Jump to content

Kynot

Members
 • Content count

  859
 • Joined

 • Last visited

About Kynot

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/16/1985

Recent Profile Visitors

909 profile views
 1. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Itseltä jäi peli näkemättä lasten synttärikutsujen vuoksi, mutta kännykästä katoin Lingardin maalin ja ajattelin et katon loppuun, niin meinashan siin pieni tattinen kasvaa otsaan, kun tuli pilkku WH:lle. Mutta mikä fiilis torjunnan jälkeen. Porukka synttäreillä vähän katteli kun tuulettelin torjuntaa! Mutta hieno voitto ja tästä hyvä jatkaa. Ronaldon maalivainu jatkuu ja mikä parasta niin pääsee paikoille kivasti, ei jää ainakaan siitä kiinni että jalka ei enään liikkuisi.
 2. Ole Gunnar Solskjaer

  Ketään ei kiinnosta YB tappio jos kauden päätteeks valioliigan tai sieniliigan voitto tulee. 😅
 3. Joo siis tästä lohkostahan on AIVAN pakko päästä jatkoo!
 4. Toki tosta puolustustaistelusta oltas selvitty edes jotenkuten ilman Lingardin järkyttävää jäätymistä.
 5. Helppo syyttä Olea mutta jos pelaajat häviävät helvetti jokaisen kaksinkamppailunkin ni minkäs teet. Ehkä tämän jälkeen takki auki ei lähdetä enään yhteenkään peliin. Toivottavasti!
 6. Voi nyt vittttu sentään!!!
 7. Ihan näin liemessä ei kyllä sais olla vaikka vajaalla joutuukin pelata. 🙄
 8. Jos jollain löytyy sit hyvä streami ni linkki kelpaa🤓
 9. Varmasti antaa. Toki kun Rashford palailee niin tiukka on taistelu hyökkäyspaikoista. VDB on ehkä vähän vankina sille, että Bruno onkin ollut niin jäätävässä lennossa. Toivon toki, että tällä kaudella VDB saisi aidon mahdollisuuden, vaikka sitten 8 tai 6 paikalla. Joku siinä Beekissä treenikentällä ei oo Olea vakuuttanut, koska todella vähäiseksi on minuutit jääneet.
 10. Heh, ensin kitistään et pitäs olla leveempi rinki ja sit kun on suht levee rinki niin kitistään miten kaikki lähtee kun ei saa peliaikaa. Tää on pitkä kausi ja paljon pelejä, ikinä ei tiedä kuka loukkaantuu niin eiköhän jokainen saa omat minuuttinsa. Myös Cavani pystyy pelaamaan laitahyökkääjän paikalla jos tarve vaatii.
 11. No antakaa nyt sille Sancholle aikaa. Kaveri on 21v ja vasta totuttelee Valioliigan rytmiin. Hätästä se teilaaminen on tänäpäivänä. 😅 Ei se vahingossa takonut noita tehoja Bundesliigassa. Onhan siinä kenttätasapainossa vielä tekemistä, mutta harvassa ne jengit on kellä ei olis. Kausi alkanut kuitenkin aika mukiinmenevästi, niin mitä se voikaan loppua kohden olla kun peli alkaa asettumaan uusien pelaajien kanssa. Ja Ronaldo on PALANNUT!!!
 12. Sieltä se Ronaldon eka maali sit tuli! On se vaan huikee haistelemaan paikat. Muutenkin oli Rollelta hyvää tekemistä. Caslten bussi oli kyllä tiukassa. Nyt voi vähän helpottaa, kun harakoiden pitää avata vähän bussia.
 13. Jesse Lingard

  Mua välillä huvittaa kritiikki Brunoa kohtaan. Jokainen pelaaja maailmassa katoaa toisinaan peleistä. Bruno on toisaalta "vanki" uskomattomille tehotilastoilleen. Kai se on maali ja syöttö tehtävä jokaisessa pelissä jotta todistaa olevansa hyvä pelaaja. Bruno kuitenkin tehojensa lisäksi ollut lukemattomissa maaleissa toinen syöttäjä. Oliski kiva nähdä tilasto Unitedin maaleista kun Bruno kentällä, että kuinka monessa maalissa ollut mukana tehojen lisäksi toisena syöttäjänä. Mutta sitten Linkkuun, niin varmasti sitä pariakyt milliä enemmän ajateltiin rosterin leveyttä tulevalle kaudelle.
 14. Siirtohuhut

  Pitkä kausi ja paljon pelejä, niin voi olla ihan hyväkin että Martti jäi vielä rinkiin nyt kun Jameskin lähti.
 15. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Tää oikee maailma ei edelleenkään oo manageripeli, ei tääl vaa myydä ja osteta pelaajia ihan miten itse huvittaa. 😅 Plus Martial ehkä kuitenki vähä monipuolisempi, kun voi pelata laitaa ja ysiä.
×