Jump to content

Kynot

Members
 • Content count

  1,022
 • Joined

 • Last visited

About Kynot

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/16/1985

Recent Profile Visitors

1,095 profile views
 1. On kyllä niin halutonta neppailua. Tuntuu uskomattomalta, että tän tason pelaajat pelaa niin epäyhtenäisesti. Toivottavasti TH saa surffailijat ruotuun ja iskostettua pelitavan pelaajiin ja ne ketä ei kiinnosta pistetään muihin maisemiin. Selvästikkin tällä välikaudella se on ollut liian iso rasti oppia uusia liikeratoja pelaamiseen.
 2. 2.5.2022 Manchester United vs Brentford@Old Trafford

  Oli todella miellyttävää katseltavaa pitkästä aikaa. Tossa sen näki osittain, että monikaan pelaaja ei ole niin huono miltä tuntuu silloin kun koko joukkueen peli tökkii. Olis hienoa jos tulis positiivinen lopetus kaudelle, niin se vois tuoda virtaa seuraavalle pre seasonille ja sitä kautta ens kaudelle. Vähän tuli haikee olo pelin jäljeen, kun kuvattiin Mataa. Pelas hienon vikan kotipelin.
 3. 2.5.2022 Manchester United vs Brentford@Old Trafford

  Muuten oli melkosen viihdyttävää peliä. Mataa kun katteli niin tuli mieleen, miksi se ei oo pelannut enemmän. 😅 Mut mukavaa pallorallia oli. Toivotaan et jatkuu sama tokalla jaksolla.
 4. 2.5.2022 Manchester United vs Brentford@Old Trafford

  On kyllä var vienyt melkoisen paljon fiilistä fudiksesta. Jokaisen maalin jälkeen aina pelko perseessä et onks joku varvas paitsiossa.
 5. 28.4.2022 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Ehkäpä nää maskotit on sellasia jotka tekee treeneissä muutakin kuin tanssahtelee IG videolle.
 6. 28.4.2022 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  En todellakaan ole tyytyväinen. Potkutko sakemannille pitäis antaa vai mitä ajat takaa?
 7. 28.4.2022 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Noniin, nyt on sun sakemanni jutut kuultu, voi vaihtaa levyä.
 8. 28.4.2022 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Puolustuspeli on aika järkyttävää. Jotenkin vaikee ees ymmärtää miten levällään toi pakka kokoajan on. Käytännössä paniikki päällä ihan jokasessa chelsean hyökkäyksessä.
 9. 23.4.2022 Arsenal vs Manchester United@Emirates

  Sit kun mikään ei onnistu ni se ei kans onnistu🙄
 10. 23.4.2022 Arsenal vs Manchester United@Emirates

  Ei se ihan nappiin Varaneltakaan menny.
 11. 23.4.2022 Arsenal vs Manchester United@Emirates

  Hahaha😂 Ei täs voi ku nauraa!
 12. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Mun mielestä Bruno ei surffaile, toki lamaantuu niinku vähän kaikki jos peli on 3-0. Ympärillä ei vaan tunnu aina olevan ihan yhtä tasokasta pelaajaa. Ja olihan Brunolla aika naurettava palkka siihen nähden mitä on Unitediin tuonut, eikä se palkka mun mielestä mikään tähtitieteellinen nytkään ole. Eiköhän Bruno ole tulevan managerin ykköspelaaja melko todennäköisesti.
 13. 19.4.2022 Liverpool vs Manchester United@Anfield

  Mikään ei selitä tota tulosta, mutta eihän toi lähtökohtakaan kyl mikään ihanteellinen ollut, kun periaatteessa normi avauksesta oli pois neljä pelaajaa ja yks loukkaantu viel lisäks ekalla kympillä. Tän jälkeen keskikentällä oli puolustamassa yks ikääntyvä Matic tossa rummutuksessa. Toki todennäköisesti ei oltas kuitenkaan tän hetken poolia voitettu missään tilanteessa. Aika paljon odottaa et kausi on ohi ja joukkue pääsis tulevan managerin alaisuuteen uudelleen rakentumaan. Selvästikkään pelaajat ei oo tässä ajassa sisäistänyt uutta pelityyliä, kun lähes aina Ralfin haastiksissa se sanoo et joukkue ei pelannu niinku on sovittu, ainakaan koko peliä. Toiveissa olis et TH sais jonkun kurin takaisin ja ne joita ei nappaa ni helvettiin vaan jengistä. Ens kesän siirtoikkuna on myös aika tärkeä.
 14. 19.4.2022 Liverpool vs Manchester United@Anfield

  Tosifanin tunnistaa siitä, että kun peli on sekaisin niin ei kiinnosta enään pätkääkään. Ja sakemanni sitä ja sakemanni tätä, en tiedä ootko kärryillä, mutta sakemanni on väliaikainen koutsi. 😅
 15. 19.4.2022 Liverpool vs Manchester United@Anfield

  Huhhuh. Huikeeta on toi puolustaminen. Maguirella ei ollu mitään muuta tehtävää, kuin pitää Mane kiinni…mutta ei, ei sitä yhtä tehtävääkään onnistuta tekemään mikä topparilla on. Olis kyl mielenkiintoista tietää, että mitä Rashfordille on tapahtunut. Kaveri on ku tyhjä kuori vain mikä hölköttelee kentällä.
×