Jump to content

Xavi92

Members
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

About Xavi92

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 10/31/1992

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Kempele, Pohjois-Pohjanmaa
 • Interests
  Fc Barcelona, Ajax Sarkkiranta
 1. Barcelona 2009/10

  Hahaa sieltä se voitto tuli ja rahalauma jätettiin nollille! Ei oo monia hienompia tunteita elämässä kuin Real Madridin nujertaminen Santiago bernabeulla. Huomaa taas että Realin leirissäkin hävityn pelin jälkeen tullaan huutelemaan filmaamisesta tänne. Busquets on toki oma tapauksensa ja sais lopettaa tuon naurettavan pelleilyn. Alvesissakin on ikäviä piirteitä. Messistä ei voi kyllä mun mielestä puhua samassa lauseessakaan C.Ronaldon kanssa. Jos yhtään seurannu Messin otteita niin sehän nousee usein taklauksen jälkeen saman tien ylös ja jatkaa matkaa.. Ronaldo taas on niin iljettävä nilkki, että neidin sais savustaa pois koko jalkapallomaailmasta. Uus ura urkenis vaikka meikkibisneksessä.
 2. Mikä joukkue? -peli

  Ud Las Palmas! Yleissivistystä jätkät! Ja joku muu saa uuden laittaa..
 3. Vitutusketju

  Itteä vituttaa tyypit jotka kirjottaa syntymäpäivätopiceihin onnitteluja henkilöille joita ei edes tunne/henkilöille jotka ei ole käyneet valovuosiin koko foorumilla. Vituttaa myös ne jotka kirjottelevat viestejä joissa selittävät paljon, mutta eivät kuitenkaan ole mitään mieltä asiasta Työssäoppimispaikan hommaaminen vituttaa/ressaa myös.
 4. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Tuosta Cescistä on jauhettu aika paljon. Itteä mietityttää tuo pelipaikka. Meillä on kuitenkin Xavi ja Iniesta keskikentällä & Yaya puolustavassa roolissa. Jos tuo toteutuisi niin olisiko tarkoitus laittaa Iniesta pysyvästi laitaan? Mielestäni hän on kuitenkin parempi keskikentällä. Cescin ottaisin mielelläni joskus takaisin, mutta omasta mielestäni aika ei ole vielä. Xavin eläköitymisen jälkeen mielummin vasta. Riberyä en enää edes halua Barcelonaan kun on niin kovasti liputtanut Real Madridiin siirtymisen puolesta.. Silva tai Mata olisi erittäin tervetullut. Ei kuitenkaan molempia. Henry on taas vähän taantunut viime kaudesta ja Pedro on jo ajanut ohi. Mun puolesta Henryn sais ens kesänä laittaa laivaan ja takaisin kohti sumusaaria. Varsinkin jos Mata tai Silva tulee. Sillon olisi Pedro ja Mata/Silva vasemmalla. Kova kaksikko olis silloin. Pedrolle vaan peliaikaa tällä kaudella paljon kun tuntuu hyvin siellä pärjäävän. Nuista Suarezista ja Willianista en tiedä mitään joten en niitä osaa tässä kommentoida.. Nuoria lupauksia ilmeisesti, vai..?
 5. Suomen menestys Euroviisuissa

  Jumbosija taitaa jälleen kerran häämöttää. Ei nuista ehdokkaista kellään olis ollu voittoon mahollisuuksia. Kyllä tässä Laardia tulee ikävä. :/
 6. Kyllähän Monacon Ludovic Giulykin tähti oli. Siitä ei pääse mihinkään.
 7. Barcelona 2009/10

  Atleticon veskari varasti sitten pisteet Realilta. Huikea peli kertakaikkiaan! Nyt sitten seuraamaan Barcan peliä. Jännä nähdä millä kokoonpanolla lähtään. Voitolla ero Barcan ja Realin välillä kasvaisi kait 5 pisteeseen.
 8. Barcelona 2009/10

  En tuota Zlatanin tilannetta tuolta juutuubista löytäny, mutta kylllähän tuo nokkasankari ryssi ainakin parit-kolmet huippupaikat mitkä tuolta juutuubin koosteistaki näky. Ei ihme että tympäsee. Paikkoja oli näemmä molemmilla aika runsaasti. Tilastotasapeli.
 9. Barcelona 2009/10

  Löytyiskö mistään koostetta tuosta pelistä mukaan lukien Zlatanin törttöilyt? Ikävästi muistin pelin vasta kun oli loppunut. :S Jännä juttu kun aina ku en oo tvn ääressä niin menevät häviämään. Sori jätkät, mun syy.
 10. Pitkävetoa

  Edit: Toivottavasti kukaan muu ei veikannu tätä riviä. Kaikki väärin.
 11. Pitkävetoa

  Ranskan liigasta ois muutama ihan pelikelponen kohde mielestäni. 103 Rennes - Lorient 1,65 3,15 4,70 105 St-Etienne - Sochaux 1,85 3,05 3,70 106 Nice - Marseille 3,70 3,05 1,85 Triplana kertoimeksi tulis 64,30. Ja jotain tupliaki nuista saattaa väsätä, esim Rennes - Lorient 2 ja St-Etienne - Sochaux 2 kertoimella 17,30. En tiedä näiden pelien loukkaantumistilanteista mitään. Arviot perustin vain kuntopuntareihin ja sarjataulukoihin. 103: Puntit mielestäni melko tasan. Lorient sarjan neljäntenä, Rennes yhdentenätoista piste-eroa on 5 pistettä. Renneksellä viimeset kuusi peliä 8 pistettä, Lorientilla 11. Iso kerroin houkuttaa pelaamaan. 105: St etienne pelannut paremmin vieraissa kuin kotona. St Etiennellä ei viime aikoina ole kovin vahvasti mennyt. Voitto tasapeli ja 4 tappiota viimeisistä kuudesta pelistä. Sochauxlla mennyt huomattavasti paremmin vaikka paljon onkin kotona viime aikoina pelannut. 4 voittoa ja 2 tappiota. Parin viikon takaa myös 0-2 vierasvoitto Lyonista. 106: Nicella on mennyt Ranskan liigassa viime aikoina paremmin kuin Marseillella. Mestareiden liigan pelit ovat toki voineet Marseilleen vaikuttaa mutta luotan Silti Niceen. Kotietu auttaa Nicen tästä voittoon. Ei oo viime aikoina voittoja juuri tullut ja varmaan illalla joku pääsee tällekki nauramaan, mutta kokeillaan nyt kuitenki. Edit: Toivottavasti kukaan muu ei pelannu tätä riviä. Kaikki väärin!
 12. FootStar (huom. myös suomeksi)

  Ei siinä kauan mee niin jonku joukkueen manageri ottaa yhteyttä. Voit tietysti mennä bottijoukkueeseen eka, niin saat ainaki pelata.
 13. Real Madrid 09/10

  Kyl realin pitäs löytää aseet "äitiä itkevää divarijengiä" vastaan. Tuskin oditit että Alcorcon lähtee raivoisasti hyökkäämään kun alla on makoisa voitto.Jos nopean maalin saatte tokan puoliajan alkuun niin kyl tossa pelissä vielä kaikki on mahollista. Miten muuten jos tilanne ois 4-4, tuleeko jatkoaika vai mitä?
 14. Vitutusketju

  Huumoripitonen heittohan se oli
 15. Vitutusketju

  Eikös tuolla vaan sitä haeta että; Ee2:sen provoaminen Torresfania kohtaan on lapsellista kun ei hän itekkään mikään Martti Kuusela ole. Selventikö yhtään vai sekottiko lisää? := Aika jännä muuten tuoki että torres fania tölvitään joka viestisä. Pitääkö 10 vuotiaan muka olla kypsä?
×