Jump to content

Kynot

Members
 • Content count

  513
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kynot

 1. Finanssiasiat

  Painajainen jatkuu.. On siinä taas otsikko. Tekstin kun lukee, niin Chevrolet ei luultavasti tee uutta sopimusta 2021 päättyvän diilin jälkeen. Jollainhan niitä klikkejä on saatava.
 2. Voisitsä Crisu lopettaa ton itkemisen? Toi on aika helvetin rasittavaa. Jos sun manun fanitus on kaivaa kaiken maailman paskatilastoja ni onneks olkoon. (Toki trollin tehtävähän on itkeä kaikesta)
 3. Mistä moinen et koko Kane olis ees saatavilla? Ei varmasti Levy alle 200millin edes harkitse myymistä, varsinkaan toiseen valioliigajengiin. Tää ei oo vielkään sitä manageripeliä et ostetaan vaan ketä halutaan..matkal on aika monta muuttujaa.
 4. Posin kautta on hyvä mennä. Tossa kun ottaa Josen taktiikan et haukkuu maan rakoon tommosii alle 20v jätkii ni niiden itseluottamus valuu viemäristä alas eikä niistä tuu mitään. Toivon et Ole saa aikaa ens kauden verran näyttää lähteeks tää. Jos sillon ei tuu mitään tulosta niin on aika katsoa uutta koutsia. Nyt on vasta saatu poistettua osa jämäjätkistä jotka ei tässä upeessa seurassa haluu pelata. Tammikuu ja ens kesän siirtoikkunat on aika ratkaisevia et löytyy palasia mitä Ole haluaa ja jotka haluaa antaa kaikkenta Unitedille!
 5. Siirtohuhut

  Jäätävän hyvin, ok. Jos whoscores pisteet 6,71 on jäätävän hyvin sit varmaan joo. 😅
 6. 30.9.2019 Manchester United vs Arsenal@Old Trafford

  Crisun muisti on hyvä mutta lyhyt eli kyllä, Sanchez oli niin paska. Kymmenen kertaa mielummin annan jokaisen minuutin mielummin esim. omalle junnulle ku sille turhakkeelle. Ihan maukas veto McTompalta!
 7. LC 25.9.2019 Manchester United vs Rochdale@Old Trafford

  Viimeistelyn taso on aika kauheeta. 🤔
 8. Ajatuksia tästä kaudesta

  Tosta vois aika moni täl foorumil nyt ottaa viestiä perille. Tää itkeminen täällä on kyl niin naurettavaa! https://www.instagram.com/p/B21UdKPIY-R/?igshid=19bjfhnib8deo (ei se jostain syystä uponnu tohon mut linkistä pääsee eteenpäin)
 9. 22.9.2019 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Onse nyt jumalauta kaudesta pelattu 6 matsia ja tääl puhutaan jo potkuista. 🤯Annetaan nyt tää kausi aikaa ja katotaan mitä se sisältää.
 10. EL 19.9.2019 Manchester United vs FC Astana@Old Trafford

  Se on melko varmasti Rashfordilla vaan pääkopasta kiinni. Toivotaan et saa möröt kuriin niin apinan puristus selässä hellittää!
 11. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Hemmetin hyvä. Nyt voi sit keskittyy pelaamiseen eikä tarvi enään vatvoa tätä. Ehkä sit tän diilin jälkeen Dean Henderson on valmis astuu De Gean saappaisiin...
 12. Alexis Sánchez (Man Utd 2018-)

  Olisko ollu syynä se et pelasit iha helvetin huonosti.
 13. Joo rakennus on pahasti kesken. Positiivistahan tässä on se et jokainen tän kauden hankinta on ollut laadukas. Ehkä tästä johtuen esim. hyökkääjää ei tullut koska ei löytynyt sitä laatua mitä Ole haluaa.
 14. Nää pitäs vaan hoitaa. Mut keskitytään positiiviseen niin James on ollut huikea alkukaudesta!
 15. Virheitä virheitä ja virheitä. On tossa tekemistä. Pogba on kyl niin veltto et hohhoh ja vähän pitäs alkaa Rashfordinki näyttämään jotain kärjessä.
 16. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Veikkaan et Tuanzebe oli noussut Smallingin edelle nokkimisjärjestyksessä ja ainakin treenipelien perusteella edellä oli myös Jones.
 17. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Eiköhän toi tarkota et, kun Harry ja Lindelöf on ykköspari, niin Jones ja Tuanzebe tuuraa tarvittaessa. Ja sit siel on vielä ainakin vara-varamiehenä Rojo, sekä Bailly kun palaa saikulta. Ja saikulta kun palaa niin paikkaa kyttää myös Fosu-mensah. Eli mun mielestä on tarpeeksi toppareita.
 18. Alexis Sánchez (Man Utd 2018-)

  Mun mielestä Fergusonin jälkeen osteltu ja paljon, eikä se oo sitä onnea tuonut. Ihan tervettä lähteä toisesta suunnasta katsomaan. Harvoin yhdessä siirtoikkunassa löytyy 5-6 laadukasta pelaajaa sisään. Varmasti sitä kk-miestä ja kärkeä on katseltu mutta mitä järkeä on tuoda B-luokkaa sisään, kun siitä juuri on päästävä eroon. Nyt tuotiin kaksi laadukasta ja uskon et Jamesista tulee myös olemaan paljon iloa. Myös nähdään minkälaisiin maalimääriin Rashford ja Martial pääsee isolla vastuulla. Olisin antanut ehkä Sanchezille myös vielä tilaisuuden, mutta jos manageri ei näe käyttöä ja näkee nälkää enemmän muilla niin tää oli ehdottomasti paras ratkasu. Itse en usko top-6 sijoituksen karkaamiseen, top-4 on myös ihan realistinen tavoite tällä kaudella. Tosin top-6 karkaaminen yhdeksi kaudeksikaan ei olisi maailmanloppu, eipähän tarvitsisi väkisin eurooppaliigaa pelata ja pääsisi keskittyy täysin Valioliigaan.
 19. Alexis Sánchez (Man Utd 2018-)

  Juu mielummin Sanchezin minuutit antaa vaikka Greenwoodille tai Gomesille.
 20. No kaikilla on oma mielipide, mutta mun mielestä ekaa kertaa Fergusonin jälkeen tossa on täysin oikea suunta ja meiniki. Nuorta brittiverta ja omia junnuja enemmän, kaikenmaailman sotaratsuja ja latinoverta vähemmän. Hyvä prässäävä pelityyli, se ottaa aikansa ennenku löytyy oikeet palaset siihen. En tiedä onks se unohtunut jo, että ei se heti Kloppillakaan lähteny Poolissa sujuu...aikaa annettiin ja nyt sujuu. Plus se vaatii myös vähän tuuria et osuu hankinnat ala Salah, joka oli aikasemmin tunnettu aikamoisena tuhnuilijana ja yhtäkkiä se paukutti maaleja joka paikasta Ja tollaset Palace teki ekat maalit plaaplaa on ihan turhia. Samaa voi sanoo monesta jengistä, esim. Spurs tänään ei vaan pystyny hoitaa KIVENKOVAA Castlea. Ei se vaan aina onnistu, valioliiga on kova liiga ja sumppuja on välillä vaikee purkaa.
 21. Jamesin sukelluslappu viime pelissä oli ihan naurettava. Jos potkastaan polveen ja saa lapun niin vähän erikoista. Kertonee jotain. Nurmi on crisun päässä aina vihreempää aidan toisella puolella. Kertonee jotain.
 22. Miten musta tuntuu et crisu nauttii enemmän huonojen pelien jälkeen raivoomisesta kun voittojen jälkeen juhlimisesta. Tuntuu ainakin et voittopelien jälkeen ei kuulu mitään mut kun menee huonosti ni aina tulee liuta kirosanoja sekä ohjeet mitä pitäis tehdä🤭
 23. No vapari kuudentoista rajalta pitäs kyllä olla melko varma maali jos vähänkään osaa vapareita ampua, ja niitä oli kaksi kappaletta eikä kumpaakaan saatu edes maalipuiden väliin. Nuori joukkue niin se tarkottaa ailahtelua, mut olihan tää peli ihan omis käsis, mut pari virhettä molemmis päis ni tälleen kävi. Toivotaa et Martial ei loukkaantunu pahasti mut varmaan se tarkottas Greenwoodille kunnon mahdollisuutta näyttää osaamisensa. Ja tosiaan Lingard ollut aika surkee et siihen pitäs jotain kyl keksiä.
 24. Mun mielestä kuitenkin pelis on hyvä pöhinä. Noista paikoista pitäs vaan kylmästi pistää palloa pussiin. Junnujahan tuol on kenttä täynnä et ei siel kauheesti enempää voi olla😄 Oleen itsellä täys luotto kyl, toivotaan et saa aikaa rakentaa. On tossa niin paljon enemmän kaikkea, mutta ennenkaikkea tunnetta, kun vertaa edellisten managereitten aikaan. Kyl täst viel noustaan!!💪
 25. Aikamoisia henkilökohtasia virheitä. Siihen päälle kaks missattua vaparia kuudentoista rajalta, missattu rankkari. Eipä tos oikee voi ku pelaajat katella peiliin.
×