Jump to content

Puutarhajynssi

Members
 • Content count

  287
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Puutarhajynssi

 1. Fifa Ultimate Team

  Huh, täällä on pistetty kultajengejä kasaan oikein urakalla. Itse sen sijaan päädyin kokoamaan Champpärin silver-jengin ja pakko sanoa että on ehkä huikein jengi jolla olen pelannut! Phillips - Sigurdarson - Zaha toimii kun unelma (=wingereiden pacet 90 luokkaa). Zaha etenkin ihan huikea pelimies. En pääse kokoonpanoa linkkaamaan sillä web-app ei päästä mua sisään, mutta voisin ainakin ipen haastaa huomenna On tullu noita kultajengejä pyöriteltyä tässä, vielä kun saisi pallot sisään paremmalla prosentilla niin hyvä homma. Ei juurikaan enää parannusta tuohon kokoonpanoon voi saada eli pitänee tehdä vaikka Bundesligan silver-jengi seuraavaksi, Valjun vastaava tulisi olemaan ihan sikahintanen joten ei riitä rahat ainakaan hetkeen.
 2. Fifa Ultimate Team

  Okei, sääntöhän tottakai on se että ostat halvalla ja myyt kalliilla. En oo itekkään mikään Donald Trump näissä hommissa, mutta helposti oon yleensä saanut rahaa kun valitsen jonkun tietyn pelaajan, riippuen käytettävissä olevasta rahamäärästä. Sulla taitaa tota fyffeä olla hiukan enemmänkin joten suosittelen valitsemaan pelaajan jostain 20-60k hintaluokasta näin alkuun. Hulkilla esim viime vuoden versiossa tuli tehtyä suurimmat rahat. Kun valitset sitä pelaajaa niin kannattaa katsella ensin yleisesti paljon siitä pyydetään. Eli muutamat sivut selailet ja katselet mielellään sitä buy now hintaa. Sen jälkeen kun huomaat siellä halvan yksilön, siirryt hakuun uudestaan ja laitat sen max buy now hinnaksi sen. Jos löytyy paljon sen hintaisia -> alennat haussa sitä buy nowia. Esimerkiksi alkuun huomaat selaillessasi jonkun myyvän Hulkia 42 tonnin buy now -hintaan. Laitat hakuun että buy now max 42k. Huomaat että niitä on myynnissä vaikka kuinka monet sivut -> lasket haussa hintaa 40k -> huomaat että niitä on enää sivullinen -> laitat haussa hinnaksi 38k ja huomaat että myynnissä on vain 1 niitä -> varmistat vielä kuinka paljon tarjontaa on 39k hinnalla ja huomaat että niitäkin on vain pari -> johtopäätös: Hulkin hinta huitelee siellä 41-45k tietämillä riippuen formaatiosta (4:llä alkavat formaatiot, etenkin 4-1-2-1-2 ja 4-3-3 ovat arvokkaampia, 3:lla ja 5:llä alkavat yleisesti pari kolme tonnia halvempia, riippuen pelaajan hinnasta) ja tuo 38k on halpa hinta jolloin voittoa tulisi se 3-6k kun myyt pelaajan. Tuon buy nowin kanssa on hyvä vekslata niin löytää halvimmat helposti. Ostamalla buy nowilla ei ehkä voitot aina ole niin suuria kun että kilpailisit huutaen viime sekunneilla, mutta itse tyydyn tähän helpompaan ratkaisuun ja jätän huutokisat muille. Kun myyt sitten ostamaasi pelaajaa, niin itse olen ainakin myynyt aina pari sataa alle markkinahinnan niin ostaja luultavasti ostaa ensimmäisenä minun pelaajani jolloin pääsen nopeasti taas seuraavan pelaajan kimppuun. Kannattaa vaikka alkuun etsiä parikin pelaajaa ja vertailla sitten millä saa parhaan hinnan, yleensä olen tehnyt voittoa 3-8k per pelaaja, jolloin tuoton saaminen on aika hidasta, mutta sitten kun sitä rahaa alkaa kertyä niin voi ostaa monia pelaajia jolloin voittoakin sitten tulee enemmän. Tää mun tapa on aika simppeli ja ei lähellekkään niin hardcore kuin niillä jotka päivystävät siellä juuri myyntiin tulleiden korttien luona jonne asti selaaminenkin vie sen tunnin tai pari. Siellä ne suurimmat voitot tehdään mutta mulla ei ole ainakaan ollut vielä mitään tarvetta ruveta sellaiseen. Huh, tulipahan selitettyä koko homma aika kädestä pitäen. Aika usein kannattaa käydä sitten tsekkaamassa sen pelaajan halvimmat yksilöt ja poimia parhaat päältä. Toivottavasti ymmärsit nyt edes hiukan, kysy ihmeessä jos (ja kun) on epäselvyyttä
 3. Fifa Ultimate Team

  Ei jumankauta ippe, jätä osa niistä hyvistä pelaajista mullekkin, nimimerkillä 100k pakkoihin ja tuloksena kasa paskaa. Kyl tää tästä, ilmottelehan joku päivä milloin et osta pakkoja niin isken kiinni kultakaivokseen!
 4. Fifa Ultimate Team

  Itse pistin ultimate teamiin vitosen haisemaan, kun aloituspakoista ei tullut mitään mainittavaa. Yhdestä ostamastani pakasta pamahti Balotelli josta irtosi 40k ja muista sitten isot kasat kuraa. En tietenkään voinut vastustaa kiusasta olla ostamasta 40 tonnilla pakkoja ja kaikki rahat meni, ainoat arvokkaammat pelaajat Sturridge (7k) ja Barzagli (14k).. Ei oikein innostusta alkaa tekemään rahaa treidaamalla niin kuin parissa viime vuoden painoksessa olen tehnyt. Ehkä se motivaatio löytyy jos on löytyäkseen.
 5. Fifa 13

  Meikäläisellä kolahti ainakin änäri tänävuonna postiluukusta ihan julkaisupäivänä. Verkkokaupasta tilasin, ja luotan samaan puljuun myös Fifan kohdalla. Viime vuonna VPD:stä tilasin ja vasta seuraavalla viikolla tuli perille >
 6. Fantasy Premier League 2012-13

  Mitäs tuumitte, saakohan Evertonin Mirallas jatkaa avauksessa seuraavat pelitkin? Näytti hyvältä ja sähäkältä pelaajalta viime pelissä ja mulla on sellaset vibat että jos pelaa avauksessa seuraavatkin pelit niin rahoille vois saada hyvää vastinetta. Vai pitäskö tyytyä vaan Berbaan? Ippe, anyone? E: Noh, otin sen nyt kun Jelavic:kin näyttää olevan loukkaantunut niin kai sitä peliaikaa sitten siunaantuu. Ja heti kapuksi!
 7. UCL Fantasy

  Mukavaa että olet löytänyt Agueron joukkueeseesi, kyllä se ippe tietää! Mutta mukana ollaan!
 8. Fantasy Premier League 2012-13

  Äh, ensimmäisen pelipäivän jälkeen näytti jo todella hyvältä kun johdin koko sarjaa, mutta City-pelaajien romahduksen ansiosta meni sitten hommat pipariksi. Ehkä tästä vielä Surffaillaan ylemmäs..
 9. Football Manager 2012

  Ei tule kyllä yhtään mitään tästä facepackin toimimaan saamisesta. Ladattu on, purettu on, laitettu graphics kansioon tiedostot faces ja default niin kuin tiedoston ohjeissa opastetaan, rastitettu always reload skin on confirm ja otettu use skin cache pois. Ja silti ei toimi!? Olisin kiitollinen jos joku auttaisi.
 10. Manchester City 11/12

  Josko tekisin poikkeuksen ja itse ryhtyisin pitkästä pitkästä aikaa asiakirjoittamaan tänne Cityn topiciin, tai forumille ylipäätänsä. Viime peli Sunderlandia vastaan oli fiasko, mutta nyt City lähtee varmasti täysi höyry päällä hakemaan maaleja parin maalittoman pelin jälkeen. En sen kummemmin rupea tässä ennakoita väsäilemään, pistämpä vain oman veikkaukseni Cityn illan kokoonpanosta: Maalivahtina aloittaa Hart, tarvitseeko perustella? Puolustuksessa ehdottomasti oikealla loistavaa kautta pelaava Richards, keskelle voisi periaatteessa heittää Kolon, mutta uskompa että Lescott ottaa tänään paikan Kompanyn viereltä. Vasemmalla Clichy, sillä Kolarov on osoittanut olevansa aivan liian huono valioliigakentille ja etenkin suuria seuroja vastaan. Keskikentällä oikeutetusti ensimmäinen pelaaja joka valitaan avaukseen on Silva. Ilman kyseistä taikuria Cityn vaarallisuus tippuu huomattavasti, ja vaikkakin Silvan vire on ollut laskemaan päin, on hän Cityn tärkein pelaaja Kompanyn ohella. Pohjalla luutivat Yaya sekä mitä ilmeisimmin Barry, jonka kyky pelata ylöspäin ratkaisee valinnan De Jongin ja Barryn välillä. Ylempänä Silvan kanssa taituroinevat Balotelli sekä Nasri. Balotelli mitä luultavimmin hakeutuu kärkeen aina pelin edetessä, joten periaatteessa voitaisiin puhua kärkimiehestä, mutta pistän hyökkäävien keskikenttäpelaajien kastiin. Viime peleissä aloittanut Adam Johnson aloittaa mitä ilmeisimmin penkin puolelta, sillä aloittaessaan Johnson on esittänyt hyviä otteita nimenomaan otteluiden ensimmäisellä puoliajalla ja kadonnut kuvasta hiljalleen toisen puoliajan edetessä, eli jokin siellä tökkii. Parhaimmillaan tulee vaihdosta 60-70 minuutin kohdalla haastamaan väsyneitä pakkeja. Kärjessä kaiken järjen mukaan Aguero, joka on tällä hetkellä sata kertaa vaarallisempi kuin mitäänsaamaton Dzeko, joka tuhnuili Sunderlandia vastaan urakalla. Eli: -----------------Hart------------ Richards - Kompany - Lescott - Clichy -------------Yaya - Barry------------ --------- Nasri - Silva - Balotelli------- ----------------Aguero----------------- E: Samalla kun kirjoitin niin avauskokoonpano julkistettiin, eli: [h=6]Hart, Richards, Kolo, Kompany, Clichy, Yaya, Barry, Silva, Milner, Aguero, Dzeko[/h]Milnerin mukanaolo yllätti, tosin aikalailla positiivisesti, sillä Nasri on ollut aika kevyttä kauraa viime peleissä.
 11. FIFA 12 Paitsion Head to Head turnaukset

  Villainikin voisi ottaa yhteyttä sitten kun hänellä on aikaa pelata, et eilen vastaillut kutsuihini
 12. Paitsio Cup 6 - tulokset ja taulukot

  Ajax 4 - 1 Juventus Matri Bulykin Bulykin Bulykin Bulykin
 13. FIFA 12 Paitsion Head to Head turnaukset

  Gunnerboy vei sitten minun jengini niin vedän astetta heikommalla jengillä eli Ajaxilla.
 14. FIFA 12 Paitsion Head to Head turnaukset

  4 tai 4,5 tähteä, samapa tuo, kunhan päästään tahkoamaan pian!
 15. FIFA 12 Paitsion Head to Head turnaukset

  Ipelle tsemppiä ja toivottavasti Johtajakin saa asiansa kuntoon Ja niin, meikäläinen on edelleen mukana.
 16. FIFA 12 Paitsion Head to Head turnaukset

  Messissä ollaan jälleen. Ja Pro Clubista sen verran että vaikka heti huomenissa matseja. Virtual Pro jannu on tosin varmasti jo muiden vastaavista overallin osalta jäänyt jälkeen. En offlinessa ole kehitellyt, ei jotenkin nappaa sillä puolella se touhu, enemmin tulee keskityttyä managerin puuhiin.
 17. FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3

  Re: FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3 No opitpahan laittamaan sitten jatkossa oikeat tiedot. ^^ Samapa tuo, toivottavasti oot remmissä jo pian. Siinä oli katos sellanen juttu kun alaikäisenä ajattelin että voi olla jotakin rajoituksia niin pelasin varman päälle. Huomenillalla olen messissä, toivottavasti mahdollisimman paljon porukkaa silloin!
 18. FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3

  Re: FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3 Nonniin, nyt kävi sillain hassusti että mun ei ole mahdollista saada uutta salasanaa puutarhajynssi -käyttäjälle, sillä siihen tarvittaisiin syntymäaika, ja heitin siihen silloin luodessa jonkun random syntymäajan. Loin siis uuden käyttäjän Pjynssi, eli siis sinne päin pro club kutsua. Kaikki tiedot yms. jäi sitten edelliselle käyttäjälle eli lisäilen tuota pikaa teitä taas kavereiksi.
 19. FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3

  Re: FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3 Pikkuhiljaa alkaa mennä hermot tuohon playstation networkin toimintaan. Vieläkään en saa tilattua uutta salasanaa, mikä ihme siellä mättää? Eli vieläkään ei minua näy clubin parissa..
 20. Fifa Ultimate Team

  Re: Fifa Ultimate Team Kyllä tätä loistavaa pelimuotoa aloittelen itsekkin kohta hakkaamaan, kunhan saan uuden salasanan PSN accountilleni. Pulailin pari viikkoa taakseppäin jotakin ja menin painamaan muista salasana kohdasta raksin pois ja sinnehän se salasana katosi internetin syövereihin. Pleikkarin nettisivut eivät anna uutta salasanaa, herjaa että sivusto on "currently down for maintenance". Ennenkuin tuon ovat saaneet korjattua en pääse mukaan pro clubiinkaan.
 21. Fifa 12

  Re: Fifa 12 Sama homma täällä. VPD:n FB-sivuilla kerrotaan että peli saapuu tilaajille vasta ensiviikon alussa, vitun hienoo..
 22. Fifa 12

  Re: Fifa 12 Alotuspakasta tuli parhaimpana Valbuena, josta irtosi 2400 coinssia. Ostin niillä rahoilla mahdollisimman halpoja Valioliigapelaajia. Neljä niitä irtosi sillä rahalla; McCarthy, O'Hara, Hughes ja Lee Chung-Yong. Eipä taida bid tokeneilla mitään käyttöä konsolin puolella, ainakaan viime versiossa. Silloin ainakin olivat noita millä tarjotaan netissä, konsolipuolella ei tarvittu erikseen mitään mitä tarvitaan pelaajista tarjoamiseen.
 23. FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3

  Re: FIFA 12 Paitsio FC PlayStation 3 Voisin liittyä jälleen jengiin, vaikka aktiivisuus loppua kohden nyt oli mitä oli, pahoittelut siitä. Toivottavasti kelpaan vielä mukaan peleihin.
 24. HJK 2011 - Mestaruusjuhlat Sonera Stadiumilla?

  Re: HJK 2011 - Mestaruusjuhlat Sonera Stadiumilla? Mahtavaa! Pitänee mennä katsastamaan tämä ottelu, ei suosikkijoukkueita niin usein nää livenä ettäkö olisi varaa jättää menemättä.
 25. FIFA11 - Paitsio Cup 2. Yleiset keskustelut

  Aa, selvä. Älä ihmeessä muuta mitään kun aikataulu on tiukka muutenkin, parempi vain että siellä pelaa sellainen jolla aikaa riittää enemmän.
×