Jump to content

Kynot

Members
 • Content count

  621
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kynot

 1. 13.7.2020 Manchester United vs Southampton@Old Trafford

  1-0 maali meni vain ja ainostaan Pogban piikkiin. Aivan liian löysästi ja ylimielisesti pelasi. DDG:n syöttö oli ihan hyvä ja ihan normaalia nyky Unitedin avauspeliä jossa uskalletaan purkaa prässi lyhyillä alakerran syötöillä. Välillä näitä sattuu, mutta eiköhän tän pelin jälkeen Pogbakin vähän mieti asennetta alinpana pallon kanssa. Jos joku haluu sen Moun roiskimisen takas ni noita ei tulis sillo, mutta kuka haluaa!? Ei kukaan. En nyt liian syvään masennukseen vaipuis, tässä on menossa 18 pelin putki ilman tappioita.
 2. 13.7.2020 Manchester United vs Southampton@Old Trafford

  Lindelöfillä on kyllä tekemistä fyysisyyden kanssa, mutta en nyt ihan viel sen kans luovuttais. Ikääkään ei ole kuin 25v niin on vielä varaa kehittyä. On monessa asiassa kuitenkin tosi hyvä, kuten pallollisessa pelissä ja asenne on kohdillaan. Harva toppari tässä maailmassa on hyvä kaikessa, yleensä on joku ”huono” ominausuus.
 3. 13.7.2020 Manchester United vs Southampton@Old Trafford

  No jos Chelsean tai Leicesterin otteluohjelmaa kattoo ni en ihmettelis vaikka siel tulis pistemenetyksiä lisää. Plus niinku sanottu, kaikki on viel omissa käsissä. Vaikka Chelsea voittas kaikki loput ja Leicester voittaa kaks seuraavaa peliä niin Unitedille riittää vaikka pelais vielä yhen tasurin, kunhan voittaa Leicesterin vikassa pelissä.
 4. 13.7.2020 Manchester United vs Southampton@Old Trafford

  Täällä kyl masennutaan heti kun tulee heikompi peli. Tässäkin oli ihan hyvät saumat voittaa. Kaikki on kuitenki viel omissa käsissä jos hoitaa loput pelit.
 5. 13.7.2020 Manchester United vs Southampton@Old Trafford

  Olihan siinä mahikset naulata peli, mutta ei se aina uppoo.
 6. 13.7.2020 Manchester United vs Southampton@Old Trafford

  Siis hä, eiks oo viis vaihtoa? Miks United ei ottanu ketään Williamsin tilalle?
 7. 9.7.2020 Aston Villa vs Manchester United@Villa Park

  On toi Greenwoodin laukaus ihan älytön. Aijai!!
 8. 9.7.2020 Aston Villa vs Manchester United@Villa Park

  Nyt on kyl niin minimi energialla menty eka jakso et huhhuh. Fernandes ainut Unitedista joka juoksee kentällä.
 9. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Sanoisin et hemmetin hyvä juttu. Näyttäny arvonsa ja antaa aikaa etsiä korvaajaa ilman paniikkia. Ja tiedä vaikka McTominay kasvais noihin saappaisiin.
 10. 4.7.2020 Manchester United vs Bournemouth@Old Trafford

  Huhhu. Aikas nättejä maaleja tuli. Toi Greenwood on aikamoinen timantti, onse huikeeta et omista tulossa tollanen pelaaja. Aika maukkaan monipuolista on hyökkäyspeli. Semmonen fiilis et juna on kyl puksuttamassa täysin oikeaan suuntaan!
 11. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Sen mitä näyttöjä Gomes on miesten peleissä antanut, niin ei jatkoon. Toki mielellään hänet vielä pitäis kasvamassa, että jos se siitä lähtis mutta ei itseä kauheasti harmita mikäli lähtee. On erittäin kaukana ManUn avauksesta.
 12. Johtuu osittain siitä, että B avaus ei oo läheskään yhtä vahva kuin A avaus. Ja varmasti monella mielessä, että taas vaan kahden lepopäivän päästä tärkeä liigapeli kuitenkin edessä.
 13. Ai et tollasia kulmavääntöjä aletaan ottaa pois. Kaverihan oli ihan miten sattuu jo ennen ku Harry vähän laitto kädet selälle.
 14. United oli parempi. Pogba ja Bruno samaan aikaan kentällä...tosta voi tulla viel jotain huikeeta.
 15. Siirtohuhut

  Päivän naurut sai tästä. Noin sekasin ei edes Unitedin johdossa olla. Eikös Pogballa ollut optio lisävuodesta jonka United pystyy käyttämään, joten ei lähe ilmaseks jos ei tänä kesänä myydä?
 16. Alexis Sánchez (Man Utd 2018-)

  Nooo mut pitää muistaa et jälkikäteen on helppo jeesustella miten huonoja diilejä on tehty. Kyl Sanchezissa kuitenkin oli ainekset menestymiseen, osoittanut tasonsa jo Valioliigassa ja pelannyt hyvin myös italiassa ja espanjassa. Aina ei vaan mee niin ku on suunniteltu. Kyl itse ainakin olin ihan innoissani kun Mikki vaihtu Sancheziin.
 17. Ajatuksia tästä kaudesta

  Mut jos koronan uus aalto iskee tossa huhtikuussa niin on tossa isot riskit, että kauden loppu jää kokonaan pelaamatta. Tai sit se pelataan loppuun syksyllä/loppuvuodesta ja uusi kausi alkaa millon alkaa.
 18. Siirtohuhut

  Noh ei nyt liiotella. Varmasti Lingardille ottaja löytyy ja varmaan joku on hänestä valmis maksamaa rahaakin, mutta palkkapyyntöä on melko varmasti madallettava.
 19. Joo Jameshan aiheutti nopeudellaan ongelmia koko pelin Cityn puolustukselle. Nuori kaveri, kun saa viel napsun pari lisää malttia vikoissa ratkasuissa niin on aika nappi kaveri!
 20. Ai jumalauta ku tuntuu hyvältä!!!! Ole laittamas Pepin takataskuun! 👌
 21. Ajatuksia tästä kaudesta

  Ihan hyvä. Vaikka täällä harvase päivä itketään kuin jalat ei oo duracellia niin osoittanu kentällä kuitenkin et se pelinlukutaito on aika rautaa joten erinomainen hätävara olla olemassa.
 22. Ajatuksia tästä kaudesta

  Näin alun perusteella ja riippuen tietty hinnasta, niin emmä nyt kauheen pettynyt olis jos Ighalo sais sopparin ja jäis ringin leventäjäksi. Siis jos se ei vaikuttas muihin hankintoihin mitenkään.
 23. David de Gea

  Montakohan gamesaveria DDG on tehny, veikkaan et aika monta.
 24. David de Gea

  Totta puhut. DDG:llä on kyllä mahtava taito koota itsensä mokan jälkeen. Siihen ei kaikki pysty.
 25. 1.3.2020 Everton vs Manchester United@Old Trafford

  Bruuuunooooooooo!!!!!!!!!!
×