Jump to content

Fuoriclasse

Members
 • Content count

  342
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Fuoriclasse

 1. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Benzema 0,13 (0,37) Ainakin helmikuussa tilillä oli vain yksi maali vaikka vastuuta saanut tällä kaudella kiitettävästi. Seccolla varmaan olisi jo diili Benzeman kanssa..
 2. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Goalin juttu mikä on täyttä kuraa. Dzekon on Cityn pelaaja.
 3. Henri Toivomäki

  Loistava juttu Toivomäen kannalta! Toivotaan samaa urakehitystä mitä se oli Pasasen kohdalla. Juvessa kehittyminen ei välttämättä olisi ollut yhtä hyvää, ainakaan ilman peliaikaa.
 4. Fm 2011

  FM = Ferrari Fifa Manager = Lada Kaikki lisenssit on, mutta logot pitää ladata suurimmaksi osaksi itse. Taktisesti FM yrittää simuloida oikeata jalkapalloa, kun taas Fifa Manager on tietoisesti arcademainen. FM:ssä voit editorilla lisätä lisää liigoja ja divareita peliin. Esimerkiksi Suomeen voit lisätä kakkosen tai vaikka Englantiin kymmenen korkeinta sarjatasoa. Pelattavaa riittää älyttömästi ja varsinkin aloittelijalle haastetta. Voit laajentaa stadionia jos se täyttyy jatkuvasti, ja jos rahaa riittää, parantaa harjoituspaikkoja ja saada nimesi seuran legendojen joukkoon (joskus kaupungit eivät anna lupaa laajentaa stadionia tilanpuutteen takia, vaan on pakko rakentaa uusi stadion, mikä voidaan nimetä managerin mukaan).
 5. Maajoukkueen uusi valmentaja

  Onko tämä nyt virallista, vai lähde vain Urheilulehden omassa tiedossa? Ainakin FF2:lla väitetään että Zolan agentti tarjosi Zolaa mm. Suomelle, eikä päinvastoin.
 6. 2011

  Minne päin Italiaa olet menossa? Itellä olis kanssa tarkotus mennä maaliskuussa Italiaan. Milano-Torino-Venetsia matkakohteina, luultavasti. Omat lupaukset - Koitan mahdollisuuksien mukaan tuplata Mypan peleissä käynnit - Vittuilen vähemmän kämppikselle, enkä paini tämän kanssa ihan joka päivä - Löydän itselleni omantasoisen joukkueen missä pelata fudista - Vedän kympit hissasta ja yhteiskuntaopista 8)
 7. Inter 2010/11

  Niin taitaa ollakin että tuonne saakka kestää. Kuten eräs nimimerkki toisella foorumilla hyvin totesi: "Morattin lentävä sirkus on palannut Milanoon".
 8. Inter 2010/11

  Ei taida Leonardon sopimus käsittää kuin tämän kevään. että aika paljon saa kusta, et potkut tulisi saamaan. Interin kannattajien hiljaisuus ei yllätä. Tälläisinä hetkinä ei kannata louskuttaa, kun joukkue sukeltaa noin syvällä.
 9. Loistavaa Joulujuhlaa!!!

  Hyvvee joulua kaikille! Toivottavasti vuonna 2011 Suomen maajoukkue pelaa paljon paremmin karsinnoissa kuin tänä vuonna ja Veikkausliigassa yleisömäärät nousivat kunnolla. Vanha klassikko rock versiona. [video=youtube;JTuXPUP06H0]
 10. Fifa 11 Manager Mode

  Ostakkee Football Manager. Fifa manager on pikkupoikien napsutttelua, millä ei ole mitään tekemistä oikean manageroinnin kanssa. Lähinnä ihmettelen, että joku on jaksanut pelata tuota kauemmin kuin 10 minuuttia.
 11. Findorra - San Marino, ke 17.11, Olympiastadion

  Jotain 8800 kuulutettiin pelin aikana yleisömääräksi.
 12. Findorra - San Marino, ke 17.11, Olympiastadion

  Jäätymässä olin katsomossa Kotimainen valmentaja osaa motivoida tälläisessä tilanteessa parhaiten pelaajia, vielä kun peli oli stadikalla. Baxterin luotsatessa ottelu olisi vallan hyvin päättyä 1-0, 2-0 tai 3-0. - Miklu tuhlasi älyttömästi paikkoja. Maalitili aukesi muiden onnistumisten jälkeen. - Eremenko osui maalia kohti, mutta mikään ei mennyt, vaikka vetoja oli monia. - Kasper Hämäläinen pelasi hyvin. - Yleisön innostamana Kosovon Härkä kentälle
 13. FiFa-ranking

  Suomi oli Hodgsonin aikana parhaimmillaan sijalla 33 rankingeissa, joten jos Suomi pystyisi pelaamaan useammat karsinnat suunnilleen samalla tavalla, niin sijoitus olisi reilusti 30:n paremmalla puolella. Tuo Fifa-ranking on kuitenkin absoluuttisen tason mittaamiseen varsin huono väiline, varsinkin mitä lähemmäs kärkeä mennään.
 14. Good bye Baxter

  En oikein ymmärrä taas Public Enemyn logiikkaa, ja en ole tuskin ainoa. Pahin primadonnahan maajoukkueessa tällä hetkellähän on herra Baxter. Ei kirjailikaan ala haukkumaan kriitikoita lyttyyn, vaikka he eivät yhtään kirjaa olisi kirjoittaneet (Lainaten Sihvosta). Se kritiikki on vain otettava vastaan. Kylmästi sanoen Mourinholla ja Fergusonilla on varaa vähän pröystäilläkin tuossa tilanteessa kun on pokaaleita kaapissa monta. Baxter aukoo toimittajille entisenä Etelä-Afrikan maajoukkueen koutsina josta erosi 9 ottelun voitottoman pelin jälkeen. Nöyryyttäväksi karsiutumisen teki se, että seuraavat MM-kisat pidettäisiin juuri Etelä-Afrikassa. Siellä ilmapiiri kuulema meni liian vaikeaksi, että ei pystynyt enään olosuhteiden pakosta jatkamaan. Kuulostaako tutulta?
 15. Good bye Baxter

  Mm. Sammalvuo lopetti äskettäin, mutta silti joukkueessa tapahtuneen sukupolven vaihdoksen jälkeen Suomi on pysynyt kilpailukykyisenä.
 16. Good bye Baxter

  Muistetaan kuitenkin että Suomi on alkanut pärjäämään myös lentopallossa, joka on maailmalla suositumpi laji kuin jääkiekko. Tästä kiitos loistavalle kaappaukselle, Mauro Berrutolle. Ja tämä yksi nimeltä mainitsematon henkilö, joka vie taas keskustelua kyynisyyden (suomalaisuuden) lähteille, voisi jo lopettaa nuo viihdeuutisista matkitut läpät, jotka eivät ihan oikeasti ole hauskoja kenenkään mielestä. Baxter on sekaisin, eikä enää tiedä mitä hänen pitäisi tehdä. Huutelee vielä huonona häviäjänä toimittajalle kuin pahainen teini. Säälittävää..
 17. Finland-Hungary EM-karsinta 12.10.2010

  Hodgson on ja tulee aina olemaan yliarvostettu kasa paskaa. Kaikki järkevät tietävät, että se oli Litti joka melkein Suomen kisoihin vei. Italiasta ja Hollannista tulee jatkuvasti kovan koulun käyneitä valmentajia, jotka ovat ajan hermoilla uusien suuntauksien suhteen. Samaa ei voi sanoa kaikkien kärkimaiden valmentajista, vaikka suht isoja seuroja ovatkin päässeet valmentamaan..
 18. Finland-Hungary EM-karsinta 12.10.2010

  Ei uusi koutsi välttämättä veisi Suomea kisoihin, mutta tämä kyseinen valmentaja voisi pistää taustat kuntoon ja luoda Suomeen voittamisen kulttuuria. Vähän samaan tyyliin kuin Mauro Berruto lentopallossa. Tehnyt Suomesta sellaisen maajoukkueen joka pystyy pistämään tosissaan kampoihin suurmaille, ja välillä voittamaankin ne. Pienemmät maat kaatuvat silkalla rutiinilla. Eli vähän samalla tyylillä mitä Ruotsi on ollut jalkapallossa todella pitkän ajan. Suurten maiden kanssa pelaa vähintään tasan ja pienille maille ei pahemmin kompurointeja. Vaikka arpaonnikin on ollut myötä niin tuolla tavalla Ruotsi on useimmiten edennyt kisoihin ykkösenä lohkosta. Sloveniaa en mainitse sillä se on ollut paljon epätasaisempi joukkue karsinnoissa.
 19. Finland-Hungary EM-karsinta 12.10.2010

  Samoin kun kukaan nyt ole norsun vitulla Hollannille hävitystä ottelusta ollutkaan, vaan siitä että Suomi konttaa Moldovan ja Liechensteinin kaltaisille suurmaille ja on näissä otteluissa täysin vastaantulija. Itse olen lähinnä ollut sillä kannalla että verbaalisesti lahjakas Baxter tulisi korvata italialaisella tai hollantilaisella valmentajalla, ja ärsyttää jos siitä on muka turha keskustella, koska eihän pieni Suomi voi kun tuurilla päästä kisoihin.
 20. Finland-Hungary EM-karsinta 12.10.2010

  Minun mielestäni kannattamisesta menee maku viimeistään, jos oman maankin matseihin menee vain toivomaan hyvää peliä, ja sitä ettei hävittäisi kovin monella maalilla, kun ollaan sentään niin pieni ja surkea maa. Aina pitää toivoa voittoa, muuten on ihan sama vaikka huorata niitä liverpööliä ja vaikka vanhaa rouvaa, tai mitä tahansa suurseuraa. Ne kun ovat historiansa perusteella voittaneet enemmän kuin hävinneet. Suomi ei olisi missään lajissa voittanut ikinä mitään, jos tuollaisella luovuttaja asenteella oltaisiin hilluttu. Aina löytyy kehittämisen varaa. PS. Halleja on futiksen pelaamiseen keksitty sekä niitä kenttiäkin pystyy lämmittämään pakkasella. On topic: Suomi 2 Unkari 2. Twiklu iskee kaksi ja konsonantti hirviö toiset mokomat lisäajalla.
 21. Hollanti - Suomi 7.9.2010 klo 21:30

  Niin, keskusteluhan on turhaa ja aina on ässänä hihassa "ei se seiso kuitenkaan" kortti, jolla voidaan lopettaa puheet itsensä kehittämisestä.
 22. Hollanti - Suomi 7.9.2010 klo 21:30

  Naurettavaa jeesustelua? Perustelepa miten lohkosta on helpompi päästä kisoihin, jos siellä olisi Ruotsin ja Hollannin lisäksi vaikkapa Belgia sekä Montenegro, joiden pelaajamateriaali on vähintään Suomen tasoa, ellei parempi. Suomella voi olla tulevaisuudessa hyvä maajoukkueen runko, mutta syvyys ei tule koskaan olemaan tarpeeksi suurta, että voitaisiin loukkaantumissuman sattuessa kaataa varamiehistöllä suunnilleen samantasoisia joukkueita, tai jopa materiaaliltaan parempia. Se on ikävä tosiasia, että arvonnoilla on hemmetin suuri merkitys Suomen kokoisille maille. Loppu viestistäsi olikin itsestäänselvyyksiä täynnä, joten en kommentoi sitä mitenkään.
 23. Hollanti - Suomi 7.9.2010 klo 21:30

  Arvontakori paikka. Unkari on jo nykyiselle Suomen maajoukkueelle kova pala purtavaksi, ja hävisihän Suomi Moldovallekkin, että se nelospaikka lohkossakaan ei ole kirkossa kuulutettu. Kolmannella sijalla saisi helpomman lohkon jatkossa hyvin todennäköisesti, kun taas sijoittumalla neljänneksi tai viidenneksi tulisi lohkoon kolme tai neljä mahdollisesti parempaa maata, ja kisapaikan saaminen olisi entistä vaikeampaa.
 24. Hollanti - Suomi 7.9.2010 klo 21:30

  Mitä helvettiä? Hyypiä pelikiellossa, Litti vaihdossa, Jässi ei pelaa ja Kolkka ei kokoonpanossa. Missä niitä vanhoja patuja vielä on? Ainiin Tihinen lopetti. Pitäiskö karsinnat vetää u-21 joukkueella läpi? Olin alussa Baxterin hyvän verbaalisen ulosannin lumoissa, mutta en ole ollut enää pitkään aikaa. Uusi pätevä valmentaja Italiasta tai Hollannista kiitos(ei Dragtsmaa, liian ailahtelevia tämän herran joukkueet).
 25. Juventus 2010-11

  “I think Juve have the characteristics of pace and quality that matter in modern football,” said the new Coach. “Quagliarella is a player who fits in well with our attacking system. I’d like to underline the excellent work done on the transfer market by director general Beppe Marotta and the club.” Ite ainakin luotan kympillä Delnerin & Marottan aloittamaan projektiin. Alussa voi olla hankalaa, kun on noin paljon uusia pelaajia, että hitsautuminen joukkueeksi voi kestää jonkin aikaa. Tottakai Diegolla on edellytykset pelata hyvin jos joukkue hyökkää noin hullun lailla, että menettää 3-0 johdon, ja häviää 3-4. Edelleen toistan sitä että Saksassa on tunnetusti helmpompi loistaa, koska siellä pelataan yli hyökkäävästi.
×