Jump to content

Antonini

Members
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

About Antonini

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 01/30/1991
 1. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Älä nyt veä herneitä nokkaan! On se hyvä että joku käyttää milaninki eestä!
 2. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Oikeassa olet! Ei välttämättä silti tuolla Madridin tavalla, Sir Alexilta vois jokainen manageri ottaa oppia miten sukupolvenvaihdos tehdään. Realin tapana on tehdä se joka kausi
 3. AC Milan 09/10

  Olet oikeassa! Rinki on kovin kapea, nykymiehistöllä ei tulla kamppailemaan scudetosta eikä mistään muustakaan. Surullista katsoa vierestä milanin toimintaa. Voi olla että silvio ja galliani tekee jotakin typeriä ostoksia isolla rahalla tammikuussa. Jos alkukausi menee surkeasti.
 4. Serie A 09-10

  No niin onhan siellä sitten iskukykynen sakki ens kaudellaki, Maradona oli taannoin sanonut Crespolle, että hänen kannattaa siirtyä pienempään seuraan jotta varmasti saisi peliaikaa maajoukkue uraa silmällä pitäen. Mielenkiinnolla seuraan Crespon esityksiä ensi kaudella. Onko maalijyvä vielä tallessa? Murtautuuko argentiinan maajoukkueeseen??
 5. Serie A 09-10

  Vaikka itse en pidä kaikista Pikherzin kommenteista ja mielipiteistä, olen silti sitä mieltä että Pikherz on nyt asialinjalla ja topic on ihan hyvä paikka kaikille Serie A:n seuraajille. Paljon helpompaa on alkaa lukemaan täältä siirtohuhut ja mielipiteet kuin katsoa kommentit erikseen joka joukkueen omasta topicista ja sitä paitsi joka joukkueella ei edes taida olla omaa topicia. Pikherzin kommentit monesti närkästyttää sen takia, että hän sanoo suoraan mitä ajattelee. Ja myöskin siksi että hän on yksi harvoista Napolilaisista tällä foorumilla. Nyt asiaan! Itse odotan Milanilta nyt muutamaa kovanluokan hankintaa. Laitapakki, luova keskikentän kaveri ja hyökkääjä olis toivelistalla, mutta tuntuu olevan Silvion kukkaro tiukasti kiinni. :s Ja saas nähdä minkälaisen vastauksen Genoa antaa ens kaudella ko pari avainpelaajaa lähti, saapa nähä haetaanko Militolle ja Mottalle korvaajia vai yritetäänkö omista pelaajista rakentaa korvaajia näille paikoille..
 6. Paras derby?

  tietysti kovin on merilapinhelmi: TP-47 vs. PS Kemi, Arpelanpalloseura (Arps) vs. Tornion Tarmo (ToTa). Maailmalla kovimpia mielestäni on West Ham vs. Millwall ja Milan vs. Inter
 7. Chelsea 09/10

  Teilä näkkyy olevan aika hyvin pullat uunissa tulevaitsuutta silmälä pitäen! Hyökkäyksessä pari aika lupaavaa ukkoa. Di Santo ja Sturridge!
 8. AC Milan 09/10

  näkkeekö peliä mistään suorana??
 9. AC Milan 09/10

  Tämä olis kyllä kiva uutinen!
 10. 2000-luvun Milan kentällinen!

  ---------------------------Dida-------------------------- ---Cafu-------Nesta--------Stam----------Maldini-------- ------Kaka------------Pirlo--------------Rui Costa---------- -----Sheva-----------Pippo--------------Pato------------ Vaihtoon: -Abbiatti -Ambrosini -Seedorf -Gilardino -Crespo -Jankulovski -Gattuso Laitoin kans 4-3-3 koska halusin Paton kentälle.
 11. Sekalaista uutisointia

  Eikös Rio Ferdinandilla, Lampardilla ja Jenson Buttonilla ole ollu jotaki PELIMIES juttuja joskus taannoin. Muistaakseni ne oli kuvanu jotaki seksivideotaki
 12. Huhuja (AC Milan)

  Mutta katoitko kolmatta maalia!
 13. Liverpool FC 09-10 Vihdoinkin mestari?

  Ei se Ronaldonkaan siirto varmaan Manun kilpailukykyä niin älyttömästi heikennä vaikka tärkeä mies olikin. Nyt Manussa vastuun jakaa ronaldon lähtiessä andersson, nani, valencia ja obertan. ei varmasti ole turhia kavereita nuokaan. Eli ehdottamasti on vastassa yhtä kilpailukykyinen ManU kuin ennenkin!
×