Jump to content

Marantz

Members
 • Content count

  124
 • Joined

 • Last visited

About Marantz

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Ei tuosta pelin rytmittämisestä tule yhtään mitään ilman Carrickiä... Herrera ja Pogba molemmat olleet aivan yössä, kuin eivät tietäisi roolejaan tuossa formaatissa. Fellainista ei varmaan tarvitse sanoa mitään. Matalla myös hyvä ilta menossa, 1 omiin ja tyhjistä ohi.
 2. Nemanja Vidic

  Yksi kaikkien aikojen parhaista keskuspuolustajapareista Rion kanssa ja aivan huikea puolustaja parhaimmillaan. Harmi kun taso alkoi laskea melko nopeasti ikääntymisen ja loukkaantumisten myötä. Tuon kaltaista taistelua ja sydäntä pelaamiseen toivoisi näkevän vielä nyky-Unitedissakin...
 3. Huh huh, ilmeisesti melkoinen tapaus tämä Moreno. Melkeinpä tässä toivoisi että joukkueessa pelaisi joku Keanon tyylinen pelaaja OT:lla pelattavassa ottelussa...
 4. Taas annetaan kauden alusta liikaa tasoitusta muille, jos toppariosastolle ei vahvistusta tule ja kauteen lähdetään esimerkiksi parilla Blind-Jones. Noh onhan tässä vielä onneksi siirtoikkunaakin jäljellä, ja olisihan siellä rosterissa myös viime kauden paras puolustajamme Smalling...
 5. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Mozzerin pointti oli käsittääkseni, että tämän hetken "kovimmat jengit" on eri asia kuin suurimmat, joihin ManU aivan kiistatta kuuluu.. ehkäpä jopa Liverpool.
 6. Siirtohuhut

  Hummels on melko hidas ja mielestäni yllättävän virheherkkä noinkin kovan statuksen omaavaksi pelaajaksi, lisäksi loukkaantumisia on jo nyt ollut melko paljon. Toki myös erinomainen pelinavaaja ja varmasti hyvä ja kokenut johtaja, sekä uhka hyökkäyspään kulmapotkuissa. Tarkottaisikohan Hummelsin siirto mahdollisessa ykkösavauksessa Smallingin penkittämistä, eikös van Gaalin "filosofiaan" kuulu peluuttaa aina kun mahdollista vasemmalla vasen jalkaista topparia (Rojo) ja oikealla oikea jalkaista (Hummels).
 7. Manchester United - Sunderland, @ Old Trafford

  Hieno avaus! Mukavaa nähdä uusia asiakirjoittajia täällä foorumilla. Toiveavaus olisi itselläkin juuri tuon yllä olevan kaltainen, mahdollisesti Youngin tilalle voisi kokeilla myös Januzajta. Uskon ja toivon sen jotain tuonne päin olevan. Tuon Smalling ja Jones analyysin kanssa olen muuten myös aivan samaa mieltä. Rojo ja Jones tykkäävät molemmat katkoa syöttöjä usein etupuolelta ja tuossa on aina riskinä pelata itsensä ulos tai antaa typeriä vapaapotkuja, Smalling taas enemmän tarkkailee ja katkoo tilanteita sijoittumisella, vaikkakin on myös fyysinen ja agressiivinen tarvittaessa. Jonesin avauspelaaminen on myös ainakin tällä kaudella ollut aivan järkyttävää katseltavaa, joten ehdottomasti juuri tuo Rojo-Smalling pari keskuspuolustukseen. Saa nähdä onko Smallingista ottamaan tuota puolustuksen johtajan paikkaa tulevaisuudessa tai miten ylipäätään puolustus organisoidaan. Erinomaisessa toppariparissa toinen on juurikin yleensä hieman agressiivisempi ja toinen enemmän peliä ohjaava, esimerkkinä Vidic-Ferdinand. Toinen asia onkin onko Smallingilla tai edes Rojolla tarpeeksi tasoa pelata johtavassa roolissa Euroopan huipulla, missä ManU:n tavoite pitää tottakai olla.
 8. Tuosta Rooneyn tilanteesta sen verran, että maalivahti liukuu tilanteeseen kuitenkin erittäin kovaa, ei osu palloon ja ilman tuota pientä väistöhyppyä tulisi ainakin tuon kuvakulman perusteella jaloille ja kovaa... Eikö tuo olisi ollut rankkari myös ilman tuota kaatumistakin, vai kuinka näissä tulkitaan sääntökirjaa, eikö tuo täytä vaarallisen pelityylin kriteerejä?
 9. 11.2.2015 Manchester United vs Burnley @Old Trafford

  Voi voi, taas mennään yhdellä oikealla keskikenttäpelaajalla.. Puolustuslinja meni siis Shawn pelikiellon takia uusiksi Rojon siirtyessä hänen paikalleen. McNair ottaa tällä kertaa oikean pakin paikan, Evanskin päässyt taas kentälle. Ei kyllä varsinaisesti luottoa herätä tämä avauskokoonpano, mutta voitto on yksinkertaisesti otettava. Toivotaan onnistumisia hyökkääjille ja Matan ja/tai Herreran vaihtoa kentällä mahdollisimman ajoissa.
 10. Itse olin todella vakuuttunut McNairin otteista laitapakin tontilla. Monen mielestä eilisen MOTM, hieman ihmetytti kun miestä ei valittu twitter-äänestyksen kolmen parhaan joukkoon ollenkaan. Toki vastustajien taso ym. otettava huomioon, mutta fysiikka tuntuisi olevan hyvässä kunnossa, on yllättävän tekninen ja nopea tuon kokoiseksi pelaajaksi ja ainakin eilisessä pelissä teki jatkuvasti oikeita valintoja pelin kannalta, mitä ei voida aina sanoa esimerkiksi Vallusta. Puolustussuuntaan miestä ei ole toki vielä testattu, saapa nähdä miten pärjää tuolla paikalla hieman kovempia vastaan . Toivottavasti miehelle joku rooli löytyisi tulevista joukkueista, omia junnuja ei voi ikinä olla liikaa joukkueessa..
 11. Liverpoolin kausi 2014 - 2015

  Pitkästä aikaa tuli katsottua Poolin peliä, ja tuli hieman yllätyksenä miten hyvältä tuo peli ja sen rakenne näyttikään. Jos kärkeen olisi ollut heittää joku oikea maalintekijä (vrt. Balotelli ja Lambert) olisi Chelsea todennäköisesti tippunut jatkosta. Myös Mourinho antoi pelin jälkeisessä haastattelussaan kehuja Rodgerssin suuntaan siitä, kuinka mies on huonon alkukauden jälkeen onnistunut kääntämään Poolin formin ja tehnyt Mourinhon sanojen mukaan siitä erittäin hyvän joukkueen. Vieläkö Poolistit ovat muuten sitä mieltä, että Brendanille kenkää ja heti, vai löytyykö uskoa seuraaville kausille vaikka joukkue ei tällä kaudella neljän sakkiin pääsisikään?
 12. Selostajahan avasi myös mitä tuo kaksi kättä ilmaan tarkoittaa: Vedän pallon ensimmäiseen vastustajan päähän.
 13. Kylläpäs taas turhauttaa katsoa tuota kolmen alakerran touhua.. Ylhäällä olisi vaikka kuinka paljon taitoa, mutta palloa ei saada järkevästi murtautumispaikkoihin eikä kunnon tilanteita synny juuri ollenkaan. Blind sentään pystyy jakamaan palloa muita puujalkapakkeja paremmin, mutta tuntuu että tuo formaatti synnyttää lähinnä näennäistä pallonhallintaa omalla- ja keskialueella.
 14. Ihan uskomatonta tosiaan tuo pelinrakennus, ei mitään ideaa tällä hetkellä. Toivoisin, että siirryttäisiin heti 4 puolustuslinjaan, mutta Evans näytti olevan tulossa kentälle, eli ei tule tapahtumaan...
 15. Kolmen alakertahan se siellä, ja pelinavaaminen tuttua kuraa... Tilanne kuitenkin 2-0 kiitos De Gean torjuntojen, Manun kliinisyyden ja rajatuomarin... Kortteja sateli jo ensimmäisellä puoliajalla runsaasti, ihme on jos kukaan ei ota punaista.
×