Jump to content

Daje Roma

Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Daje Roma

 1. AS Roma 2010-2011

  Kyllä on erikoinen kausi käynnissä.. Välillä joukkue tuntuu olevan hajoamispisteessä ja pelaajat vuorotellen kiukuttelee.. Omistajanvaihdos kestää ja kestää. Kuitenkin ollaan todella hyvissä asemissa serie A:ssa, copassa ja vielä täydet saumat seuraavalle kierrokselle mestareiden liigassa.. loukkaantumistilanne lähes erinomainen. Tänään kolme pistettä Olimpicolla!
 2. Roma 09/10

  Sensin aikakausi näyttää väistämättä olevan lopussa.. Toivottavasti seura ei jää ajelehtimaan ilman selkeää eteenpäin vievää johtajaa.. Ymmärsin että Italpetroli kuittaa velkansa luovuttamalla As Roman osakkeet Unicreditille. Osaatko Er Pupone sanoa onko itse seura velkainen tai minkälainen rahoitustilanne sillä on? Olen käsittänyt että Roman rahoitus tilanne on ok (tai mikä nyt sitten on ok...)
 3. Lazio - AS ROMA...

  Paikkasi on Lazion Curvassa (Curvan vieressä.) Älä vaan laita mitään Roman värejä katsomoon, äläkä vahingossa tuuleta Roman maaleja. Saas nähdä tuleeko loppuun myyty Derby.. Ainakin Roman kannattajille suunnatut liput on loppuunmyyty. Hauskaa Derby iltaa! Tunnelma salettiin huippuluokkaa, joskin pohjoiskurvissa saattaa olla pettynyttä porukkaa pelinjälkeen ..
 4. Ottelutapaamiset

  Näyttäis siltä, että curva sud valmistelee koregrafiaa ensimmäisen kerran 2006 jälkeen. Pitäisi olla kaikkien aikojen mahtavin.. Kyllä harmittaa ettei pääse paikan päälle. Tolla pätkällä pääsee aikahyvin viritttäytymään tunnelmaan! Huutakaa paikallaolijat Romalle kolme pistettä! [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=X1TY7gnvVno[/ame]
 5. Ottelutapaamiset

  Samaa mieltä edellisten kanssa. Ainakin yksinkulkevat paikalliset näyttivät laittavan huiveja piiloon stadionilta lähdön jälkeen. Vieras derbyssä meillä oli joukossa yksi +40v Roomalainen, joka pelkäsi sairaanloisesti mellakkapoliiseja, ei Lazion kannattajia. Kaveri jakso muistutella kokoajan, että niiden lähelle ei kannata mennä. Loppupeleissä, ei oo koskaan tarvinnut Rooman peleissä pelätä, stadionilla tai ulkopuolella. Eli missään nimessä ei peliä kannata sen takia jättää väliin. Laulamaan vaan ja huutamaan derby kotiin! oliko muuten sun liput etelä vai pohjoispuolella monte mariota? vaikka olis pohjosessa, voit varmaan mennä eteläpuolelle katsomaan peliä. Istuma paikkaa ei ehkä ole mutta fiilis curvan lähellä korvaa sen
 6. Ottelutapaamiset

  Ai jai, kuulostaa hienolta! Viime vuonna kävin katsomassa molemmat derbyt. Tunnelma oli luonnollisesti loistava. Meillä oli liput tribuna teveressä turhan lähellä pohjoiskurvaa, kun muualle ei enää saanut. Teveren liput on huonoja derbyissä, jos ei saa curva sud:in puolelta, koska katsomossa on aina muutama sata/tuhat Lazion kannattajaa, jotka ryhmitetään curva nordin puolelle. Ja mitähän siitä seuraa? No soihdut lensi puolin toisin ja puoliajalla oli tietysti tappelu päällä. Baptistan maalin jälkeen tunnelma oli infernaalinen! Ainoa miinus oli se, että joutu vilkuilemaan sivulle ettei tavaraa lennä Nordin suunnasta ja piti lähteä ennen grazie Romaa, kun Lazion kaverit alko vetämään kaulaliinoja naamalle jne.. Vieras derbyssä saatiin liput distintiin (sud tietysti), peli oli paska ja curvakin aika kuollut. Toisaalta tunnelmaa heikensi myös Aquilan maanjäristys ja Roomassa oli tunnelmat muutenkin aika maassa. Loistavaa reissua! Distintissä pääsee todella tunnelmaan kiinni. Muistakaa mennä ainakin puoltoista tuntia ennen peliä katsomoon! ps. Miten hitossa sait liput distintistä Roman koti derbyyn? Saako niitä tosiaan tuolta ticket2:sta. Kun asuin Roomassa, me haettiin liput aina paikallisesta lottomaticasta. Derbyyn ei ollut mitään toivoa saada kun Teverestä tai Monte Mariosta. Heh, Lottomaticasta lipun osto oli aina seikkailu sinänsä. Joka kerta eri säännöt ja lipun myyntiaika.. Noh, se on Italiaa
 7. Roma 09/10

  Aikaisempi skenaario, jossa stadion olisi ollut Sensin omistamalla maalla, olisi varmasti tehnyt näin eli vahvistanut merkittävästi otetta seurasta. Ehkä niin käy tosiaan nytkin.. Vaikutusta seuran hintaan on vaikea arvioida. Ehkä merkittävintä on se, että on saatu joku suunnitelma aikaiseksi kaupungin ja alueen siunauksella. Aika hankalaa Italiassa.. Noh, ensiviikolla saadaan toivottavasti jotain faktatietoa.
 8. Roma 09/10

  Päivitystä stadion tilanteeseen. www.goal.com Tuolla tarkemmin: www.ilromanista.it Alueena Massiminia (Boccea) länsi Roomassa n. 15 kilometrin päässä keskustasta. Il romanista kertoo maiden olevan rakennuttajan Sergio Scarpellinin hallussa. Aikaisemmat huhut kertoivat stadionin sijoittuvan Sensin maille, joita on juuri tuolla alueella. Osaako joku sanoa Sensien kytköksistä Scarpelliniin? Edit Nähtävästi ei olla Sensin mailla vastoin aiempia kaavailuja. Tämä on erinomainen uutinen seuran myyntiä ajatellen. Ehdin jo pelätä Italialaistyyppistä viimeistä koplausta Sensin suunnalta . Kaupungin ja alueen tuki ja alustava business plan stadionille tekee seuran varmasti houkuttelevammaksi ostokohteeksi. Angelini & Scarpellini ?? Ei huono vaihtoehto..
 9. Roma 09/10

  Kyllä näyttää vahvasti siltä, mitä täällä onkin jo spekuloitu, eli Sensi tekee kaikkensa torpedoidakseen Roman ostajien yritykset. www.goal.com ja vielä paremmin tuolla: www.romanews.eu
 10. Siirtomarkkinat vuonna 2009

  Käsittääkseni Romalla ei ole edes tota 5M käyttää, vaan se on osa pakollista säästöä budjetin tasapainottamiseen.. Ilman lisämyyntejä siirtomaksullisia pelaajia tuskin on luvassa. Kyllä heikolta näyttää joukkueen vahvistaminen ellei Sensi myy. Jos ei urheilumenestys tuo rahaa on pakko myydä pelaajia.
 11. Siirtomarkkinat vuonna 2009

  Jos huhut Sensin ja Marran vedätyksestä Sorosta kohtaan pitävät paikkansa, ei hyvältä näytä jatkonkaan suhteen.. Toisaalta on vain Sorosta edustaneen firman lakimiehen sana muita vastaan. Rosellahan uhkaili jo oikeusjutulla tämän paljastuksen takia. Epäilen, että Romalle ei ostajaa Italian (=Rooman?) ulkopuolelta haluta. Aikaa pelataan kunnes sopiva löytyy jos löytyy. Mitäköhän peliä Rosella pelaa uusimmilla julkisuudessa esittämillään väitteillä? Koskaan ei olla oltu lähelläkään myyntiä, stadionin paikka Sensin omistamilta mailta on katsottu valmiiksi ym... Toivotaan parasta. Toisaalta tämän hetkinenkin joukkue pystyy ilman loukkaantumisia taistelemaan serie a:n kolmen kovan kanssa ja eurooppaliigan voitosta.
 12. Siirtomarkkinat vuonna 2009

  Terve! foorumia ja Roman ympärillä tapahtuvia asioita seuranneena oli liityttävä ja heitettävä muutama kommentti perustuen omiin käsityksiin ASR:n tilasta ja siten pelaajakaupoista. - Joukkueen pakko vähentää kuluja n. 25-35 milj€ (tarkan summan tietää vain Sensi) - Ennen tätä yhtään pelaajaa ei voida edes lainata (saati ostaa). Huom. Guberti ilmainen, Mottan rahat saatiin Panuccin&Lorian säästetyistä palkoista.. - Aquilanista saatu siirtosumma+poisjäänyt palkka n. 25 milj€, ei riitä ostamiseen, eikä edes myyntien lopettamiseen. Ehkä lainaamiseen tai vapaan agentin ottamiseen. - Jos vielä myydään esim. Baptista, siirtosumma+palkka n. 14 milj€, ollaan kuluja karsittu 39 milj€ -> mahdollistuu lainasopimuksen tekeminen(Burdisso, Negredo jne.), mutta ei yhdenkään laatupelaajan osto (paitsi vapaa agentti). Käsittääkseni Roma ei ole edes spekuloinut yhdelläkään siirtosummaa vaativan pelaajan ostolla. - Eli vielä myydään ainakin yksi korkean profiilin pelaaja ja sitten lainadiilejä tekemään. Negredo taisi jo mennä sivusuun.. Jos siirtosummaa vaativa pelaaja (=hyökkääjä) halutaan, todennäköisesti Juan myydään ja Burdisso lainalle tilalle. Näin saadaan muutama euro hyökkääjän ostoon.. Romanews.eu sivustolla oli jokin aika sitten erinomainen artikkeli Roman tilanteesta ja sensien tavoitteista, lyhyesti johtopäätökset olivat: Sensi ei myy Romaa vaan muokkaa joukkueen tulorahoituksen vaativaan muotoon (kulut alas) ja rakennuttaa Francon nimeä kantavan stadionin vaikka väkisin. Nykyisillä Italpetrolin veloilla ja omistuskytköksillä, edellää mainittu on mahdollista ainoastaan Italiassa mutta se on mahdollista. Ohhoh, aika vuodatusta, toivottavasti saatte jotain selvää.
×