Jump to content

Kynot

Members
 • Content count

  746
 • Joined

 • Last visited

About Kynot

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/16/1985

Recent Profile Visitors

733 profile views
 1. 17.1.2021 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Parin viikon penkittämistä, no huhhuh mitä juttuja. Ehkä jonkun ns. helpomman pelin vois toki lepäillä tai seuraavan fa cup matsin poolia vastaan, koska liiga on nyt tärkein.
 2. 17.1.2021 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Johtuu siitä et Bruno lähes ainoita pelaajia joka yrittää hakea niitä rakoja ja ratkasevia syöttöjä. Brunon tehtävä ei missään nimessä ole viljellä niitä tavallisia syöttöjä mitä vaikka Lingard voisi tossa roolissa neppailla. Kaikki se hyvä mitä ollaan saatu ihastella, johtuu juuri siitä, että Bruno saa toteuttaa itseään ja fantastisia oivalluksiaan. Tässä pelissä astetta huonommin onnistu, mutta tokalla jaksolla tämäkin parani. Moni tilanne oli kuitekin aika pienestäkin kiinni, että ajotukset oli pelannu vähän paremmin.
 3. 17.1.2021 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Pool painosti, mutta ei ne kyllä loppupeleissä kovin kummoisille paikoille päässyt.
 4. 17.1.2021 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Hyvä piste. Tokalla jaksolla taas selkeesti parempi United. Pari loistopaikkaa mistä olis voinut rankasta. Puolustus pelas erinomaisesti, myös Lindelöf!
 5. 17.1.2021 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Ekasta jaksosta onneks selvittiin. Toivotaan, että poolin pahin rynnäkkö oli siinä. Ehkä diesel alkaa Unitedilla taas pörähtelee tokalla jaksolla.
 6. 12.1.2021 Burnley vs Manchester United@Turf Moor

  Sarjakärjessä!!! Huhhhuh!!!
 7. 12.1.2021 Burnley vs Manchester United@Turf Moor

  Anteeks mitähän vittua!? Eka pelissä saa painia minkä kerkee mut sit tollanen Maguiren maali vihelletään veke👌
 8. Harmittaa aika paljon Greenwoodin kooman jatkuminen. Ei käytännössä yhtään hyvää suoritusta pelin aikana.
 9. 20 vikaa minsaa oli vähän heikompaa tekemistä. Bailly taas saikulle, toivotaan et ei menny ku niskat vähän jumiin. Magneetin lailla vetää kolhuja itseensä kyl.
 10. Aina kun United häviää niin se on sen vika ettei oo hyökkäyssuunnitelmaa tai mitään taktiikkaa. Mitäpä jos City vaan yksinkertasesti pelas nyt paremmin. Parempi voitti tän pelin ja se siitä. Itseä harmittaa häviö Citylle, liigacupin pokaali nyt ei varsinaisesti omaa mieltä lämmittäs vaikka se olis tästä kisasta tullut.
 11. Siirtohuhut

  Itse viittasin dortmundiin yleisesti. Norjan ukko on porskuttanu hyvin. Toki en vertailis suoraan Haalandin ja Sanchon maalimääriä, koska Sancho on kuitenkin laituri eikä ysi.
 12. Siirtohuhut

  Kyl se on Sancholla ja kolmas täys kausi menossa et ei ainakaan oo toisen kauden kirous😄 Koko Dortmundil peli vähä yskiny mut ei oo tosiaan Sancho kovin kummosesti pelannu. Tiedä sit mistä johtuu, onko henkisiä juttuja jos oikeesti oli kovat siirtohalut tms. Mut vielähän tos on kautta jäljellä missä peliään parantaa.
 13. 1.1.2021 Manchester United vs Aston Villa@Old Trafford

  Hyvä voitto! Paremmalla viimeistelyllä tää olis naulattu jo hyvissäajoin. Villa pelas pirteesti, mitä pelannu oikeestaan koko kauden, mutta kyl United oli kuitenkin parempi. Bailly luutinut ihan hyvin pari peliä, vaikka kokoajan vähän pelko perseessä et millon se häröily tulee. Tasapisteissä sarjakärjessä...ei huono!
 14. 1.1.2021 Manchester United vs Aston Villa@Old Trafford

  On toi var niin vitsi. Kaiken maailman millimetrin paitsioita hinkataan minkä keretään, mut sit tollasia mingsin kyynerpäitä pogban naamaan ei ees tarkistella. 🙄
 15. Kausi 2020-21 käyntiin

  Voittamalla Villan huomenna United olis sit Poolin kans tasapisteissä sarjakärjessä. Hyvää Uutta Vuotta!
×