Jump to content

JeJe

Members
 • Content count

  454
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by JeJe

 1. Milan 2012-13

  Varmistin tänään itse Milanin voiton,laittamalla pitkävetoon 2 eli voitte kiittää mua jos Allegri saa jäädä,Milan kun yleensä on se joukkue joka mun pitkävedot kusee Edittii sen verran et täsä lienee ihan hetkeen sopiva juomapeli Milanin tyyliin,tulee varmaan pelattuakin jos kausi jatkuu tälläsenä http://www.milanobsession.com/2012/08/milan-vs-sampdoria-game-on.html
 2. Milan 2012-13

  Halu olis kova,mutta usko ei taida kyllä riittää TOP-3 On oma veikkaus ja toivomus! Ja toivottavasti Bonera jää kotiin tänään eikä pysty pelaa koska kuseminen kirvelee tai jotain.!
 3. Milan 2012-13

  Valoa tunnelin päässä ?? [h=6]Milan have agreed a £3.5m fee with Manchester City for Nigel De Jong, confirming he'll arrive for a medical tomorrow. Talks for the 27-year-old have been on-going for several days and had ground to a halt this morning, but tonight Milan Channel announced "De Jong is on his way to Milan. The medical will be performed tomorrow." source football italia[/h]
 4. Milan 2012-13

  Itse en oo optimistinen tähän kauteen ollenkaan! pettynyt vain TODELLA pettyny koko siirtoikkunaan ja tosiaan niinkuin Pake tossa kertoi kaiken oleellisen miltä se tuntuu katsoa tätä peliä,ni itsehän suljin striimin 80min kohdalla kun pää ei kestänyt sitä paskaa enää! 1 Kaka ei pysty kyllä pelastamaan tätä tilannetta,Pahin pelko on viellä että Kaka floppaisi.Toivottavasti olen väärässä kaiken suhteen.Ja saatais tämän välikauden jälkeen edes paikka sieniliigaan! Veikkaus on vaan että tämä on vain välikausi ja kulut pieniksi ja ensi kesällä taas ilmaisella siirolla pelaajia pienellä palkalla. Koitetaan kestää!
 5. Huhuja (AC Milan)

  Niin NO! Patohan on jo reeneissä valitellut kipua ja varmaan todetaan kohta että out of action 2kk tai jotain,Kyllä nyt niinku sylettää ja kunnolla tämä toiminta!
 6. Huhuja (AC Milan)

  OHHOH!! 7,5Miljoonaa VÄLIIN!!! kyllä Tämä meidän "Guru" on tänä kesänä heittänyt ihan farssiks tämän touhun! En tiedä mikä helvetti on sumentanut järkimiehen silmät noin pahasti yhdessä kesässä! Ammuttiin itseämme kylmästi polveen tässä kaupassa!
 7. Huhuja (AC Milan)

  Kyllähän tässä nyt ilmassa tuoksuu pahasti se että Suurseurasta tulisi pikkukyläseura yhdessä kesässä! Mesbahistakin ollaan ehkä pääsemässä eroon ja jokainen fanikin sitä jo toivoo,mutta mikä parasta Galliani vanha Volmari on ilmoittanut että tilalle ei hommata mitään toista vaspaa!! SIIS MITÄ PASKAA Tämä taas on?? Pazzini-Cassano kaupassa ei ole kuin yksi häviäjä ja se ei taatusti ole Nerazurri.Chämppäreistä ulos,ja suoraan eurooppa liigaan herättelemään johtoporrasta tällä rosterilla.Kiitos hei!
 8. Huhuja (AC Milan)

  Eiköhän Zlatanin lähtölaskenta alkanut juurikin siitä kun Galliani alkoi myymään Silvaa melkein jopa väkisin,Ja siihen kukkuraksi Galliani oli sanonut ettei vahvistuksia tulisi,ni Voila! Galliani teki virheen ku lähti tekee kauppoja,ja sitten lyötiin lisää palkaa Silvalle että mies pysyisi kun Berlu oli lopettanut ekat kaupat,VÄITTÄISIN (oma mielipide) että kaiken tämän saagan syypää on Galliani,varmaan puhui Silvionki yli myymään molemmat pois ku on liian kovat palkkakulut,enkä vielläkään tajua kui Zlatan voidaan myydä niin pienellä summalla Silva 47m€ Zlatan 15m€ =62mil€ mistä tässä nyt on huudeltu,uskaltaisin jopa väittää että täsä saagassa ammuttiin nyt itseämme polveen ja saadaan todella taistella europaikoista ja Allegri joutuu todella kovalle koetukselle,ja jos ei tuu tulosta ni ensi kaudella jopa uusi valmentaja,KETUTUS JATKUKOON!
 9. Huhuja (AC Milan)

  Älä jumalauta pelottele,Minä en halua semmoista kasaa paskaa ikinä nähdä Milanin paita päällä Ja kyllä täytyy sanoa VITUTTAA NIIN ETTEI VERI KIERRÄ!! Köyhät kyykkyyn saatana!
 10. Milan 2011-12

  Tiedän kyllä mikä on taktinen rike (itsehän niitä harrastan usein) ,mutta Ambrosini ei niitäkään tehnyt kaudella hirveesti,ja sana Laadukas ei mahdu samaan lauseeseen Ambron kanssa.Ymmärrän kyllä että puolustatte Ambroa,mutta terveen järjen käyttö olisi kans sallittu,ei tarvii niin sumuisten lasien läpi katsoa asiaa.Tykkään miehestä,ja arvostan,mutta mun mielestä on aika sanoa hyvästi Ambrolle.
 11. Milan 2011-12

  Kunnioitan kyllä pelaajaa,mutta niinku itse aina sanot,on nyt vaan oikeesti otettava terve järki käyttöön koska aika miehestä on mennyt metron kanssa jo ohi.Jos pelaa kaudessa 1-4 hyvää peliä,ni on enemmän haitaksi JOUKKUEELLE kuin hyödyksi.
 12. Milan 2011-12

  Niin paska pelaajana nykyään että hiuksista vittuun kans,näin karkeesti sanottuna,koska Ambro ei oo 2viimeiseen kauteen pelannut hyvin,kuin 1-4 peliä,seuraavaksi Silvalle capitanon nauha ja hän kannuja nostelemaan.
 13. Milan 2011-12

  Derby della madonnina Preview :thumbsup1: Pistetääs nyt tännekki foorumille kiiman kohotusta!
 14. Milan 2011-12

  Riittääkö aika ja ennenkaikkiaan taidot ??? Paha Derby matsi edessä ja Inter tappiosta suivaantuneen varmaan käy kovaa päälle,koska silmissä heillä kiiltää UCL paikka. Toivottavasti 3pinnaa tulee,ja jos ei mestaruutta saada,ni tehdään se ainakin mahdollisimman vaikeaksi Juvelle/Juventinoille. Mitä Muntaariin tulee niin Kyllä se hyvänä rotaatiopelaajana kävisi,mutta avauksen paikkaa en miehelle samantien antaisi.Toki nämäkin on taas mielipide asioita
 15. Milan 2011-12

  Ihan hyvältähä toi näyttäisi,mutta ensi kesän jälkeen korvaisin ite Flaminin Montolivolla
 16. Milan 2011-12

  Ihan tohon Astoriin ni se ei ole varma,enkä edes usko että tulee Milaniin.
 17. Milan 2011-12

  Jos Inzaghi&Binho ja Maxi lähtisi toiseen suuntaan ni voisi kuullostaa hyvältä,mutta jos ei kaikki 3 vaihda seuraa,niin ei kiitos,vahvistuksia tarvitaan muualle kuin kärkeen jos 4 (pato) poistuisi ni sitten olisi jopa Tevezkin tervetullut,siinä olisi oikeen ryhmärämä Milanilla
 18. Milan 2011-12

  NO KYLLÄ SÄ NYT OOT SUMENTANI TERVEEN JÄRJEN JA TUNTEEN KESKENÄS,ihan samalla tavalla ajattelee Aqselssoni Inzaghista ku sä Patosta,mutta kaveri on niin huonokuntoinen,paineet ovat kovat,ja myyntiarvo laskee kokoajan.Itse suurena Pato fanina olen sitä mieltä että kaveri pitää myydä kun viellä jotain rahaa saa,okei teki vitun hienon maalin,mutta SES voi tehdä saman,ja siinä on Milanin tulevaisuus! Ja Mr.Eskolalle,Mielummin sillä rahalle Berlulle huoria kuin maksetaan kokoajan palkaa kaverille mikä lasaretissa ollessan saa palkkaa ja jörnii Silvion tytärtä.Oikeesti jos vaaditte tervettä järkeä Aqselsonilta ni käyttäkää sitä itekki!
 19. Milan 2011-12

  Bonera pelasi yllätys yllätys helvetin hyvän pelin Roomaa vastaan ja toivotaan että siitä jatkaa,Zambrotta jää vauhdissa niin paljon jälkee että toivottavasti ei ole kentällä tänään ollenkaan,muuten voi tulla rumat lukemat,Ambrosininki tarvis nuorentua semmonen 5-7vuotta mutta niinku sanottu eipä sinne ole pajon vaihtoehtoja laittaa tänään, Oma toive puolustukseen olisi Mexes,Nesta,Antonin ja Bonera, (Pitää peukkuja Boneran hyvän pelin puolesta) keskikentälle sitten Ambro/Muntari Nocerino ja Seedorf, Boateng,sitten tietysti kärkeen puolikuntoinen Binho, JOKA TÄNÄÄN LAITTAA KAIKISTA mahdollisista paikoista sisään vai mitä ja nenäkilpailua Chiellon kanssa vääntävä Ibranaattori
 20. Milan 2011-12

  Eikä tule olemaan Mesbah standardipelaaja EN EDES HALUA Arsu pelin jälkeen kuvitella Algerialaista avauksessa,ei Antoninikaan hyvä ole,mutta ei sitä ole Zambrotta eikä Mesbahkaa,okei teki hienon maalin coppapelissä Juvea vastaan mutta kaikki Arsu pelin katsoneet lienee mun kanssa samaa mieltä Algerialaisesta Edittii viel sen verran,että keskikentällä olisi hyvä olla Bommel,ja Seedorf suojaamassa ison hanurin kanssa,ja muntari räkimässä kaukopalloja,keltaisen/1puokin jälkee AA kentälle,kaveri ollu kuitenki alkukautta lukuunottamatta täysin hukassa,ja haamu
 21. Milan 2011-12

  FF2:sen puolella sen vasta huomaakin
 22. Milan 2011-12

  Onneks ostettiin Lopez joka melkeen kelpaa avaukseen, Milan paukutti kasan häkkejä eilen...eiku...
 23. Milan 2011-12

  EI VITTU!
 24. Milan 2011-12

  Novara - Milan 0-3 (0-0) Huikea toinen puoliaika ekan puoliskon nollailusta huolimatta.Johan rupesi tapahtumaan kun Antonini otettiin pois ja laitettiin Urby "ei sopiva 10 paikalle " Emanuelson Laitapuolustajaksi.Kiitos Allegri aivojesi käytöstä!
 25. Milan 2011-12

  Tähän pakko sanoa että se Milanin "muuri" hajosi kuin jokisen eväät niin ei vittu vaan voi käydä,palloa jos pelkää ni ei paikka ole muurissa,sama kävi taannoin R€AL Madridia vastaan kun Cristiina ampui vedon mikä olisi osunut suoraan muuriin,mutta miehet väistyi ja pallo meni ihan puhtaalla tuurilla sisään! eli siis EI NÄIN!
×