Jump to content

Kynot

Members
 • Content count

  468
 • Joined

 • Last visited

About Kynot

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/16/1985
 1. 12.5.2019 Manchester United vs Cardiff City@Old Trafford

  Joo kyllä aina pitäis pelata täysii faneille vaikka olis turha peli kyseessä! Mutta turha tässä on liian syviä johtopäätöksiä tehdä, katsotaan nyt se ensi kausi. Harvoin sekasortosta joukkuetta puolessa vuodessa saadaan kuntoon. Maalinteko tuntuu olevan tuskasta, aika monessa pelissä on tuhlailtu aika käsittämätön määrä paikkoja. Aika selvää on myös se, että kyllä jätkiltä kunto loppui, sen verran ponnettomampaa työnteko on mitä ne Olen ekat 10-15 peliä oli. Montahan kertaa Ferguson olis tällä nykyisellä heltisellä kaikki mulle heti asenteella saanut potkut.
 2. 12.5.2019 Manchester United vs Cardiff City@Old Trafford

  Kylhän noi on jo aika kesälomal. En jaksanu enää ekan jakson jälkee kattoa peliä. 😅
 3. 12.5.2019 Manchester United vs Cardiff City@Old Trafford

  Semmonen pilkkuvihellys😬
 4. Manchester United- Kausi 2018-19

  Mistäs sä tämmöstä sisäpiirin tietoa oot saanut?
 5. Manchester United- Kausi 2018-19

  Pool sitä ja city tätä, itkeminen ja vertaaminen muihin seuroihin tääl osataan. Suurimmassa osassa crisun viestiessä mainitaan pool taval tai toisel. Toivon et Manun toimistolla ajatusmaailma ei oo sellanen et mitä muut tekee, että juostaan perässä, vaan et siel ajateltas omaa juttua. Muistellaa nyt vaikka Poolia missä ne oli muutama vuosi sitten. Tää peli on monesti pienistä asioista kiinni, ei se matka välttämättä oo niin pitkä miltä se päälleppäin näyttää, annetaan sille Olelle nyt se sauma ja kitistään sit ens vuonna jos suunta ei muutu.
 6. Katotaan nyt kuitenki se ens kausi ennen tuomioita? Tää oli jo aika plussaa Mourinhon perseilyn jälkeen et edes taisteltiin siitä chämppärin paikasta, näytti nimittäin aika kaukaselta sillon ku Ole nimettiin pestiin.
 7. Mun mielestä toi ei oo mitään surullista selittelyä vaan totta.
 8. Kyl tässäkin pelissä paikat olit mut kyllä puuttuu laatua myös hyökkäyksestä. Ei ehkä Rashfordistakaan ihan vielä oo kantamaan vastuuta maalinteosta.
 9. Sieltähän tuli taas mukava virhe, aika jäätävän määrän manun pelaajat tekee virheitä per peli. 🙄
 10. Manchester United- Kausi 2018-19

  Miksi Olen taktista osaamista moititaan ja missä? Mun mielestä OGS on aika hyvin vaihdellut eri variaatioita aloituskokoonpanossa ja yrittänyt vaikuttaa asioihin kesken pelinkin, yksi asia mihin hän ei voi kesken kauden vaikuttaa on pelaajien kunto ja kestävyys. En itse ainakaan näe Olen taktista osaamista mitenkään ongelmana. Vuoden päästä tosin ollaan taas viisaampia mut annetaan nyt kunnon mahdollisuus Olelle.
 11. Manchester United- Kausi 2018-19

  Täytyy myös muistaa, että Pochon Spurs on hävinnyt aina viimeistään kalkkiviivoilla kaikki kisat, siis aina. Kyllä tämäkin saattaa kertoa jotain kyvystä saada joukkue iskuun kauden tärkeimmillä hetkillä. (Toki tämän jälkeen varmaan vie ton chämppärin😄)
 12. 28.4.2019 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Jep, niin kauhee pelaaja et huhhuh
 13. 28.4.2019 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Käsittämätön tason pudotus de gealla tähän loppukauteen🙄
 14. Manchester United- Kausi 2018-19

  Musta vähän tuntuu et pelaajat hyyty OGS:n pelitapaan, kun pohjia ei oltu kunnolla tehty. Kaikki oli jo pari vuotta tottunut tekemään kentällä mahdollisimman vähän Moun alaisuudessa joten kuntopohja tohon prässipeliin ei vaan voinut kestää. Samaa ongelmaahan oli Liverpoolilla Kloppin tultua puikkoihin. Uskon itse, et kun OGS saa rakentaa joukkuettaan tohon kovatemposeeb peliin sopivilla pelaajilla niin tulevaisuus voisi olla ihan valoisa.
×