Jump to content

oskuzy

Members
 • Content count

  213
 • Joined

 • Last visited

About oskuzy

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Kokkola
 • Interests
  Sähly,Futis
 • Occupation
  Opiskelia
 1. OffTopic! Mikä on Hartin kunto? Pelaako nyt vkl? Lähinnä kyselen , kun teen viimeisiä viilauksia Fantasy Primier leaguessa:D. Siellä on ilmoitettu että 75 % varmuudella pelaa. Uskon että Nimrodilla on parempi tieto ?
 2. Manchester City 11/12

  Jos sulla yhtään on järkeä, niin älä Tevezin paitaa osta vaikka tekisi tuossa ottelussa 22 maalia 100% varma,että QPR laittaa hanttiin ja kovasti 1-2 QPR!
 3. Englanti mj.

  Van Gaal on myös vapaana ja on kuulema tämän illan aikana jo antanut haastattelun, jossa kertoo olevansa kiinnostunut. Tämä on kyllä jokaisen managerin unelma 2,5 vuoden valmennusjakson aikana olisi tarjolla EM-kisat ja mahdolliset MM-kisat, sekä luonnollisesti iso liksa.
 4. Englanti mj.

  Tuli mieleen Mourinho? Joskus mainitsi, että olisi kiinnostunut MJ valmentajan tehtävistä urallaan. Haikailee Englantiin ja Madridissa sukset edes vähän ristissä. Ei mahdoton yhtälö, Mutta tuskin!
 5. Re: 10.9. Bolton Wanderers vs Manchester United @Reebok Stad Olisi todella kiva tietää minkälaisia fiiliksiä pyörii herroilla Owenin ja Berbatovin mielessä? Erityisesti Berbatov. Nuoret hyökkääjämme tykittävät maaleja ja peli luistaa kuin rasvattu. Sillä välin viime kauden maalikuningas istuu penkillä? No molemmat miehet halusivat jäädä Unitediin, varmasti tiesivät roolinsa?!? Tammikuussa kumminkin voi ovet käydä?!
 6. Paras derby?

  Re: Paras derby? Video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Man united-Man city. Erityisesti tämä kerta jäi mieleen, vielläkin kylmät väreet-> http://www.youtube.com/watch?v=nqY1m_uBrG8
 7. Re: HJK 2011 - Mestaruusjuhlat Sonera Stadiumilla? Olisiko Jaron (KPV:n) hyökkääjä Irakli Sirbiladze mahdollinen Pukin korvaaja? Mies on ehdottomasti taidokkaimpia pelaajia, jota olen Liigassa nähnyt. Aivan suvereeni. Siitä kertoo uskomattomat otteet ja todellinen läpimurto heikossa Jarossa. Irakliin törmäsin Kokkolan yö elämässä lauantaina ja väitti kovasti, että sopimus klubiin ensi kaudeksi on tehty. Miehellä on hyvä huumorin taju, mutta mene ja tiedä?!?!
 8. Manchester United - Bolton Wanderers 19.3.

  SAF jutteli rouvan kanssa, mitä tulee päivälliseksi. Kakkoskoutsi soitti lapselleen ja neuvoi häntä läksyissä. Mitään sääntöjen vastaista ei ole todistettavissa :D
 9. Lainapestit

  Kohta on tammikuu takana ja varmasti kaikki lainapestit ulos ja sisään suuntaan on tehty. Onko kellään tarkempaa tietoa miten Machedalla on lähtenyt hommat käyntiin saapasmaassa? Häpeäkseni täytyy tunnustaa,että itsellä ei ole mitään tietoa. Jos jollakin on heittää vähän raporttia tai jotain tilastoja olisi kiva nähdä.
 10. Maalivahtipeli

  Edwin van der Sar lopettaa tähän kauteen, kertoi päävalmentaja Alex Ferguson tänään... Thanks Edwin! Voitetaan viellä tällä kaudella yhdessä pystejä himaan!
 11. Tämmönen peli tänään.. Sanotaanko jos nämä joukkueet kohtaisivat liigassa United veisi 4-0. Mutta CUP on aina CUP ja mitä tahansa voi tapahtua. Bebeä toivoisin itse jopa aloitukseen. Oma veikkaus -------------------Kuzza-------------------- Brown-----Smalling-------Evans--------Fabio Bebe-----Gibson------Anderson-----Obertan ------------Hermandez----Macheda--------- Tietääkö joku muuten mitä kuuluu "meidän CUP" hyökkääjälle Michael Owenille? Onko tarkempaa tietoa loukkaantumiseta? Tekeekö hän paluuta tän vuoden puolella vai ylipäätään koskaan enään Unitedissa? Jokatapauksessa Evansin alku koomailuiden jälkeen 4-1 voitto.
 12. Vuoden foorumisti 2010

  5p Maz 4p Kuitu 3p Public Enemy 2p Koskis 1p Cule92
 13. Onko kellään tietoa tuosta Owenin tilanteesta? Ei siis tänänkään kokoonpanossa. Ilmeisesti joku loukkaantuminen? Muuten mielenkiintoinen avaus. Beben avauspaikalle peukku! 3-1 Park x2, Obertan
 14. Loukkaantumiset

  Onko kellään Real fanilla tarkempaa tietoa Kakan tilanteesta? Yritin tässä vähän perus foorumeita selailla mutta eipä löytynyt. Ja muutenkin minkälainen taistelu tullaan käymään keskikentän peliminuteista,esim Kaka vs Özil vai menevätkö molemmat avaukseen ?
 15. Näin Carling cup alkoi. Peli näytti pienestä stream ruudusta samalta, kuin olisi istunut KPVn pelissä. Paljon pallon roiskintaa, harhasyöttöjä,puolustus virheitä, pallon menetyksiä jne. Mutta mitä muuta voi Carling cupin ekalta kierrokselta odottaa ? Puolustus jatkoi samaa vuotamistaan , joka on tullut tutuksi läpi alkukauden. Jos vastassa olisi ollut vähän terävämpi jengi omissa olisi soinut 2-3 kertaa lisää. Onneksi United käytti omat maalipaikat lähes 100% ja näin varmisti 5-2 voiton. Owen näytti että, jos mies tyytyy nykyiseen rooliinsa Unitedissa kannattaa mies pitää jatkossakin EHDOTTOMASTI mukana. Myös tulevina kausina! Muita onnistujia: Smalling, Gibson, Park, Andersson Vaisuja: Brown, Hernandez,Rafael Hernandez oli jälleen pieni pettymys. Mies ei saanut tänään mitään aikaan. Tällä taktiikalla miehestä ei saatu mitään irti, mutta kyllä potentiaalia löytyy ja onnistumiset ovat tulossa Bebe teki debyttinsä. Tuon perusteella on vaikea sanoa mitään. Ihan pirteältä kaveri näytti, mutta kova työ on viellä edessä ennen kuin ruvetaan puhumaan ykkösjoukkueen avaus paikoista tai ylipäätään peliminuteista
×