Jump to content

welmuzkin

Members
 • Content count

  717
 • Joined

 • Last visited

About welmuzkin

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  Arsenal

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Siirtohuhut (Arsenal)

  Usko tai älä, realismia veli hyvä. Tämän kauden jälkeen laivan jättää joko Özil tai Sanchez. Kun kerran parin vuoden ajan on ollut saumat paikkailla aukkoja eikä niin tee jossain kohtaa purkki uppoaa. Ellei tässä ässänä hihasta paljastu vielä jotain mitä varmasti ei tapahdu tämä kausi on nyt jo Arsenalin osalta pelattu. Kun sillä Giroudilla ei vaan mestaruutta voiteta ja Coqin loukkaantumisen jälkeen kk:n pohja vuotaa pahemmin kuin chelssin puolustus alkukaudesta. Rahaa on ollut niin paljon että sillä olisi saanut houkuteltua ihan tarpeeksi kovia plan C:tä Benzin ja Cavanin jälkeen. Saatika sitten Krychowiakin... Tyhjennys lähtee käyntiin, sammuttakaa viimeinen valot, poistun tästä takavasemmalle kiitos ja näkemiin.
 2. Siirtohuhut (Arsenal)

  Naurettavaa toimintaa AW pakkaa makuupussi ja jonnekin muualle tekemään bisnestä... Aivan V*tun käsittämätöntä. 4.sija ja liigacup wihii tässä pettyneen fanin toiveet. odotellaan vielä TOOOSITOSI toiveikkaana jos jotain julkistamatonta ilmenisi -.-
 3. Siirtohuhut (Arsenal)

  Jos tuo olisi Cavani miksi kasvot olisi sutattu... Eli pelkkää kiihotusta. Kuitenkin se on Wenger ketä saa paskaa niskaan jos ketään ei tule. Pesisi kasvonsa kunnon hankinnalla, mutta jos se on tyyliin Kokorin saa paskaa niskaansa kuitenkin.
 4. Siirtohuhut (Arsenal)

  Viitisen tuntia aikaa tapahtua edes jotain... Kyllä olen helvetin pettynyt jos taaskaan ei naarata mitään vahvistuksia ja itketään jouluna kun Citystä näkyy vain perävalot ja tätä menoa ei kyllä niitäkään. Maalinteko tuottaa tuskaa, Giroud ja Walcott saivat molemmat tuhannen taalan paikat castlea vastaan mutta sekunda tason hyökkääjinä ryssivät nuokin... Väitän että noistakin paikoista mm. Cavani olisi painanut kaapin. Ongelmaan on helppo ratkaisu, rahaa tiskiin kun sitä kerran on keneen vaan paitsi cr tai Messiin vai Mitenkäs se meni... Ainiin tämäkin taisi olla paskapuhetta ja Kokorin(joka olisi suurta vittuilua faneille) onkin todennäköisin vaihtoehto. Keskikentän pohjalle huhut Khedirasta puolalaiseen nekin olivat vain huhuja. Toivottavasti tämä jää patongin viimeiseksi kaudeksi aivan sama kun mestaruutta ei nykyrosterilla kuitenkaan tule. Klopp sisään ja rahaa käteen rakentaa oikeasti mestaruudesta taisteleva joukkue eikä kitupiikin bisneskerhoa.
 5. Siirtohuhut (Arsenal)

  Pliis ole El matador
 6. Arsenal F.C. 2015–2016 - It's not over until I win

  Jumalautsi Chambers siellä on peli.
 7. Arsenal F.C. 2015–2016 - It's not over until I win

  Merte ja Kos sivussa. Gabriel-Chambers avaa toppariparina, vähän pelottaa miten parivaljakon yhteispeli toimii kun ei nyt hirveästi kokemusta toisistaan ole. Giroud jälleen piikissä, juuri sellainen peli missä Walcott pitäisi toppariparia nopeudellaan pilkkaa. No odotellaan edelleen Ox-Walcott-Alexis... Cazorla muuten kapteenina.
 8. Siirtohuhut (Arsenal)

  Krychowiak olisi oivallinen lisä tuohon keskikentän pohjalle. Silti vieläkin joukkue kaipaa sitä tähtihyökkääjänsä aka Benzema. Viimeisimpänä tätä on puhunut Ex-gooners Ray Parlour. Kyllähän se hankinta pitää tehdä jos rahaa tosiaan on siirtoihin 200m. Kaikki tuntuvat tätä haluavan toivottavasti Wengerkin. Rosteriin on tehty tilaa ja Krychowiak ja Benzema mahtuisivat molemmat tiimiin näin ollen. jos AW puolestaan jättää hankinnat taas tekemättä ja jouluna kärkeä 15p jäljessä, niin meno on kutakuinkin "Klopp Klopp kuka siellä."
 9. Arsenal F.C. 2015–2016 - It's not over until I win

  Kyllä olen sitä mieltä että Benzema saisi paljon Giroudia enemmän aikaan. Vaikka aina puollustatkin Giroudia ei hän ole sellainen kärki joka omalla henkilökohtaisella suorituksellaan toisi pisteitä. Paikkoja on ja maaleja syntyy niihin nähden vähän. Se kova viimeistelijä jonka perään olen kuuluttanut puuttuu edelleen. Giroud menee hyvänä kakkoskärkenä, mutta ei mestaruutta tavoittelevan joukkueen ykköskärkenä. Ja ei en sano että peli jäi Giroudista kiinni. Esitys oli paskaa ja virheistä rokotettiin. Kaikki kunnia West Hamin taistelulle. Siltikin kun nämä kaksi kohtaa ei pisteitä sopisi menettää, jotenkin ne ottelut on rutiinilla käännettävä voitoksi. Vaikka oikeastaan mikään isoista ei ole avauskierroksella vakuuttanut saatikka peli näyttänyt valmiilta niin jokainen piste on tärkeä ja tänään ne lähtivät West Hamin mukaan. 37 kierrosta jäljellä ja kelkan on käännyttävä jo ensi viikonloppuna jottei mestaruustaistelusta tiputa taas "huonon alkukauden" takia. Huutonaurua tälle "muori luopui Cechistä koska liian kankea vanha tms paskaa", vapaaehtoisestihan se Cechin päästikin Arsenaliin...
 10. Arsenal F.C. 2015–2016 - It's not over until I win

  Saatanan säheltämistä. BENZEMA.
 11. Arsenal F.C. 2015–2016 - It's not over until I win

  Reilu tunti kunnes maailman kaunein aloittaa kautensa. Kiima on katossa ja onhan tätä odotettu. Mahdollinen: Cech Bellerin-Merte-Kos-Monreal Coq-Cazorla Ramsey-Özil-Walcott Giroud 2-0 Kotivoitto.
 12. Tykkimiehet lainalla

  Eilen Hullin 2-0 voitossa Akpomille maali ja Haydenille täydet minuutit. Jon Toral vastasi Birminghamin 2-1 voittomaalista. Maitland-Niles mukana Ipswichin tasurissa. Toisin sanoen voisi sanoa että aikas hyvin meni eka kierros lainapelaajilla ykkösessä.
 13. Siirtohuhut (Arsenal)

  Sky Sportsilta nuo bongasin mutta nekin oli ns muualta ilmeisesti bongattu. Dzeko nyt ei olisi oikein mitään eteenpäin menoa ja Higuain on aina hyytynyt isoissa peleissä. Ei kiitos heille. Aubameyang voisi olla kovakin tulevaisuudessa, mutta paras ratkaisu olisi Benzema. Valmis paketti kaikinpuolin. Nyt jälleen SkySportsin puolelta bongattu kestohuhu Joao Moutinho, jolla olisi Monacon lupa neuvotella siirrosta muualle. 110000 palkalla, mutta mitäpä tuolla tekisi ellei Cazorla lähde ja toivottavasti ei lähde. Draxler tuntuu olevan pelaaja joka ei onnistu lunastamaan valtavaa potentiaalia ainakaan Schalkessa. En missään nimessä maksaisi yli 20miljoonaa...
 14. Siirtohuhut (Arsenal)

  Mielenkiintoisia juttuja tältä päivältä: -Se suurin, Arsenal olisi tarjonnut Benzemasta 31.3£m mutta real hylännyt tarjouksen. -Lacazette sanonut ettei siirto/pelaaminen Arsenalissa ja manussa kiinnosta. -Szcezny alkanut seuraamaan AS Romaa, Tottia ja Florenzia ja mies onkin yhdistetty Romaan. Kaikin puolin hyvä siirto isoja pelejä alle.
 15. Siirtohuhut (Arsenal)

  Jenkinsson ilmeisesti tehnyt uuden viisi-vuotisen sopimuksen Arsenalin kanssa. Ensi kausi lainalla West Hamissa 2m korvauksella. Sympaattinen kaveri mutta tuskinpa koskaan tarpeeksi hyvä Arsenaliin.
×