Jump to content

Kynot

Members
 • Content count

  452
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kynot

 1. CL 16.4.2019 Barcelona vs Manchester United@Camp Nou

  Kyl Young menis iha hyvin viel rotaatiossa ja pukukoppipelaajana mut ei sen tosiaan ykkösvaihtoehto pitäs olla.
 2. CL 16.4.2019 Barcelona vs Manchester United@Camp Nou

  Pitäskö viel miettii et jos ei nyt kuitenkaa sitä uutta sopparia de Gealle. 😬
 3. Manchester United- Kausi 2018-19

  Pepe olis kyl iha helvetin hyvä hankinta. Pari peliä nähnyt ja ollut aivan loistava. Mitä myös lukenut kaverista niin aika hyvin koko kauden pelannut.
 4. Laatu puuttuu ja se näkyy! Toivottavasti seuraavassa siirtoikkunassa saadaan oikeasti muutama laadukas pelaaja joukkueeseen, eikä vain lupaavia nuoria. Kyllähän Olen aikana Matic, Herrera, Pogba kolmikolla keskikenttä toimi erittäin hyvin. Hyökkäyspäähän tarvii todellakin jonkun A+ luokan pelaajan oikeaan laitaan. On tää käsittämätöntä miten monta vuotta ollaan pelattu ilman sen pelipaikan pelaajaa.
 5. Manchester United- Kausi 2018-19

  Hyvää pohdintoa! Pienenä kauneusvirheenä, niin Toby on Belgialainen.
 6. Tasasta menoahan toi oli. Oon vähän yllättyny miten hyvin United kuitenki pysty haastaa. Kun vaan Youngin tilalla olis joku vähän parempi äijä ni vois olla parikin hyvää maalintekomestaa ku on päässy keskittämään ja menny aivan vituiks.
 7. 2.4.2019 Wolverhampton wanderers vs Manchester United

  🤦🏾‍♂️
 8. 2.4.2019 Wolverhampton wanderers vs Manchester United

  No kyl täs pelis oli hyvät saumat voittoon. Patricio ottanu pari aika huikeeta torjuntaa. Ihme nillitys alkaa tääl foorumilla heti kättelys. Kyl itteäkin vituttaa mut noi ”veikkauksia kauan ole saa jatkaa” on aika huonoja. Ja pelataan nyt tää kausi eka loppuun ennen ku julistetaan ketään mestariks tai neljän sakkia. Wolves ei oo mikään paska jengi.
 9. 2.4.2019 Wolverhampton wanderers vs Manchester United

  Voi fred 🙄
 10. Ei voi sanoo muuta ku et paremmalle hävittiin. Noin laiskaa manua ei oo viel OGS:n alaisuudessa nähty. Ihan ku olis kuitenki haluttu ulos tästä kisasta ku chämppäris mentiin jatkoon.
 11. Mitä tää peli nyt on, täs ei oo minkäänlaisia elementtejä mitä OGS manuun toi. Löntystelyä ja paskoja syöttöjä. Jos ei v-käyrä nousis ni varmaan nukahtais ku kattoo tätä.
 12. Juu sit vois OGS pitää pienen hiustenkuivaajan puoliajalla, sen verran unista menoa ollu ekat 35min.
 13. 10.3.2019 Arsenal vs Manchester United@Emirates Stadium

  Aika imasu tuli de gealta. Muuten aika mukavan vauhdikas puoliaika! Luottoo löytyy et toi käännetään vielä!
 14. https://www.instagram.com/p/BuruuCOBqhx/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1tzhbt6uyxn6p
 15. Aika huikee fiilis kyl. Jotenki tuntuu käsittämättömältä et United nous tosta sillasta! VAR näytti taas et on aika tärkee väline nykyisin fudikses, kun vauhti vaan kasvaa niin tuomari ei kerkee näkee kaikkee.
 16. FA 5.1.2019 Manchester United vs Reading

  No eipä Lukaku mikään driblailija oo koskaan ollu, mut silti on verkot heikunu uran aikana kiitettävään tahtiin. Aikas kauheen näköstä tekemistä Pereiralta, McTominaylta ja Frediltä😱
 17. Manchester United- Kausi 2018-19

  Samaa mietin itekki😂 Tietääks joku muuten sivustoa mistä näkee pelaajien juoksumääriä? Olis nimittäin mielenkiintosta nähä kuinka helvetin paljon toi B Silva juoksi ton pelin aikana, vipels nimittäin jokapuolella kenttää hirveetä kyytiä koko pelin.
 18. 30.12.2018 Manchester United vs Bournemouth@Old Trafford

  Mukavan freesi peli jatkuu, on tätä ilo katella. Harmi, että toi Bailly ei tilaisuuksiaan vaan käytä. Pelaa monesti ihan hyvin, mutta aina saa pelätä punasta korttia. 🙄
 19. 26.12.2018 Manchester United vs Huddersfield Town

  Joo Stream kelpaa tännekkin jos jollain on hyvä tiedos. 🤗
 20. No olihan aika erinäköstä menoa. Toivottavasti tollanen ilonen prässipeli jatkuu. Oli aika kivan näköstä nähä ku siel välil topparitkin boksissa päättämässä hyökkäyksiä! Suht naurettavan pilkun sai cardiff ainakin parin hidastuksen perusteella, ehkä olis aika VARille ni ei tarvis arpoo tollasiakaan linjurin.
 21. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  No tyhmintähän olisi päästää Smalling jossain vaiheessa ilmaiseksi pois, ei se sentään niin huono ole. Parempi tehdä jatkodiili ja yrittää löytää parempia toppareita jonka jälkeen näitä voi myydä ihan käypään hintaan pois. Ei ole vaan muutamat viimeiset hankinnat toppariosastolle mennyt ihan nappiin.
 22. Manchester United- Kausi 2018-19

  En itse kyllä Ediä potkis ulos, on sen verran kova sälli takomaan rahaa. Se DOF pitäis saada ja ketähän se sit toho Josen tilalle saatais manageroimaan, olisko Pochettino irrotettavissa?
 23. Noo mut kaikki pitää hoitaa jos mielii pyttyä nostella, niin mikäs sen maukkaampi alottaa pleijarit ku kaatamalla PSG tai Barca!
 24. Manchester United vs Arsenal @ Old Trafford

  Samaa mieltä.
 25. Manchester United vs Arsenal @ Old Trafford

  De Gea tehny pari maukasta torjuntaa kyllä. Ei tää jengi kyl yhtään näytä sellaselta et se ei pelais managerilleen. Pogbaa ei tosin ole näkyny vaihdon jälkeen oikeestaan ollenkaan.
×