Jump to content

Kynot

Members
 • Content count

  636
 • Joined

 • Last visited

About Kynot

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/16/1985

Recent Profile Visitors

636 profile views
 1. Jesse Lingard

  Se oli hieno kiitos ja näkemiin😄 Eipä mitään. Tsemii Jesselle tulevaisuuteen, ei muistella pahalla.
 2. Ole Gunnar Solskjaer

  Ole on mun mielestä onnistunut erinomaisesti. Turhakkeita pistetty sivuun ja hankinnat onnistu. Myös laajalla rintamalla annettu vastuuta ja saatu hyvää näkökulmaa kuka sopii sapluunaan ja kuka ei. Lopuksi vielä maaginen loppukausi ja kolmas sija, niin ei voi kun olla tyytyväinen. Tuntuu et vihdoin on korpivaelluksen jälkee suunta se mikä pitääkin. Offtopic: Vähän kyl harmittaa Crisun puolesta. Joutuu olee ihan hiljaa, kun toiveet sysipaskasta kaudesta ei toteutunutkaan. 😬
 3. Ajatuksia tästä kaudesta

  Hendersson on mun mielestä jossain haastattelussa sanonut, että sen uran tärkein tavoite on päästä pelaamaan Unitedissa. Joten eiköhän se tosiaan tulis ns. kakkosveskaksi, varsinkin jos se olis sit niin et paremmassa vireessä oleva pelaa.
 4. Hyvältä tuntuu! Niin vaan sieltä noustiin vaikka puolessa välissä näytti vielä aika pahalta. Kolmas sija liigassa, pitää olla tyytyväinen. Nyt alkaa runko olee hyvässä kasassa ja sitä maustamaan muutamalla täsmähankinnalla.
 5. Onneks on nyt varma pilkkujen vetäjä joukkueessa.
 6. Vähän kyl alkaa pelottaa, kun United ei saa peliään käyntiin millään. 🙄
 7. Nyt pitäs jo herätä. Toivottavasti energiat säästettiin tokalle jaksolle. Lopussa oli jo vähän lupaavaa menoa, toivotaan et jatkuu siitä toka jakso!
 8. Joo turha masennukseen vaipua. Ihan tappotahti ollut ja kapeahko rosteri kun parhailla yritetään raapii pisteet ja takamatkalta ei pisteitä paljoa ollut varaa menettää. Tasuri riittää sunnuntaina, mutta voitto tulee!
 9. No ei todellakaan tehdä tollasia vaistomaisesti jos vähän keskittyis peliin. Se vaan lönkötteli siellä ja yhtäkkii olikin pallo tulossa päähän.
 10. Voi Pogba sentään. Ota ne pallot vastaan ku mies perkele!
 11. Tuntu et Greenwood oli just pääsemässä vasta vauhtiin kun vaihtokomennus kutsui. McTominaylla ollu vähän vaisumpia otteita Korona tauon jälkeen, mutta nuori kaveri vielä niin eiköhän se siitä. Bruno hakee kaikissa peleissä haamusyöttöjä ja hyvä niin. Välillä ne ei onnistu ja niista saattaa tulla pahoja vastaiskuja, mutta se on se kaivattu lisä mitä tohon tarvii et joku oikeesti uskaltaa yrittää löytää niitä rakoja hyökkäykseen. Ennen Brunoa kukaan ei hakenu haamuja eikä mitään muitakaan vaikeampia syöttöjä, eikä niitä sumppuja sen takia paljon murrettukkaan.
 12. Aiku kaunis maali. Bruno kyl taikoo joka pelissä paikat hyökkäystriolle. Kyl tää alkaa olee Jessen vikoja kertoja United paita päällä. Ei oo enään mitään annettavaa tossa seurassa. Jossain pienemmissä ympyröissä varmaan saa viel jotain aikaseks mahdollisesti.
 13. Huh, kyl täs viel saa jännittää. Toivottavasti tulis suht nopee naula arkkuun et ei tarvis loppuhetken sekoiluu katella😬
 14. Kyllä McTominay on hyviä pelejä pelannut pohjalla tällä kaudella. Kyllähän toi on tällä hetkellä vaan liian löysää pelaamista joukkueena.
 15. Näkee heti ekan vartin perustella et terävyys on sulanu ruuhkassa ihan täysin. Toivotaa et diesel hörähtäs kunnol viel käyntiin pelin edetessä.
×