Jump to content

Berbatov

Members
 • Content count

  328
 • Joined

 • Last visited

About Berbatov

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/17/1974

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  Valitse:
 1. En ole vielä tänä vuonna ehtinyt/jaksanut/viitsinyt/halunnut käydä yhdessäkään FC Lahden pelissä. Eilen oli tarkoitus mennä, mutta kurja ilma sai tämän nössön perumaan aikeensa. Sama kävi vissiin aika monella, kun yleisömäärä oli jotain 700! Ei ehkä muutenkaan tule tällä kaudella aktivoiduttua katsomoon yhtä usein kuin muutama vuosi sitten, mutta ken tietää vaan ei kerro. Lahden aloitus on ollut kyllä hämmästyttävä! Palataan asiaan kun ilmat lämpenee tai ainakin täällä innokkuus kasvaa, jos sitten kasvaa...
 2. Jääkiekko

  Ei jaksa enää oikein kiinnostua eikä käyttää aikaa tänne kuolevaan foorumiin, mutta jyväskylän seudulta kotoisin olevana nykyisenä lahtelaisena nämä kiakkofinaalit kiinnostaa kovasti. JYP! Tyhmää vaan kun en taida päästä yhteenkään peliin paikanpäälle Liput myydään aina parissa minuutissa. Tämä on nettiaikakauden kirous, joskus 90-luvulla liput piti fyysisesti hakea paikan päältä huoltsikoilta tai kaupoista ja finaaliliputkin oli saatavissa ainakin muutaman tunnin ajan, jopa pari päivää. Nyt kun liput tulee myyntiin lippupalveluun, se menee ensin juntturiin ja uudella yrityksellä liput onkin loppuneet. No, kaikki glory-hunterit pääsevät tällä tavalla halliin. JYP! Radiosta kuunnellen ja baarin telkkarista katsoen näyttää ja kuulostaa siltä, että jopa tänne Suomen huonoimman ja hiljaisimman yleisön omaavaan lahen latoonkin on saatu nyt ihan kivasti kannustusta! Hyvä niin, vaikka helppohan se on finaaleissa kannustaa (glory-hunttausta). Sitä meteliä kun pitäisi löytyä läpi kauden ja myös oman joukkueen ollessa tappiolla. JYPin fanit jaksavat kannustaa omiaan myös tappion hetkellä ja sitä löytyi myös silloin kun rämmittiin 15 vuotta liigan pohjilla. JYP! Olen kritisoinut täällä nimenomaan pelicansin "faneja", en joukkuetta. Jos Pelicans voittaa mestaruuden, niin se kyllä sen ansaitsee, on tämän kauden parhaita - jopa paras joukkue! Ei siinä mitään, mutta lahtelainen yleisö ei edelleenkään mestaruutta ansaitsisi, siitä pidän kiinni. Oli aika oksettavaa lukea tänään hehkutusta, ettei lahen kaltaista fanikulttuuria ole ollut koskaan Suomessa!!! Just joo, no se on todistettu ennenkin, että ns. miesmuistin pituus on n.1,5 vuotta eli jos 2 vuoteen ei ole vastaavaa nähty, niin silloin voidaan jo sanoa, ettei sellaista ole ollut miesmuistiin!!! Pätee tähänkin ja lisäksi ärsyttää tuo em. glory-hunter toiminta. Todellisia pelicans-faneja, joita tunnen itsekin ja joille oikeasti toivon mestaruutta on todella vähän, siis heitä jotka kannattivat joukkuettaan läpi synkkien vuosien. Loput on sitten näitä Jokerifanien tyylisiä "faneja", jotka ilmestyvät esiin kun kerrankin tulee menestystä. Tähän asti on haukuttu ja solvattu Pelicansia ja nyt sanotaan, että minäpä olen kannattanut pelicansia koko ajan jo ainakin 100 vuotta! JYP! Tänään JYP käänsi voitot 2-1 ja kotietu on nyt Jypillä. Näyttää siltä, että Pelicansin pelaajilla alkaa pettää hermot, nähtiin jo edellisessä pelissä jkylässä ja nyt lahessa eli hyvältä näyttää tältä kannalta, mutta sarja ei ole ohi ja Pelicans on tällä kaudella ennenkin noussut tappioasemasta voittoon niin sarjapeleissä kuin play-offeissakin, joten taistelua riittää varmasti viimeiseen asti. Tästä tulee hieno sarja ja mennään ehkä 7 peliin asti. Kiitos JYPPI tähän astisesta ja hoidetaanhan Poika taas Suomen parhaalle kävelykadulle voitonjuhliin, eikös jookos!
 3. Jääkiekko

  Toivon todella, että Sport nousisi nyt liigaan, kun se ei viime vuonna vielä valitettavasti onnistunut Suomen surkeimman joukkueen ja varsinkin surkeimman kannatuksen omaavan Pelicansin kustannuksella. Suomen hiljaisimmat ja surkeimmman kannatuksen omaavat liigapaikkakunnat Lahti ja Tampere eivät todellakaan kumpikaan ansaitsisi joukkuetta SM-liigassa. Sportilla sen sijaan on Suomen parhaimmat fanit ja pohjanmaan alueelta tarvittaisiin liigajoukkue ennemmin kuin näiltä täysin turhilta nykyisiltä liigapaikkakunnilta, jotka eivät ansaitse nähdä liigakiekkoilua. Ennen kuin yksikään turha Pelicans-fani alkaa täällä turhaan pätemään, niin kerrottakoon, että tammikuinen Pelicans-Jyp-ottelu käyköön hyvänä esimerkkinä Lahden ala-arvoisen SURKEASTA kannatuksesta. Siinä ottelussa meitä JYPin faneja oli 10-20, mutta silti pidettiin koko ottelun ajan kovempaa ääntä, kuin Lahen 5000 mykkää fania. Saatiinkin siitä palautetta, että meidän JYPin kannatus kuului hyvin sekä radioon, että telkkariin, eikä ihme kun lahelaiset apinat istuivat koko pelin mykkinä kuten aina. Joten toivottavasti myös Pulicans putoaa nyt Kärppiä vastaan, koska Lahti ei todellakaan ansaitse minkäänlaista kiekkomenestystä Suomen ehdottomasti surkeimman yleisön perusteella!
 4. Varhaisin futismuisto.

  Minun varhaisin futismuisto oli jokin nuorten MM tai EM-kisojen ottelu tai ehkä paremminkin joku niiden karsintapeli keväältä -82 ( en löytänyt sitä äsken tarkemmin kun googlasin). Kuitenkin muistelen, että siinä pelasivat vastakkain Skotlanti ja Unkari? Varma en ole siitä. Mutta se oli kuitenkin eka futispeli, jonka koskaan näin telkkarista. Syy siihen oli isäni, joka "pakotti" minut katsomaan sitä peliä, jotta olisin valmiimpi katsomaan ja ymmärtämään paremmin -82 MM-kisoja. Itkun ja tappelun kautta minut siihen pakotettiin ja pelin aikana isä kertoi minulle paremmin pelin sääntöjä. Sen pelin aikana aloin ymmärtämään jotain futiksesta ja sitten kun ne -82 MM-kisat alkoivat, niin katsoin isän kanssa jokaisen pelin, joka vain tuli lapselle sopivaan aikaan ja myöhäispeleistäkin usein ekan puoliajan. Isä oli kova Brasilian kannattaja ja niiden kisojen seurauksena minustakin tuli sellainen.
 5. FC Lahti

  Konsta pelaa luultavasti keskikentän laidalla ja ehkä alempana keskikenttäpelaajana, on kai ollut joskus myös laitapakkina? Tämän päivän Etelä-Suomen Sanomissa oli vähän huolestuttavaa juttua FC Lahden tilanteesta. Käynnissä oleva 250 000 euron osakeanti on saatu suunnilleen puoleksi toteutettua ja puheenjohtaja uhkaili, että jos sitä ei saada kokonaan kasaan, niin Lahden sijasta liigassa pelaa OPS. Liigalisenssi pitää jättää 15. marraskuuta mennessä eli ensi tiistaina viimeistään ja tällä hetkellä Lahdella ei ole riittävästi sopimuspelaajia (pitäisi olla väh.15) eikä taloustilanne ole riittävässä kunnossa. Mutta onneksi niin ei vielä silloin tarvitse ollakaan, vaan jonnekin joulukuun puolelle (en muista päivää) asti on aikaa tehdä lisäyksiä liigalisenssihakemukseen. Saadaan nyt vähän jännitystä tähän liigakauden odotukseen, tekeekö FC Lahti AC Oulut ja TamU:t?
 6. EURO 2012 -karsinnat

  Lasse, toit varmasti ihan oikeita ajatuksia esille, noinhan se menee. Onhan Jugoslavia ja muutenkin Balkanin seutu tuottaneet vuosikymmeniä taitavia yksilöitä, mutta maajoukkueiden menestys ei ole ihan vastannut yksilöiden asettamia odotuksia. Nyt varmaan näiden Jugoslavian perillisten menestys myös maajoukkueina johtuu siitä, että he pelaavat nyt omalle maalleen ja kansalleen, eikä sille väkisin kokoonrunnotulle Jugoslavialle. Kun tietää maan hajoamisen aikaiset ja jälkeiset väkivaltaiset sisällissodat, niin ei se varmasti ollut helppoa niitä ennenkään pelata samassa joukkueessa serbien, kroaattien ja bosnian muslimien kanssa. Ihmettelin vaan sitä, että nykyisin lähes kaikki Jugoslavian jälkeläiset menestyvät yhtä hyvin kuin entinen emovaltio. Uskon, että tulevaisuudessa myös pieni Kosovo tulee menestymään hyvin asukaslukuunsa nähden. Onhan Suomen maajoukkuekin kohta puolillaan kosovolaisia
 7. Newcastle United 2011-2012

  Asiaa! Minua on ällöttänyt alusta asti nämä pelipaikkojen uudelleennimeämiset. Jollain kentällä/stadionilla on saattanut olla reilusti yli 100 vuotta sama nimi, jonka kaikki tietää ja sitten se onkin yhtäkkiä joku CocaCola-Stadion ja taas muutaman vuoden päästä joku Pepsi-Stadion! Ei tykkää hän, ei yhtään En tykkää muutenkaan tästä nykysysteemistä, jossa raha ratkaisee kaiken urheilussa, mutta minkäs sille teet, kun niin se vaan on nykyisin! Eiköhän vanhat fanit silti käytä vanhaa tuttua nimeä elämänsä loppuun asti? Pienenä esimerkkinä koto-Suomesta, tietääkseni Jyväskylän kiekkoihmiset puhuvat edelleen Hippoksesta eikä Synergia-areenasta JYPin kotihallina? Ja Tampereen halli on aina Takametsä, vaikka siitä tulisi mikä Etihad Areena Lahdessa nimettömästä jäähallista taisi kylläkin tulla Isku-Areena, kunnes uusi nimisponsori löytyy.
 8. EURO 2012 -karsinnat

  On kyllä sen verran kiharat parit, ettei osaa sanoa, ketkä jatkavat. Mutta käsittämätöntä on se, miten Viro voi olla täällä asti, kun se on kuitenkin selkeästi Suomea heikompi futismaa ( ja niitä ei monta ole). Päällimmäisenä ajatuksena tulee mieleen se, miten monta hyvää futismaata 90-luvulla hajonnut Jugoslavia onkaan tuottanut: Kroatia, Montenegro, Bosnia H, Serbia, Slovenia, Makedonia ja ehkä jatkossa myös Kosovo. Ei olisi uskonut sitä edesmenneestä Jugoslaviasta! Tehdään nyt kuitenkin omat veikkaukset: Jatkoon: Kroatia, Irlanti, Tshekki ja Bosnia.
 9. Jjk 2011

  Mutta eikö TamU pelannut muutama vuosi sitten kotiottelunsa Mestareiden liigan karsinnoissa kuitenkin Tampereella? Onko säännöt muuttuneet sen jälkeen? Joo, teretulemast Lahteen pelaamaan europelit! En tajua, miksi sitä Oulua pitää edes pitää esillä, koska Lahti on kuitenkin puolet lähempänä. Tietää tämä, joka reissaa pari kertaa kuukaudessa edestakaisin Jkylä-Lahti väliä.
 10. FC Lahti

  Hei, äläpäs nyt aiheuta liikaa paineita tänne suuntaan Konstan paluu on kyllä ainakin minulle mieluinen uutinen. Mielestäni Konsta oli parilla viimeisellä kaudellaan täällä todella tärkeä pelaaja Lahdelle. Monessa ottelussa oli jopa se Lahden paras. Ahkera ja aktiivinen puurtaja keskikentällä, jaksoi yrittää silloinkin kun muilla ei onnistunut. Ei välttämättä kerännyt tähtiä otteluissa, mutta itse seurasin silloin pelejä lähes joka kerran paikan päällä ja omassa tähdistössä Konsta oli kyllä hyvin usein. Kun Konsta lähti FC Lahdesta, niin seurauksena oli heti joukkueen putoaminen divariin! Siitähän sen täytyi johtua Toivottavasti palaa ensi kaudella entistä vahvempana Lahden keskikentälle
 11. Berbatov palaa (ehkä) takaisin Sain ylläpidolta mailia, että täällä on palattu takaisin vanhan tyyliseen forumsoftaan ja siltähän se myös näyttää! Joten nyt kai myös tämä periaatteen mies voisi harkita paluuta takaisin, ilman kasvojenmenettämisen pelkoa, vai mitä? Heh heh Tottapuhuen, edellinen irtiotto johtui muistakin syistä, kuin vain tästä uudesta softasta. Kun elämässä menee kaikki aina jatkuvasti pieleen, niin josssain vaiheessa vaan selkäranka katkeaa ja tulee täräytettyä pihalle sellaistakin, jota ei olisi muuten aikonut/halunnut. Niin kävi tässäkin Palailen nyt pikkuhiljaa takaisin, jos sopii ja vaikka ei sopisikaan Ja samalla esim. Tietopankki saa uudelleen miettiä, miksi tämän älvänän pitää nyt taas tehdä julkisuutta ja ilmoittaa paluustaan, kun vasta äsken tehtiin saman hyypiön (ei kuitenkaan Hyypiän) poislähdöstä julkista draamaa, heh Ei tämä nyt sentään ihan seiskan uutiskynnystä ylitä, vaikka muutama omakin vanha tuttu siellä asioitaan päivittelee! Mielestäni vaan avoin tiedottaminen liikkeistään on reilua myös muita kantaforumisteja kohtaan. Ei tarvinnut kenenkään aikanaan kesällä miettiä, miksi katosin yhtäkkiä kuvioista. Ja nyt kun kuitenkin aion uhostani huolimatta palata takaisin, niin tuleepa tässä samalla sekin myös muille tietoon. Jos se siis enää ketään kiinnostaa! Mutta sillä ei ole mitään väliä! Näillä eväillä mennään taas niin kauan ja aktiivisesti kuin vain jaksaa kiinnostaa...
 12. Tämä on ehkä minun viimeinen viestini tälle foorumille, ellen joskus saa uutta inspiraatiota palata takaisin. Alkoi nimittäin vituttaa ihan saatanasti tämä uusi foorumisonta eikun siis softa. Minkä vitun takia pitää aina muuttaa vähän väliä kaikkea toimivaa systeemiä? Ei koske vain tätä foorumia vain koko maailmaa yleisesti. Miksi ei voida käyttää toimivia ratkaisuja, jos ne kerran toimii? Aina pitää kaikkea uudistaa ja muuttaa ja ihan järjettömällä vauhdilla. En jaksa, enkä halua enää opetella tämän foorumin uusia jippoja, joten antaa olla. Hyvät jatkot vaan kaikille, oli ihan kivaa olla täällä, mutta nyt se saa riittää. Foorumeja tulee ja menee, mutta jalkapallo on ikuista
 13. Siirtohuhut (Chelsea)

  Totta. Kyllä ne lausunnot tarkoittivat sitä, että Luka itse haluaa siirtyä Chelseaan ja siirron estäminen ei varmasti tuota hyvää tulosta kenellekään. Katsotaan mitä tulee tapahtumaan, mutta oikeasti varmaan kaikille paras ratkaisu olisi siirto ja kunnon korvaus Spursille. Arvatkaa vain ärsyttääkö, kun jo toisen kerran Porton Euroopassakin voittoisa koutsi on siirtymässä teille. Ja viekää vielä Hulk ja Falcaokin mukana No, köyhä ja velkainen Portugali tarvitseekin lisää rahaa
 14. Tottenham Hotspur 2010/11

  Pääsponsoriksi tullut näköjään legendaarinen Suomalainen kuljetusliike Auramaa
 15. Queens Park Rangers 2011-12

  Hyvä, kun perustit ketjun! Minunkin teki mieli perustaa se, mutta kun en kuitenkaan aktiivisesti päivittäisi sitä, niin odotin, jos joku "oikea" QPR-fani tekisi sen. Sellaista ei sitten löytynyt! Omat sympatiat on vahvasti QPR:n puolella, vaikka se nykyisin onkin taloudellisesti vahvasti tuettu joukkue (tulevaisuuden Chelsea tai ManCity?). Syynä tähän on juurikin QPR:n menneisyys Valioliigassa tai siis silloisessa 1.divisioonassa 80-luvulla. Silloin kun aloin jalkapalloa ja myös Englannin liigaa seuraamaan QPR oli yksi omia suosikkejani, kun minulle tyypilliseen tapaan en osaa fanittaa vain yhtä joukkuetta, vaan suosikkeja ja varsinkin symppauskohteita on aina ollut useita. Vuosien myötä QPR:n "fanitus" on jäänyt vähäisemmäksi, mutta kyllä se silti on aina pysynyt jonkin verran sydämessä ja mielessä. Nyt kun se taas pitkästä aikaa nousi pääsarjatasolle, niin täytyy alkaa taas sitä enemmän seuraamaan ja kannattamaan. Mikään glory-hunttaaja en ole, mutta on se vaan helpompi kannattaa joukkuetta, jonka pelejä pääsee myös seuraamaan TV:stä. Mainitsin jo aiemmin jossain, että tulevalla kaudella QPR ja myös Swansea tulevat haastamaan Tottenhamin aseman suurimpana Valioliigasuosikkinani. Myös Swansea kuuluu niihin omiin 80-luvun suosikkeihin. Katsotaan, miltä alkaa kauden aikana tuntumaan, vaihtuuko minä kannatan-logo? Ex-Tottenham pelaaja ADEL Taarabt oli kyllä loistava viime kaudella Championshipissa tekemällä 19 maalia. Toivottavasti pysyy Ärrissä.
×