Jump to content

Kynot

Members
 • Content count

  686
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kynot last won the day on October 20

Kynot had the most liked content!

About Kynot

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/16/1985

Recent Profile Visitors

685 profile views
 1. Tää ei ollu ihme, tänään ManU ansaitsi voittonsa. Onks jollain tietoo miks Greenwood ei oo pelannu viime peleissä?
 2. Jumalauta mikä voitto!! Ja mikä peli!! Nyt oli sitä energiaa mitä täl tasol pitääkin olla.
 3. Olipahan oma maali. Ei mitään painetta tai tönimistä ni silmät kiinni ja pallo omaan pussiin. 👌
 4. Mitä ihmettä rasse???😱
 5. No kyllähän totuus on, että ManU hallitsi peliä aikas täydellisesti. Eli ei se nyt ihan niin huonosti menny, vaikka meinas turhautuminen iskeä, kun ei maalia meinaa tulla. Tilastot ManUlle, pallonhallinta 64-36, laukaukset 28-7, maalia kohti 14-4 et ei tos paljon epäselvyyksiä ollut. Castle sai muutamat vastaiskut mut ei niiltä voi välttyä. Harvemmin niiltä välttyy City tai Poolikaan. DDG otti yhen semmosen kopin mitä voittavan joukkueen veskan pitääkin ottaa.
 6. Olihan se ihan ManUn hallintaa. Onneks täl kertaa palloa pistettiin paikoista sisäänkin. Vähän alko kyl näyttää pahalta, kun ei edes pilkulta uponnu. - Bruno perus 1+1 - Mata oli erittäin positiivinen yllätys. Ei se ehkä sittenkään oo ihan turha kaveri jos saa vierelle saman syöttötaidon pelaajia - Maguire oli kasannu itsensä aika hyvin - van de Beek kuuluu avaukseen - Pogba ei kuulu avaukseen
 7. Harry alottanu muutenkin hyvin
 8. Olishan se ollu liikaa et tollanen maali oltas tehty
 9. Nyt on kyl erikoinen avaus. Vähän menee ohi miks van de beek ei pääse avaukseen sit millään. 🤔
 10. Kausi 2020-21 käyntiin

  Millä tavalla DDG ei vakuuttanut? Itse en pelejä nähnyt, mutta ei nyt varsinaisesti Espanjan tappiota DDG:n piikkiin voi laittaa ja toisessa pelissä tuli nollapeli. Mutta toki siis itse haluisin nähdä Henkan maalilla Unitedin seuraavassa pelissä. Maguirelle tekis hyvää pieni paussi fudiksesta ni sais pään kasattua.
 11. Ei ainakaan fantasy premier leaguessa näy, että Bruno olis karanteenissa, mutta onko jotain uutista ollut?
 12. Siirtohuhut

  Valivalivali. Se valittaminen täällä osataan. Miksei ostettu sitä ja miksei ostettu tätä, yrittäkää nyt muistaa et oikee elämä ei ole mikään manageripeli missä laitetaan rahaa pinoon ja ostellaan ketä halutaan. hulluks on maailma mennyt jos 32v on ikäloppu. Jos Maticia miettii niin sen peli ei ole KOSKAAN perustunut juoksunopeuteen. Ja Unitedissa on myös tämä perinne omista junnuista mikä ajaa monen asian edelle, esim McTominayta on ihan selvästä suunniteltu Maticin tilalle tulevaisuuteen niin ei sitä suunnitelmaa heti heitetä romukoppaan. Ja muistakaa, että kun luette paskalehtien sivuja, niin kaikki Unitediin liittyvä kohuotsikot tuovat klikkauksia hullunlailla joten niitähän viljellään ihan kaikesta. En sano et kaikki tietenkään olis mennyt nappiin ja paljon olis parannettavaa senhän kaikki tietää mut tää valitus on niin naurettavaa. Tältä foorumilta löytys helvetin monta hyvää jamppaa hoitamaan Unitedin kokosen organisaation asioita niin et pyttyjä vaan satelis ja rahaa tulis ovista sekä ikkunoista. Toki esim. Woodward ansaitsee kritiikkiä, mutta harvoin se saa kiitosta siitä duunista mitä se rahavirtaan on tehnyt. Ja muistakaa nyt sekin et täällä aina oksennellaan jos on sheikkiomistaja joka syytää rahaa kuorma-autolla joukkueeseen, mutta sit yhtäkkii siirtoikkunassa Unitedin pitäskin toimia samoin. Mä yrittäjänä arvostan myös sitä, että joukkue elää omilla varoillaan mitä se pystyy tuottamaan. UHH nyt oon avautunut. Mukavaa viikkoa kaikille. 😄
 13. Veikkaan et ei oo oikeesti kaukaa haettu et Pochettino on oikeesti jääny vapaalle sen takia et odottelee mitä Unitedissa tapahtuu ja josko pesti vapautuis.
 14. Tää lähti menee parilla virheellä ja vitsipunasella niin väärille raiteille kun vaan voi. Ei jaksa kattoa loppuun peliä.
 15. Juu mitä turhaan sitä tällä tasolla odottaa et joku nopeen vaparin laittas. Huhhhuh🤯
×