Jump to content

Wiljeim

Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Wiljeim

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/02/1994

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Kouvola
 • Interests
  Penkkiurheilu
 1. MyPa 2009

  Nostellaas hiukan. Eli MYPA:n riveistä kolme nuorukaista Felipe, Niklas Kivinen ja Kim Alonen siirtyvät lainalla FC Kuusankoskeen kehittymään. Hyvä uutinen tässä on myös se, että Felipe on taas pelikunnossa. Mies esiintyi pirteästi ennen kun loukkaantui JJK pelissä. Toivotaan nuorukaisille kehitystä.
 2. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Mourinholle neljän vuoden sopimus Real Madridiin? Tuollainen uutinen löytyi:http://www.mtv3.fi/urheilu/futis/uutiset.shtml/arkistot/futis/2010/05/1129422 "Lähteiden mukaan portugalilaisvalmentaja oli jo perjantaina sopinut Realin puheenjohtajan Florentino Perezin kanssa yksityiskohdista. Mourinho tienaisi tietojen mukaan 10 miljoonaa euroa kaudelta"
 3. Liverpoolin pelaajat maajoukkueissa

  Poolin pelaajat alustavissa MM-kokoonpanoissa: Argentiina: Mascherano ja Maxi Rodriguez Kreikka: Sotiris Kyrgiakos Englanti: Glen Johnson, Jamie Carragher ja Steven Gerrard Hollanti: Ryan Babel ja Dirk Kuyt Tanska: Daniel Agger Slovakia: Martin Skrtel Espanja: Jose Reina ja Fernando Torres Nämä ovat siis alustavista kokoonpanoista, joten jotkut pelaajat saattavat vielä tippua joukkueesta.
 4. Liverpool kamat/tuotteet

  Noniin, nyt olis tarkoituksena tilata tollanen Poolin uus, upea paita Premier League tyylillä. Online Storesta olisi tarkotus ostaa Aquilanin nimellä, ihan näin vaihtelun vuoksi. Ennen kesälomaa kun sais tilattua niin ois kiva. Onneksi porukat lupasivat maksaa.
 5. Liverpool FC 09-10

  31 Oct, 2009 Fulham - Barclays Premier League A 09 Nov, 2009 Birmingham City - Barclays Premier League H 21 Nov, 2009 Manchester City - Barclays Premier League H 29 Nov, 2009 Everton - Barclays Premier League A 05 Dec, 2009 Blackburn Rovers - Barclays Premier League A -------------------------------------------------------------------------- Tuossa on siis seuraavat viisi ottelua liigassa. Ei hirveän vaikealta näytä, joten tämä voittoputkikin on ihan mahdollista. Ja jos vielä Lyon kaadetaan Mestarien Liigassa niin sitten näyttää hyvältä.
 6. Liverpool FC 09-10

  Et joudu et, koska peli tulee keskiviikkona. Toinen virhe jo tälle päivälle, tiedä sitten mistä johtuu. Ja kiitos Torres9'lle pikku korjauksesta.
 7. Liverpool FC 09-10

  Joo, pikku kämmi kävi mutta olkoot... Ei tälläisessä huumassa mitään muista. Ja itsellekkin tuli vapautunut olo tuon toisen maalin jälkeen. Sen verran tiukkaa pyöritystä oli lisäaika. Kyllä. Carling Cupin matsi Arsenal - Pool tulee tiistaina 21.40. Matsi tulee myös Canal + sport 2'lta.
 8. Liverpool FC 09-10

  Näinhän se tosiaan on! Ja voi helskutti kun tuntuu nyt hyvältä. Hyvää pyöritystä Poolilta jo alussa ja paikkojakin syntyi. +++ Torres, hieno ja tärkeä maali. ++ Benayoun ja Aurelio, Yossilta hyvä syöttö, ja Aurelioltakin hyvä peli. + Puolustus oli parempi ja varmempi kuin ennen. - Mascheranon punainen kortti Edit: 4 minuuttiahan tuota lisäaikaa taidettiin alunperin antaa...
 9. Liverpool FC 09-10

  Tuossa hieman Samin muisteluita ManU otteluista hänen Pool vuosien aikana: http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N166184091024-0823.htm The Finnish defender, who bade farewell to Anfield in the summer after ten years with the Reds, played his part in some unforgettable encounters with United over the course of his decade on Merseyside. Hyypia made a total of 21 appearances against United, scoring two goals - one of which was his first for Liverpool in his debut season in English football.
 10. Liverpool FC 09-10

  Jos näin on, niin on vain parasta toivoa, että Carra pääsee taas kunnon pelivireeseen.Ja ehkä voitto ManUsta toisi vähän itseluottamusta ja motivaatiota jos siitä on puute. Tuossa on hiukan Samin muisteluita ManU otteluista hänen Pool vuosiltaan. http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N166184091024-0823.htm "The Finnish defender, who bade farewell to Anfield in the summer after ten years with the Reds, played his part in some unforgettable encounters with United over the course of his decade on Merseyside. Hyypia made a total of 21 appearances against United, scoring two goals - one of which was his first for Liverpool in his debut season in English football."
 11. Itse kannatan Liverpoolia ja Myllykosken Palloa. Liverpool, se ainoa ja oikea. Kannattanut nyt Poolia 04-05 Champions League voitosta. Gloryhunttausta? Ehkä, mutta perustelut ovat, että silloin olin melko nuori, enkä ollut pahemmin kiinnostunut jalkapallosta. MyPa, koti seura, joten tämä on aika luonnollinen valinta. Kenttä tuossa melko lähellä, joten kätevä mennä pelejä katsomaan.
 12. Liverpool FC 09-10

  Noniin, saattaapi mennä hiukan OT'ksi mutta menkööt... Eli itse olen seurannu ja lueskellut näitä foorumeita jo jonkun aikaa, mutta nyt vasta päätin rekisteröityä ja alkaa kirjoittelemaan. Yirtän osallistua keskusteluun parhaani mukaan ja käyttäytyä asiallisesti. Ja jottei nyt ihan OT'ksi mene niin itse odotan huomista peliä, tiedä sitten miten innokaasti, mutta odotan kuitenkin. JuZo^ tuossa rustasikin pikku inffopaketin, joten en itse ala tässä mitään sen suurempia kirjoittelemaan, vaan yhdyn muihin. Edit: Tulosveikkaus unohtui... 1-1. Yossi meiltä ja Rooney tekee Manun ainoan.
×