Jump to content

mitaha

Members
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About mitaha

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/05/1986
 1. Vancouver 2010

  Pitkänen on ollut ainakin näissä kisoissa aika helvetin huono omassa päässä mikä liene kuitenkin pakkien ensisijainen tehtävä vaikka olisikin hyökkäävä pakki ja on ollu myös semihasardi nhl:ssä, et mun mielest jopa yliarvostettu.. Salo on myös ollu odotettua paljon heikompi. Ainut oikeasti hyvä pakki on ollut Timonen, Lepistö ei ole vielä ollut oikee tasainen, mutta pitää muistaa et kaveri on nuorin noista ja voi vielä parantaa suoritus varmuutta sen verran et kasvaa oikeasti hyväksi jopa olympia tason 5-6 pakiksi. Väänäsen Ossi olis ollut oma valintani Kukkosen paikalle ja Niskalan paikalle joku vaikka Salmela tai ihan sama... Seuraaviin skapoihin sitte jotain tyyliin: Timonen, Vatanen, Salmela, Lepistö, Lydman... sitte pari paikkaa täyttää Lehtivuori, Laakso, Lehtonen, Rissanen ja onhan noita jotka voi neljä vuoden päästä olla tasokkaita..
 2. Vancouver 2010

  Avovaimon sisko kyseli et josko voisin viedä sen baarii.. hah aika turha toivo;D
 3. Vancouver 2010

  No käsittääkseni nää kanadan pojat Crospy ja sit Grezky ja varmaa Lemiuxkin on ollu nii intohimosia et iskä on joutunu rakentaa pikku pihakaukalon, sama muuten käsittääkseni golf puolella tigerilläki on ollu omapikku rata takapihalla.. niih ja sit veljekset staal kaikki nettoa jo ihan hyvin mut silti kesät kotitilalla kanada preerialla kuluu kiekkoa levyltä laukoessa.. sanoisin et suomessa ohjattu harjoittelu on hyvää mut omaehtonen ei nii intohimoista ja päämäärä tietoista. olisko sama fudiksessa.??
 4. Vancouver 2010

  En ymmärrä näit kiekko vs. fudis taisteluja, itte seuraan molempia ja katsoin viime yönäkin kaikki pelit samoin tulee kateltua änäri pelejä ihan öisin ja fudista aina kun tulee hyvää. Ja ens kesänä sitte veikkausliigaa ku on toi urhokin. Ne urheilulajit jota ylipäätään kukaan harrastaa saatika sillä tienaa on ihan hyviä lajeja koska niille on sillo ihmisten keskuudessa tilausta. En esim osais kuvitella itseeni huutelemassa tennis porukalle vaan siks et en lajista perusta enkä sitä juuri ymmärrä. Sitten puhuminen ns. kuningaslajista on kans ihan idioottia, koska keskustelu ei yleensä ole mitenkään järki pohjaista. Jos puhutaan kestävyydestä se on joku ultrajuoksu tai nää triatlonit, voimassa painonnosto tai voimamieskisat ja sit tekniikka lajit on erikseen. Jalkapallo ja jääkiekko on oikeestaa risteytys erisuhteissa kestävyyttä, voimaa ja tekniikkaa. Tietenki fudis on harrastamaarissä vahvoilla joka johtuu ihan puhtaasti siitä et se on edullista harrastaa, sosiaalista toimistaa ja ilmasto on suotuisa niillä alueilla missä suurinosa maailman väestöstä asuu. Toisaalta esim. lenkkeily on urheilulaji, mutta sen harrastaja määristä tuskin on kovin tarkkoja tilastoja. Loppuyhteen vetona kailla on oma/omat lajinsa eikä ne loppupeleissä ole sen hienompia tai huonompia ku muutkaan ja on ihan pöljää avautua niistä. se on vähä ku vieraissa kävis ja nyt kaikki John Terry fanit riemastuu;D nii ja et ei tulis ihan off topikki nii hyvä naarasleijonat ja toi Karvinen on kyl hjyvä..!!!
 5. Vancouver 2010

  erittäin samaa mieltä!!! onneksi nyt edes peetu toi pitää alkaa toivoo et molemmat lätkät onnistus. Vaikka tuo naisten lätkä ärsyttää kun on nii hirveet erot jo voimassa jenkit ja kanukit on ylivoimasia tuntuu et muilla mailla nuo naiset ei saa laukausta eikä edes syöttöä lähtemään tarpeeksi kovaa ja tarkasti.. onhan siel sit se naisten perinteinen mut onkohan Virpi nivuset missä jamassa kun on Jartsaki messis
 6. Vancouver 2010

  Siis tavotehan täytyy olla kova eihän sitä kannata "varmoja" vain tavotella.. Tietysti pessimisti ei pety ja lähetää hakee yhtä pronssia ja sitte saadaa kaks nii ollaa tyytyväisiä;D itse sanosin et 11 oli hyvä tavote varmasti kova tavote mut mun mielest pitää ollakkin.. Sopivalla tuurilla voi jostai naisten hiihdosta tulla kaks kerralla;D Ja kyllä suomi sen verran lätkämaa on et tavote täytyy olla miehissä että naisissa mitalli:boogy:
 7. TV-kanavapaketit

  juu itellä on tuommonen pikku paketti tuossa ja on ollu aikasemmin Canal+ mut lopetin sen ku loppu NHL ja maaottelut tulee tolta vitoseltaki. Mut tohon lupamaksu hommaan se verran et en kyllä olis lainkaa varma et noi maksukanavien asiakastiedot on julkisia ja kun ovat eri firmaa nuo lupatyypit ja maksukanava jakelijat nii ei ne noista mitää tiedä.. Ja sitte ku tommonen sattuu ovelle nii älkää hämmentykö niistä ekoista sanoista, en muista miten ne menee mutta ne oli sellaset et vois luulla et ne tietää;D Ite sanoin vaan et ei oo telkkaria ja sinä et tähän kämppää tuu jos ei niitä kotietsintälupa lappuja ala näkymää.. moro!!
 8. Vancouver 2010

  Mä uskon oikee hyvin. Eikö Keke Armstrong(miten lie kirjotetaan) tai joku muu fudis heebo ostanu uuden töllö viime fudis kisoihin ainaki näin luin jostai urheilulehdestä aikonaan. Joten kyllä mä uskon et joku ostaa talvi olympialaisiin uuden telkkarin, paljon todennäköisempää ku fudiksen takia kun suomalaiset on kohtuu isänmaallista porukkaa ja jalkapallo kisoissa ei paljo suomipoikaa näy saatika menesty toisin ku näissä talvilajeissa..
 9. Vitutusketju

  Nyt on pakko itekki sanoa, kun osu silmää tuo arvaa ketä.... Mua on ihan vitun kauan vituttanu tuo ketä sanan käyttö kuka sanan paikalla. Vaikka en varmaa mikään äidinkielen malli oppilas ole itsekkään.. Ja minusta tuntuu tai on semmonen fiilis et se on tampereen suunnalta kotosin tuo tyyli. En ole kyllä mitenkää varma, mutta fiilis on semmonen..
 10. Suomen A-Maajoukkue, yleistä asiaa

  entä Mäenpää??
 11. Fifa 10 Manager Mode

  Juu ei kyllä onnistu real kaupat hullilla fifassa.. on siinä nyt sen verran toden peräsyyttä.. veikkaan et Hulli tilillä on jotain 10 ja 30 miljoona välistä alussa. en ole kyl ikinä alottanu realilla missää fifassa manager modea, mut jotenki semmonen kutina et ei siel realinkaa tilillä semmosia hilloja ole et noi kaupat onnistus ilman kunnon myyntejä ensin..
 12. Juu mieleen ei oo itellä jäänyt kun tasan yks tuuletus ja se taisi olla 96 olympialaisissa(ei varmaa tietoa) jonkun afrikanmaan pelaaja heitteli näitä voltteja ja vaikka mitä muistaakseni oli aika ilmavia.. Noh what ever se teki kymmennen vuotiaaseen vaikutuksen;D Nykyää nää taitaa olla ihan perus heinää..
 13. jep näinhän se on et se draft järjestys arvotaan painotetusti siten että edellisen kauden huonoimalla on suuri mahdollisuus päästä varaamaan ensin.. taitaa olla paljon painotusta ku aika usein se on se runkosarjan 30 joka varaa ensin.. ja näin siis NHL:ssä.. en noista muista lajeista tiedä.. Jep noh mä en sitä miettinyt ollenkaan fudiksen kannalta vaan ton draft systeemin toimivuuden kanalta ja sillohan tommonen yks iso liiga olisi lähes ehdoton..
 14. Forssell

  näitä kirjoitus virheitä nyt sattuu helpommissakin sanoissa.. G ja C samalta nuo lausuttaessa kuulostaa enpä oo ikinä kyllä ollu kovin tarkka noissa eikä kyllä ikinä kukaa oo huomautellu.. huhuh vissii vähä fanaattista:thumbsup1: varmaa täytyy alkaa googlettaa noi nimet tästä lähtien ihan noi et ei loukkaa ketää.. noh mä kelasin tolla italialla sitä että erillainen pelityyli vois sopia miklulle.. kuka tietää jos se ois italia.. tiedän että se on taktista ja puolustus voittosta mutta myös hitaampaa tai ainaki mun silmää se vaikuttaa siltä.. Mut voihan se olla noita nöyryys juttujakin.. tai sit itseluottamus homma tai joku.. Kuha nyt heittelen ilmoille.. En oo psykologi enkä Scoutti nii en rupee sen syvällisempiä väittämään.. kyllä varmaa joku joka osaa katsoa pelaajien yksittäiset taidot ja pelaaja profiilin noi ylipäätään.. osais sit sanoa suoralta kädeltä mikä maa sopii pelillisesti kenellekkin.. Nii ja muistaakseni joku Mutu tai joku en oo varma nii pelas ihan jäätävästi italiassa mut ei ollu yhtä hyvä englannissa.. PS:älkää jaksako nussia pilkkua kiitos.. en oo hakemassa mtn journalisti palkintoa täältä..
 15. Juu miten tämä toimis.. olisko kaikilla suurillaliigoilla oma draft vai kaikilla yhteinen draft.. Kun NBA, NHL ja MFL on oikeastaan omissa lajeissaa nii selviä "ykkös" liigoja et tää Draft sysyteemi toimii.. tietysti KHL jossa on myös Draft ja se pyrkivät NHL:n rinnalle mutta eivät sitä vielä ainakaa ole ja on siihen vielä pitkä tie.. Taitaa olla liian monta lusikkaa sopassa jos olis 4-5 parasta liigaa yhteisessä draftissa eli käytännössä 80-100 joukkuetta vähän ehkä liian iso soppa ja toisalta jos kaikilla oma draft 4-5 varasta per pelaaja.. liekkö siinäkää järkeä.. Systeemi olisi mahtava jos olisi yksi EuroLiiga jossa pelais 20 porukkaa jotka eivät pelaisi mitää muuta kansallista sarjaa.. PS:mä en osaa tuoda asioita selkeästi esille.. joten ottakaa siitäki nyt selvää..
×