Jump to content

Kepes

Members
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

About Kepes

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 10/24/1992
 1. Chelsea 10/11

  Olen jo pidempään seurannut tätä palstaa, ja varsin usein joutunut ihmettelemään analyysejäsi. MOTD-highlightsit katsottuani sanoisin Terry-Luiz toppariparin olleen heikoin eilisessä matsissa. Lepsuilua, arviointi- ja sijoittumisvirheitä ja sekavaa peliä noin yleensäkin. Yleensä varma Terrykin lepsuili eilen harvinaisen paljon, joka voi kyllä selittyä vain keskittymisen olemisella keskiviikon ottelussa. Sen verran hyvin on Terry-Luiz topparipari viime aikoina toiminut, etten usko pitkäaikaiseen tasonromahdukseen. Cech sitten parhaimmistoa torjuen kaksi gamesaveria ylärimaan (yllättävän vähän saanut huomiota).
 2. Chelsea 10/11

  Mitäköhän se JT (taas) sekoilee? Ramires oli joukkueen parhaimmistoa (on ollut joulukuusta lähtien), ja Carletton päätettyä ottaa brassi vaihtoon, sai Stoke keskikentän täysin haltuunsa. Tähän valitettavasti taisi peli ratketa, sillä Chelsea olisi varmasti ihan eri tahtiin paikkoja saanut toisella puoliajalla, jos Ramires olisi nopeilla jaloillaan päässyt juoksemaan Stoken bodarien seassa. Myös pitää ihmetellä Ivanovicin kahta miinusta, kun serbi ehti pelata 11. minuuttia. Pelin positiivisinta antia oli Drogban peli-ilmeen muuttuminen. Turhautuneesta, kömpelöstä ja tehottomasta Drogbasta tuli maaotteluonnistumisten myötä taas oma tuttu itsensä, ainakin välähdys siitä. Paikkoja kun oli paremmalla onnella hattutemppuun. Mestaruushaavet menivät nyt viimeistään, mutta käytännössä ne ovat olleet menetetyt jo hyvän aikaa. Ei se mitään, tavoitteena on nyt jättää Valioliiga hieman taka-alalle, mutta kuitenkin niin, että suora paikka ensi kauden UCL:ään varmistuisi. Tämä vuosi voisi olla se euromenestyksen vuosi Chelsealle.
 3. Chelsea 10/11

  Avausmaali ei missään nimessä paitsio, näkyy mm. MOTD-koosteen analyysissä. Lampsilta jo lupauksia antavaa menoa, parannusta selkeästi Arse-peliin, ja jakeli niitä tuttuja peliä edistäviä syöttöjä kärkeen ja laitoihin.
 4. Chelsea: UCL 2010/2011

  Oliko peräti ensimmäinen kerta kun Chelseata suosii arpa? Viime vuonnahan vastaan tuli heti alkuun koko paskan voittanut Inter, ja kausina 2005 ja 2006 tuli vastaan Barca heti ekalla karsintakierroksella. Mutta olihan tämä odotettavissa että "ruplahuorat maksaneet jatkoonpääsynsä" -kortti otetaan esiin :thumbsup:
 5. Chelsea 10/11

  Essienin Bale-rappauksesta olisi kuulunut tulla keltainen, ei enempää eikä vähempää. Ja tästä Drogban "käsipalloilusta" voi varmasti kiistellä ikuisuuden, mutta lisättäköön, että allekirjoittanut PE:n ohella näki tuon tilanteen vain olkapääksi.
 6. Chelsea 10/11

  Yläasteen välitunnilla nämä kinastelut, aivan uskomatonta paskaa. Myötähäpeä on suuri PE ja H#14, jos ei sitten muuten niin YV:lle nämä jatkossa, kiitos. Sitten jos itsekin jotain City-pelistä sanoisi. Kyllähän tätä osasi odottaa. Mikel-Essien-Ramires keskikenttä ei ole vielä kertaakaan vakuuttanut, eikä vakuuttanut nytkään. Heti kun tietoon tuli Lampardin poisjäänti, niin Cityn kertoimet kohenivat huomattavasti. Tilannetta ei myöskään helpottanut vaihtopenkin kapeus hyökkäyspään ratkaisujen kannalta, kun Yossi ja Kalou ovat loukkaantuneena. Mutta tähän alkuun se oleellisin: Chelsea hävisi viime kaudella kaksi kertaa Citylle, ja kun Wiganillekin tuli vieraissa tappio, niin nykyinen tilanne on edelleen mainio. Kun pahimmat kilpailijat ovat jo aikaisemmilla kierroksilla pupeltaneet, niin tähän City-tappioon todellakin oli varaa, vaikka vaikutus voi olla ei-niin-mieluinen. Seuraava liigapeli on taas kotona neppailijaryhmää vastaan, joka kaatui viime kaudella murhaavasti 6-0 maalierolla. Toki on hyvä että kilpailijajoukkueiden kannattajat saavat tästä Chelsean häviöstä uutta nostetta ja luulevat sen "todellisen tason" tulevan tässä esiin, mutta suurella todennäköisyydellä Arsu kaatuu ensi viikonloppuna ja ero kasvaa jälleen. Ramiresia on haukuttu, mutta esityksessä oli paljon hyvää - kuin myös huonoa. Jokaisessa aloittamassa pelissään on ollut pelin ensimmäiset 15 minuuttia kuutamolla, mutta pitkin peliä parantanut. Sama toistui taas tänään. Alussa menetti pallon useasti Yayalle ja kumppaneille helposti, ja hävisi vielä päälle lähes jokaisen kaksinkamppailun. Brassi oli kuitenkin tänään keskikentän ryhmästä se, joka nopeudellaan ja taidollaan pystyy nousemaan pallon kanssa tukemaan hyökkäyksiä. Ramires olikin useaan kertaan ainoana keskikentästä vastustajan boksiin asti nousseena. Eipä tuossa muuten mitään. 0-0 vaikutti todennäköiseltä tulokselta ja olisikin ollut, ellei pientä herpaantumista olisi sattunut. Muuten peli oli täysin hallinnassa, pallonhallinta Cityllä, mutta vaarallisemmat maalipaikat Chelsealla. Ancelotti teki kaikkensa vaihtojen osalta, mutta penkillä ei tosiaan ollut muita hyökkäyspäähän kuin Sturridge ja McEachran. Ja voinen varmaan sanoa, ettei kukaan Big Four -joukkueista tule kolmeen pisteen kanssa pois Cityn luota. Vakuuttavaa puolustuspelaamista, vaikka avainpelaajia olikin poissa. Lukkona sitten loistava Hart, jota tänään Chelsea ei päässyt kunnolla testaamaan.
 7. Chelsea 10/11

  No joo, nopealla lukaisulla näytti erilaiselta, kiitos toki korjauksesta. Yhtä kaikki, Hutch jatkaa yhteyttä Chelseaan ja tuskin tulee muistelemaan aikaansa pahalla.
 8. Chelsea 10/11

  Kyllä, sitkeät polvivammat estivät ammattimaisen otteen huippujalkapalloon. Eihän tämä Chelsean edustusta millään lailla hetkauta, totuus on se ettei Hutchilla koskaan näyttänyt olevan tulevaisuutta Chelseassa, ja reserveissä pyöriminen (vuodesta toiseen) tai lainapesti olisi se todennäköisin paikka ollut Samille taas tänäkin kautena. Ehdottomasti kuitenkin Championshipin tasoiseksi pelaajaksi lädillä olisi ollut rahkeita, ja miksei myös Valioliigan häntäpään jengien laitapakiksi. Totta kai nämä lopettamispäätökset nuorella iällä ovat erittäin surullista kuultavaa, etenkin kun loukkaantumiset ajoivat tähän paikkaan. Hienoa kuitenkin kuulla, että jatkaa Chelsea-kannattajana ja jonkinlaista valmennuspuolen hommaa lähtee tavoittelemaan. Hyvää jatkoa vain siis Hutchille. Ja pidäppäs PE meidät tietämättömät perillä tuosta Neymar-casesta, huomenna kun niitä ratkaisun päiviä eletään.
 9. Siirtohuhut (Chelsea)

  Näin kävi tällä kertaa. Pojan oma mieli ehkä halasi jo uusiin haasteisiin Eurooppaan, mutta kun sen verran neuvoja tuli idoleiltaan, niin aika ymmärrettyhän tuo päätös on. Itsekin samaa mieltä siitä, että tässä oli Chelsean tilaisuus ja ikävä kyllä se taisi nyt mennä. Jatkuuko vielä uuden hyökkääjän metsästys on arvoitus, itse en ainakaan ole huomannut kesän aikana hyökkääjähuhuja Chelseaan liittyen (Torres ja Neymar-caseja lukuunottamatta). Miten PE tämän näkee?
 10. FC Honka 2010

  PK-seudun ykköset! Klubi aina paskat housussa Honkaa vastaan, pupeltamisen makua ilmassa. 3p eroa ja kaikki mahdollista.
 11. Chelsea 10/11

  RAMIRES SIGNS FOR CHELSEA Nelivuotinen soppari.
 12. Siirtohuhut (Chelsea)

  Ja syötti komeasti Paton maalin, ainakin koosteen mukaan. Toinen brassi josta moni kusisi hunajaa, on aiemmin kesällä Chelseaan huhuiltu Neymar. Uskomatonta, että kaveri on -92 ikäluokkaa kun esityksiä katsoo. Samaisessa pelissä USA:a vastaan teki maalin ja oli useaan otteeseen kärkkymässä toista. Ykköshyökkääjän asema ratkeisi useiksi vuosiksi, jos tämän talentin Chelsea onnistuisi hankkimaan.
 13. Chelsea 10/11

  CARVALHO DEAL AGREED Näin siis kävi kuten huhuiltiin. Ricky siirtyy Mourinhon mukana Madridiin. IMO tämä tarkoittaa sitä, että korvaajaa lähdetään saman tien kartoittamaan.
 14. Siirtohuhut (Chelsea)

  Alvesista jäänyt ainakin itselle erittäin positiivinen kuva (vaikkakin pitkälti MM-kisojen perusteella). Hoiti tyylikkäästi takalinjoja Rickyn kanssa, ja oli mielestäni suurin syy Eduardon ohella, miksi Portugali ei päästänyt maalin maalia ennen Espanja-peliä. Ikää tosin hieman vähemmän voisi olla, mutta kyllä lusitaanilla pelivuosia silti edessä on. Hyvä kirittäjä Terry-Alex toppariparille, ainakin ennen kauden alkua.
 15. Chelsea 10/11

  Todella järkevä siirto tämä on jos vain ajattelee. Hankittiin siis tuomaan levennystä keskikentän eri paikoille, lähinnä laitoihin ja hyökkäävämpiin rooliin. Missään nimessä Yossi ei ole avauksen kamaa, sehän on päivänselvää. Saman pelipaikan/pelipaikkojen Coley jätti seuran, ja korvaaja tälle osastolle tarvittiin. J. Colen suorittaminen ei ollut pitkän loukkaantumisen jälkeen missään vaihetta kulunutta kautta sitä luokkaa, mitä 100k/viikossa tienaavalta pelaajalta edellyttäisi. Cole menköön siis muualle rahastamaan järjetöntä palkkaa peliesityksiin nähden, ja tilalle noin puolet siitä palkasta mitä Joe pyytäisi, Benayoun. Ja eikä israelilaisen taso viime kauden J. Colesta kauas jää, pikemminkin parhaimmillaan jopa hänen yläpuolellaan. Järkevä siirto siis kaiken kaikkiaan. "Tiedätkö jätkän siirtokorvauksesta tai palkasta mitää?" 6 £m. siirtokorvaus, palkka n. 50-55k/viikko.
×