Jump to content

Chio

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Chio

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 10/07/1988

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 1. Ottelut kaudella 2009/2010

  http://atdhe.net/index.html ite oon katellu tuolta ja ihan hyvin näky ainaki ekapuoliaika
 2. Ottelut kaudella 2009/2010

  Joo kyllähän Treze alkaa päästä iskuun ja nyt voisikin kokeilla sitten jo vähän isompaan peliin että tuleeko tulosta (Genoa tietysti voidaan laskea jonkinnäköisiin "isoihin"). Mutta kuitenkin mielestäni kannattaisi Munchen peliin lähteä Iaquinta-DP parilla liikkeelle ja sitten Treze vaihdosta sisään. Itsekin olen pitänyt Amauria Juven ykköskärkenä ja uskon vielä että hän tulee olemaan se joka DP:n rinnalla kevään ratkaisupeleissä pelaa, mutta tämän hetkisen kunnon perusteella taitaapi Treze olla Amaurin edellä sub-järjestyksessä, sillä yleensä kentälle vaihdetaan sellainen hyökkääjä vaihdosta jonka oletetaan tekevän maaleja. Kuitenkin Amaurin tilan teko, kun he Iaquintan kanssa pelaavat yhdessä kärjessä on kiistämätön ja se on auttanut Iaquintaa pelaamaan, mutta nyt pitäisi saada se tuhottoman suureksi kasvanut apina pois sieltä Amaurin selästä jotta niitä tehoja alkaisi tulemaan myös maalien muodossa. Vieläkin jaksan väittää että kun se yksi tulee niin tulee roppakaupalla lisääkin. Amauria täytyy nyt vaan sitten peluuttaa heikompia jengejä vastaan että saadaan se maalitili avattua. En nähnyt viimeisintä Bologna peliä, mutta pelasiko Amauri DP:n kanssa ollenkaan yhdessä, sillä siinä voisi myös olla ratkaisu Amaurin maalinteko ongelmaan, sillä DP:n+Diegon passeista pitäisi vähän heikommankin viimeistelijän laittaa sisään:smile:. Keväällähän tuo sitten nähdään kuka meidän ykköskärki on, joten näyttöjä tarvitaan vielä kaikilta kolmelta puhtaalta kärjeltä.
 3. Juventus 2009/10

  Vaikka Treze tänään pelin ratkaisisi ei hän silti omasta mielestäni vielä ole avauksen paikkaa itselleen lunastanut eikä edes ohi Iaquintan. Ennemmin niin päin että jos tänään ei verkko heilu on hän kauempana taas mahdollisuudesta päästä pelaamaan kunnolla koviin matseihin. Mutta kyllä luottoa Trezeen kuitenkin täältä suunnalta löytyy, että hän vielä tällä kaudella jossain vaiheessa pääsee sellaiseen kuntoon että pääsee taistelemaan siitä avauksen paikastakin koviin matseihin ja varmasti verkotkin alkaa heilumaan totutumpaan tyyliin kauden edetessä. Tänään vaan täytyisi olla paljon näkyvämpi kuin Lazio matsissa sillä Livorno on kuitenkin niin paljon heikompi jengi.
 4. Juventus 2009/10

  Treze voi hyvinkin parhaimmalla prosentilla tehdä maaleja kaikista hyökkääjistä tällä kaudella, mutta se tulee silloin johtumaan siitä että Treze pääsee pelaamaan vain heikompia jengejä vastaan kauden edetessä, jos ei loukkaantumisia tapahdu. Kyllähän tosiasia tällä hetkellä kuitenkin on että Amauri on meidän ykköskärki kolmesta puhtaasta kärjestä ja Iaquinta ainakin toistaiseksi kakkonen ja Treze vasta se viimeinen vaihtoehto DP:n kärkipariksi, jos pelataan kahdella täysin erityylisellä kärjellä. Mutta kausi on pitkä ja toivotaan Trezenkin pääsevän huippukuntoonsa, jolloin Iaquintasta saataisiin tehty se supersub, johon hän kaikkein parhaiten omasta mielestäni Juvessa sopii.
 5. UEFA Champios League

  Kyllä tällä hetkellä ainakin itse näen Amaurin meidän ykköskärkenä vaikka ei maaleja ole tullutkaan, mutta siinä vaiheessa kun se apina saadaan pois selästä niin uskoisin että Amauri tulee olemaan varma avauksen mies tärkeissä matseissa, yhdessä DP:n kanssa. Kun nyt saadaan se DP mukaan peleihin niin varmasti helpottuu puhtaiden kärkien pelaaminen oli siellä kuka tahansa kolmesta kun on ihan erilainen mies kärkiparina ja vielä Diego takana niin varmasti kaikki saavat tällä kaudella sen 10 maalin rajan rikki ja Amaurin uskoisin lähentelevän jopa 20 maalia. Tällä kaudella kuitenkin maalit todennäköisesti jakaantuvat monen eri pelaajan kesken, joten Serie A:n maalikuninkuutta en usko yhdenkään Juven pelaajista vievän. Kyllähän tässä vaiheessa rotaatio on todella tärkeää näitä heikompia jengejä vastaan, jotta jokainen kärjistä saisi onnistumisia ja sitä kautta itseluottamusta sekä pelituntumaa pidettyä yllä.
 6. Ottelut kaudella 2009/2010

  Eipä kyllä ihan vakuuttanu Juven peli eilen, vaikka jonkinlaisella 2 jengillä oltiinkin liikkeessä varsinkin Diegon loukkaantumisen jälkeen mut onneks saatiin 3 pistettä eikä Laziolla nyt onneks ollu hirveen pahoja paikkoja ku pari josta olis voinu jotakin tullaki. Lazio oli nyt sit eka "kunnon" jengi joka kohdattiin tällä kaudella, joten siinä mielessä hyvä suoritus vieraskentältä täyspotti. +++ Chiellini+Buffon+Melo ehdottomasti Juven parhaat pelaajat eilen. Chiellini paikkasi Legron sähläämistä vähän väliä. Melo oli taas kerran suvereeni keskikentällä ja Buffon oma varma itsensä maalin suulla. ++ Grosso yllätti ainakin meikäläisen positiivisesti eilen, varsinkin kun mies on vasta Torinoon saapunut ja ei ole paljonkaan yhteistreenejä joukkueen kanssa alla. ++ Giovinco oli hyvä eilen ja onnistui kyllä eilen paikkaamaan Diegoa, jolla ei paras päivä ollut. + Amauri osoitti miksi hän on Juven ykköskärki, vielä kun saisi maalitilin auki niin jos sieltä tulisi sitten sellainen "ketsuppipullo" ilmiö. -- Camoranesi Juven ehdottomasti huonoin pelaaja eilen. Laiskat otteet ja yritykset olivat mitä olivat ja turhautuminen näkyi sitten vastustajan vapareina:nono:. Ei mitään asiaa tuollaisilla esityksillä tiistaina kentälle. - Caseraksen 1 puoliaika. Mies oli välillä todella pahastikin hukassa Lazion kavereiden kanssa, mutta toinen puoliaika olikin sitten jo parempaa pelaamista muutenkin kuin maalin muodossa. - Legrolla oli taas eilen käsittämättömiä kämmejä joita Chiellini sitten saikin paikkailla. Onneks ei Lazio saanut niitä hyödynnettyä. Onneks Canna pelaa tiistaina Chiellinin parina. - Treze oli maalista huolimatta täysin yössä eilen, kuin haamu entisestä. Kuitenkin todella tärkeää että sai sen maalin ehkäpä otteet parantuvat sen myötä jatkossa. Ei kuitenkaan mitään asiaa avaukseen kuin joitain sarjan häntäpään jengejä vastaan. ----- Diegon loukkaantuminen. Täytyy toivoa ettei ollut mitään vakavampaa ja jo tiistaina täydessä iskussa.
 7. Ottelut kaudella 2009/2010

  Caceras saattaisi hyvinkin saada nyt näyttöpaikan sillä Grygeran pelikunto on vielä arvoitus ja voipi olla että myös häntä Ferrara haluaa säästellä ettei tule vaan mitään pitkäkestoisempaa loukkaantumista. Trezestä vielä sen verran, että täytyy toivoa miehelle onnistumista kun nyt näyttäisi siltä että kentälle pääsisi.
 8. Juventus 2009/10

  Bari ja Conte purkivat yhdessä ja yllättäen sopimuksensa kesällä, Antonion kunnianhimoista projektia jatkaa Giampiero Ventura. Aijaa, iteltä menny toi ihan ohi.
 9. Juventus 2009/10

  Huomenna Grosson pitäisi saapua. Omasta mielestäni Grosso on tällä hetkellä Juvelle vahvistus varsinkin Serie A matseihin, UCL matsit englantilaisia sekä espanjalaisia vastaan onkin sitten toinen asia, johon Ferrara toivottavasti löytää jonkin ratkaisun. Voihan olla että Grosso jopa yllättää positiivisesti kun on tutut kaverit puolustuksessa mukana .No joo en kyllä itsekkään usko Grosson yltävän ihan ilmiömäisiin suorituksiin, mutta ainakin Serie A:ssa varmasti mies paikallaan, sillä kausihan on todella pitkä ja rotaatiota tarvitaan, joten kyllä Grosso tulee tarpeeseen täksi kaudeksi ensi kausi onkin sitten asia erikseen.
 10. Juventus 2009/10

  Football Italian mukaan Yago olisi todennäköisesti lähdössä Bariin lainalle, mikä omasta mielestäni olisi todella hyvä asia Juvelle, sillä tuskin ihan hirveästi peliaikaa on luvassa tällä kaudella vaikka Ferrara penkin takana onkin. Nuori kaveri saa Serie A pelejä alle koko kauden ajan säännöllisesti, joten ehkä ensi vuonna voisi olla jo Juvelle vahvistus keskikentälle (tai ainakin saisi jo Juvessakin peliaikaa säännöllisesti kun on ensin jossain muualla viettänyt kauden "totutellessaan" Serie A:han). Uskoisin kuitenkin että muutaman vuoden sisään Yagokin tulee olemaan Juven vakiomiehistöä avauksessa, joten nyt vain pelejä alle jossain muualla ja lisää kehittymistä. Nyt varmistunut Yago vuoden lainalle Bariin. Toivotaan että Conte saa jatkettua miehen kehittymistä.
 11. Ottelut kaudella 2009/2010

  3 pistettä morjens vaan kaikille! 1. puoliaika todella hyvää juvelta näin kauden ekaks matsiks mut toinen puoliaika todella paljon parantamista. Täytyy vaan pitää mielessä et oli kauden eka matsi vasta (ja palaset alkaa loksahtelemaan varmasti kohdalleen pitkin syksyä kunhan saadaan ensinnäkin ykköskentällinen pelaamaan). Muutamia huomioita kuitenkin: +Diego antoi jo nyt varsinkin 1. puoliajalla lupaavia näyttöjä tulevasta, kunhan pelaajat hieman enemmän tottuvat toisiinsa niin jälki tulee olemaan tuhoisaa vastustajille. +Tiago on täysin uusi pelaaja Ranierin aikakauteen verrattuna(vihdoin on se pelaaja, jota olen odottanut siitä asti kun Juveen siirtyi:)) +Cannavaro hoiti hommansa hyvin, osoitti jo tässä matsissa että Juve tarvitsee vielä häntä. -Puolustuksella pientä huolimattomuutta, jota paremmat jengit eivät anna anteeksi (esimerkkinä Pellissierin läpimurto ohi Chiellinistä).
×