Jump to content

RONALDO9-

Members
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

About RONALDO9-

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/26/1997
 1. Ballon d'Or 2010

  haista vittu homo
 2. Ballon d'Or 2010

  Joo olihan toi aika kova uutinen. Messillä peräikkäin 2 mestaruutta putkeen, en olisi itse antanut Lionelin voittaa sitä tällä kertaa. Oma järjestykseni oisi ollut tälläinen. 1. Iniesta 2. Xavi 3. Messi Siksi että, Iniesta teki maalin MM-Kisoissa. Xavi toiseksi siksi että, hän ei ole samalla tasolla niin kuin iniesta tai xabi alonso siksi nimesi hänet toiseksi. Messi kolmanneksi siks kun, hän on voittanut yhden ja minun mielipide on että, se on aika paljon...... Nykyään (2)
 3. AC Milan 2010/2011

  Minun mielipide on tämä että, kyllä Miilanni otti kovan nousun........
 4. Real Madrid 10/11

  Joo tuntuhan aivan mahtavalta tuo kooste katsoa kun, Ronaldo siellä kentällä liiteli ..... Tässä on vielä tämä kooste jos, joku ei ole nähnyt....... http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_787967&feature=iv&v=piG2eGzDjpQ
 5. Chelsea: FA Cup 2010/2011

  Yes tulihan se sieltä poijat!!!! Itse toivon Chelsean Liigan voittoon....
 6. Huhuja

  Eihän Burnin edes kannataisi tähdätä Dinhoon. Teille on muutenkin hyviä pelaajija Esim, Steven Reid. Hän on hyvä pelaaja..
 7. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Se oli vain pieni heitto. Benzema on minun mielestäni sopivassa vireessä, saisin kyllä minun puolestani enemään kentällä olla.
 8. Carlo Ancelotti

  Olisihan se kiva jos Chelsea pääsisi omaan formiin takaisin. Kausi kun alkoi he olivat aivan mahdottomassa vireessä, mutta sitten lipsahti johonkin myllyyn. Mutta toivotaan nytten että, edes 3voittoa tulisi peräikkän. Chelsean kannataisi tähdätä johonkin hyvään nuorehkoon, joka on myös hyvä.
 9. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Realin kannataisi nyt tähdätä Naniin. Hänen ominaisuudet ovat nopeus, kikat ja keskitykset. Ei vaan riitä taktiikat ja, samat pelaajat. Mutta toivotaan että, saamme jonkun lahjakkaan nuorehkon.
 10. Fifa 11 Manager Mode

  Manager Mode aloitettu Barcalla nytten. Ensinmäinen kausi ohi. voitin Ecc, liigan, espanjan cupin. Formation näyttää tälläiseltä: Valdesh D.Alves Pique C.puyol Maicon Iniesta Xavi C.Ronaldo L.Messi D.Villa A.Dimaria
 11. Inter 2010/11

  Minun mielestäni Interillä ei ole mahdollisuuksia voittaa liiga, koska ac milan on hyvässä vauhdissa Ibrahimovicin avulla. Luulen jopa että, jos Ibrahimovic ei pelaisi Miilanissa niin ei varmasti milani olisi hyvällä tasolla. Virhe oli että, Mourinho lähti ja Benitez tuli paikalle. Olen sitä mieltä että, jos interi vaan halua niin he pystyvät mestaruuten. Mutta hyviä odotuksia teille! :)
 12. Carlo Ancelotti

  Enpä usko että, Carlo kauan Chelseallas pyörii sen verran tiedän.
 13. Chelsea 10/11

  Samaa mieltä!
 14. Chelsea 10/11

  En ole ikinä kyllä kuullut tollaista. Varmasti heitit vitsiä vaan
 15. Chelsea 10/11

  Kaverit oli lukeneet jostain ulkomaalaisesta sporttisaitilta
×