Jump to content

Kynot

Members
 • Content count

  513
 • Joined

 • Last visited

About Kynot

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/16/1985
 1. Finanssiasiat

  Painajainen jatkuu.. On siinä taas otsikko. Tekstin kun lukee, niin Chevrolet ei luultavasti tee uutta sopimusta 2021 päättyvän diilin jälkeen. Jollainhan niitä klikkejä on saatava.
 2. Voisitsä Crisu lopettaa ton itkemisen? Toi on aika helvetin rasittavaa. Jos sun manun fanitus on kaivaa kaiken maailman paskatilastoja ni onneks olkoon. (Toki trollin tehtävähän on itkeä kaikesta)
 3. Mistä moinen et koko Kane olis ees saatavilla? Ei varmasti Levy alle 200millin edes harkitse myymistä, varsinkaan toiseen valioliigajengiin. Tää ei oo vielkään sitä manageripeliä et ostetaan vaan ketä halutaan..matkal on aika monta muuttujaa.
 4. Posin kautta on hyvä mennä. Tossa kun ottaa Josen taktiikan et haukkuu maan rakoon tommosii alle 20v jätkii ni niiden itseluottamus valuu viemäristä alas eikä niistä tuu mitään. Toivon et Ole saa aikaa ens kauden verran näyttää lähteeks tää. Jos sillon ei tuu mitään tulosta niin on aika katsoa uutta koutsia. Nyt on vasta saatu poistettua osa jämäjätkistä jotka ei tässä upeessa seurassa haluu pelata. Tammikuu ja ens kesän siirtoikkunat on aika ratkaisevia et löytyy palasia mitä Ole haluaa ja jotka haluaa antaa kaikkenta Unitedille!
 5. Siirtohuhut

  Jäätävän hyvin, ok. Jos whoscores pisteet 6,71 on jäätävän hyvin sit varmaan joo. 😅
 6. 30.9.2019 Manchester United vs Arsenal@Old Trafford

  Crisun muisti on hyvä mutta lyhyt eli kyllä, Sanchez oli niin paska. Kymmenen kertaa mielummin annan jokaisen minuutin mielummin esim. omalle junnulle ku sille turhakkeelle. Ihan maukas veto McTompalta!
 7. LC 25.9.2019 Manchester United vs Rochdale@Old Trafford

  Viimeistelyn taso on aika kauheeta. 🤔
 8. Ajatuksia tästä kaudesta

  Tosta vois aika moni täl foorumil nyt ottaa viestiä perille. Tää itkeminen täällä on kyl niin naurettavaa! https://www.instagram.com/p/B21UdKPIY-R/?igshid=19bjfhnib8deo (ei se jostain syystä uponnu tohon mut linkistä pääsee eteenpäin)
 9. 22.9.2019 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Onse nyt jumalauta kaudesta pelattu 6 matsia ja tääl puhutaan jo potkuista. 🤯Annetaan nyt tää kausi aikaa ja katotaan mitä se sisältää.
 10. EL 19.9.2019 Manchester United vs FC Astana@Old Trafford

  Se on melko varmasti Rashfordilla vaan pääkopasta kiinni. Toivotaan et saa möröt kuriin niin apinan puristus selässä hellittää!
 11. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Hemmetin hyvä. Nyt voi sit keskittyy pelaamiseen eikä tarvi enään vatvoa tätä. Ehkä sit tän diilin jälkeen Dean Henderson on valmis astuu De Gean saappaisiin...
 12. Alexis Sánchez (Man Utd 2018-)

  Olisko ollu syynä se et pelasit iha helvetin huonosti.
 13. Joo rakennus on pahasti kesken. Positiivistahan tässä on se et jokainen tän kauden hankinta on ollut laadukas. Ehkä tästä johtuen esim. hyökkääjää ei tullut koska ei löytynyt sitä laatua mitä Ole haluaa.
 14. Nää pitäs vaan hoitaa. Mut keskitytään positiiviseen niin James on ollut huikea alkukaudesta!
 15. Virheitä virheitä ja virheitä. On tossa tekemistä. Pogba on kyl niin veltto et hohhoh ja vähän pitäs alkaa Rashfordinki näyttämään jotain kärjessä.
×