Jump to content

Kynot

Members
 • Content count

  1,082
 • Joined

 • Last visited

About Kynot

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/16/1985

Recent Profile Visitors

1,199 profile views
 1. Niin epäorganisoitua kun vaan voi olla. On siinä työmaata. Jää pelin katsominen tällä kertaa siihen.
 2. Matka on pitkä. Ei tässä muuta.
 3. Siirtohuhut

  Mun mielestä Rolle ei oo kyl näyttäny mitenkään kauheen pettyneeltä. Ihan iloisena tuuletellu muiden maaleja eikä mitään kauheeta kiukuttelua oo näkyny kentälläkään mun mielestä. Ja someenkin on treenikuvia Unitedin treeneistä postaillu, että ei sekään kerro et olis erityisen pettyny mihinkään.
 4. United 2022 eteenpäin>

  Portugalilaiset vauhdissa kansojen liigassa. Dalot 2+0, Bruno 1+1 ja Rolle nenä poskella 0+1.
 5. EL 15.9.2022 Sheriff vs Manchester United@Zimbru Stadium

  Pistänyt jotenkin silmään Unitedin pelaajien haluttomuus 1vs1 haastoihin, onkohan Antony haastanut yhtään kertaa, lähes aina syöttä alaspäin. Mutta aika rutiinisuorituksella 3pinnaa ja eteenpäin.
 6. No ei ihan varmasti EtH ainakaan aliarvioinu. Olihan tänä hyvä paikka kierrättää pelaajia, kun sitäkin on tehtävä. Nyt ei tavallaan onnistunut kierrätys, kun tuli häviö, tosin tärkeemmässä valioliigassa on sit tuoreemmat jalat monella. Puolustuksellisesti se oli ihan hyvä peli jos tota virhevihellettyä pilkkua ei lasketa. Hyökkäyksessä vähän Rolle petti, oli pehmonen, varmaan pelituntumasta johtuen.
 7. Hyvää analysointia. Pilkusta sen verran et se vaan tuntuu käsittämättömältä, että VAR aikakaudella tulee tollasia pilkkuja.
 8. Anteeks miten vitussa tosta tuli pilkku?? Eikö kimmokkeiden jälkeen nimenomaan pitäisi olla niin, että ei tule käsivirhettä?
 9. 40€ on aika kova hinta, mut ei mahdoton siihen nähden, että näkee esim. Unitedin kauden kaikki ottelut plus vaikka Pukin otteet Championshipissä ja aika paljon kaikkea muutakin urheilua.
 10. 4.9.2022 Manchester United vs Arsenal@Old Trafford

  McTominay pelas aika jäätävän matsin!!
 11. 4.9.2022 Manchester United vs Arsenal@Old Trafford

  Tarkotat varmaan 2+1 😎
 12. 4.9.2022 Manchester United vs Arsenal@Old Trafford

  Antony avauksessa. Casemiro ei.
 13. Musta tuntuu et vielä ei ihan kestä kondis täyteen 90min, ennen kuin pelaajat tottuu tohon intesiteettiin. Varsinkin Sancho oli aika väsähtäneen näkönen ennen kun otettiin vaihtoon. Fredin ilme ei näkyny otteissa, vaan anto kyllä kaikkensa kentällä ja tulee varmasti saamaan pelinsä.
 14. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Antonyn siirto varmistunut.
 15. Siirtohuhut

  Todella hyvä kakkosmokke tulossa myös. 👌
×