Jump to content

ebheto

Members
 • Content count

  200
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  ebheto reacted to Torres9 in Liverpool FC kausi 2015-16   
  Ketutus on luonnollisesti kova ja tämä seuraava mennee pelin jälkeisen ragen piikkiin, mutta itse en jaksa sekuntiakaan enää Brendan Rodgersia. Hän todennäköisesti pelin jälkeen pressissä ulisee huonosta tuurista yms. ja aloittaa taas tutun selittelyn. Kaveri on käyttänyt melkein 300 miljoonaa puntaa rahaa ja silti kentällä pelaa tuollainen Norwichin tasoinen nippu (Sori Norwichia kohtaan, se sentään voittivat tänään).

  Kannustan seuraa, mutta jos Rodgers ei nyt saa potkuja, niin Pool saa puolestani hävitä vaikka kaikki matsit siihen asti, kunnes BR saa lähteä.
  Tänään pelattiin saarivaltion suurin ottelu ja yksi maailman suurimmista otteluista. Siitä huolimatta joukkue on ebheto:n sanoin täysin hajuton, mauton, väritön jne, ja manageri itse on löysät housussa kentän laidalla eikä tee mitään. Kellossa oli jo 80 minuuttia ja Liverpool pelasi edelleen 1 kärjellä! Kun Martial iski tauluun 3-1 ja kello näytti 88.minsaa, niin Pool siirtyy vasta 4-4-2 ryhmitykseen. Ensimmäinen kunnon keskitys Bentekelle taisi tulla viimeisen kympin aikana.
  Benteken maali oli pelkkää kosmetiikkaa. Maali oli fantastinen suoritus Bentekeltä, mutta se oli täysin belgialaisen omaa ansiota. Sillä ei ollut mitään vaikutusta Pooliin peliin ja loppukirikin oli melkein mitään sanomaton...
   
  Jos manageri on kujalla, niin kentälläkin on lauma keskinkertaisuutta. Manun ensimmäinen maali oli hieno kuvio, mutta miksi Blind pääsi noin vapaasti vetämään? Toinen maali menee täysin Gomezin typeryyden piikkiin. Nuori kaveri on saanut nyt liikaa vastuuta ja tänään se kostautui pahassa paikassa. Martialin maalissa Skrtel oli täysin pujottelukeppi.
  Puolustukseen on pakko tehdä muutoksia. Ainoastaan Clyne on pelaaja, joka voi säilyttää paikkansa. Jos Lovren on surkea, niin ihan samaan kastiin menee Skrtel myös nykyään. Ei ole Skrtel enää se pelätty toppari vastustajien keskuudessa, vaan nykyään erittäin virheherkkä pelaaja ja pujottelukeppi.
   
  Ennen kautta taisin sanoa, että Firminolta tuskin kannattaa odottaa suuria, sillä totutellessa menee aikaa. Jos ollaan rehellisiä, niin eipä Firmino tuosta jengistä (tänään)kään oikein erottunut. Vaikka totutellessa menee aikaa, niin n. 30 miljoonan punnan miehen pitäisi saada avopaikasta pallo maaliin. Eipä saanut Ingsikään paikkaansa hyödynnettyä. Siihen se sitten jäi.

  Keskikenttä oli tänään taas vaisu. Luvattoman paljon harhasyöttöjä. Pari kertaa oli paikka päästä nopeaan vastahyökkäykseen ja pari kertaa juuri Canin kautta, mutta joka hiton ikinen kerta vauhti otettiin pois ja pallo palautettiin takaisin kohti alakertaa. Kyllä turhautti katsoa tuollaista peliä. Lucasilta olisin kaivannut enemmän kovuutta. Tänään oli kuitenkin klassikkopeli! Milner esitti kovuutta, ehkä vähän liikaakiin siinä taklauksessa, mutta se meni enemmän turhautumisen piikkiin.
   
  Ebheto sanoi myös hyvin noista aiemmista peleistä. Alkukauden 7 pinnaa ensimmäisistä kolmesta ottelusta oli vain näköharha. Stoke voitettiin Coutinhon yksilösuoritukselle, toinen peli sarjanousijaa vastaan oikeusmurhalla ja Arsenalia vastaan oltin toinen jakso aivan sillassa, kun ekalla jaksolla ei maalipaikat kelvannut. West Hamia vastaan nähtiin todellinen taso ja tänään sama meno jatkui. Rodgersilla ei ole mitään ideaa, että miten peli saadaan käännettyä, jos ollaan tasatilanteessa tai tappioasemassa. Joka pelissä toivotaan, että Ings/Origi, Ibe tai Moreno toisivat jotain uutta peliin vaihtojen myötä. Hei come on! Kaikki kunnia näille kavereille, mutta ei heillä kuuhun mennä.

  Rodgersin selityksiä odotellessa!

  Leikki (tuska) jatkuu ensi viikolla Eurooppa Liigan merkeissä. Sinne BR lyö sata varmaan vaihtomiehet askiin ja ensi sunnuntaina Norwichia vastaan nämä tämän pelin turhut saavat jatkaa. Voi kumpa voisi sanoa, että näitä pelejä odotellessa...
 2. Like
  ebheto got a reaction from Torres9 in Liverpool FC kausi 2015-16   
  Ippe jo pukikin sanoiksi sen, mitä ajattelin lähteä purkamaan tänne...
   
  Tämä joukkue vaikuttaa tällä hetkellä olevan melkeinpä paskin joukkue, mitä Poolilla on ikinään ollut. Tai sitten se on niin perseelleen valmennettu. Satoja miljoonia on poltettu ja joukkue on haluton, väritön, mauton jne jne. Ei tää joukkue kyllä pelaa valmentajalle, se on varmaa.
   
  Valioliigaa on kohta takana 5 peliä ja Pool on pelannut hyvää futista siitä noin 20 min Arsua vastaan ekan puoliajalla. Muuten pelissä ei ole ollut mitään taktisesti tai pelillisesti järkeä. Eka peli voitettiin Coutin kaukovedolla, toka peli tuurilla paitsiomaalilla ja tuo Arsu peli oli tokalla puoliajalla jo selviytymistä. WH peli oli uskomatonta tuubaa ja tämä jos mikä peli on osoittanut, että Brendan poika on jäätynyt täysin omaan kusikuoppaansa. On samalla surullinen ja tosi vihainen olo. Benteke muuten teki Coutit eli taikoi kavennuksen yksilösuorituksella...
   
  Mutta ei Benteken loistava suoritus isoa kuvaa muuta. Varsinkaan nyt, kun puolustus antaa Martialin purjehtia koko kaluston läpi ja tehdä 3-1...
   
  V...tu mitä paskaa, se on päällimmäisenä mielessä. Tämä kausi tulee olemaan meille Poolin kannattajille todella raskas...
   
  Päätän itkuvirteni täältä tähän. Palaan sitten, kun BR has left the building...
 3. Like
  ebheto reacted to ippe in Liverpool FC kausi 2015-16   
 4. Like
  ebheto reacted to ippe in Liverpool FC kausi 2015-16   
  Rodgersille kenkää. Miten voi jälleen kerran isossa pelissä olla näin munaton ja haluton peli menossa? Rodgers ei saa joukkuetta pelaamaan ja mikäli tällä kaudella halutaan saavuttaa jotain niin Rodgers tulee erottaa mahdollisimman pian.
 5. Like
  ebheto got a reaction from Torres9 in Liverpool FC kausi 2015-16   
  no ny näyttää oikealta Dejanilta...tervetuloa takas.
 6. Like
  ebheto reacted to Torres9 in Liverpool FC kausi 2015-16   
   
  Lovren on pelannut kieltämättä hyvin pari ensimmäistä peliä, mutta eilen kyllä ensimmäiset 10 minuuttia kaveria vietiin pari kertaa aika pahasti ja kävikin mielessä, että jatkuuko viime kauden meno. Onneksi ei jatkunut (ainakaan vielä).
  Skrtel-Lovren pari ei silti ainakaan allekirjoittanutta edelleenkään vakuuta, vaikka pari ekaa peliä ovat menneet ihan hyvin.
   
  Gomez taas puolestaan pelaa pirun hyvin ja ikäisekseen erittäin kypsäksi. Eilen tosin vähän jossain kohti lipsahti, mutta muuten pelaa hienosti. Morenolla on täysityö raivata itsensä pelaavaan kokoonpanoon.
  Toisella laidalla Clyne veti jälleen erinomaisesti. Huikea juoksunopeus ja kestävyys ja siihen päälle kovia taklauksia ja muutenkin erinomaista peliä.
   
  Iben peli oli vieläkin tahmeaa ja Lallanan pelaamista en edelleenkään tajua. 25 miljoonaa puntaa keskinkertaista kuraa ja liian hidasta pelaamista. Ensi pelissä jos on avauksessa, niin.... ei vaan ymmärrä.
   
  Voitto oli tietty hieno juttu, mutta ei mikään kovin juhlittava, kun ratkaisu tuli noin selkeän tuomarivirheen seurauksena.
   
  Siinäpä varmaan ne tärkeimmät.
 7. Like
  ebheto reacted to ippe in Liverpoolin kausi 2014 - 2015   
   
  Tämäkin on ihan totta. Moreno on tällä kaudella aiheuttanut lukuisia maaleja omilla virheillään. Eilenkin ottelun ensimmäinen maali meni melkein täysin Morenon piikkiin kun tämä antoi Bellerinille vapaan tilan nousuun, En edes tiedä mitä Moreno yritti kun näytti ottavan Bellerinin juoksulinjasta pari askelta taaksepäin ja teki jampalla kunniakujan kohti maalia. Jos miettii kautta taaksepäin niin muistuu mieleen aika monta vastaavaa tilannettam, että Moreno joko ylipelaa itsensä ulos, on väärin sijoittunut tai ei vain ole tarpeeksi skarppina voittaakseen palloa takaisin. Näistä tilanteista vastustaja pääsee joko tekemään suoraan maalin tai sitten pelaamaan maalille niin hyvä pallon, että siitä seuraa väistämättä maali. On se kumma kun wing backeistä Moreno on se, joka on pelannust vastaavassa roolissa tai laitapakkina ennenkin ja silti juuri sieltä laidalta tulee ne takaiskut. Eilen oli jotain statseja siitä, että vastustjat hyökkäävät 40 prosenttisesti meidän oikeaa laitaa koska siellä on yleensä laituri laitapakkina ja keskikenttäpelaaja topparina, mutta ihan hyvin se laita on kuitenkin kestänyt verrattuna vasempaan laitaan.
   
  Käytä ZimbabweJoe muuten ihmeessä isoja alkukirjaimia varsinkin noin pitkissä teksteissä. Sitä on huomattavasti helpompi lukea kuin tuollaista tekstiä, jossa on pelkkiä pieniä kirjaimia.
   
  Ehkä eniten tässä ärsyttää kuitenkin Rodgersin munattomuus. Liverpool näytti jo alusta alkaen siltiä, että se tietää kohtalonsa eikä tämä ole kuin managerin vika. Eilen Rodgers tosiaan kertoi BBC:lle, että "kisa top 4 paikasta on ohi," mikä on sekin vastenmielistä. Eroa neljänteen sijaan on 7-8 pistettä ja Rodgers kiskoo valkoisen lipun salkoon. Vertailun vuoksi Van Gaal puhuu vielä Unitedin mestaruudesta, vaikka heillä on sama 8 pistettä kärjeen ja onhan se urakka nyt selkeästi mahdottomampi kuin Liverpoolin neljäs sija. Voi vain kuvitella millaisia viestejä Rodgers pelaajilleen välittää kun mediankin edessä hän on täysi tahvo. Rodgers on kuitenkin yhden Englannin suurimman jengin päävalmentaja ja siinä hommassa vaaditaan vähän asennetakin jo. 
   
  Ja vaikka eilen tuli heitettyä kirves kaivoon niin muutaman kierroksen päästä tilanne voi olla jo ihan eri. Unitedin kaksi seuraavaa ottelua ovat kotiottelu Manchester Cityä vastaan ja vieraskamppailu Chelsean Stamford Bridgellä. En pidä lainkaan mahdottomana, että United häviää molemmat ottelunsa. Liverpoolin seuraavat kaksi ottelua ovat kotiottelu Newcastlea vastaan ja vierasottelu Hullia vastaan joten ManUlle kaksi tappiota ja meille parista helposta pelistä voitot niin eroa on taas se kaksi pistettä.
   
  Kannattajilla on lupa luopua toivosta yhtenä päivänä ja kurotella tähtiin seuraavana, mutta manageri ei voi tässä vaiheessa luovuttaa peliä, varsinkin kun se pienellä onnella on edelleen täysin avoin. Keskittyisi Rodgerskin nyt laittamaan Liverpoolin pelin kuosiin ja toivomaan kilpailijoiden pistemenetyksiä niin ihan hyvä tästä voi vielä tulla. Meidän loppukauden 7 ottelusta kuusi on muuten heikomman puoliskon jengejä vastaan, tietty ne on tällä kaudella olleet ne vaikemmat pelit, mistä taas syyttävä sormi osoittaa Rodgersia, mutta ei ole mahdottomuus, että Pool voittaa kaikkki nuo kuusi peliä. Chelseaa vastaan vieraissa tulee pataan siinä ei auta mikään.
 8. Like
  ebheto got a reaction from ZimbabweJoe in Liverpoolin kausi 2014 - 2015   
  Juu, kattelin ekan puoliajan ja se oli siinä se. Keksin sitten muuta tekemistä loppuajaksi.
   
  Morenosta on jo täällä kaikki sanottu, joten eipä siitä sitten sen enempää.
   
  Eka kymppi oli aika lähellä jo kuolemaa, mutta onneksi Migno pelasti pari kertaa. Kolo yritti tosissaan lahjoittaa entiselle seuralleen maalia. Sitten saatiin se Markon ja Sterlin paikka, mutta sekin munittiin. Arsu tästä vähän säikähti ja ei enää prässänny niin ylhäältä. Tätä ihmettelin, mutta eipä sitä tarvitsekaan, ku on noin luokaton puolustus. Mutta mitä h...ttiä mietti Moreno ekassa maalissa, kun löi itsensä betoniin ja käänsi vielä selkääkin. Vapaalippu maalille ja pam. Toka meni vähän moken piikkiin ja kolmas lähti jo keskialueen karseasta menetyksestä ja meidän pakit Kolo etunenässä ei ole nopeissa tilanteissa vahvimmillaan.
   
  Toinen puoliaika, ihan sama...en jaksanut katsoa.
   
  Loppukausi voidaankin sitten vaan pelailla pois. Mutta mitä ihmettä tapahtui ennen Manu -peliä? 13 pelin tappioton putki, kaikki hyvin ja sitten aivan täysin munaton eka puoliaika kotona Manua vastaan???? Vasta SG:n ulosajo sytytti edes yrittämään. Tästä Arsu pelistä nyt ei edes ollu toivoakaan voitosta, ollaan vissiin pari kertaa viety täys potti Arsun kotikentältä v.2000 jälkeen. Vuonna 2011 viimeksi, jos selostajaa on uskominen. Eli ei kovin helppo luola meille.
   
  Vähän jää huono maku Brendanin touhuista tällä kaudella. Tärkeimmissä paikoissa sulaa koko valmennus. Nää kaks peliä oli ne avainpelit ajatellen 4 sijaa ja molemmissa totaalinen mahalasku. Toi 3 alakerta toimi jonkin aikaa, mutta Manu ja Arsu osasi sen pelata niin, että sen huonous paljastui. Olihan siinä jo pari peliä ennenkin, jolloin saatiin vähän onnella voitto. Swansea ja Soto peli nyt tulee ainakin heti mieleen. Mutta Arsulla ja Manulla riitti taitoakin puhkoa meidän puolustus. Olisiko näissä suurissa peleissä pitänyt jo palata 4 linjaan ja ottaa Moreno ainakin jo pois avauksesta. Taso on pudonnut liikaa jatkuvan pelaamisen väsyttämänä. Ja Hendo menee laidalla ihan hukkaan. Samoin Sterling, joka myös taitaa olla jo puhki. Jotenkin BR:llä ei ole työkalupakissaan mitään plan B:tä.
   
  No, taas alkaa yksi kausi olla pelattu, mitään ei ole jäämässä käteen. Ei edes sitä sieniliigapaikkaa. Toivotaan, ettei päästä edes Eurooppaliigaan, vähentäisi kummasti pelejä ensi kaudelle. Puolustukseen pari uutta ukkoa lisää ja Kolot ja Johnsonit helkuttiin. Hyökkäyksestä Balot ja Borit vidukkaan ja joku kunnon mies sinnekin. Sturri ku ei pysy kasassa ku korkeintaan 2 viikkoa. Vasempaan laitaan pitäis myös saada jotain toimivampaa ratkaisua. Markovic oikealla on katsomisen arvoinen kortti vielä.
 9. Like
  ebheto got a reaction from ZimbabweJoe in Liverpoolin kausi 2014 - 2015   
  Juu, kattelin ekan puoliajan ja se oli siinä se. Keksin sitten muuta tekemistä loppuajaksi.
   
  Morenosta on jo täällä kaikki sanottu, joten eipä siitä sitten sen enempää.
   
  Eka kymppi oli aika lähellä jo kuolemaa, mutta onneksi Migno pelasti pari kertaa. Kolo yritti tosissaan lahjoittaa entiselle seuralleen maalia. Sitten saatiin se Markon ja Sterlin paikka, mutta sekin munittiin. Arsu tästä vähän säikähti ja ei enää prässänny niin ylhäältä. Tätä ihmettelin, mutta eipä sitä tarvitsekaan, ku on noin luokaton puolustus. Mutta mitä h...ttiä mietti Moreno ekassa maalissa, kun löi itsensä betoniin ja käänsi vielä selkääkin. Vapaalippu maalille ja pam. Toka meni vähän moken piikkiin ja kolmas lähti jo keskialueen karseasta menetyksestä ja meidän pakit Kolo etunenässä ei ole nopeissa tilanteissa vahvimmillaan.
   
  Toinen puoliaika, ihan sama...en jaksanut katsoa.
   
  Loppukausi voidaankin sitten vaan pelailla pois. Mutta mitä ihmettä tapahtui ennen Manu -peliä? 13 pelin tappioton putki, kaikki hyvin ja sitten aivan täysin munaton eka puoliaika kotona Manua vastaan???? Vasta SG:n ulosajo sytytti edes yrittämään. Tästä Arsu pelistä nyt ei edes ollu toivoakaan voitosta, ollaan vissiin pari kertaa viety täys potti Arsun kotikentältä v.2000 jälkeen. Vuonna 2011 viimeksi, jos selostajaa on uskominen. Eli ei kovin helppo luola meille.
   
  Vähän jää huono maku Brendanin touhuista tällä kaudella. Tärkeimmissä paikoissa sulaa koko valmennus. Nää kaks peliä oli ne avainpelit ajatellen 4 sijaa ja molemmissa totaalinen mahalasku. Toi 3 alakerta toimi jonkin aikaa, mutta Manu ja Arsu osasi sen pelata niin, että sen huonous paljastui. Olihan siinä jo pari peliä ennenkin, jolloin saatiin vähän onnella voitto. Swansea ja Soto peli nyt tulee ainakin heti mieleen. Mutta Arsulla ja Manulla riitti taitoakin puhkoa meidän puolustus. Olisiko näissä suurissa peleissä pitänyt jo palata 4 linjaan ja ottaa Moreno ainakin jo pois avauksesta. Taso on pudonnut liikaa jatkuvan pelaamisen väsyttämänä. Ja Hendo menee laidalla ihan hukkaan. Samoin Sterling, joka myös taitaa olla jo puhki. Jotenkin BR:llä ei ole työkalupakissaan mitään plan B:tä.
   
  No, taas alkaa yksi kausi olla pelattu, mitään ei ole jäämässä käteen. Ei edes sitä sieniliigapaikkaa. Toivotaan, ettei päästä edes Eurooppaliigaan, vähentäisi kummasti pelejä ensi kaudelle. Puolustukseen pari uutta ukkoa lisää ja Kolot ja Johnsonit helkuttiin. Hyökkäyksestä Balot ja Borit vidukkaan ja joku kunnon mies sinnekin. Sturri ku ei pysy kasassa ku korkeintaan 2 viikkoa. Vasempaan laitaan pitäis myös saada jotain toimivampaa ratkaisua. Markovic oikealla on katsomisen arvoinen kortti vielä.
 10. Like
  ebheto got a reaction from savonsusi77 in Liverpoolin kausi 2014 - 2015   
  Juu, Manun parhaat oli Mata, SG ja Moreno. Matan toinen oli kyllä upea maali. Hidastus vaan kertoo tylyä tarinaa siitä, missä Morenon olisi pitänyt olla. Aivan käsittämätön moka Morenolta. Muutenkin sekä Moreno että Can olivat vaikeuksissa koko ajan.
   
  Ihmeellistä on, että tällainen big game pystytään valmistautumisessa jo pilaamaan. Manulla ei ollut hätäpäivää ekan puolen tunnin aikana. Se Lallanan paikka oli ainoa pelattu paikka. Couti hieroi ja piti palloa aivan liian kauan. Moni hyvä syöttö jäi antamatta, kun piti vielä yksi mies yrittää veivata pihalle.
   
  SG pyysikin jo anteeksi tekoaan, mutta olihan se kapulta käsittämätön aivopieru. Vahíngoksi sitä ounastelin, mut voihan se olla, että SG päätti vähän polkaista ku tilaisuus tuli. Se vaan kostautui pelin menettämisellä.
   
  Kuten jo mainittiin, 4 sija karkasi nyt pikkaisen. Meillä on kohtuu hyvä ohjelma, Arsu ja Che vieraissa ja loput pelit on voitettavissa. Mutta nyt on selvästi alkanut näkyä väsymystä jälleen avainmiesten otteissa. Rosteri ei kuitenkaan ole niin laaja vaikka sitä kesällä yritettiin saada paremmaksi. Mutta toivon mukaan loppukausi vielä jaksetaan vääntää pisteistä, kyllä nää muutkin Chelseaa lukuunottamatta jättää vielä pisteitä ottamatta. Arsu vaan pitäisi nyt jotenkin pystyä nujertamaan vieraissa. Se olis vielä se, joka vois nostaa fiiliksen loppukaudeksi kattoon.
   
  Paska peli, ei voi muuta sanoa. Tuomaripeliä on turha syyttää, kyllä nämä pelit pitää voittaa, vaikka aina ei tuntuisi tuomiot menevän meille. Me ei oltu vaan valmiita, that´s it...
 11. Like
  ebheto got a reaction from Merseyside2 in Liverpoolin kausi 2014 - 2015   
  huh, täytyy alkuun todeta, että aika puolustavalla taktiikalla otettiin voitto tänään. Tietty jo 3 min kohdalla tullut johtomaali helpotti hommaa. Sotonilla oli kyllä paikkansa, mutta nyt täytyy antaa propseja puolustukselle. Vain vasen laita oli vaikeuksissa, mutta Morenon tulo helpotti sitäkin. Kyllä Emre on ihmemies. Äijä on kyllä tosi vaikea ohitettava 1-1 -tilanteissa. Se 20 sek kaato ei ollut kyllä rankkarin arvoinen. Se serbi tai kroaatti veti niin helposti kenttään. Onneksi tuomari oli hereillä. Sterling kyllä lanattiin kenttään, mutta tuomari ei antanut kummastakaan, se sillä selvä.
   
  Coutilta kyllä oli upea laukaus. Once in the lifetime -kuti. Tilanne vaan tuli niin nopeasti ja loistokuti. Eipä oikein voi sotoniltakaan hakea syyllistä, se oli Coutin upea yksilösuoritus.
   
  Pallonhallinta oli Sotonin kai 60-40, mutta pelasimme tosi järkevästi johtoasemassa. Ja sitten Sterling kävi Soton puolustuksen avulla kuittaamassa pelin 2-0:aan. Nyt onnistui tuo pelin tappaminenkin, vaikka tuuria pikkaisen tarvittiin...
   
  Hyvä ja taktisesti ok peli meiltä. Vaikka olimme ekan puoliajan lopussa purjeessa, ei kuitenkaan uhrautuvan puolustuspelin avulla tullut tasoitusta.
   
  Jos jotain sais tehdä, niin Lucas vois toipua. Allen oli kyllä aika kesy ja pehmeä tuossa keskellä. Tekee kyllä töitä, mutta on vaan niin kukkakeppi, ettei pääse kiinni miehiin kunnolla.
   
  Sarjataulukossa voitto oli mitä mainioin. Vain Arsu edellä voitti pelinsä, jos ei siis lasketa niitä kahta, jotka luultavasti ratkoo mestaruuden. Manu hävisi ja Tottis tais jäädä tasuriin. Eli joulun aikoihin alkanut hyvä noste on tuonut meidän hiljaa mukaan sieniliigan paikkojen metsästykseen. Tästä on hyvä jatkaa. Ensi kuussa on sitten isoja pelejä edessä...
 12. Like
  ebheto got a reaction from Merseyside2 in Liverpoolin kausi 2014 - 2015   
  noniin. 1-0 voitto ja millä tavalla. Yksi välähdys riitti tänään. Muuten aivan surkea peli. Eipä juuri voi kehua ketään. Mutta onneksi tulos taululla ratkaisee ja Burnley oli meidän onneksemme toivottoman tehoton. Ei yhtään laukausta kohti meidän maalia...
   
  No, tämä oli kinkunsulatuspeli. Ma sit kotona Swansea ja sit kotona Leicester. Jos nämä molemmat voitettais, olis vähän helpompi hengittää. Mutta kyllä pelin pitää parantua 500%:sti. Ei tuollaisella ekan puoliajan esityksellä voi lähteä mihinkään peliin. Aivan kuin pojat olisivat toivoneet Burnleyn iskevän maalin. Tuli jo pelko, että nyt pelaajat yrittävät herättää johdon pistämään BR:n pihalle. Mutta Canin tulon jälkeen peli tasoittui ja Burnleytä loppui vaan bensa. Liian kova prässäys ekalla puoliajalla kostautui. Jos olisivat maalin tehneet paikoista, niin tiedämiten olis käyny...
   
  Nyt kävi hyvin, voitimme, vaikka peli oli kuraisinta ikinä.
 13. Like
  ebheto got a reaction from Torres9 in Liverpoolin kausi 2014 - 2015   
  Anemiaa Anfieldilla osa ties monesko...
   
  Hyökkäys ei vaan toimi näitä bussijoukkueita vastaan. Lambert on aivan uunona, kun ei sinne saada laatupalloja. Pusketaan, kuljetetaan ja ajaudutaan sumppuun. Ja Sterlingille kiviä kenkiin...ei tuollainen jatkuva nurin meno auta joukkuetta yhtään. Tulee mieleen Teemu Pukki...paitsi, että kyllähän Sterling sentään saa joskus jotain aikaankin. Loistava pujottelu ja tarjoilu sivulle Coutinholle, mutta Couti tussuttaa suoraan moken syliin...
   
  Hampaaton hyökkäys, ei voi muuta sanoa. Puolustus sentään on nyt toiminut selvästi paremmin Touren tullessa kehiin vakkariksi. Taas nollapeli, eikä mitään suurempaa hätää ollut.
  Voi sittu että pippelöi, hyvä paikka ottaa 3 pistettä kuivui huonoon viimeisen kolmanneksen esitykseen. SG toi lopussa selvästi lisää juonta, mutta ei tarpeeksi, että olis maali saatu aikaiseksi. Kun ei ole viimeistelijöitä niin silloin ei ole. Kannaattaako sit tammikuussa ruveta ostamaan kalliilla, mene ja tiedä. Nyt olis voitolla se neljäs sija ollut taas lähempänä, kun Arsukin näyttää häviävän. Mutta Basel peli painaa jo mieliä...
 14. Like
  ebheto got a reaction from ZimbabweJoe in Liverpoolin kausi 2014 - 2015   
  Kyllähän se nyt näyttää siltä, että joukkue ei enää pelaa valmentajalle eikä oikein itsellekään. Täällä onkin jo hyvin kirjoiteltu tuosta surffailusta ja tätä on jatkunut jo pitkään. Oikeastaan koko kausi. Vain Tottenham -peli oli pilkahdus.
   
  Keinot alkaa olla nyt aika vähissä. Alku näytti aivan unelmalta, Lallana-Lambert näytti, miten he viime vuonna hoisivat hommia Sotossa. Mutta sitten tuli se tasoitus ja oikeastaan pelin suunta kääntyi koko ajan siihen suuntaan, että CP se iskee vielä maalin, ei me. Ja valitettavasti 2 niitä tuli, meidän keskuspuolustajien suosiollisella avustuksella. On ihme, että Lovren-Skrtel saa vastuuta, vaikka selvästi penkki ehkä auttaisi heitäkin huomaamaan, ettei ole vapaalippuja olemassa kentälle. Mutta ei vaan uskalla BR tehdä muutosta. Lovren teki jälleen kerran aivan käsittämättömän helpon virheen. Bolasie heitti taivaspallon yli ja meidän Lovren ei käänny edes tällä viikolla ja kaiken lisäksi jalat ei liiku muun kropan mukana ja nurin...Bolasie karkaa ja pistää hyvän pallon poikki kentän ja pam...Vapari Jelinakilta oli kyllä upea suoritus, mutta vaparin aiheutti jälleen liimakäsi Skrtel, joka repi miehen nurmeen aivan harmittomassa tilanteessa ja aivan liian lähellä rankkarirajaa. Turha repiminen, turha vapari ja Jelinak kuittasi tilin.
   
  Ei millään haluaisi edes miettiä valmennuksen vaihtoa, mutta nyt se alkaa näyttää vääjäämättömältä. 100 miljoonaa puntaa uusiin pelaajiin ja näyttää kuin pelaisimme jollain 2 miehistöllä koko ajan. Se ei johdu pelaajien tasosta, tappiot vain ovat vieneet itseluottamuksen täysin. Lisäksi pelaajat pelaavat tällä hetkellä taktillisesti aivan vääränlaista jalkapalloa. Varsinkin Balotellin ollessa kentällä ei Balo pysty samaan kuin mitä Luis tai Daniel viime vuonna. Ihan eri tyypin pelaaja, vie taktiikalta täysin pohjan. Nyt Lambert sai kuitenkin tilaisuuden, teki hienon maalin, mutta häipyi pikku hiljaa kuvasta, ehkä pelien vähyys vei parhaan terän, mitä pidemmälle peli eteni. Viimeinen kolmannes ei toimi tällä hetkellä ollenkaan. Ajoitukset hyökkääjillä ja syötöillä ovat ihan eri planeetalla.
   
  Hohhoijaa, ei onneksi enää edes vituta... Käy vaan sääliksi lähinnä. Viime kauden kupla vaan puhkesi vähän turhan suurella pamahduksella. Kesällä ostettiin, mutta ne tärkeimmät pelipaikat jäi korjaamatta. Tai kyllähän Lovren tuli, mutta osoittautui tyhjäksi kortiksi. Balo oli pakkohankinta, iso riski, valtaisa pettymys. Muut tulivat laajentamaan jo muutenkin hyvin toiminutta rosteria. Sturridgen loukkaantuminen näin pitkään ei voi olla se, mihin voidaan pelkästään vedota.
  Sitten arvosanat vielä, en ehdi niitä nyt valottamaan:
  Mignolet  6
  Manquillo   6
  Lovren-Skrtel   4
  Johnson   4
  SG      4
  Allen 6
  Lallana   6
  Couti      7
  Sterling   4
  Lambert   6
   
   Borini, Can   ei arviota, tulivat noin vartti ennen loppua
 15. Like
  ebheto got a reaction from Torres9 in Liverpoolin kausi 2014 - 2015   
  Jos nyt positiivista pitää alkuun sanoa, niin HEI, me pidettiin nollat!!!
   
  Mutta sitten se toinen puoli eli hyökkäys. Kyllä alkaa olla Luisia ja Dania suuri ikävä. Vasta kun Lambert ja Couti tuli kentälle, alettiin paine saada pysymään Hullin puolella. Mutta sitten meidän Balo...Joko valmennus peluuttaa häntä väärin tai sitten Mariolla on jo niin iso oranki selässä, että ei mitään rajaa. Jotenkin hänen ja muun joukkueen ajoitukset ei osu ollenkaan kohdalle. Mutta kyllä mulla on Dania ja Luisia kova ikävä...
   
  Jotenkin tästä olisi pitänyt se voitto saada, koska olemme kuitenkin vielä mukana kärjen takana, vaikka peli on ollut ihan tuubaa koko kauden. Mutta yleensä pelistä ansaitaan se tulos, mikä saadaan ja kyllä Hull puolusti hyvin  eikä pistänyt palloa omaan maaliin ja me hyökkäsimme viimeisen kolmanneksen sen verran mielikuvituksettomasti. Puolustus selvisi aika helposti ja nyt jäi virheetkin tekemättä.
   
  Danin paluuta odotellessa...
   
  voi Mario sentään!
 16. Like
  ebheto got a reaction from Pulu in Liverpool FC- kausi 2013-2014.   
  Näin su-aamun alkuun kiittäkäämme
   
  Fabiota, Gusia ja tuomaria, joka Sunde-pelissä tuomitsi.
   
  Meille oikein tarjotaan nyt tilaisuutta siihen 24 vuoden odotuksen päättymiseen. Kaikki on nyt ihan omissa käsissä.
   
  Tänään siis vieraspeli Kanarialintuja vastaan. Missään nimessä nyt ei saa ruveta leijumaan vaan kuten SG viime pelissä kokosi porukan City voiton jälkeen rinkiin ja selvästi valoi we can do it -henkeä porukkaan. Nyt pitää SG:n ja Brendanin pystyä fokusoimaan pojat vain ja ainoastaan tähän peliin. Norwich on paha, koska taistelee kynsin hampain putoamista vastaan. Eilinen Sunderlandin voitto Chelseasta ja tasuri Citystä kuvaavat parhaiten, ettei tässä vaiheessa enää ole helppoja vastuksia.
   
  En ole varma, pystyykö Sturre pelaamaan, mutta se ei ole pahin murhe. Hendon punainen tietää sitä, että keskikenttä menee uusiksi. Ehkä Lucas tulee korvaamaan Hendon, toivottavasti. Allen voisi pysyä penkillä. Onneksi Suarez on näissä peleissä parhaimmillaan. Toivon mukaan Norwich lähtee yrittämään myös hyökätä, silloin puolustuksen taakse tulisi tilaa ja Coutinho-Luis-Raheem pääsisi ehkä tarvittavat osumat tekemään ja voiton hoitamaan kotiin.
   
  Perskula ku ei meinaa pysyä paikallaan. Viskiäkään ei vielä voi aamusta heti alkaa naukkailemaan, ettei mene ylikuntoon...
   
  Chelsea tulee viikon päästä kylään, mutta kyllä Champpari -pelit tulivat kuin tilauksesta juuri sopivaan aikaan. Chelsean on pakko latoa munia ja paljon myös siihen koriin, koska ovat jo niin lähellä finaalipaikkaa.
   
  Jännittävää pelipäivää kaikille Poolisteille!!! Elämme ikimuistoisia aikoja...YNWA!!!
 17. Like
  ebheto got a reaction from Merseyside2 in Liverpool FC- kausi 2013-2014.   
  Onpa todella karmivaa ku vierasjoukkue todella ansaitsee voittonsa. Peli on ihan alusta alkaen ollut kamalaa, "laitapakkien" surkeus menee täysin Brendanin piikkiin. Käsittämätön valinta. Tappoi jo muutenkin aika heikosti sujuneen pelinrakentelun. Nyt kun Coutinho oli pois, keskikentän pallotaito tuli karmivasti esiin. Voi melkein todeta, että koko joukkuuelta Mignoleta lukuunottamatta erittäin huono peli. Gerrard oli ihan luumupaska. Kapu oli aivan jäässä. Sturridge ei saanut oikein hyviä palloja, olkoonkin että dumari jätti selvän rankkarin viheltämättä. Mutta se ei mitään paranna, jos paras paikkamme oli SG:n vapari.
   
  Jo muutenkin kauden neljässä ekassa pelissä on toisella puoliajalla näkynyt merkkejä pelitavan sulamisesta. Valitettavasti tänään ei edes ekalla puoliajalla oltu pelissä mukana.
   
  Surkea peli koko joukkueelta, Mignolet esti rumemmat lukemat. Southampton ansaitsi voittonsa. Oli parempi joukkue joka osa-alueella. Onneksi Suarez saadaan mukaan, tulee Sturridgen alle vähän taitoa. Aspas ei ainakaan tämän pelin perusteella ole Coutinhon korvaaja.
   
  Alkukausi on mennyt tulospainotteisesti hyvin, mutta pelillisesti olemme todella hukassa. Jokaisessa matsissa olemme varsinkin toisella puoliajalla olleet jopa köysissä, mutta vastustajat ovat tuhrineet omat paikkansa. Nyt Soto prässäsi hyvin eikä mitään pallonhallintapeliä kyllä näkynyt. Puolustus ylireagoi paljon tilanteita, mikä avaa ihan ihmeen helppoja paikkoja vastustajalle. Nyt esim Soton pelaaja tuli keskeltä suoralla juoksulla meidän kolmea puolustajaa vastaan ja vain Mignolen upea triplatorjunta esti toisen maalin.
   
  Päätän vittuuntuneen raporttini täältä tähän ja juon lekan viskiä.
×