Jump to content

Kynot

Members
 • Content count

  468
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kynot

 1. 12.5.2019 Manchester United vs Cardiff City@Old Trafford

  Joo kyllä aina pitäis pelata täysii faneille vaikka olis turha peli kyseessä! Mutta turha tässä on liian syviä johtopäätöksiä tehdä, katsotaan nyt se ensi kausi. Harvoin sekasortosta joukkuetta puolessa vuodessa saadaan kuntoon. Maalinteko tuntuu olevan tuskasta, aika monessa pelissä on tuhlailtu aika käsittämätön määrä paikkoja. Aika selvää on myös se, että kyllä jätkiltä kunto loppui, sen verran ponnettomampaa työnteko on mitä ne Olen ekat 10-15 peliä oli. Montahan kertaa Ferguson olis tällä nykyisellä heltisellä kaikki mulle heti asenteella saanut potkut.
 2. 12.5.2019 Manchester United vs Cardiff City@Old Trafford

  Kylhän noi on jo aika kesälomal. En jaksanu enää ekan jakson jälkee kattoa peliä. 😅
 3. 12.5.2019 Manchester United vs Cardiff City@Old Trafford

  Semmonen pilkkuvihellys😬
 4. Manchester United- Kausi 2018-19

  Mistäs sä tämmöstä sisäpiirin tietoa oot saanut?
 5. Manchester United- Kausi 2018-19

  Pool sitä ja city tätä, itkeminen ja vertaaminen muihin seuroihin tääl osataan. Suurimmassa osassa crisun viestiessä mainitaan pool taval tai toisel. Toivon et Manun toimistolla ajatusmaailma ei oo sellanen et mitä muut tekee, että juostaan perässä, vaan et siel ajateltas omaa juttua. Muistellaa nyt vaikka Poolia missä ne oli muutama vuosi sitten. Tää peli on monesti pienistä asioista kiinni, ei se matka välttämättä oo niin pitkä miltä se päälleppäin näyttää, annetaan sille Olelle nyt se sauma ja kitistään sit ens vuonna jos suunta ei muutu.
 6. Katotaan nyt kuitenki se ens kausi ennen tuomioita? Tää oli jo aika plussaa Mourinhon perseilyn jälkeen et edes taisteltiin siitä chämppärin paikasta, näytti nimittäin aika kaukaselta sillon ku Ole nimettiin pestiin.
 7. Mun mielestä toi ei oo mitään surullista selittelyä vaan totta.
 8. Kyl tässäkin pelissä paikat olit mut kyllä puuttuu laatua myös hyökkäyksestä. Ei ehkä Rashfordistakaan ihan vielä oo kantamaan vastuuta maalinteosta.
 9. Sieltähän tuli taas mukava virhe, aika jäätävän määrän manun pelaajat tekee virheitä per peli. 🙄
 10. Manchester United- Kausi 2018-19

  Miksi Olen taktista osaamista moititaan ja missä? Mun mielestä OGS on aika hyvin vaihdellut eri variaatioita aloituskokoonpanossa ja yrittänyt vaikuttaa asioihin kesken pelinkin, yksi asia mihin hän ei voi kesken kauden vaikuttaa on pelaajien kunto ja kestävyys. En itse ainakaan näe Olen taktista osaamista mitenkään ongelmana. Vuoden päästä tosin ollaan taas viisaampia mut annetaan nyt kunnon mahdollisuus Olelle.
 11. Manchester United- Kausi 2018-19

  Täytyy myös muistaa, että Pochon Spurs on hävinnyt aina viimeistään kalkkiviivoilla kaikki kisat, siis aina. Kyllä tämäkin saattaa kertoa jotain kyvystä saada joukkue iskuun kauden tärkeimmillä hetkillä. (Toki tämän jälkeen varmaan vie ton chämppärin😄)
 12. 28.4.2019 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Jep, niin kauhee pelaaja et huhhuh
 13. 28.4.2019 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Käsittämätön tason pudotus de gealla tähän loppukauteen🙄
 14. Manchester United- Kausi 2018-19

  Musta vähän tuntuu et pelaajat hyyty OGS:n pelitapaan, kun pohjia ei oltu kunnolla tehty. Kaikki oli jo pari vuotta tottunut tekemään kentällä mahdollisimman vähän Moun alaisuudessa joten kuntopohja tohon prässipeliin ei vaan voinut kestää. Samaa ongelmaahan oli Liverpoolilla Kloppin tultua puikkoihin. Uskon itse, et kun OGS saa rakentaa joukkuettaan tohon kovatemposeeb peliin sopivilla pelaajilla niin tulevaisuus voisi olla ihan valoisa.
 15. Manchester United- Kausi 2018-19

  ManUssa on nyt käyny niitä vanhoja ja viisaita yrittämässä managerin pestiä eikä ole kummoisesti mennyt. Itsellä ainakin on uskoa OGS:n visioihin. Turha tässä on panikoida, annetaan kaverin näyttää mihin siitä on kun saa kunnolla rakentaa joukkuetta. Mutta tosiaan laadukkaita hankintoja toi huutaa, toivotaan et siirtokesä olis kerrankin suotuisa
 16. CL 16.4.2019 Barcelona vs Manchester United@Camp Nou

  Kyl Young menis iha hyvin viel rotaatiossa ja pukukoppipelaajana mut ei sen tosiaan ykkösvaihtoehto pitäs olla.
 17. CL 16.4.2019 Barcelona vs Manchester United@Camp Nou

  Pitäskö viel miettii et jos ei nyt kuitenkaa sitä uutta sopparia de Gealle. 😬
 18. Manchester United- Kausi 2018-19

  Pepe olis kyl iha helvetin hyvä hankinta. Pari peliä nähnyt ja ollut aivan loistava. Mitä myös lukenut kaverista niin aika hyvin koko kauden pelannut.
 19. Laatu puuttuu ja se näkyy! Toivottavasti seuraavassa siirtoikkunassa saadaan oikeasti muutama laadukas pelaaja joukkueeseen, eikä vain lupaavia nuoria. Kyllähän Olen aikana Matic, Herrera, Pogba kolmikolla keskikenttä toimi erittäin hyvin. Hyökkäyspäähän tarvii todellakin jonkun A+ luokan pelaajan oikeaan laitaan. On tää käsittämätöntä miten monta vuotta ollaan pelattu ilman sen pelipaikan pelaajaa.
 20. Manchester United- Kausi 2018-19

  Hyvää pohdintoa! Pienenä kauneusvirheenä, niin Toby on Belgialainen.
 21. Tasasta menoahan toi oli. Oon vähän yllättyny miten hyvin United kuitenki pysty haastaa. Kun vaan Youngin tilalla olis joku vähän parempi äijä ni vois olla parikin hyvää maalintekomestaa ku on päässy keskittämään ja menny aivan vituiks.
 22. 2.4.2019 Wolverhampton wanderers vs Manchester United

  🤦🏾‍♂️
 23. 2.4.2019 Wolverhampton wanderers vs Manchester United

  No kyl täs pelis oli hyvät saumat voittoon. Patricio ottanu pari aika huikeeta torjuntaa. Ihme nillitys alkaa tääl foorumilla heti kättelys. Kyl itteäkin vituttaa mut noi ”veikkauksia kauan ole saa jatkaa” on aika huonoja. Ja pelataan nyt tää kausi eka loppuun ennen ku julistetaan ketään mestariks tai neljän sakkia. Wolves ei oo mikään paska jengi.
 24. 2.4.2019 Wolverhampton wanderers vs Manchester United

  Voi fred 🙄
×