Jump to content

Barca95

Members
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Barca95

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/01/1995
 1. Valioliigan otteluiden liveseuranta

  Taisin nyt vasta huomata, etta samallainen topic on jo tehty. Kun tuolla on jo WR#10 tekema LIVE topic. Joten joku mode vois pistaa tan lukkoon, eiks jeba??
 2. mun freestyle video 2 :))

  Osallistuiks teiä ykkösjengi nike premier cup karsintaturnauksee??
 3. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Thierry Henry pelaa vielä Barcassa kaksi kautta vähintään, mutta kun lähtee niin hänen vaihtoehtoehtona on New York Red Bulls. Varmaa lähtee kun sopimus päättyy 2 kauden pääst. Maajoukkue taitaa olla jo ohi?
 4. Konsoli-/tietokonepelit (ei jalkapallo)

  Lukkoon. Täl aiheel ei oo mitään tekemist täällä näin. Eri juttu jos puhutaa fudis pelist. Mut ei mitää battlefieldheroes pelii kaivata. Tää on Paitsio ja tänne juttuu vaan futiksest!
 5. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  tost on tiedetty jo 60000 vuotta. TURHA VIESTI!!!!!!!!:thumbsdown1::thumbsdown1::thumbsdown1:
 6. Huhuja (AC Milan)

  AC Milan on paljastanut, että joukkue ensisijaisesti yrittää hankkia Wofsburgin Edin Dzekoa, mutta vaihtoehtoina on Luis Fabiano ja Emmanuel Adebayor. Galliani on puhunut, että Dzeko on tavoite mutta jos ei saa niin Fabiano tai Adebayor käy. Milan etsii vain hyökkääjää. Huhut ovat pitkään vieneet Adebayoria Milaniin, mutta Arsenal ei todennäköisesti luovu hänestä. Sama pätee Dzekoon. Fabianosta ei ole tietoa. Mutta joku näistä kolmesta voi hyvin liittyä Milanin vahvuuteen ensi kaudeksi. Galliani on kertonut ja on paraaikaa yrittämässä hankkia Dzekon Milaan. Mutta pakin hankinnasta Galliani ei ole puhunut eikä yrittänytkään hankkia kuin vain hyökkääjiä. Pääsijainen vaihtoehto on Dzeko, mutta Milan voi hankkia myös Adebayorin tai Luis Fabianon. Ja sitäpaitsi Dzeko on noussut jo nuoresta iästä huolimatta tähdeksi. Ainakin silloin kun Dzeko voitti Bundesligan Wolfsburgin kanssa. Hän olisi kova hankinta Milanille kun on vähän talousvaikeuksista kärsinyt. Sitä paitsi Maicon todennäköisesti jää Interiin ja jos lähtee niin lähtee Realiin. En usko että Maicon liittyisi Milaniin. Kyllä Real olisi Maiconin oikea seura jos hän lähtisi.
 7. Huhuja (AC Milan)

  Joo kyllä Galliani Dzekoa yrittää mutta ei hän hanki Milaniin kyllä puolustajaa. Hän on kertonut haluavansa vain hyökkääjää.
 8. Futisbrassailua!

  Täs linkki videoon jos Robinho brassailee pallon kaa. Kattokaa ihmees! http://www.urheiluviikko.net/robinhon-jalkapallotemput-ihastuttavat-youtubessa-katso-video/29205/
 9. Siirtohuhut (Internazionale)

  Lehtitietojen mukaan Luca Toni harkitsee vahvasti paluuta Bayernistä Italiaan Interiin tai AC Milaniin. Hän on neuvotellut jo seurojen kanssa. Hän on tykittänyt Bayernille lähes kahdessa kaudessa 60 maalia, mutta ei tulevaisuudessa välttämättä riitä avaukseen. Toni on sanonut: Jos en löydä paikkaa Bayernistä minulla ei ole mitään ongelmia palata Italiaan ja pienentää palkkaani, Toni sanoi Sky Sportsille. Vielä ei ole mitään siirtoon liittyvää tehty. Puheita on ollut, mutta ne ei riitä siirtoon. Aika näyttää.
 10. Siirtohuhut (ManUtd)

  Takaisinpäin tulee hyökkääjä pikavauhtia! Klaas-Jan Huntelaar siirtyy ManU:un. Hän teki Ajaxin aikanaan 76 maalia 92 ottelussa. Realissa hän ei pystynyt vakiinnuttamaan paikkaansa mutta teki siellä 8 maalia 20 ottelussa. Hän siirtyy ManU:un osana Ronaldo-kauppaa. Hänen arvoksi on kaavailtu noin 20 miljoonaa, euroa. Ei Huntelaar Realissa ollut parhaimmassa vireessä, mutta uskon hänen pääsevän vireeseen ManU:ssa ja tykittää ManU:n Valioliigan ykköseksi.
 11. Siirtohuhut (ManUtd)

  Lehtitietojen mukaan ManU haluaa Realin maalivahdin kun Van der Sar viime kesänä lopetti uransa. Sit ainakin paperilla ManU:n alakerta näyttäisi kovalta.. Mut emmä usko et Real maalivahdistaan luopuu.
 12. Florentino Perez

  Joo ei me missää äikän tunnil olla jtn. kirjakielt opettelemas.
 13. Barcelona 2009/10

  Mä uskon ja luulen että Barcelona ensimmäisenä joukkueena voi voittaa kahdesti peräkkäin champions leaguen. Toivoitaan:hopeful:
 14. Veikkausliiga 2009

  Ei pahalla mutta Veikkausliiga juuri nyt vastaa Italian tai Espanjan 3. korkeinta sarjatasoa. Mut kyl se siit joskus 30 vuode pääst:smile:
 15. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  pahoittelen äskeistä viestiä jos se muutti aikaisempia keskusteluja!!
×