Jump to content

JeJe

Members
 • Content count

  454
 • Joined

 • Last visited

About JeJe

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 12/04/1985

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Turku
 • Interests
  Futis/Futsal
 • Minä kannatan:
  ACMilan
 1. Milan 2012-13

  Varmistin tänään itse Milanin voiton,laittamalla pitkävetoon 2 eli voitte kiittää mua jos Allegri saa jäädä,Milan kun yleensä on se joukkue joka mun pitkävedot kusee Edittii sen verran et täsä lienee ihan hetkeen sopiva juomapeli Milanin tyyliin,tulee varmaan pelattuakin jos kausi jatkuu tälläsenä http://www.milanobsession.com/2012/08/milan-vs-sampdoria-game-on.html
 2. Milan 2012-13

  Halu olis kova,mutta usko ei taida kyllä riittää TOP-3 On oma veikkaus ja toivomus! Ja toivottavasti Bonera jää kotiin tänään eikä pysty pelaa koska kuseminen kirvelee tai jotain.!
 3. Milan 2012-13

  Valoa tunnelin päässä ?? [h=6]Milan have agreed a £3.5m fee with Manchester City for Nigel De Jong, confirming he'll arrive for a medical tomorrow. Talks for the 27-year-old have been on-going for several days and had ground to a halt this morning, but tonight Milan Channel announced "De Jong is on his way to Milan. The medical will be performed tomorrow." source football italia[/h]
 4. Milan 2012-13

  Itse en oo optimistinen tähän kauteen ollenkaan! pettynyt vain TODELLA pettyny koko siirtoikkunaan ja tosiaan niinkuin Pake tossa kertoi kaiken oleellisen miltä se tuntuu katsoa tätä peliä,ni itsehän suljin striimin 80min kohdalla kun pää ei kestänyt sitä paskaa enää! 1 Kaka ei pysty kyllä pelastamaan tätä tilannetta,Pahin pelko on viellä että Kaka floppaisi.Toivottavasti olen väärässä kaiken suhteen.Ja saatais tämän välikauden jälkeen edes paikka sieniliigaan! Veikkaus on vaan että tämä on vain välikausi ja kulut pieniksi ja ensi kesällä taas ilmaisella siirolla pelaajia pienellä palkalla. Koitetaan kestää!
 5. Huhuja (AC Milan)

  Niin NO! Patohan on jo reeneissä valitellut kipua ja varmaan todetaan kohta että out of action 2kk tai jotain,Kyllä nyt niinku sylettää ja kunnolla tämä toiminta!
 6. Huhuja (AC Milan)

  OHHOH!! 7,5Miljoonaa VÄLIIN!!! kyllä Tämä meidän "Guru" on tänä kesänä heittänyt ihan farssiks tämän touhun! En tiedä mikä helvetti on sumentanut järkimiehen silmät noin pahasti yhdessä kesässä! Ammuttiin itseämme kylmästi polveen tässä kaupassa!
 7. Huhuja (AC Milan)

  Kyllähän tässä nyt ilmassa tuoksuu pahasti se että Suurseurasta tulisi pikkukyläseura yhdessä kesässä! Mesbahistakin ollaan ehkä pääsemässä eroon ja jokainen fanikin sitä jo toivoo,mutta mikä parasta Galliani vanha Volmari on ilmoittanut että tilalle ei hommata mitään toista vaspaa!! SIIS MITÄ PASKAA Tämä taas on?? Pazzini-Cassano kaupassa ei ole kuin yksi häviäjä ja se ei taatusti ole Nerazurri.Chämppäreistä ulos,ja suoraan eurooppa liigaan herättelemään johtoporrasta tällä rosterilla.Kiitos hei!
 8. Huhuja (AC Milan)

  Eiköhän Zlatanin lähtölaskenta alkanut juurikin siitä kun Galliani alkoi myymään Silvaa melkein jopa väkisin,Ja siihen kukkuraksi Galliani oli sanonut ettei vahvistuksia tulisi,ni Voila! Galliani teki virheen ku lähti tekee kauppoja,ja sitten lyötiin lisää palkaa Silvalle että mies pysyisi kun Berlu oli lopettanut ekat kaupat,VÄITTÄISIN (oma mielipide) että kaiken tämän saagan syypää on Galliani,varmaan puhui Silvionki yli myymään molemmat pois ku on liian kovat palkkakulut,enkä vielläkään tajua kui Zlatan voidaan myydä niin pienellä summalla Silva 47m€ Zlatan 15m€ =62mil€ mistä tässä nyt on huudeltu,uskaltaisin jopa väittää että täsä saagassa ammuttiin nyt itseämme polveen ja saadaan todella taistella europaikoista ja Allegri joutuu todella kovalle koetukselle,ja jos ei tuu tulosta ni ensi kaudella jopa uusi valmentaja,KETUTUS JATKUKOON!
 9. Huhuja (AC Milan)

  Älä jumalauta pelottele,Minä en halua semmoista kasaa paskaa ikinä nähdä Milanin paita päällä Ja kyllä täytyy sanoa VITUTTAA NIIN ETTEI VERI KIERRÄ!! Köyhät kyykkyyn saatana!
 10. Milan 2011-12

  Tiedän kyllä mikä on taktinen rike (itsehän niitä harrastan usein) ,mutta Ambrosini ei niitäkään tehnyt kaudella hirveesti,ja sana Laadukas ei mahdu samaan lauseeseen Ambron kanssa.Ymmärrän kyllä että puolustatte Ambroa,mutta terveen järjen käyttö olisi kans sallittu,ei tarvii niin sumuisten lasien läpi katsoa asiaa.Tykkään miehestä,ja arvostan,mutta mun mielestä on aika sanoa hyvästi Ambrolle.
 11. Milan 2011-12

  Kunnioitan kyllä pelaajaa,mutta niinku itse aina sanot,on nyt vaan oikeesti otettava terve järki käyttöön koska aika miehestä on mennyt metron kanssa jo ohi.Jos pelaa kaudessa 1-4 hyvää peliä,ni on enemmän haitaksi JOUKKUEELLE kuin hyödyksi.
 12. Milan 2011-12

  Niin paska pelaajana nykyään että hiuksista vittuun kans,näin karkeesti sanottuna,koska Ambro ei oo 2viimeiseen kauteen pelannut hyvin,kuin 1-4 peliä,seuraavaksi Silvalle capitanon nauha ja hän kannuja nostelemaan.
 13. Milan 2011-12

  Derby della madonnina Preview :thumbsup1: Pistetääs nyt tännekki foorumille kiiman kohotusta!
 14. Milan 2011-12

  Riittääkö aika ja ennenkaikkiaan taidot ??? Paha Derby matsi edessä ja Inter tappiosta suivaantuneen varmaan käy kovaa päälle,koska silmissä heillä kiiltää UCL paikka. Toivottavasti 3pinnaa tulee,ja jos ei mestaruutta saada,ni tehdään se ainakin mahdollisimman vaikeaksi Juvelle/Juventinoille. Mitä Muntaariin tulee niin Kyllä se hyvänä rotaatiopelaajana kävisi,mutta avauksen paikkaa en miehelle samantien antaisi.Toki nämäkin on taas mielipide asioita
 15. Milan 2011-12

  Ihan hyvältähä toi näyttäisi,mutta ensi kesän jälkeen korvaisin ite Flaminin Montolivolla
×