Jump to content

kilhar

Members
 • Content count

  887
 • Joined

 • Last visited

About kilhar

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/10/1975

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Muurame
 • Interests
  United, Jyp, kalastus
 • Occupation
  Duunissa saakeli.
 1. Europa League 2010-2011

  Ymmärrän, että se on aitoa ja kovaa kannattajakulttuuria tuntea onnea, kun ehta katujätkä teloo itkevän ja aina filmaavan portugalilaisen. Aitoa on myös se, että nauttii kun niitä portugalilaisia on liikaa lasarettiin laitettavaksi ja taso vain on liian kova. Toki kaikki Carragheria jumaloivat myös tajuavat että se koko kylän katujätkäimago saa aina kolauksen kun aikuiset miehet itkevät katsomossa. Suunnattu ainoastaan niille, jotka loukkaantumisia toivovat ja ihannoivat niin kovia poikia jotka uskalsivat jopa Alan Smithiä kuljettavan ambulanssin kimppuun hyökätä. Aina tulee ensi vuosi ja uudet sikamaisuudet joita odottaa. Niille, jotka eivät tuosta itseään tunnistaneet voin sanoa, että aina näissä hommissa tulee uusi peli, uusi kilpailu ja uusi kausi. Silloin kun ei ole pelejä, nautitaan siirtospekulaatioista. Aina tulee pilkka omaan nilkkaan jossain vaiheessa ja vaikka tärkeä peli onkin, se on silti edelleen vain peli.
 2. Mietipä hetki, paljonko tänne tulee postauksia. Kokeilepa "vilkaista" kaikki viestit ja muistaa, kuka kirjoitti ja mitä. Se on sinulta varmasti liikaa vaadittu. Mene ja tiedä vaikka alkaisin kyllästyä sinuun. Ja siinä ei ole kysymys siitä, mitä joukkuetta kannatat.
 3. Chelsea 10/11

  John Terry ja Wayne Rooney. Heidän opetukseensa kannattaa turvautua pelillisellä puolella. Yleisesti suosittelisin silti vaikka Zolaa ja Giggsiä.
 4. RONALDO9- - Romario - JohnTerry

  No more spnta, wish granted. =)
 5. Siirtohuhut (ManUtd)

  Tuota ei olisi pitänyt laittaa, vaikka lähde olisi ollut Arvi Lindin verellä sivelty Urpo Martikainen. Noin huonoa huumoria ei pidä suvaita missään olosuhteissa. Lähetän neljän ravintolatuopin verran rahaa (halvimmat paikkakunnallanne) ensimmäiselle joka allekirjoittaa tuon, ja United saa siitä uuden kärkimiehen. Mourinhonkin kohdalla on vähän siinä ja tässä, että käykö, jos halvalla saa.
 6. Chelsea - Manchester United - Stamford Bridge 1.3.2011

  Ääripuolueellinen blogi mutta tiekameroita ei ole lahjottu: http://therepublikofmancunia.com/can-chelsea-justify-postponement/ Ja pilkusta Chelsean leirin kommentti: Chelsea defender Branislav Ivanovic has admitted that his team should not have been awarded a penalty against Manchester United. “I find the penalty for Chelsea very dubious,” said Ivanovic. “It was too easily adjudged, I have to admit that after seeing it again. I thought it was a penalty when Zhirkov fell but, afterwards, I saw it never was.” Ihan sama silti, joku siellä olisi pelannut Torresin ja Luizin paikalla joten turha spekuloida. Näitähän sattuu ja seuraava peli on jo ovella, keskityn siihen. Täydellisiä tuomareita odotellessa ei kannata pidättää henkeään.
 7. Chelsea - Manchester United - Stamford Bridge 1.3.2011

  No niin ja nyt rauhoitutaan hivenen kaikki. P.S. Se ottelusiirto oli aiheeton. =)
 8. Siirtohuhut (ManUtd)

  Melko nuorten maalivahtien hankkimisessa on muutava inhottava puoli. Ensin maksetaan jotain älytöntä kuten £20M iän ja potentiaalin vuoksi. Sitten toivotaan parasta että se potentiaali toteutuu. Jos ei, niin maksetaan se menestyksellä. Seuraavassa taitekohdassa maksetaan taas itsemme kipeiksi, koska investoidut siirtosumma, allekirjoituspalkkio, palkka, agentin palkkio, käytetyt resurssit ja aika eivät paina vaakakupissa yhtään mitään. Kaikki edistys on pelaajan ja hänen edustajansa pääomaa kun joku tarjoaa hirveää ylipalkkaa ilman riskejä. Tämä toistetaan sitten 3 vuoden välein. Tähän suuntaan menee koko ajan pahemmin huippujalkapallo, en osaa luottaa huipulle nousevien seurauskollisuuteen jos kyseessä ei ole oikea seuran fani ja/tai kasvatti. Kun kuuntelee pelaajien kommentteja niin hirvittää. Jokaikinen on ollut lapsesta asti kiinnostuneen seuran kannattaja mutta listaa muutaman muunkin seuran "joista ei voisi kieltäytyä." Ehdottomasti omaa etua saa ja pitääkin ajatella ammatissa, jonka harjoittaminen voi loppua sekunnissa. Turhat kaunistelut vain voisi lopettaa siinä kohtaa kun lastenlastenkin rikkaus on turvattu. Kentällä ne fanit kuitenkin hankitaan eikä lehdistötilaisuuksissa. United on hyödyntänyt tätä raadollisemmin kuin 99% maailman seuroista. Se ei silti tarkoita että siitä pitäisin. Raha ja pokaalit ovat jokaisen pelaajan unelmissa mutta niitä kahta ei saisi yrittää sekoittaa. Kun tarjous on loistava ja seura ei, silloin halutaan "nostaa se entiseen loistoonsa" tai olla "mukana hienossa projektissa". Uransa ehtoopuolella olevilta nuo ovat vitsejä. Pointti: Ottaisin ennemmin "ylihintaan" vaikka Buffonin joka on voittanut Juvessa pokaalin viimeksi 2003 ja palaisin tähän aiheeseen 5 vuoden kuluttua. Tuo kuvio toimi aika mahtavasti Edwininkin kohdalla. [/avautuminen]
 9. Darron Gibson

  Parhaimmillaan Scholesin maalinteko ja Andersonin juoksuvoima, huonoimmillaan taas päinvastoin. Tuo parempi puolisko on antanut aika monta näytönpaikkaa verrattuna moneen muuhun mutta kun ei niin ei. Minä antaisin mieluummin riskin uhallakin vielä nuoremmille mahdollisuuden ja ottaisin sen n. £4M. Onneksi päättämässä on vielä jonkin aikaa mies, johon ei voi olla luottamatta ja joka oikeasti uskoo että "If you're good enough, you're old enough." Näinhän se mielipide oli enemmistöllä Fletcheristäkin mutta kaikki tilastot puolsivat sentään nk. "näkymättömän työn" takia sekä siksi että Darrenin pelaamista otteluista United voitti 20% enemmän kuin ilman häntä.
 10. Siirtohuhut (ManUtd)

  Reina itse myönsi espanjalaisen radioaseman kysellessä siirron Unitediin olevan lähellä. Petturimaiset lausunnot vapaasti käännettynä ja muistettuna: "Jos van der Sar ripustaa hanskat naulaan, Manchester United etsii uuden ykkösmaalivahdin. Sille minä en voi mitään. Enkä edes kommentoi koska olen Liverpoolin sopimuspelaaja ja asia kuuluu seuralle." Haluatko pelata UCL:ää?: "Tottakai haluan." Näistä rakennetaan joko otsikko "Reina drops United hint." tai "Reina is MUFC summer target." Buy-out clause toimii yleensä juuri niin että hinta on se, jos muuta ei ole aiemmin sisällytetty. Jos pelaaja suostuu niin se on siinä. ja sitä ei voi kiristää millään. Ulosostopykälät on luotu ymmärtääkseni alunperin siihen tarkoitukseen, että joissain maissa on ollut tarpeellista kiertää lainsäädäntöä työvoiman vapaasta liikkuvuudesta, esim. Englannissahan on kyseessä täysin uusi ilmiö. Jos Raulin sai kuka tahansa halutessaan ostaa 10 vuotta sitten Realista jollain 300 miljoonalla, hän ei ollut sopimuksensa takia "orja" kuten Blatterin väitettiin C. Ronaldosta sanoneen. Tämän takia pelaajan ollessa tyytyväinen se nostetaan utopistiseksi hyvän palkkatarjouksen ohessa, muissa tapauksissa pelaaja on halunnut jättää oven auki poistumiselleen. Väitetäänpä Unitedin scouttaaman maalivahti Rene Adlerin sopimuksessa olevan klausuuli jossa olisi ainoastaan siirto Unitediin ja hinta. Mairittelevaa totta ollessaan, hyvä tarina jos ei.
 11. Siirtohuhut (ManUtd)

  Joe Colella on jo Unitedin paita nimellä ja numerolla, Ferguson antoi hänelle sellaisen joskus vuonna 1990. Ja Huntelaaria emme tarvi, se nähtiin jo pariin otteeseen että kyseessä ei ole "uusi Van The Man". Voi luoja että vihaan kun jokainen ranskalainen on "uusi Zidane" tai britti "uusi Rooney". O'Sheasta sen verran että suurin osa etelän seuroista oikeasti tarvitsisi sellaisia "utility playereita" joilla on työmoraali kunnossa. Siksi onkin outoa että mannermaalla pelanneiden pakkien lista on melkoisen lyhyt. Osasyynä varmasti on Ian Rushin tuntemus Italiassa pelaamisesta.
 12. Lauri Dalla Valle

  Tässäkö oli sitä provoamatonta analyysiä? Nuo nimiväännökset ovat kaikkein väsyneintä materiaalia koskien koko foorumia, ei vain sinua. Jos koko kaveri ei kiinnosta niin kummasti se tunteita herättää (siis jos kyseessä ei ole provokaatio.)
 13. 16.08 Manchester United - Birmingham klo 15.30.

  Vaikka Unitedin tapana onkin aloittaa tahmeasti niin nyt olettaisin että motivaatiotekijä joukkueen heikennyttyä (vrt. "you can't win anything with kids") toimii ja koko joukkue vastaa huutoon laittamalla vähintään kaksi maalia tähän rastiin. Siihen ei löydy vastausta millään vaikka Vidic puuttuukin.
 14. Elokuvat

  Koska olen niin laiska en todellakaan lue koko ketjua. Olettaisin että kanonisoidut klassikot on lueteltu niin tarjoanpa pari vähemmän mainostettua: Find me guilty Dead man's shoes En jaksa etsiä mitä nuo ovat huonommalla kielelläni mutta noilla nimillä ne löytyvät siitä verkkokaupasta mistä suurin osa teistä ne hankkii. Ensimmäinen on hyvää huumoria perustuen tositapahtumiin ja toinen on raakaa draamaa perustuen väkivaltaan perheen puolesta.
 15. Heitänpä oman mielipiteeni tulevasta kaudesta: Chelsea tulee grindaamaan niin paljon pisteitä että päävastus Unitedille tulee ehdottomasti sieltä. Liverpool ylitti viime vuonna itsensä ja ilman Alonsoa paluu arkeen on edessä, Torresin takaa ei löydy ketään ja joukkue ei kestä hänen tai Gerrardin poissaoloa. Arsenal on ihailtavalla tiellä strategiansa suhteen mutta pihtaaminen kostautuu väkisinkin. Adebayorin ja Touren poistuminen ei vaikuta kuin positiivisesti mutta sitten tulee vastaan materiaalin kapeus. Silti ihailen Wengerin jääräpäisyyttä sikäli kun se ei johdu siitä että olisi sanottu ettei rahaa ole. Manchester City on taas ihan oma lukunsa. Kesän parhaiksi hankinnoiksi lukisin melkein saadut Kakan ja Messin. Sillä on hyvä leijua että saa ylihintaan Unitedin penkkimiehen ja maksaa Adebarndoorille £150000 viikossa. Seuraava tavoite lienee lyödä niin paljon puntia tauluun ettei tarvi olla kaupungin hyyryläisenä säälistä. Rajaton raha ei hanki ketään jolla on oikeasti kunnianhimoa ja halua pelata seurassa jolla on historia. Jos ette usko niin katsokaa mitä Abramovichin pohjaton (nykyään sulanut) lompakko sai kahtena ensimmäisenä vuonna hankittua. Adebayor oli aika hauska tapaus sanoessaan että City oli ykkösvaihtoehto kun agentti laittoi Cityn tarjouksen Unitedille ja Chelsealle ja molemmat käskivät työntää palkkapyynnön ahteriinsa. Raha ei merkannut vaan mahdollisuus voittaa pokaaleja. Valioliigamaaleja kun ostaa £5M/kappale Tevezin tapaan niin ihan menee pupu pöksyyn ettei Unitedin kalustolla pärjää. Rooney, Berbatov, Owen, Macheda ja Welbeck riittävät ainakin minulle. Ai niin joo peliajan ja kunnianhimon takia siirtynyt Tevez ei voi edes matemaattisesti pelata samoja minuutteja kuin Unitedissa vaikka City pääsisi molempiin cup-finaaleihin. Mutta nyt hän ymmärtääkin rotaation merkityksen.
×