Jump to content

Kynot

Members
 • Viestit

  421
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Kynot

 • Taso
  Junior Member
 • Syntymäpäivä 16.05.1985
 1. 20.10.2018 Chelsea - Manchester United @ Stamford Bridge

  Pogballe peukut. Kenellekköhän se siel raivos🙄
 2. Luke Shaw (Man Utd 2014-)

  Luke solmi uuden 5v diilin, hienoa! https://www.manutd.com/en/news/detail/luke-shaw-signs-new-contract-with-man-united (Näköjään hidas enkä yhtään huomannu et uutisesta oli kirjoitettu jo sopimusuutiset osioon😅)
 3. Anthony Martial (Manchester Utd 2015–)

  Noi on hyviä klikkiuutisia. Uutisen voisi ehkä jotenkin ymmärtää jos olisi vaikka vuoden viimeisessä pelissä tehnyt tuon maalin.
 4. 6.10.2018 Manchester United vs Newcastle United

  Jahas, semmonen peli. Huikee nousu. Kysymys kuuluu et miks tollasta kiimaa saa nähdä vasta 0-2 tappioasemas?
 5. 6.10.2018 Manchester United vs Newcastle United

  Youngilta aika nappi peli menossa, molemmissa maaleissa pyöritelty solmuun ja sit vielä käsivirhe boksissa mistä ei jostain syystä vihelletty pilkkua.
 6. 6.10.2018 Manchester United vs Newcastle United

  Selostaja sanoi tosta spurttien määrästä viime pelissä west hamia vastaan. Toi on se täydellinen syy tälle paskalle. ManU ei yksinkertaisesti tee töitä tarpeeks. Ihan käsittämäntö, kaiken kruunaa että tällä ja parilla viimekaudella juoksumäärät olleet liigan vähäisimpiä. Vituttaa melkee jokaisen ManU pelaajan naama täl hetkel!!!
 7. 6.10.2018 Manchester United vs Newcastle United

  Ei tosta mitään kyllä tule. Jos ite olis tuolla valmentajana niin pää räjähtäs ku kattelis tota pelaajien säätämistä kentällä. Käsittämätöntä.
 8. LC 25.9.2018 Manchester United vs Derby County @Old Trafford

  On nää manun pelit kyl aika itsensä kiduttamista tänä päivänä. Ketähän tohon nippuun sais jotain rotia. Ei se Jose vaan saa tohon mitään ryhtiä. En tiedä onks järkee tosin kesken kauden potkia Josea pois kun ei oo oikein ketään tilalle, ellei sit se maaginen Zizu, vaikee sanoo olisko siitäkään ihmeiden tekoon, mut ei tää nyt hirveesti huonomminkaan voi mennä.
 9. LC 25.9.2018 Manchester United vs Derby County @Old Trafford

  Ota crisu välil vähän happee. Vaikka peli ei aina miellytä ni ei joka toisen sanan pidä olla vittu perkele paska. Ei jaksa pelistä viel kauheesti mietteitä sanoo, ainut et Lukaku vois alkaa laittaa sitä palloa pussiin vähän ahkerammin.
 10. 22.9.2018 Manchester United vs Wolverhampton Wanderers@Old Trafford

  Joo emmä sitä sanonukkaan et tää hyvältä näyttäs. On vaa hauska miten voittopelien jälkeen crisul on hiljasempaa mut tappiopelin jäljee vitut lentelee. Mut kyl mä toisaalta ymmärrän, on täs lähivuosina vähän vituttanu itse kutakin. Mut asiaan. Ei toi kovin hyvältä näytä. Vaikee sanoo et kuka tos pitäs puikkoihin ottaa et toi paranis. Eiköhän tää oo Josen vika vuosi jos kahesta tärkeimmästä ei tuu pyttyä. Tuntuu et Jose ei kyl enään saa revittyä parasta pelaajistaan irti. Esim. tässä monta kertaa esillä olleessa Liverpoolissa, niin ei se oo mistään pepsi-pelaajista rakennettu, mut Kloppilla on ollu näkemys mitä haluaa ja saa porukan kyl antamaan kentällä kaikkensa. Muistelee vaikka Fergusonin joukkueita niin kyl se sai välil aika keskinkertasesta porukasta revittyy huikeeta menestystä.
 11. 22.9.2018 Manchester United vs Wolverhampton Wanderers@Old Trafford

  Porukka ryömii koloistaan aina tappion hetkellä.
 12. CL 19.9.2018 BSC Young Boys vs Manchester United@ Stade de Suisse

  On kyl niin ylimielisen näköstä Unitedin pelaaminen. En valmentajana sietäs tollasta yhtään.
 13. 15.9.2018 Watford - Manchester United @ Vicarage Road

  Ihan hyvä eka jakso unitedilta. Sanchezilta odottais kyl enemmän. Onkohan sen urakäyrä vaan yksinkertasesti lähtenyt laskuun eikä se ton parempaan pysty. 🤔
 14. 2.9.2018 Burnley vs Manchester United@Turf Moor

  Hyvä eka jakso. Nyt vaa lisää kaasua, et ei jää mitään epäselvyyksiä voittajasta!
 15. 27.8.2018 Manchester United vs Tottenham Hotspurs@Old Trafford

  Onkohan tää Lindelöfin vika peli Unitedissa. 🤔 Harmi, kun on omat paikat ripuloitu. Täs pelis on sentää ollu hyvää meininkiä.
×