Jump to content

IvanH

Members
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About IvanH

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Perho
 • Interests
  Sulkapallo, urheiluseuratoiminta
 • Occupation
  Myyntisihteeri
 1. ManU-Everton

  Matsi oli ihan sitä samaa kuin on ollut suurin osa kaudesta eli hallitaan peliä ja luodaan huomattavasti enemmän maalipaikkoja kuin vastustaja, mutta palloa ei saada maaliin sitten niin millään. Ja vastustaja tekee sitten omista harvoista (1-2) paikoistaan maalin. Evertonin maali menee Rion nukahduksen piikkiin. Nevillen ja Scholesin punaiset kortit johtuivat turhautumisesta, mutta molemmat tuomiot olivat ehdottomasti oikeita. Teot eivät ole millään lailla puolusteltavissa, vaan noin kokeneiden pelimiesten pitäisi hallita hermonsa. Tässäkin pelissä Manulla oli useita (5-7) sellaisia paikkoja, joista paremmalla viimeistelyllä olisi tehty maali, mutta kun vedot menee päin maalivahtia, niin hankala on maalia tehdä. On se melkoinen jääräpää tuo SAF, kun RVN:a ei voi vaihtaa, vaikka mies on ihan näkymätön kentällä. Avauksessa RVN oli paikallaan, mutta kun mies ei saa mitään aikaan kentällä, niin vois sitä antaa jonkun muunkin kokeilla välillä. Huonommaksi peli ei olisi vaihdon myötä voinut mennä. Yhtä luokattomalla esityksellä kaikki muut hyökkääjät olisi kyllä haukuttu pystyyn tällä foorumilla ja osalle tarjottaisiin menolippua ties mihin.
 2. FA Cup

  YLE24 näyttää FA Cupin puolivälieriä suorana: La 12.3. klo 14.10 Bolton-Arsenal (YLE24) La 12.3. klo 19.10 Southampton-ManU (YLE24) Kooste peleistä: 13.3. klo 00.05 (TV2) YLE:llä on myös Englannin maajoukkueen koti-otteluiden TV-oikeudet.
 3. Mourinho

  Mieshän yrittää vältellä paineita ja opetella valioliigamanagerin kujeita. Pakkohan häntä on arvostaa valmentajana, vaikka ei hänestä pitäisikään. Meriitit puhuvat puolestaan: UEFA-cup 02-03, CL 03-04 ja Valioliiga 04-05. CL-voiton arvoa ei kyllä tippaakaan vähennä se, että finaalissa vastustajana oli Monaco. Mielestäni loistava saavutus sellaisella miehistöllä, mikä hänellä oli käytössään. Ei supertähtiä, vaan JOUKKUE, joka toteutti valmentajansa laatimaa pelitaktiikkaa piirulleen. Chelsean esitykset tällä kaudella ovat yllättäneet ainakin minut. Pitää muistaa kuitenkin, että joukkue uudistui aika tavalla viime vuodesta ja Mourinho ei kuitenkaan ole ollut itse rakentamassa joukkuetta alusta lähtien. Toisaalta hän sai tälle kaudelle varmasti ne pelaajat lisää joukkueeseensa, jotka halusi. Lisäksi hän voi täydentää joukkuetta melkeinpä rajattomasti, mutta ei sekään ole menestyksen tae. Real on kuitenkin mielestäni hyvä esimerkki siitä, että ei menestystä pelkästään rahalla osteta. Pelataan kausi loppuun ja katsotaan, montako pyttyä Chelsealla on ja tehdään sitten analyysit tästä kaudesta. Todellisen analyysin paikka Mourinhosta managerina Valioliigassa on vasta 3-4 kauden jälkeen.
 4. Manchester United - Portsmouth

  Olipahan taas peli, jossa asenne ei ehkä ollut ihan kohdillaan ja kokoonpanokin tietysti oli hieman erikoinen. Valitettavasti vastustajan tekemä maali menee maalivahtimme Howardin piikkiin. Pallo tosin pomppi puolustuksessamme kuin flipperissä ikään, mutta Howardhan oli sijoittunut tilanteessa täysin väärin. Ensinnäkin liikaa oikealla maalista katsottuna ja sen lisäksi vielä liikaa ulkona. Oikein sijoittuneena hän olisi torjunut vedon helposti kulmaksi. Rooneylta loistava peli ja hänen asenteestaan voisivat ottaa mallia muutkin pelaajamme, kuten esim. Ronaldo, jolta nähtiin jälleen välillä hienoja jalkakikkoja, mutta mitä hyötyä niistä on, kun ne ei palvele joukkuetta. Ja muutaman pallonmenetyksen jälkeen hän jätti homman kesken eikä yrittänytkään riistää palloa takaisin. Liekö tuossa asennepuolessa sitten syy penkkikomennukseen? Vapaapotkuihin meidän pitää saada lisää vaarallisuutta ja SAF:n olisi mielestäni nimettävä vaparin vetäjät vaikka aina ottelukohtaisesti. Tällä hetkellähän vapareita käydään potkimassa vuorotellen päin vastustajan pelaajamuuria! Hyviä asioita ottelussa oli, että saatiin tuollaisellakin esityksellä ne 3 pistettä ja RVN sai paljon minuutteja alle ennen Milan-peliä.
 5. Everton (Fa-cup)

  Kiitos JamesPotkukelkalle! Kuva näkyy tosiaan hyvin, mutta ääntä ei kuulu. No, pääasia, että näkyy. Hieno maali Fortunelta ja keskitys Ronaldolta.
 6. Keane lopettaa

  TeamTalk: Keano on kertonut BBC:n haastattelussa harkitsevansa uransa jatkoa uudelleen vuoden kuluttua sopimuksen päättyessä.
 7. Maalivahtipeli

  Ei se Ikerin hinta nyt ihan sentään noiden kavereiden hintatasoa ole. Järjetön se hinta kuitenkin olisi, joten ei kiitos. Kesällä SAF hankkii uuden maalivahdin ja toivon, että se on Niemi, joka saisi kunnian päättää uransa huippuseurassa ja mahdollisuuden voittaa urallaan jotakin. Jos Soton putoaa, niin silloin Niemi varmasti vaihtaa maisemaa.
 8. Mestaruus

  Ei se mitään harhaa ole, mutta SAF:n roolista tässä psykologisessa sodassa olen samaa mieltä. Hän hallitsee myös sen puolen managerina. Mites kävi Arselle syksyllä kun hävisivät meille? Eihän niiden taidot mihinkään hävinneet tappion myötä, pääkoppa vaan ei kestänyt tappiottomien otteluiden putken katkeamista tappioon Manulle. Eipä taida Chelseassa muut kuin entiset Porton miehet olla voittaneet yhtään mitään, vai ovatko?
 9. Mestaruus

  Paineet on kuitenkin Chelsean leirissä ja ne vain kasvaa kevättä kohti mentäessä, jos meille ei tule pistemenetyksiä. On totta, että mestaruus ei ole enää "omissa jaloissa" eli Chelsean täytyy kompuroida, jotta voimme juhlia mestaruutta. Ja mehän juhlimme, kun Manu ottaa lopuista peleistä täyden pistepotin, Ars voittaa Chelsean ja lisäksi Chelsea pelaa kaksi tasuria. Ihan mahdollista, mutta todennäköisyyttä en lähde veikkaamaan. Sitä varten on kertoimenlaskijat. Ja kun se toteutuu, niin tiliä tehdään..
 10. Luis Figo

  Ei missään nimessä Manuun. Ei olisi mitään järkeä hankkia yli 30 v, kovapalkkaista, uransa ehtoopuolelle kääntyvää pelaajaa joukkueeseen. Mihin rooliin Manu tarvitsisi Figoa? Penkinlämmittäjinä voi käyttää omia junnujakin!
 11. Arsenal-ManU

  I love this team :!: Olipahan pumppu kovilla. Tunteet kävi kuumana läpi ottelun, mutta tuomari selvisi ottelusta mielestäni hyvin muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, sillä Cole ja Pires ois ansainneet keltaiset kortit ekapuoliskolla rankkareiden kalastamisesta ja Rooneylle kortti taas ois saanu jäädä näyttämättä. Silvestren ulosajokin oli oikea tuomio. Typerä temppu häneltä, joka ois voinu maksaa paljon. Onneksi kestettiin ja viimeisenä lukkona maalinsuulla oli paljon parjattu Carroll. Hän oli ehdottomasti yksi voiton takuumiehiä tänään. Minun silmillä nähtynä ainoa Manun epäonnistuja olikin Heinze, joka oli molemmissa vastustajan maaleissa täysin kuutamolla. Man of the match oli Giggs, vaikka Ronaldo kaksi maalia tekikin. Ronaldo oli täysin unessa ekapuoliajan, mutta onneksi heräsi toisella puoliajalla kymmeneksi minuutiksi. Loistavaa ManU, still going STRONG!
 12. manu-boro

  Kiitos tuosta linkistä. Pääsin katsomaan toista puoliaikaa. Yritin epätoivoisesti noihin soccerstreamsin linkkeihin, mutta en päässy, kun serverit on ilmeisesti täynnä. Aika erikoinen keskikenttä avauksessa Manulla. Vihdoinkin Rooneylta onnistumisia maalinteossa. 3-0 maali oli loistava veto!
 13. chelsea-manu

  Puolustajiemme ois pitäny hoitaa niin löysä keskityspallo huitsin nevadaan, eikä olettaa maalivahdin hoitavan sitä. Maalista ei voi syyttää yksin Howardia. Erikoinen maalivahtivalinta SAF:lta.
 14. chelsea-manu

  67 min. Itse seuraan peliä football365.comissa (live score). Välttää, kun kuvaa ei näy.
 15. chelsea-manu

  Onko löytyny ottelusta linkkejä Mediaplayerille?
×