Jump to content

ze_pip

Members
 • Content count

  137
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ze_pip

 1. La Liga

  Kolme kierrosta pelattu: Real Madrid 3 pistettä, Barcelona 4, Valencia 5, Villareal 2....jne aika jännää... espanjan suur-seuroilla taitaa viel olla kesäloma, vai mikä mättää?
 2. Agenttipiiri kuiskaa - ManUtd

  Hey Guys, I am writing to tell you that, no, I am not a 'Football Agent' or 'ITK.' I am infact an 18 year old and I have been fooling all of you gullible idiots with my fake stories for the past 2 months. I started out when I was bored one evening and I never once thought that I could get 43k followers. I feel my twitter experience has been very successful with some of my 'Stories' even trending 5th in the world. I'm proud to say that I haven't had even one transfer scoop in my time yet people still say im more reliable than Sky Sports News and the BBC. Laughable. Some of my personal highlights were the Kaka and Falcao stories which were completely made up. The Daily Mail even wrote an article based on my Kaka tweets and the 2 journalists who wrote it were following me. The Falcao story was possibly my favourite. Last night it was trending worldwide for over an hour and for over 3 hours in Spain and in the UK. Another fascinating thing about my time on twitter was how some top respected journalists believed my rubbish and even used me as a news source. Whilst I am here I can also point out there is no such thing as an ITK or Agent on twitter, anyone with an IQ in double figures would realise this. @Agent_NCP , @EPL_Source and @Agent_ITK are all just poor versions of myself who would be nothing without begging me for shoutouts. @Backpage is another clown who stole my fake stories everyday and passed them off as their own. Im not sorry for wasting everybody's time, you should have realised I was a fake when I got all of my stories wrong and deleted countless tweets. I still cant believe that, I, personally have been trending in Manchester, Leeds, Ireland, Nigeria and South Africa. Perhaps I do feel a bit sorry for the guy who got 'Falcao 20' printed on his Chelsea top. I have really enjoyed my time on twitter, especially winding up Everton and Tottenham fans on a daily basis. You idiots must have realised I was a fake when I linked your team with every player possible in the hope that one move would happen. My time has now come to and end and I hope to enjoy the last few days of the transfer window without making up rumours myself. Thank you to whoever followed me and retweeted my garbage, it was really appreciated. Goodbye Everyone.
 3. On eri asia puhua ottelun paremmasta joukkueesta kuin esim koko kauden paremmasta joukkueesta, onhan se ihan selvää että Barca on Herculesta parempi joukkue, sen näkee taulukosta. Tosin taas Kreikka oli sinä vuonna kaikkia muita parempi, cup muotoset kilpailut eivät välttämättä anna parasta mahdollista mittaria joukkueiden paremmuudesta kun arpaonni vaikuttaa jonkin verran. Toisaalta vain mestaruudesta kilpaillaan, eli ns. kaikki on pakko voittaa, ihan sama mikä joukkue tulee vastaan. Toinen asia on että vaikka Barca ottaisi Herculekselta pataan kolme vuotta putkeen joka ikinen ottelu ja sarjataulukossa molemmat joukkueet olisivat samoilla sijoilla kun tällä kaudella, niiin väittäisin että Barca silti on parempi joukkue koska sarjasijoituksista ja pokaaleista tässä kisaillaan eikä yksittäisten otteluiden voitosta. Tosin on kunniakysymys voittaa keskinäiset ottelut mikä näkyy varsinkin paikallistaisteluissa. Aikamoista offtopiccii mutta mielestäni paras tapa saada selville parempi juokkue on nimenomaan kokonainen kausi. Uskon kuitenkin että nimenomaan tässä Barcelona on paras. Voisin jopa väittää että jos laitettaisiin kaikki UCL joukkuueet pelaamaan kokonaisen kauden vastakkain, niin Barcelona olisi vielä ylivoimaisempi voittaja kun La ligassa tällä hetkellä. Toki meinaan että Barcelona menettäisi enemmän pisteitä kun Espanjassa mutta uskon että muut joukkuueet menettäisivät vielä enemmän ja että matsit menisivät aikalailla ristiin. Ja että ei menisi ihan offtopic niin onnittelut paremmalle joukkueelle. Tässä ottelussa ei ollut minkäänlaista kysymystä paremmasta joukkueesta. Uskon kuitenkin että jos ManU olisi pelannut yhtä monta ottelua Barceloonaa vastaan kuin RM niin siitä oltais saatu ainakin yksi voitto.
 4. Kirjautumisongelma??!!

  Nyt toimii, hyvä juttu:thumbsup1:
 5. ManU UCL:ssa 2010-11

  Siis nythän on mennyt aika tasapuolisesti noi arvonnat, Barcalla ja Interillä helpoimmat vastukset nyt, vaikeimmat viime kierroksella...
 6. Sir Alex Ferguson

  Siis voihan tässä myös olla jotai semmost ajatusta takana että jos annetaan managereitten huutaa miten tahtoo nii FA luulee että tämä vaikuttaa siihen paljon muutki huutaa. Eli sillä että annettaan joku rangaistus nii tuomitaan moista toimintaa ja halutaan samalla suojella tuomareita että ei tule niin paljon tappouhkauksia idioottifaneilta..
 7. Arvaa tulos! -peli

  ''Olet veikannut tasapeliä 1 pudotuspeliottelussa. Et voi saada tästä lainkaan pisteitä, koska pudotuspeliottelussa on aina voittaja. Jatkoaika ja rangaistuspotkukilpailu lasketaan mukaan lopputulokseen!'' Herjaa tommosta Champions league otteluista... saako korjattuu?
 8. Pokeri

  Pokeria tullut pelailtua pari vuotta ja vajaan tonnin oon voitolla. Pokerivoitoista olen saman ajan aikana sponsoroinut kaikki pitkävedot sun muut uhkapelit + pokertrackerin. Aikaa on mennyt aivan liikaa ja tuntipalkka ei todellakaan ole mikään hyvä. Oon yrittänyt ottaa taukoa pokerista välillä koska se vie aikaa aivan liikaa ja muu tekeminen kärsii. Samalla vitutus häviöiden jälkeen on monta kertaa isompi kun ilo voiton jälkeen. Yleensä on aina sitä mieltä että näin tän kuuluukin mennä kun voittaa eikä huomioi sitä että ehkä on ollut tuuriakin. Tappioden jälkeen syyttää huonoa tuuria ja muita idioottipelaajia. Swingit kuuluu pokeriin ja pitää vaan yrittää välttää tilttejä kun menee huonosti tai kun on huonoa tuuria, aina ei onnistu. Jopa maailman parhaat pelaajat tilttaavat joskus. Aloitin freerolleista ja pienistä sittareista, mutta olen sittemmin siirtynyt pelaamaan cash gamejä. Normi taso on 10/25 tai 25/50. Noin 4-6 pöytää samaan aikaan päällä. Joskus käynyt kokeilemassa jopa 200 dollarin pöytää. Siellä sitten mukava 800 dollarin potti vituiks ohivedolla. Mukava pelata ton kokoisia pelejä täysidioottia vastaan joka on n. 90% käsistä mukana loppuun asti Jäin kuitenkin voitolle kyseistä pelaajaa vastaan vaikka 800 dollarin potti meni hänelle.
 9. Chelsea - Manchester United 19.12.2010

  Jep! Smalling on mielestäni vielä luonnollisempi korvaaja Ferdinandille kun Vidicille. Yleensä aina topparipari (hyvin toimiva siis) koostuu yhdestä topparista joka syöksyy tilanteisiin kovaa (esim. Vidic, Terry, Puyol) ja sit löytyy tämä rauhallisempi joka kattoo mitä toinen tekee ja osaa tehdä hyvän ratkaisun tämän ensimmäisen liikkeen perusteella, eli ei syöksy sata lasissa samaan palloon (esim. Ferdinand, Pique). Smalling on nimenomaan tämmöinen rauhallisempi, usein pallovarmempi pelaaja. Vaikka Rio ja Vidic olisivat yhtä hyviä pelaajia niin parivaljakko Vidic - Smalling kuullostaisi paljon paremmalta kuin Ferdinand - Smalling.
 10. Chelsea - Manchester United 19.12.2010

  SAFin mukaan Vidic ja Ando olisivat olleet flunssan takia poissa. Ehkä sittenkin hyvä että siirrettiin. Puolustus ilman Vidiciä pelottaa, ehkä ManUn tärkein yksittäinen palanen tällä hetkellä. Kaikille muille löytyy varteenotettava kakkosvaihtoehto, paitsi ehkä Nanille tällä hetkellä kun Antonio on poissa.
 11. Loistavaa musiikkia

  DJ KHALED, AKON & TI - We Takin' Over pyörii ainaki tossa...
 12. Kisojen liveseurantaketju

  Eiköhän toi tapa millä Ranska meni kisoihin oo vaikuttanu ihmisten mielipiteisiin..
 13. MM 2010 Pörssi - Voita pelipaita!

  Siis eiköhän juuri tästä syystä ole ihan selvää että kisa on kaikille paitsio.comilaisille eikä pelkästään kymmenelle aktiivisimmalle foorumistille:shades:
 14. Dimitar Berbatov

  The 29-year-old added: "I feel exhausted and now there are many guys who can emerge from my shadow. For them the moment has come. "You should always know when to stop. "I haven't discussed it with my club team. I guess it will come out in England and Sir Alex (Ferguson) will call me." http://www.skysports.com/story/0,19528,11667_6150772,00.html
 15. Siirtohuhut (ManUtd)

  En ihan ymmärrä näitä jatkuvia Buffonin siirtohuhuja. Mies on itse sanonut että ei ole lähdössä mihinkään. http://www.skysports.com/story/0,19528,12961_6131663,00.html Vaikka Juventus ei pääse UCLään niin luulisi että Buffon olisi vaihtanut maisemia siinä vaiheessa kun Juventus tippui Serie B:hen, jos hänelle UCL pelit olisi niin tärkeitä! Jos olen ymmärtänyt oikein niin Buffon on ainostaan sanonut että jos seura ei enään halua häntä niin Englanti voisi olla mielenkiintoinen vaihtoehto. Ja näistä junnuhuippuveskareista; Akinfeev, Hart, Loris, Neuer jne. Kuka heistä olisi valmis istumaan penkillä? Kaikki ovat mielestäni hyviä vaihtoehtoja kun valitaan VDSlle seuraajaa, mutta VDS jatkaa ainakin vielä vuoden. Kuzza on ihan hyvä kakkonen, mutta oisko järkeä vaikka ostaa joku edellä mainituista ja jättää ko. maalivahdin vanhaan seuraan lainalle kehittymään kaudeksi. Jonkinlainen pykälä sinne vaan että jos VDS ja/tai Kuzza loukkaantuu niin hänet voidaan pyytää Manchesteriin a'la City ja Fulop. Sit vaikka joku turisti Amos treeniveskariks.
 16. Ehkä 7 valioliigamaalia on ihan hyvä määrä, mutta kun valioliigan vastaavat tilastot ovat: Giggs: 5 Scholes: 3 Valencia: 5 Fletcher: 4 Nani: 3 Carrick: 2 Park: 3 Gibson: 2 Toki OG vienyt muutaman maalin noista. Lampard 27, Fabregas 19 jos puhutaan kaikista kilpailuista, siihen on viel jonkun verran matkaa... okei, ehkä valioliigan parhaat keskikenttäpelaajat mutta esim Milner 12 kertoo siitä että jos Unitedin paras on tehnyt puolet vähemmän nii se on mielestäni auttamatta liian vähän.
 17. Mm 2010

  Englanninkielisessä lähteessä mielestäni ei puhuttu yhtään että olisi tunnari, enemmänkin vaan että on kisabiisi... Eli taitaa IS olla aika pihalla, ei olisi eka kerta. Mene ja tiedä
 18. MM 2010 - kisa

  Lohko A: 1. Ranska 2. Uruguay 3. Etelä-Afrikka 4. Meksiko Lohko B: 1. Argentiina 2. Nigeria 3. Kreikka 4. Etelä-Korea Lohko C: 1. Englanti 2. USA 3. Slovenia 4. Algeria Lohko D: 1. Serbia 2. Saksa 3. Ghana 4. Australia Lohko E: 1. Hollanti 2. Tanska 3. Kamerun 4. Japani Lohko F: 1. Italia 2. Paraguay 3. Slovakia 4. Uusi-Seelanti Lohko G: 1. Brasilia 2. Portugali 3. Norsunluurannikko 4. Pohjois-Korea Lohko H: 1. Espanja 2. Chile 3. Sveitsi 4. Honduras Neljännesvälierät: Pari 1: Ranska - Nigeria Pari 2: Argentiina - Uruguay Pari 3: Englanti - Saksa Pari 4: Serbia - USA Pari 5: Hollanti - Paraguay Pari 6: Italia - Tanska Pari 7: Brasilia - Chile Pari 8: Espanja - Portugali Puolivälierät: Puolivälierä 1: Ranska - Englanti Puolivälierä 2: Argentiina - Serbia Puolivälierä 3: Paraguay- Brasilia Puolivälierä 4: Tanska - Espanja Välierät: Välierä 1: Englanti - Brasilia Välierä 2: Argentiina - Espanja Pronssiottelu: Brasilia - Argentiina Finaali: Englanti - Espanja Maalipörssin TOP5: 1. Fernando Torres 2. Lionel Messi 3. Wayne Rooney 4. Nicklas Bendtner 5. Luis Fabiano Parhaat pelaajat: Kultainen kenkä: Fernando Torres Kultainen pallo: Frank Lampard Lev Jašin -palkinto: Thomas Sörensen Paras nuori pelaaja: Di Maria Reilun pelin palkinto: Hollanti Viihdyttävin joukkue: Argentiina
 19. Musiikki, jalkapalloon liittyen...

  Hyvä biisi, mut mielestäni alkuperäisessä videossa on paljon enemmän fiilistä! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=DYfa0__P_pI&feature=related]YouTube- FIFA world cup ANTHEM South Africa by K'naan(ORIGINAL)[/ame]
 20. Kuin kaksi marjaa...

  Gareth Barry [ATTACH]270[/ATTACH] Craig Gordon [ATTACH]271[/ATTACH] Adam Johnson [ATTACH]272[/ATTACH]
 21. Mikä joukkue? -peli

  Veikataan Ajaxia tai AZ Alkmaaria.. ..eli 2004 Babel pelasi Ajaxissa, ja silloin valmentaja oli Koeman joka valmentaa tällä hetkellä AZ Alkmaaria!
 22. UCL: 16.2. & 10.3 Manchester United - AC Milan

  Toisen keltaisen syyks niin bbc.com kuin manutd.com laittaa nimenomaan tämän pallon potkaisemisen ja Evrahan siinä taklas ja Carrick sitten potkas pallon pois... Ja Evansista sen verran vielä että eikö Clarence viel ollu Evansin jätkä... muistaakseni Evans siinä oli muutaman sekunnin myöhässä. Tosin Rafaelin piikkiin menee kyl maali ku ei laittanut palloa liikkeelle! Tasuria vähän odotettiin ja sanoin jo ennen pelii et 1-1 on parempi ManUlle ja vaikka lopussa menetettiin kahden maalin johto ja tämän takia jäi vähän huono maku niin pakkohan tähän lopputulokseen on oltava tyytyväinen!
 23. Nani ja Anderson Unitedin riveihin!

  Andersson tekee Naniit ja palaa sopivasti pitkän tauon jälkeen CL finaaliin, ei niin tutulla paikalla (ainakaan ManUssa) eli Rooneyn alapuolella, ja pelaa mahtavan ottelun!
 24. Arvaa kuka pelaaja? -peli

  1. Catania 2. A 3. Tenerife 4. Toni 5. E 6. Robinho 7. Moldova 8. O 9. Lennon 10. Eidur Pahasti alkaa näyttää Cattermolelta joku muu saa sit laittaa uuden jos/kun on oikein!
 25. Pitkävetoa

  Arsenal - ManU 2 2,85 Ghana - Egypti 2 1,88 HSV - Wolfsburg X 3,45 Sunderland - Stoke City X 3,25 Yhteensä 60,08€ -------------------- Birmingham - Tottenham 2 2,30 Deportivo La Coruña - Real Madrid 2 1,90 Liverpool - Bolton 1 1,42 Manchester City - Portsmouth 1 1,29 Wigan Athletic - Everton 2 2,25 Yhteensä 18,01€ -------------------- Birmingham - Tottenham 2 2,30 Ghana - Egypti 2 1,88 Hull City - Wolves x 3,25 Wigan Athletic - Everton 2 2,25 Yhteensä 31,62€ Tommoset tuli laitettuu viikonloppuna... Perkuleen Totanic ku kävi kusee:wallbang:
×