Jump to content

Jarkki

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Jarkki

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 12/02/1982
 1. Ottelut kaudella 2009/2010

  Se on varmasti ihan totta, että Camon surffailu laidalla vaikeutti Caseresin iltapuhdetta. Camolla on ollut koko kauden ihmeellistä kiukuttelua ja pelaamisen kesken lopettamista. Se on kylläkin ihme sillä luulisi, että hänkin haluaisi olla merkittävä osa ja avauskamaa tulevassa mestarijoukkueessa. Lisäksi luulisi, että Ferrara jos joku pystyisi motivoimaan entistä joukkuekaveriaan. Joka tapauksessa penkille vaan jos pelaaminen ei kiinnosta! Kyllä Juvella onneksi materiaalia on (tämän hetken) Camon korvaamiseen. Sitten vielä tapaus Trezestä. Treze ei todellakaan pelannut mitään huippu ottelua vaikka maalin tekikin. Odotukset kuitenkin itselläni ovat kyllä vielä kovat siihen, että Treze täyteen kuntoon päästessään tulee olemaan tällä kaudella Juvelle huippu tärkeä pelaaja. Motivaation pitäisi ainakin olla kunnossa, kun haluaa pelata vielä yhden huippu kauden rakastamalleen seuralle. Eihän Trezen vaarallisuus ole ikinä ollutkaan kiinni mistään räjähtävästä nopeudesta tai suunnattomasta työnteosta. Mielestäni tuo puolivolley laukaus ensimmäisellä puoliajalla oli kuitenkin loistava esimerkki siitä vaarallisuudesta jota Trezestä vielä löytyy. Amauri kuuluu ehdottomasti kapteenin kanssa ykkösaloitukseen, mutta kyllä Treze aika samalla viivalla Iaquintan kanssa kilpailee peliajasta. No onneksi kausi on pitkä ja kaikkia huippuhyökkääjiämme varmasti tarvitaan.
 2. Ottelut kaudella 2009/2010

  Oli vaikea ilta. Hieno voitto loppujen lopuksi! Ottelu oli Juvelle odotetusti aika vaikea. Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla ja toisen puoliajan alussa Lazion prässi oli kova ja tehokas eikä Juventus saanut oikein peliänsä toimimaan. Laziolla olisi ollut kyllä mahdollisuudet ratkaista peli myös toiseen suuntaa, mutta onneksi meni nyt näin päin. Grosson esitykseen olen aika tyytyväinen. Vaikka välillä hänellä olikin vaikeuksia löytää pelikavereitaan syöttöjen muodossa kentältä, niin silti nousut olivat tehokkaan oloisia ja ainakin itse uskon, että Grosson peli paranee, kun hän enemmän viettää joukkueessa aikaa. Caseres ei ollut pelissä mielestäni kovinkaan hyvä vaikka erittäin tärkeän ja hienon maalin toki tekikin. Ennen maalia hänestä mentiin todella usein ohitse omassa päässä eikä nousutkaan oikein olleet tehokkaita. En kuitenkaan vielä voi väittää hänen olevan mikään huono hankinta. Onneksi tuli kuitenkin voitto kova kuntoista Laziota vastaan mikä tietenkin on tässä vaiheessa tärkeintä. Vielä se syöttöpeli ei toimi ihan niin sujuvasti, kuin se odottaisi ja toivoisi toimivan. Tulikos muuten Diegolle jotain loukkaantumista vai miksi hänet otettiin pois puoliajalla? (kuvayhteys pätki juuri niillä hetkillä.)
 3. Juventus 2009/10

  Tuntuu kyllä erikoiselta jos Rangers FC on kiinnostunut Trezestä. Vaikka joukkue onkin Scotlannin mestari ja omaa näin suoran tien mestareiden liigaan, niin silti ainakin jossain yhteydessä raportoitiin joukkueen rahaongelmista ja siitä kuinka kaikki pelaajat olisivat myynnissä. Vaikea siis kuvitella, että joukkue silloin olisi tekemässä noin isoa tarjousta trezestä. Bayernin kanssa sama homma, koska sinne on jo aikas lailla rahdattu pelaajia tänä kesänä ja hyökkääjiä tosiaan riittää. Onhan kaikki siis tosiaan kuitenkin mahdollista. Kunhan siis pohdiskelin.
×