Jump to content

Fore

Members
 • Content count

  556
 • Joined

 • Last visited

About Fore

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 10/18/1993

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Espoo
 • Interests
  Suomifutis
 • Occupation
  Opiskelija
 1. Re: Paitsio Europa League fantasy draft 2010-2011 Joo, vielä pari foorumistia mukaan. Jos jollain on ylimääräistä aikaa, niin voisi laittaa vaikka privaa ~10 aktiiviselle käyttäjälle, koska en usko, että kaikki tällaisesta pelistä kiinnostuneet tänne osioon eksyvät.
 2. Paitsion Fantasy Draft UCl 2010-2011

  Re: Paitsion Fantasy Draft UCl 2010-2011 Hehe, en kyllä tunnusta pelanneeni tällaista aikaisemmin. Kiitokset tosiaan woopsoopsille.
 3. Paitsion Fantasy Draft UCl 2010-2011

  Re: Paitsion Fantasy Draft UCl 2010-2011 5p - Tottenham Joukkue on paperilla todella vahva ja se on täynnä voittajatyyppejä. Tasapainoinen joukkue, jonka vahvuutena pidän keskikentän kolmikkoa, sekä tietysti Messiä. Ainoa kysymysmerkki on Busquets topparina. 3p - ManU Huippuvireinen hyökkäyskaksikko, joten maalinteosta pelit eivät ainakaan jää kiinni. Todella kova puolustusnelikko, jonka kruunaa varma maalivahti. Aliarvostetut Diarra ja Fletcher ovat riittävän hyviä suojelemaan puolustusta, mutta kuka rakentaa peliä? Myös ailahtelevat laiturit hieman arveluttavat. Miinusta myös varamaalivahdin puuttumisesta. 2p - AC Milan Myös tasapainoinen joukkue, ehkä liiankin tasapaksu? Erityisesti keskikentän puolustava kaksikko, sekä peliä rakentava Sneijder miellyttävät. Myös yllätysvalmiit Drogba ja Suarez tuovat jokkueeseen mielenkiintoisen elementin. Ainoa hieman arveluttava osa-alue on keskuspuolustus, mutta sieltäkin löytyy kokemusta. Pieni miinus myös Sagnan laittamisesta vasemmalle. 1p - Benfica Heti ensimmäiseksi kiinnitin huomiota todella häikäisevään nelikkoon, topparit ja keskikentän keskusta. Viimeistelyn pitäisi myös onnistua ja ratkaisevaan rooliin nouseekin laitapelaaminen. Evra ei ole oikean laidan pelaaja ja Bale on pelannut parhaat pelinsä linkkinä. Nani ja Mata ovat parhaana päivänään pitelemättömiä, toisinaan vaisuja. Valencia, mielenkiintoisia nimiä, mutta neljä ainoastaan hyökkäämiseen keskittyvää pelaajaa ovat liikaa ja kenttätasapaino horjuu. Erityismaininta kuitenkin Arsenalin keskikenttä-kaksikolle ja pitävälle puolustukselle. Real Madrid, huikea hyökkäys, mutta keskikentältä puuttuu tasapainottava/puolustava pelaaja. Näin ollen vastustajat pääsisivät tulemaan vauhdilla keskikentän ohi. Schalke, sama ongelma. Viisi hyökkäyssuuntaan fantastista pelaajaa, mutta puolustajia vain kolme ja yksi niistäkin hyökkäävä Alves, niin palloa kaivettaisiin omasta verkosta turhan usein. Peukkua aliarvostetun Parkin valitsemisesta. Erilaisella taktiikalla olisi päässyt pistesijoille (esim. Mexes kentälle Di Marian tilalle ja taktiikaksi 4-4-1-1).
 4. Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic

  Re: Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic Ajax valitsee viimeisellä vuorollaan puolustajan, Christoph Metzelder.
 5. Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic

  Re: Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic Otetaan keskikentän varamieheksi Yoann Gourcuff.
 6. Re: Paitsio Europa League fantasy draft 2010-2011 Dynamo Kiova.
 7. Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic

  Re: Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic Taitaa olla periaatteessa jo mun vuoro, joten varaan jo nyt kun vielä muistan. Kakkosveskariksi Arsenalin Wojciech Szczesny.
 8. Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic

  Re: Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic Taas unohtui varata omalla vuorolla, vaikka kävin täällä vielä 10 min ennen. Otetaan Andrey Arshavin.
 9. Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic

  Re: Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic Todella myöhässä: 10. Javier Zanetti 11. Per Mertesacker
 10. Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic

  Re: Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic Ajax luottaa nopeuteen ja täydentää hyökkäys-trionsa Theo Walcottilla.
 11. Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic

  Re: Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic Sullahan pitäisi olla vasta 7 pelaajaa varattuna?
 12. Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic

  Re: Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic Ajax varaa vihdoin maalivahdin, Victor Valdes.
 13. Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic

  Re: Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic Ajax valitsee Alexandre Paton.
 14. Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic

  Re: Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic Ajax täydentää keskikenttäänsä Dejan Stankovicilla.
 15. Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic

  Re: Paitsio UCL fantasy draft varaus-topic Unohtui valintavuro kokonaan tuossa kaksi tuntia sitten, joten valitaan nyt. Alessandro Nesta. EDIT: Pelaaja vaihdettu.
×