
 4. Fm 2011

  FM = Ferrari Fifa Manager = Lada Kaikki lisenssit on, mutta logot pitää ladata suurimmaksi osaksi itse. Taktisesti FM yrittää simuloida oikeata jalkapalloa, kun taas Fifa Manager on tietoisesti arcademainen. FM:ssä voit editorilla lisätä lisää liigoja ja divareita peliin. Esimerkiksi Suomeen voit lisätä kakkosen tai vaikka Englantiin kymmenen korkeinta sarjatasoa. Pelattavaa riittää älyttömästi ja varsinkin aloittelijalle haastetta. Voit laajentaa stadionia jos se täyttyy jatkuvasti, ja jos rahaa riittää, parantaa harjoituspaikkoja ja saada nimesi seuran legendojen joukkoon (joskus kaupungit eivät anna lupaa laajentaa stadionia tilanpuutteen takia, vaan on pakko rakentaa uusi stadion, mikä voidaan nimetä managerin mukaan).
 5. Maajoukkueen uusi valmentaja

  Onko tämä nyt virallista, vai lähde vain Urheilulehden omassa tiedossa? Ainakin FF2:lla väitetään että Zolan agentti tarjosi Zolaa mm. Suomelle, eikä päinvastoin.
 6. 2011

  Minne päin Italiaa olet menossa? Itellä olis kanssa tarkotus mennä maaliskuussa Italiaan. Milano-Torino-Venetsia matkakohteina, luultavasti. Omat lupaukset - Koitan mahdollisuuksien mukaan tuplata Mypan peleissä käynnit - Vittuilen vähemmän kämppikselle, enkä paini tämän kanssa ihan joka päivä - Löydän itselleni omantasoisen joukkueen missä pelata fudista - Vedän kympit hissasta ja yhteiskuntaopista 8)
 7. Inter 2010/11

  Niin taitaa ollakin että tuonne saakka kestää. Kuten eräs nimimerkki toisella foorumilla hyvin totesi: "Morattin lentävä sirkus on palannut Milanoon".
 8. Inter 2010/11

  Ei taida Leonardon sopimus käsittää kuin tämän kevään. että aika paljon saa kusta, et potkut tulisi saamaan. Interin kannattajien hiljaisuus ei yllätä. Tälläisinä hetkinä ei kannata louskuttaa, kun joukkue sukeltaa noin syvällä.
 9. Loistavaa Joulujuhlaa!!!

  Hyvvee joulua kaikille! Toivottavasti vuonna 2011 Suomen maajoukkue pelaa paljon paremmin karsinnoissa kuin tänä vuonna ja Veikkausliigassa yleisömäärät nousivat kunnolla. Vanha klassikko rock versiona. [video=youtube;JTuXPUP06H0]
 10. Fifa 11 Manager Mode

  Ostakkee Football Manager. Fifa manager on pikkupoikien napsutttelua, millä ei ole mitään tekemistä oikean manageroinnin kanssa. Lähinnä ihmettelen, että joku on jaksanut pelata tuota kauemmin kuin 10 minuuttia.
 11. Findorra - San Marino, ke 17.11, Olympiastadion

  Jotain 8800 kuulutettiin pelin aikana yleisömääräksi.
 12. Findorra - San Marino, ke 17.11, Olympiastadion

  Jäätymässä olin katsomossa Kotimainen valmentaja osaa motivoida tälläisessä tilanteessa parhaiten pelaajia, vielä kun peli oli stadikalla. Baxterin luotsatessa ottelu olisi vallan hyvin päättyä 1-0, 2-0 tai 3-0. - Miklu tuhlasi älyttömästi paikkoja. Maalitili aukesi muiden onnistumisten jälkeen. - Eremenko osui maalia kohti, mutta mikään ei mennyt, vaikka vetoja oli monia. - Kasper Hämäläinen pelasi hyvin. - Yleisön innostamana Kosovon Härkä kentälle
 13. FiFa-ranking

  Suomi oli Hodgsonin aikana parhaimmillaan sijalla 33 rankingeissa, joten jos Suomi pystyisi pelaamaan useammat karsinnat suunnilleen samalla tavalla, niin sijoitus olisi reilusti 30:n paremmalla puolella. Tuo Fifa-ranking on kuitenkin absoluuttisen tason mittaamiseen varsin huono väiline, varsinkin mitä lähemmäs kärkeä mennään.
 14. Good bye Baxter

  En oikein ymmärrä taas Public Enemyn logiikkaa, ja en ole tuskin ainoa. Pahin primadonnahan maajoukkueessa tällä hetkellähän on herra Baxter. Ei kirjailikaan ala haukkumaan kriitikoita lyttyyn, vaikka he eivät yhtään kirjaa olisi kirjoittaneet (Lainaten Sihvosta). Se kritiikki on vain otettava vastaan. Kylmästi sanoen Mourinholla ja Fergusonilla on varaa vähän pröystäilläkin tuossa tilanteessa kun on pokaaleita kaapissa monta. Baxter aukoo toimittajille entisenä Etelä-Afrikan maajoukkueen koutsina josta erosi 9 ottelun voitottoman pelin jälkeen. Nöyryyttäväksi karsiutumisen teki se, että seuraavat MM-kisat pidettäisiin juuri Etelä-Afrikassa. Siellä ilmapiiri kuulema meni liian vaikeaksi, että ei pystynyt enään olosuhteiden pakosta jatkamaan. Kuulostaako tutulta?
 15. Good bye Baxter

  Mm. Sammalvuo lopetti äskettäin, mutta silti joukkueessa tapahtuneen sukupolven vaihdoksen jälkeen Suomi on pysynyt kilpailukykyisenä.
×