Jump to content

Kynot

Members
 • Content count

  801
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kynot last won the day on April 11

Kynot had the most liked content!

About Kynot

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/16/1985

Recent Profile Visitors

797 profile views
 1. Koska toi tuomarointi on pelleilyä.
 2. Jesse Lingard

  Kyllä Jesse ManUssa sai pelata useasti samassa roolissa, mutta ei oikein viime vuosina onnistunut. Isoin juttu on varmasti paineen helpottaminen, on se ennenkin nähty miten suuremman joukkueen paine hartioilla on tuntuu aika paljon raskaammalta.
 3. EL 8.3.2021 Granada vs Manchester United@Los Ca´rmenes

  Tuntuu et taas hirvee määrä huolimattomuutta, huonoja haltuunottoja ja heikkoja helppoja syöttöjä. Jotenki tuntuu et Greenwoodilla menee vähän turhaan näpertelyksi. Viimekaudella oli paljon suoraviivaisempi, parit askelharhautukset ja veto pakin jaloista ja nyt tuntuu et yrittää joka kerta päästä pakista ohi. Minimi tällä hetkellä saavutettu, mut toivottavasti ei ihan kävelyks mee koko toka jakso, muuten saattaa käydä kylmät.
 4. Veikkaan et se juomapullo lensi seinään, sen verran erinäköstä menoa oli tokalla jaksolla.
 5. Hieno vastaiskumaali! Erikoista on, että maalitilanteessa helvetin holtittomasti Brunoa taklannut pelaaja selvis ilman keltasta korttia...mitä helvettiä?
 6. Aivan kammottava jakso. Nyt jos olisin Ole, niin juomapullo lentäs pukuhuoneen seinään tauolla. Nyt pitäs herätä taas todellisuuteen, et töitä siel kentällä vaan on tehtävä, tällä tasolla ei voita kävelemällä. Käsittämätön määrä taas harhasyöttöjä ja lepsua pelaamista.
 7. Aika kammottavaahan tää taas on. Vastustaja pistää vastaiskuja minkä kerkee, United pitää palloa ja hakkaa päätä seinään.
 8. Pogba Pogba Pogba. 🙄
 9. Omasta mielestä tämä menee silti täysin Fredin piikkiin. KK pohjalla vain pitää pystyä paineen alla laittamaan hyvä syöttö. Uskon, että myös toi on tyyli millä vastustajan kk yritetään houkutella ylös. Toki itse en mitään kuraa Fredille tästä laittaisi, näitä sattuu kun halutaan pelata peliä alhaalta asti eikä aina vain roiskita.
 10. Nemanja Matić

  No eiköhän Matic ole kaavailtukkin sopimuksen loppuun ringin leventäjäksi ja kokemuksen tuojaksi, eikä vakio avauksen pelaajaksi.
 11. Sillälailla sai rauhassa purjehtia maalintekoon🤔
 12. Kausi 2020-21 käyntiin

  Kun kattelee Unitedin Chämppäri lohkoa, Eurooppa-liigan pudotuspelejä, FA Cupin ja Liiga Cupin vastuksia niin ainakaan hopeatarjottimella ei pokaaleja ole annettu tarjolle. 😅
 13. EL 18.3.2021 Milan vs Manchester United@San Siro

  Sieltä se voitto kuitenkin kairattiin. Pogba kuntoutu kreivin aikaan, aikamoisen uuden ilmeen toi tokalle jaksolle. Toivottavasti pysyy kasassa loppukauden.
 14. EL 18.3.2021 Milan vs Manchester United@San Siro

  Voi voi kun on väsyneen ja huolimattoman näköstä menoa. Järkyttävä määrä harhasyöttöjä tai epäonnistuneita syötön vastaanottoja. Kaikenkaikkiaan aika erittäin kammottava jakso. Paljon pitää parantaa jos tästä meinaa jotain saada. Bruno ihan yössä, kai se pelimäärä vain väkisin alkaa näkymään.
×