Jump to content

Pentti

Members
 • Content count

  94
 • Joined

 • Last visited

About Pentti

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 08/07/1985
 1. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Suurin kysymys liittyen Diegon siirtymiseen löytyy mielestäni sopivan pelipaikan löytymisestä. Eilisessä pelissä Milania vastaan keskikentällä oli Nedved-Momo-Poulsen ja käsittääkseni näiden yläpuolella Tiago. Kolme ensimmäistä maalia tuli laidoilta, nimeomaan oikealta laidalta, jossa normaalisti Camo olisi ollut jeesaamassa. Nyt kun tukittiin keskustaa kolmen pelaajan voimin, ei laidoille löytynyt apua. Myönnettäköön että Grygeran surkeat otteet eilen edesauttoivat ensimmäisten maalien syntyä. Tosiasia kuitenkin on, ettei Ranierin kokoonpanoon mahdu Diegon kaltaista pelaajaa kärkien taakse, eikä Diegon vuoksi voi uhrata keskikentän keskustasta toista kaksikosta Momo-Poulsen. Ainoaksi vaihtoehdoksi jää siis Diegon sijoittaminen joko Camoranesin tai Nedvedin paikalle, joka taas tulisi syömään todella paljon peliaikaa Giovincolta, jota taas en halua nähdä. Eikä keskikenttä todellakaan ole se alue jota pitäisi vahvistaa vain sen takia että iso nimi olisi ehkä vapailla markkinoilla. Puolustukseen tarvitaan ehdottomasti ainakin yksi oikeasti hyvä kahden suunnan laitapakki. Tämän hetken ykkösvaihtoehdot Grygera ja Molinaro eivät koveta millään asteella. De Ceglie haastanee Molinaron vasemmalla, mutta oikealle ei kunnon kirittäjää löydy. Brazzo pystyy siellä pelaamaan, mutta eihän kaveri nyt mikään loistokas siellä ole. Chiellinin loukkaantuminen tuo kysymysmerkin myös keskelle, kun joudutaan menemään kauden alku Legro-Mellberg kaksikolla. Minkäänlaisia loukkaantumisia ei saisi tulla, koska kolmantena topparina häärääkin Knezevic.
 2. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Jotenkin noista oikea-aikaisista taklauksista ja pallonriistoista tulee mieleen Chiellini.
 3. Pre-Season ottelut 2008

  Ekdal on ollut vakuuttava ainakin englanninkielisen foorumin kirjoittajien mielestä.
 4. Juve ottelut 07-08

  Eiköhän tuo nyt ollut Camoranesi, jonka päästä se pallo Trezelle tuli, eikä maalivahdin käsien kautta.
 5. Juve ottelut 07-08

  Paitsiohan se oli. Trezen ja maalin välissä oli vain yksi pelaaja, kun sääntöjen mukaan siellä tulee olla 2. Eli tuo videossa näytetty linja on väärin, ja oikea linja näytettiinkin ennen toisen puoliajan alkua ainakin Canalin lähetyksessä. Tiago on todellakin nostanut tasoaan. Ei Tiago ole Camoranesin tasoinen pelinrakentaja tai yhtä luova, mutta pelaa mielestäni tällä hetkellä hyvinkin lupaavasti. Toivottavasti Ranieri pitää Tiagon myös ensikaudelle. Palladino paikkasi kyllä Nedvediä erittäin mallikkaasti tehden töitä myös alaspäin ja tarjoten hieman erilaisen vaihtoehdon hyökkäyssuuntaan kuin Nedved. Vielä kun saisi karsittua ne ylimääräiset neppailut astetta suoraviivaisempaan ja röyhkeämpään asenteeseen. Palladinon lähdölle jyrkkä ei.
 6. Paikan päällä?

  Moi. Oli suunnitelmissa lähteä kaverin kanssa Italiaan 29.2.-4.3. väliseksi ajaksi. Tuolle välille osuu lauantaina Milan-Lazio ja sunnuntaina Juventus-Fiorentina. Onko lippuja järkeä ostaa etukäteen, vai onko noihin otteluihin mahdollista saada lippuja vielä ottelupäivänä? Toinen askarruttava kysymys on matkustaminen sunnuntaina aamusta Torinoon. Onko järkevin matkustustapa juna, bussi vai mikä? Ja meneekö junia/busseja vielä ottelun jälkeen takaisin Milanoon, vai onko järkevämpää jäädä Torinoon? Vastailkaa jos osaatte
 7. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Eikö täällä ole seurattu ollenkaan Serie A:ta muiden kuin Juventuksen osalta? Cassanohan on ollut täysin eri ihminen kuin lähtiessään Romasta. Kasvanut henkisesti valtavasti, eikä todellakaan ole se sama kiukutteleva pikkupoika. En ole vaatimassa Cassanoa Juveen, mutta en sitä tahdo täysin teilatakaan. Kyseessä kuitenkin laadukas pelaaja osaavien ihmisten käsittelyssä.
 8. Tammikuun siirtomarkkinat...

  Muistetaanpas nyt että Mellberg pelaa tälläkin hetkellä Aston Villassa pääsääntöisesti oikeana laitapuolustajana, ja sen mitä olen otteluita katsellut, pärjää siellä oikein hyvin. Eikä pelkästään alaspäin, vaan myös ylöspäin. Eikä tietenkään vaarallisuus erikoistilanteissa ole millääntavalla huono asia. Eli toisinsanoen veisi ennemminkin Zebinan/Grygeran paikan, mikä ei sinänsä olisi ehkä edes mikään suuri menetys?
 9. Juve-tavaraa

  Paljonko Iivu hintaa paidoilla? Alustavasti mahdollisesti ostamassa DP:n mustavalkopaidan.
 10. Huonoin Juventus aikoihin?

  Nyt täytyy laittaa hieman realismia kehiin. Juventuksen "juniorit" ovat lainassa pienemmissä seuroissa, ja saavat siellä kelpo minuutteja. Jos kentällä olisi esimerkiksi 3-4 näitä junioreita per ottelu, olisi Juventuksen asema tällä hetkellä aivan varmasti huonompi kuin mitä se nyt on. Samalla myös menisi ensikauden CL paikka ja sieltä saatavat rahat. Sanotte mitä sanotte, niin esimerkiksi Zanetti on ollut tällä kaudella aivan helvetin hyvä. Vaikkei mies peliä rakennakaan, on hän se syy miksi keskikenttä kestää kasassa. Vrt. Nocerino, joka kyllä tekee töitä hullunlailla, mutta hieman päättömästi. Annetaan siis Giovincon, Marchision ja Crisciton rauhassa kasvaa pienemmissä seuroissa sille tasolle, jota vaaditaan joka ilta Juventuksen paidan päälle vetäessään.
 11. Serie A-televisioinnit Canalilla

  Nostellaanpa hiukka ylöspäin tätä. Sunnuntaina klo. 16.00 käytäisiin valtaosa Serie A:n otteluista, ja ainut ottelu joka saadaan nähdä, on Udinese - Milan. Sport1 ja Sport Extra näyttävät molemmat(!) Wigan - Everton matsin, vaikka samaan aikaan käydään myös ottelut Juventus - Sampdoria ja Roma - Catania. Ei pysty taas kuin ihmettelemään päätöksiä. Juventuksen peliä ei taida tulla edes jälkilähetyksenä, joten striimeihin on turvauduttuva. Saatana.
 12. Tammikuun siirtomarkkinat...

  VDV on pelannut tällä kaudella HSV:ssä enemmän hyökkääjänä kuin keskikenttänä. Eli ei tulisi viemään keskikentän paikkaa, joka jätetään vapaaksi diegolle
 13. Juve-tavaraa

  Ollaanko tuolta juvestoresta vielä tilaamassa jotain? Jos kyllä, niin täältä löytyisi pari huivia tilaukseen.
 14. Italian jalkapallokaaos

  Meinaatteko jatkaa samaa paskantärkeää jauhamista hamaan kuolemaan asti?
 15. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Heinzea en ottaisi Juventukseen, en sitten millään. Todella vastenmielinen, ja viimekauden perusteella ei todellakaan maailmanluokkaa. Vidicin ja Ferdinandin takana topparivalinnoissa seka Evran takana vasemman pakin nokkimisjärjestyksessä. Tuoreessa muistissa myös Milan-peli, jossa Heinze oli useammin myöhässä kuin ajoissa.
×