Jump to content

Kynot

Members
 • Viestit

  437
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Kynot

 • Taso
  Junior Member
 • Syntymäpäivä 16.05.1985
 1. FA 5.1.2019 Manchester United vs Reading

  No eipä Lukaku mikään driblailija oo koskaan ollu, mut silti on verkot heikunu uran aikana kiitettävään tahtiin. Aikas kauheen näköstä tekemistä Pereiralta, McTominaylta ja Frediltä😱
 2. Manchester United- Kausi 2018-19

  Samaa mietin itekki😂 Tietääks joku muuten sivustoa mistä näkee pelaajien juoksumääriä? Olis nimittäin mielenkiintosta nähä kuinka helvetin paljon toi B Silva juoksi ton pelin aikana, vipels nimittäin jokapuolella kenttää hirveetä kyytiä koko pelin.
 3. 30.12.2018 Manchester United vs Bournemouth@Old Trafford

  Mukavan freesi peli jatkuu, on tätä ilo katella. Harmi, että toi Bailly ei tilaisuuksiaan vaan käytä. Pelaa monesti ihan hyvin, mutta aina saa pelätä punasta korttia. 🙄
 4. 26.12.2018 Manchester United vs Huddersfield Town

  Joo Stream kelpaa tännekkin jos jollain on hyvä tiedos. 🤗
 5. No olihan aika erinäköstä menoa. Toivottavasti tollanen ilonen prässipeli jatkuu. Oli aika kivan näköstä nähä ku siel välil topparitkin boksissa päättämässä hyökkäyksiä! Suht naurettavan pilkun sai cardiff ainakin parin hidastuksen perusteella, ehkä olis aika VARille ni ei tarvis arpoo tollasiakaan linjurin.
 6. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  No tyhmintähän olisi päästää Smalling jossain vaiheessa ilmaiseksi pois, ei se sentään niin huono ole. Parempi tehdä jatkodiili ja yrittää löytää parempia toppareita jonka jälkeen näitä voi myydä ihan käypään hintaan pois. Ei ole vaan muutamat viimeiset hankinnat toppariosastolle mennyt ihan nappiin.
 7. Manchester United- Kausi 2018-19

  En itse kyllä Ediä potkis ulos, on sen verran kova sälli takomaan rahaa. Se DOF pitäis saada ja ketähän se sit toho Josen tilalle saatais manageroimaan, olisko Pochettino irrotettavissa?
 8. Noo mut kaikki pitää hoitaa jos mielii pyttyä nostella, niin mikäs sen maukkaampi alottaa pleijarit ku kaatamalla PSG tai Barca!
 9. Manchester United vs Arsenal @ Old Trafford

  Samaa mieltä.
 10. Manchester United vs Arsenal @ Old Trafford

  De Gea tehny pari maukasta torjuntaa kyllä. Ei tää jengi kyl yhtään näytä sellaselta et se ei pelais managerilleen. Pogbaa ei tosin ole näkyny vaihdon jälkeen oikeestaan ollenkaan.
 11. Manchester United vs Arsenal @ Old Trafford

  Rojohan se sieltä sit poksahti😂😂
 12. Manchester United vs Arsenal @ Old Trafford

  Aika maukkaat tikittävät aikapommit nimeltä Bailly ja Rojo tuol puolustuksessa😅
 13. Manchester United vs Arsenal @ Old Trafford

  Kyl on de geakin aikas kaukana niistä hurmosajoista. Voe voe.
 14. CL 27.11.2018 Manchester United vs Young boys@Old Trafford

  Montas paikkaa toi rasse tarvii🤔
 15. CL 23.10 2018 Manchester United vs Juventus@Old Trafford

  Voi olla et mulla on huono muisti, mutta en muista Rashfordin tai Martialin voittaneen ikinä yhtään pääpalloa. Mietin vaan et miks niille ikinä heitetään pääpalloja kun sen tietää et sitä ei voiteta. Toka jakso oli parempaa mut ei vaan riitä.
×