Jump to content

Peetuboy

Members
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Peetuboy

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/25/1981

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Kokkola
 1. Barcelona 2010/11

  ██──███─██───██─███──██─██─ █─█─█─█─█─█─█───█─█─█──█──█ ██──███─██──█───███──█───█─ █─█─█─█─█─█─█───█─█───█─█── ██──█─█─█─█──██─█─█────█──♥ Loistava homma. Nyt vaan pidettävä jotenkin vire yllä toukokuun loppuun saakka jotta ei jää ainoaksi pystiksi tältä kaudelta.
 2. UEFA Champions League 2010/11

  Kyllä tuossa mun mielestä osuma on. Kun katsoo Alvesin polvea/reittä niin näkee kuinka se tärähtää. Ja jos tollaisessa tilanteessa et itse vedä samalla jalkaa taakse eli ns. auta jalkaa liikkumaan niin äkkiä tulee fysiikan lait vastaan ja luut napsuu. Mutta paljon oli turhaa filmausta taas Barcan pojilta. Mutta oli siellä kyllä törkeyksiäkin Barcaa kohtaan, esim Pedron tallominen poksin sisällä.
 3. UEFA Champions League 2010/11

  Mittavasta loukkaantumissumasta johtuen itse odottaisin Barcan lähtevän hieman varovaisemmin liikkeelle, eli ei mentäisi aivan niin syvälle aivan niin monen äijän voimalla. Nyt olisi syytä järkyttää valkoisia ja yrittää yllättää Ikerman hieman kauempaa. Eli pyyntö olisi että jos tänään ei vietäisi sitä palloa maaliin. BTW. Lyön pääni pantiksi että Valkoiset tulee alussa täydellä voimalla, siis todella lujaa. Yrittävät ottaa Barcan loukkaantumisista kaiken irti ja saada mahdollisimman suuren edun seuraavaan peliin. Pelottaa, jännittää, oksettaa ja naurattaa.
 4. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Neymarhan oli aikaisemmin ilmoittanut (itse???) että haluaisi pelata Messin kanssa Barcelonassa. Toki hyvin suuri osa pelaajista haluaisi pelata Messin kanssa Barcelonassa
 5. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Naamakirjassa Dani Alves oli lisännyt tällaisen kommentin: ENGLISH NEWS : Barcelona Offer 40 Milion $ For Nasri Lisäksi oli lisännyt toisen kirjoituksen josta meikäläinen ei kyllä selvää saa: Barcelona Únete a la carrera Para Santos Neymar
 6. Loukkaantumiset

  Ja äskeisen Osasuna pelin jälkeen Maxwell nilkutti kentältä pois. Toivottavasti ei mitään vakavaa.
 7. Barcelona 2010/11

  Mun mielestä mukava lueskella ja pyöritellä päässä tällaisia asioita. Peukku siitä Henry #14 suuntaan. Jos asioita spekuloidaan niin eihän ne silloin niin haudan vakavia ole, vai? Kun katsoo Villaa ja sen tekemisiä niin itsellä tulee ensimmäisenä mieleen koti-ikävä. Mutta sitte taas toisaalta kotikaan(Valencia) ei ole enää entisensä, joukkue kuitenkin kokenut suuria muutoksia. Itse katselin jo tammi- helmikuussa Messin ja Villan sanailua tilanteiden jälkeen ja vaikutti että jätkät ei ehkä olekaan niin hyvissä väleissä mitä ulospäin on annettu ymmärtää. Toki on tunteet pinnassa jos tilanne kuivuu kasaan mutta jotenki tuli semmonen olo että c´moon jätkät, kyllä se siitä. Tämä siis vain oma mielipide ja täysin mutua. Jos siirtoja tapahtuisi niin olisiko teidän mielestä mahdottomuus että Tevez ja Villa vaihtais paikkoja?? Villa & Silva ja Messi & Tevez parivaljakot. Toki Tevez ja Messi ei kovin kummoista tulosta saanut MM kisoissa aikaan mutta olihan valmennuskin vähän niin ja näin. Selvennetään vielä että kaikki spekulaatio on vain oman pääni tuotoksia eikä kenenkään tarvi vetää herneitä siitä nenään. Edes maailman parhaat joukkueet ei voi jäädä laakereilleen lepäilemään ja tuudittautua tunteeseen että nyt menee hyvin, ei me ketään tarvita. Koko ajan olisi tarkoitus joukkueenkin kehittyä, joskus otetaan askel eteenpäin mutta väkisinkin joskus tulee takapakkia ja huonoja hankintoja. Enkä väitä että Villa on huono, en todellakaan.
 8. Copa del Rey 2010/11

  Onnea valkoisille. Illan pelistä ei jäänyt paljon jossiteltavaa. Real teki maalin, Barca ei. Poksin sisällä Real ei antanut tänään yhtään tilaa Barcalle eikä näin ollen tarvitse selitellä viheltämättömiä rankkareita, ei puoleen eikä toiseen. Valkoisilla on nyt kova itseluottamus. Tämä täytyy saada kitkettyä pois heti alkuunsa ensi viikon mestarienliiga pelissä. Ikävä Tarzania, Abidalia ja Yayaa. Tosiaankin hieno toinen puoliaika Barcalta, silloin olisi pitänyt peli tappaa mutta jotenkin meni vähän nysväämiseksi. Hivenen suoraviivaisuutta peliin kiitos. Villan ja muun joukkueen yhteiselo alkaa muistuttamaan pahasti Zlatanin viime vuoden loppukautta. Toivottavasti Villa nyt osuisi, itse luulen että yksi maali ei edes enää riitä apinan poistoon selästä, tarvitaan enemmän. Nyt hyvää yötä.
 9. UEFA Champions League 2010/11

  Kyllähän Shakhtar Donetski on vaikea vastus. Jälleen kerran jotkut kitisee että Barca sai helpon vastuksen mutta kyllä tuolta muutama mieluisempikin vastus olisi löytynyt. Tosiaan oma näkemys kyseiseen ottelupariin on että kotona ensimmäisessä pelissä täytyisi jo Shakhtar Donetski lyödä selvästä ettei tarvitse sitten kylmässä jännittää. Jos ensimmäinen osa päättyy esim. 1 -1 niin kyllä tulee vaikeuksia vieraissa. No luotto omiin on kova. Saas nähdä juokseeko Tottenhamin pojat valkoisten ohi vasemmalta vai pystyykö Real pelaamaan tasolla joka tuolla joukkueella olisi odotettavissa.
 10. Barcelona 2010/11

  Kyllähän Adriano on hyvin pelannut kun ottaa huomioon joukkueessa vietetyn ajan. Mutta kyllä tosiaa välillä hirvittää Adrianon antamat kaverisyötöt ja harhasyötöt. Luulen että Messi loukkasi itseään oikeasti tuossa ekan puolikkaan lopussa. Kyllähän Leo jäi toisella puoliajalla melkoisesti omasta tasostaan eikä uskaltanut pitää enää palloa niin paljon, toki muutama tilanne siunaantui toisella puolikkaallakin. En olisi yllättynyt jos hän jättää pari seuraavaa peliä väliin. Toisaalta oli mukava katsoa jälleen peli joka ei ollut läpihuutojuttu. Kyllähän syke eilisessä tasurissa ja Arsenalia vastaan oli aivan eri tasoa kuin jossain 5 -0 päättyneessä "vänkä jako" pelissä. Messi tosiaan säikäytti ekan puolikkaan lopussa ja kerkesin jo maalailla kauhukuvia miten tässä loppukauden osalta tulee käymään.
 11. Barcelona 2010/11

  Kaunista peliä, rumaa jälkeä. Barca järjesti kyllä sellaisen shown eilen että oksat pois. Luulempa että lopputulos oli yllätys myös molemmille joukkueille. Siinä vaiheessa kun peli oli ratkennut niin Barca tarjosi yleisölle jotain mitä tällä tasolla tuskin kovinkaan monesti on nähty/tullaan näkemäänkään. Koko Barcelonan joukkueelta upea suoritus, ainoa mikä jäi kaivelemaan oli tuo Messin tilanne josta Leo sai keltaisen kortin. Päähän kohdistuneessa "tökkäyksessä" oli sen verran voimaa että pää heilahti mutta tuon kaatumisen olisi voinut jättää tekemättä. Busquets pelasi aivan loistavan pelin ja kyllähän se täytyy myöntää että itse vielä viime kaudella kirosin kun Yaya jäi penkille ja Busquets sai peliaikaa. Ehkä Pepillä on hieman enemmän silmää lahjakkuuksille kuin minulla Ja jos toivoo jollekkin pelaajalle vakavaa vammaa niin Virkkusen sanoin kyseessä taitaa olla melkoinen aivopieru. Positiivista tosiaankin huomata että (suurin)osa Madridin kannattajista on ihan järkevää porukkaa kun tuomitsee omiltaan(molemmat Ramosit) tuollaiset tempaukset. "Vähän" jäi vaisu maku koko Madridin porukasta, hieman jopa säälittää etteivät saaneet yhtään peliään kulkemaan, on siellä kuitenkin sen verran taitavia pelaajia. No keväällä sitten uudella innolla. Toivottavasti silloin nähtäisiin myös valkoisilta edes jonkin tasoista peliä. PS: Mielenkiinnolla odotan mahtuuko Ramos ja Tarzan enää samaan maajoukkueeseen. Sen verran lapsellinen oli Ramosin teko.
 12. Yleistä keskustelua

  Ja jos ei osaa niin siinä suomeksi: http://www.mtv3.fi/urheilu/futis/uutiset.shtml/arkistot/futis/2010/11/1226375#kommentit Ja vastine Barcan sivuilta: http://www.fcbarcelona.cat/web/english/noticies/club/temporada10-11/11/16/n101116114056.html
 13. Barcelona 2009/10

  Laita siihen kutinaan nyt äkkiä rasvaa, tää on ns "Kuuden pisteen peli":icon_lol:
 14. Barcelona 2009/10

  Joo ei ollut tarkoitus provota, nöyrin anteeksipyyntö jos niin tein. Tärkeintä on hyvä futis ja oman joukkueen kannustus. BARCA !!
 15. Barcelona 2009/10

  Klassikko Jännää, kolme tuntia pelin alkuun. Peli tulee tosi myöhään ja huomenna aamuvuoro mutta tämä Cule katsoo pelin varmasti muutaman huurteisen kanssa. Aika paljon on asiaa jo tullutkin mutta jotain piti itsekkin päästä kirjoittamaan. Filmitähtiä kentällä on kaksi: C.Ronaldo ja Busquets, tilanne tasan Vähän pelottaa Piquen sakset ja Ronaldon filmit. Toivottavasti peli ei ratkea tyhmiin rangaistuksiin/vääriin vihellyksiin. Bojanilta odotan kyllä pienoista lisälatausta tulevassa pelissä. Hieno nuori pelaaja mutta aina jäänyt hieman muiden Barca tähtien varjoon. Nyt olisi näytön paikka, miljoonat ja taas miljoonat seuraa suurtaa trilleriä. Luulen että Bojanin puoli katalaaniverestä löytyy sen verran inhoa tuota likaista valkoista paitaa kohtaan että poika kirmaa kuin poikuudesta eroon päästyään. Nojoo, se tulosveikkaus. Toivon että maaleja tosiaankin tehdään, pelkään 1-1 tasuria mutta toivon 3-4 vierasvoittoa, tämä toive on jätetty myös PAFille Eihän se tiesti hyvä ole jos omissa soi kolme kertaa mutta onhan hienoja maaleja mukava katsella.
×