Jump to content

puujalka

Members
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

About puujalka

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 08/20/1981

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Hki
 1. Jees näinhän se meni helpoiten. 2.3 olis arvontaa tulossa.
 2. Onko tietoa miten onnistuu saamaan kaksi vierekkäistä paikkaa otteluun jos kumpikin jäsen varaa/ostaa lipun itselleen?
 3. Olisiko mahdollista saada tietää mihin jäsenmaksurahat menevät? Eihän tuo 5e paljoa ole mutta parin viime kauden aikana ei sillä ole kyllä mitään saanutkaan, korttia/sportin juoma-alennuksia lukuunottamatta.
 4. Branch!

  Ihan hyvä tämä juu mutta miksi pitää kuulua one unitediin vielä lisäksi jos haluaa lippuja muscofin kautta peleihin? Omalla kohdalla varsinkin mustan pörssin liput edelleen helpompia ostaa ja melkein myös halvempia kun tulee käytyä katsomassa pelejä paikan päällä 1-2krt/1-2v.
 5. Siirtohuhut (ManUtd)

  Re: Siirtohuhut (ManUtd) Tällä hetkellä kovasti ovat viemässä Nasria cityyn eikä unitediin....
 6. Rupesin tässä huvikseen katselemaan josko pääsiäisenä lähtisi käymään OT:lla, lennot ehkä tässä vaiheessa jo hiukan tyyriitä mutta muuten vois natsata tuo evertonin peli kotona. Pari vuotta sitten tuli oltua Hattersissa yötä mikä on siinä piccadillyn läheisyydessä, oliskos teillä mitään muuta majoitusta suositella sekä ihan yleisiä ajanviettopaikkoja?
 7. Malcolm Glazer

  hinnat kohillaan
 8. Manchester United vs. manchester city

  melkonen maali kyl, omasta mielestä joukkue pelasi muuten hyvin mutta keskikenttä ontui andersonin ja fletcherin kohdalla. Smalling kyl pelas hyvin, olikohan peräti man of the match?
 9. Siirtohuhut (ManUtd)

  Omasta mielestä sopisi hyvin Diarra korvaamaan scholes/fletcher/carrick -osastoa, Hargreavesin korvaajaksi ei varmasti ole tarvetta kun mies edes pelannut viimeiseen 2vuoteen juurikaan yhtään ottelua.
 10. Siirtohuhut (ManUtd)

  Melkoset spekulaatiot menossa maikkarilla.
 11. Siirtohuhut (ManUtd)

  Voihan nenä, en ois uskonu et tämmöstä uutistakin pääsee joskus lukemaan, toivottavasti joku nyt takois SAF:in päähän sen verta järkeä et koittaa sovitella asiat.
 12. Everton - Man United 11.9.10 Goodison Park

  Voi voi mitä söhlimistä, puolustukselle peukkua
 13. Silloin kun minä olin nuori....

  [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Q-patrJQI5g]YouTube- Starzinger ORGINAL INTRO[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=vpXM9bj-WPU]YouTube- Captain Planet Intro[/ame]
 14. Manchester United - Newcastle United 16.8.2010

  Puoliajan kommentteja hiukan: Peli menee aikalailla odotetusti 2-0 johdossa, Berba ja Fletcher maalaajina, aika perusmaaleja mutta syötöt niihin olivat hienoja. Rooney taas hieman ilmeilee siihen malliin että turhautuu kun ei saa maalia aikaiseksi mutta eiköhän se sieltä tule toisella puoliajalla, toivottavasti myös Chicharito kentälle.
 15. Javier "Chicharito" Hernandez

  Ei nyt charity shieldin perusteella vielä oikein osaa sanoa juuta eikä jaata mutta hyvin pääsi nousemaan aina keskityksiin ja maalinkin pukkasi jalka-pääcombolla toivottavasti alex peluuttaa mahdollisimman paljon, potentiaalia ainakin on avaukseen päästä peleissä.
×