Jump to content

arsu1980

Members
 • Content count

  217
 • Joined

 • Last visited

About arsu1980

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/15/1980

core_pfieldgroups_99

 • Location
  oulu
 • Interests
  Arsenal fc,pokeri,ac oulu
 1. Hankintoja kaudeksi 2010-2011 ja siirtohuhut.

  Eihän tota Djorouta nyt vaan voi jättää vaihtoon!Jannu ei suostu häviään valjussa,mahtaa olla 26 peliä tappiotta.Mielestäni topparia ei tarvita.Gibbs vaan ei pysty pelaan kahta peliä putkeen,että sinne nyt tarvis jonkun pelimiehen,jos Clichy lähtee.Songille back-up ja kunnon hyökkääjä joka ois terve..Benzema kelpais mulle.Ja Hazardin näkisin mielellään Arsenalin paidassa.
 2. Arsenalille uusi vieraspeliasu!

  Hold your horses boys!Paita olikin feikki...on se kiva että joku kuluttaa aikansa moiseen pelleilyyn.Ei riitä ymmärrystä tekijälle.
 3. Uusi foorumisofta

  Oonko minä sekasin vai tää softa,ihan kujalla,ei pääse oikein kirjautuun,sitten viestit ei talletu,laittaa uudestaan niin niitä onkin jo 2..ääh antaa olla...
 4. Arsenalille uusi vieraspeliasu!

  Ens kauden vieraspaita. Kyllä meitä Goonereita rahastetaan,en henkilökohtaisesti ostayhtään paitaa ennenkuin pokaali tulee.
 5. Arsenalille uusi vieraspeliasu!

  enskauden vieras paita tuo. Silkkaa rahastusta että joka kausi vaihtuu nää paidat.EN OSTA.Enkä mee ens kaudella kattoon peliä Grovelle.2 Reissua tuli tehtyä(Sp*rs ja Blackburn)ja niin huono maku jäi molemmista että enskauden reissu rahat vaihtuu löhöilyksi palmun alle.Niin kerta prkl.
 6. Uusi foorumisofta

  On vaikiaa täälläkin,6 kertaa piti kirjautua,ja vaikka laittaa muista minut,niin aina nakkaa pihalle kun alkaa kirjoittaan....
 7. Arsenal 2010/2011

  Paikalla olleena voin todeta että kyllä se yleisö hyvin vihelsi ja buuas,siis pillin jälkeen.Eipä tuommosta lammaslaumaa jaksa kovin chantata,niin anemisia ollut viimeaikojen pelit.Ja tekeminen kentällä kyllä vaikuttaa siltä että ei siellä ei kukaan usko omiin tekemisiin(Jack the lad jaksaa!).Nasri on ollut kuin varjo alkukaudesta,tuntuu nuo esitykset melko pakkopullalta,väkinäistä on yritys.Kaks reissua tuli tehtyä Grovelle tälle kautee,Spurs tappio ja Blackburn surffailu,money well spend...
 8. Arsenal 2010/2011

  Invincibles Mad -Jens ja Jermaine Aliadiere on tänään avauksessa kun Arsenalin reservit kohtaavat Wiganin ressut. Jens Lehmann,Sead Hajrovic,Jernade Meade,Conor Henderson,Daniel Boateng,Ignasi Miquel,Joshua Rees,Kyle Ebecilio,Rhys Murphy,Jérémie Aliadière ja Luke Freeman. Penkillä:James Edge James Shea Jordan Wynter ja Alban Bunjaku.Tuo on ihan huikea lupaus.
 9. Loukkaantumiset (Arsenal)

  Verma missaa loppukauden,Djorou 6 viikkoa,Walcott ja Fabregas palaa todennäköisesti Blackburn peliin,jota itse katselelen Groven lehtereillä.Tulee kyllä maaottelu-tauko ihanteelliseen saumaan,on meinaan sen verran tunkua vesijuoksu osastolla.
 10. Barcelona 2010/11

  Eric Abidalilta löydetty kasvain maksasta.Abidal menee leikkaukseen perjantaina.Toivottavasti ei ole pahan laatuinen ja toipuu täysin!
 11. FA-Cup: Manchester United - Arsenal 12.3.2011

  Manullahan on puolustajia tänään,Arsenal avaa Almunia - Sagna - Djourou - Koscielny - Gibbs - Denilson - Wilshere - Nasri - Diaby - Arshavin - van Persie. Manu avaa:VDS, Rafael, Smalling, Vidic, Evra, Fabio, Brown, O'Shea, Gibson, Rooney, Hernandez.
 12. Loukkaantumiset (Arsenal)

  Onhan tämä jo koomista,(ainostaan Arsenalilla voi olla)kolme kassaria saikulla.Szecezny sivussa arviolta 6 viikkoa,Fapianski loppukausi ja Vito Mannonen kun ois voinut lainalta kutsua takaisin niin mies on loukkaantuneena,6 viikkoa! Hätä lainaan on turvauduttava,saas nähä ketä Wenkku yrittää?Almunialla siis mennään pitkälle kevääseen,käytännössä loppukausi,jos ei nyt kovin ala imuroimaan.
 13. Loukkaantumiset (Arsenal)

  Szczesny menee spesialistille sormensa kanssa,on ulkona 'vähän' aikaa,AW harkitsee hätä lainalla maalivahtia.Cesc ja Song ovat myös poissa Old Traffordille matkaavasta miehistöstä.Cesc ilmeisesti missaa myös WBA matkan. Ihan hyvä nippu saadaan jalkeille Manua vastaan.Saapa nähdä miten ovat henkisesti toipuneet Barcelonan reissusta.Katu juoruna vielä että Vermaelen tuskin pelaa tällä kaudella,ei ole edes päässyt reenaamaan...
 14. UEFA Champions League 2010/11

  http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/03/08/article-0-0D87C62C000005DC-341_634x421.jpg Busacca ei ilmeisesti pidä rikkeenä että toisen kurkusta napataan,Arsenal ei onneksi esitä näitä kuolevia joutsenia! Mutta onnittelut Barca leiriin,vakuuttavaa jalkapalloa.
 15. Chelsea - Manchester United - Stamford Bridge 1.3.2011

  Ei mulla oo mitään tuotavaa tähän keskusteluun.(ei pysty)mutta enpä oo aikoihin nauranut näin hyvin!:hug:Anteeksi ot.
×