Jump to content

Smudger

Members
 • Content count

  44
 • Joined

 • Last visited

About Smudger

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/30/1989

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Hyvinkää
 • Occupation
  Opiskelija
 1. Manchester United - AS Roma

  Itse uskon,että Roma kyllä ottaa keskikentän haltuun ja ManU perustaa pelinsä laitoihin.Evra,Giggs,Ronaldo ovat siis avainasemassa.Totin suhteen olettaisin toppareilta selvää porrastusta ja jopa Totin osittaista miesmerkkausta.
 2. Manchester United - AS Roma

  Myönnettävä on.Kyllä siinä luki AC,mutta korjasin virheeni Voit vielä siirtää optikon aikaa..
 3. Manchester United - AS Roma

  ManU arvottiin siis Roomaa vastaan Champions Leaguen puolivälierissä.Paljon paremmin ei asiat mielestäni olisi voineet mennä.Rooma oli toivelistallani toisena heti PSV:n jälkeen.Lyonin yllätysputoaminen oli ilmeisesti meidän kannaltamme todella hyvä asia. Ensimmäinen osaottelu väännetään huhtikuun 2. tai 3. päivä.Huolta aiheuttaa ManU:n tämän hetkinen terveystilanne.Kestääkö miehistö ilman lisäloukkaantumisia ja millainen joukkue saadaan kasaan tuohon huhtikuun alun ottelusumaan? Pelillisesti ottelusta en oikein osaa sanoa.Totti on merkattava,se on selvä.Löytääkö Tavano iskunsa?Kotivoitto on oleva elintärkeä..
 4. Boro vs United 2.12.2006 klo 19:15

  Huhhuh Huh huh.Aika paksua.Haukkua nyt jätkää,joka antaa Unitedin peliin ensimmäisen kerran luovuutta muutamaan vuoteen.Jokaisella pelaajalla on heikkoutensa ja EN PUOLUSTA FILMAAMISTA,mutta mielelläni näkisin Cristianon nöyryyttämässä vastustajaa ainakin sinne 2010 asti.Menee maku ku omat fanit haukkuu..Sori vaan. Sitten pelistä.Voitto.Edelleen kärjessä.
 5. Celtic - Manchester United 21.11.2006

  Ylimielisyydestä ei varmasti tarvitse olla huolissaan.Sir Alex palaa kotikonnuilleen ja ottelu on miehelle varmasti "näytönpaikka"(sikäli kun mieheltä enää näyttöjä tarvitaan.)Hiustenkuivausta on siis odotettavissa jokaiselle joka lepsuilee. Alkukauden UCL komeetta Kenny Miller on sairastuvalla,mikä helpottaa Unitedin alakertaa.Kivikovaa alakertaa. Jatkopaikka varmistuu tänään.Ei muuta kun "Jännittävää tiistai-iltaa kaikille jalkapallon ystäville!"(Teemu Virkkunen)
 6. Livestream-keskustelut

  Tuosta PPlivestä...Latasin sen,kaikki meni ok.Saan kanavavalikon auki.Ongelma syntyy,kun yritän alkaa katsella jotakin.Ohjelma herjaa jonkinlaisesta ongelmasta eikä minkäänlaista puskurointia tapahdu,mutta kun laukaisen ns.troubleshooterin ei vikaa ohjelman mukaan ole.Onko kellään ollut samaa ongelmaa ja osaisiko joku kenties auttaa?
 7. Livestream-keskustelut

  Tuosta PPlivestä...Latasin sen,kaikki meni ok.Saan kanavavalikon auki.Ongelma syntyy,kun yritän alkaa katsella jotakin.Ohjelma herjaa jonkinlaisesta ongelmasta eikä minkäänlaista puskurointia tapahdu,mutta kun laukaisen ns.troubleshooterin ei vikaa ohjelman mukaan ole.Onko kellään ollut samaa ongelmaa ja osaisiko joku kenties auttaa?
 8. ManU vs Liverpool, 22.10

  Victory is ours! Kylläpä Merseysiden poikaa vietiin.. Unitedilta ei kyllä ollut kauden parasta hyökkäyspeliä,mutta koko joukkueen puolustus oli ihailtavaa.Nostan suuresti hattua erityisesti kolmikolle Carrick,Neville ja Evra.Kahdella ensimmäisellä paljon kovia,hyviä taklauksia ja Gerrard,Kuyt ja kumppanit jäivät siten täysin pimentoon. Giggs oli majestic,jälleen kerran.Loistavaa haastoa ja pari nappikeskitystä,mistä maalit tulivatkin.Oli mukava katsoa peli numero 11 selässä.Mutta mitä tekikään RIO!Upea maali,kertakaikkiaan. Hieman ihmetytti taas Sir Alexin vaihtopolitiikka erityisesti Ronaldon ja Solskjärin kohdalla.Suojeliko SAF heitä kuumalta ottelulta= mahdolliselta loukkaantumiselta? *** Giggs ** Rio * Koko joukkueen puolustus
 9. Siirtohuhut (ManUtd)

  Taisit tulkita viestini väärin, sillä itse en näe asenteessani mitään vikaa :)Vastasin yllä olevaan viestiin, kritisoiden tätä "hankitaan kaikki parhaat" haihattelua. Tarkoitan sitä, että luttokundien tervehtyminen on nyt tärkeä asia, koska meillä on laaja materiaali varsinkin nyt kun kaikki ovat terveenä (-Vidic). Luotan erittäin vahvasti menestykseemme tällä kaudella. Laitan myös oman lusikkani tähän Rrrruuudin lähtö-soppaan. Miehen oli mentävä, se on selvä. Se että hän ei ole enää joukkueessa antaa mielestäni Rooneylle, Ronaldolle, Scholessylle ja Giggsylle aivan uudet avaimet käyttää luovuuttaan ja lahjojaan. Saha tuo hyökkäykseen aivan uuden ulottuvuuden ykköspyssynä(oli loistava viime kauden lopulla) ja olen erittäin toiveikas OGS-Rossi kaksikon vaikutuksesta hyökkäyspelimme laajuuteen.
 10. Siirtohuhut (ManUtd)

  Melkein voin esiintyä ilonpilaajana ja sanoa, että United ei brassitankki Adrianoa tule hankkimaan. Tabloideissahan Mancunian ylpeyteen on ollut tulossa suurinpiirtein joka pelaaja Riquelmesta Riberyyn, mutta ainoastaan ollaan saatu ylihintainen Carrick ja kakkosveska Kuc..zacazacakaz. Jos Senna saadaan se on jo pieni voitto,mies kuitenkin vie "omapoika" Fletcheriä mennen tullen tuoden keskikentälle hyvän squad-playerin. Tällä hetkellä ManU:n suurimmat voitot silly seasonilta ovat tervehtyneet Heinze,Scholes ja Rossin uusi sopimus.
 11. Fantasy Premier League

  06-07 Morjentes,onko menny thread ohi,vai onko tälle kaudelle vanhaa kunnon unitedwebin fantasy premier-liigaa?
 12. Siirtohuhut (ManUtd)

  Moro pitkästä aikaa! Utdwebin etusivulla on juttu,että Carrick siirtyi Unitediin..Siirto kuullostaisi hyvältä,mutta manutd.com taas kertoo,että siirtoa vielä harkitaan.Onko jollain nyt tietoa Carrickin siirron tilanteesta? Hauskaa kesän jatkoa kaikille.. Ps.Jos Torres tulee ja Cristiano jää,niin siin on 2 sellasta suklaapoikaa että huh huh.. Sillon pitäis hommata Ribery painottaan tota ulkonäkö tasapainoa..
 13. Siirtohuhut (ManUtd)

  Äläpä hermostu.Tuo taitaa olla siltä manutd.com:n "ostoslistalta",ja siihen nyt kannattaa suhtautua hirmusella varauksella.Ei Sheva oo meille tulossa..uskoakseni...varmasti. Olen pari kautta ollut sitä mieltä että Silvesten vois kaupata jonnekin,kun siitä sais kuitenkin pätäkää,ja nyt kun saatiin mr.Vidic niin Silvestren tulevaisuus seurassa voi Vidicin onnistuessa jäädä tähän sopimukseen.Mitä mieltä muut?
 14. VS. Wigan Athletic - Ke 14.12 klo 22:00

  Hienoa jätkät!Oisko kellään maaleja laittaa niin vois piristää koulupäivää? :twisted: Rio ROCKS!
 15. Se tässä vaan hämää että Crisse on jo pidätetty.Olisko pelkän huhun perusteella ruvettu tällaisiin toimiin? Mutta paska homma jos totta on.Siinä lähtee taas lahjakas kaveri..Mut toisaalta jos kaveri jonkun on raiskannut niin sitten on aika sama mulle mitä se kentällä tekee.
×