Jump to content

nonno

Members
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

About nonno

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 01/31/1954
 1. AS Roma 2010-2011

  Kyllä näin on. Hirvittävän alun jälkeen peli on alkanut kulkea. Hyvältä näyttää. Putki saisi nyt jatkua sekä Serie A:ssa että Mestareiden liigassa. Ranieri on tainnut löytää hukassa olleet yhdistelmät kentälle.
 2. Ottelutapaamiset

  Onko mitään käsitystä, näytetäänkö esim. Höyryssä tänä iltana Bayern Munchenin ja Roman välinen ottelu? Jos näytetään, voisi vaikka lähteä ajelemaan Tampereelle.
 3. AS Roma 2010-2011

  Noin minäkin sen pelin streamina katselin. Tosiaan noloja omia virheitä, joista Inter sitten äkkiä rankaisi. Adriano oli kyllä aika hiljainen ja näkymätön, pelasikin tosin melko lyhyen aikaa. Kesän harjoituspeleissä hän esitteli aika mukavasti taitojaan, miehellä on kevyt ja pehmeä kosketus palloon ja syötöt menevät minne pitääkin. Tämän päiväisten uutisten mukaan hän on poissa peleistä kuukauden verran, ongelmia oikean jalan reidessä.
 4. Coppa Italia

  Supercoppa Italiana Inter-Roma pelataan tänään kello 21.30 Suomen aikaa Milanossa.
 5. AS Roma 2010-2011

  Tänään kello 21.30 Suomen aikaa pelataan Supercoppa Italiana-peli Inter-Roma Milanossa. Peukut pystyyn!
 6. Reissu ROOMAAN!!

  Terveisiä Testacciosta! Tuli käytyä heinäkuun loppupuolella vaimon kanssa Roomassa ja tietenkin teimme myös pyhiinvaellusretken Testaccion kaupunginosaan. Pallokenttä oli melkoisen mullistuksen kourissa. Siellä tehdään parhaillaan mittavaa peruskorjaustyötä ja kaikesta päätellen siellä on tulevaisuudessa komea kenttä. Pienen etsiskelyn jälkeen löysimme Roma Club Testaccion, jossa oli kesähelteistä huolimatta muutama oikea veteraanitifoso. Kerroimme terveisiä Roma Club Finlandialta ja herrat innostuivat. Muistivat hyvin kolme suomalaista, jotka olivat käyneet paikalla keväällä. Varsinkin vatsaan tatuoidut sudenpäät olivat jääneet mieleen ja herättivät selvästi kunnioitusta. (Ymmärsin kai oikein? Kommentoikaa keväällä siellä olleet, pitääkö paikkansa.) Jonkin aikaa pyörimme klubilla ja ihmettelimme muistoja menneiltä vuosilta. Saimme myös ostaa Testaccion klubihuivin. Lähtiessämme herrat lähettivät terveisiä Roma-klubilaisille Suomeen ja antoivat vielä autoon Testaccion klubitarran ja kylmää juotavaa matkaevääksi, sillä päivä oli todella kuuma. Vielä päiväsiestan jälkeenkin sai Testacciossa kävellä kadun varjoisalla puolella. Illalla kerroimme Testaccion-retkestä roomalaiselle ystävällemme, joka on itsekin Roma-fani. Hän totesi vain hymyillen lyhyesti: "Selvisitte sitten hengissä pois sieltä". En ole ihan varma tarkoittiko hän klubia vai Testaccion aluetta yleensä.
 7. Ottelutapaamiset

  Tottille tukea Huomiseen Cagliari-peliin eli kevään viimeiseen kotiotteluun menevät Roman kannattajat aikovat pukeutua 10-paitaan tukeakseen il Capitanoa syytösten keskellä. Näin kertovat roomalaiset sanomalehdet. Olisikohan Suomenkin romanistojen syytä pukea kymppipaita päälle ainakin silloin, jos aikovat seurata peliä jossakin julkisessa paikassa. Onko vielä tietoa siitä, näkeekö pelin esim. Höyryssä, jos saisi houkuteltua vaimon sinne äitienpäivälonkerolle?
 8. Roma 09/10

  Vaikka nyt on vähän surua puserossa, täytyy usko pitää vahvana. Kaikki on vielä mahdollista!
 9. Lazio - AS ROMA...

  AS Roman kotisivulla näyttää olevan nyt virallinen tiedote, että peli on siirretty alkamaan kello 18.30 eli kello 19.30 Suomen aikaa. Siirron on tehnyt Rooman alueen prefekti.
 10. Coppa Italia

  Aikataulut ovat sitten hiukan muuttuneet ennakkotiedoista. Tänään kello 21.45 Fiorentina-Inter ja 21.4. kello 19 Udinese-Roma. Ja kyseessähän on semifinaalin toinen kierros.
 11. Ottelutapaamiset

  Olemme lähdössä rouvan kanssa Höyryyn. Yritetään porukalla saada derby näkymään (ja äänien kanssa tietysti). Pitäisikö olla paljon ennen pelin alkua paikalla?
 12. Lazio - AS ROMA...

  Jos olet sonnustautunut vaaleansinisin värein kannattaa suunnitella jo Stadionille meno siten, että tulet pohjoispuolen porteille. Älä siis noudata tällä AS Roma-osastolla annettuja ohjeita. Veikkaan, että ennen peliä on koko Stadionin eteläpuoli täynnä keltapunaisia värejä siltaa ja joen vastarantaa myöten. Siihen joukkoon ei ole suositeltavaa ahtautua sinisenä. Varaa riittävästi aikaa sisäänmenotarkastuksia varten.
 13. Lazio - AS ROMA...

  Kumpaan päähän kenttää ajattelit lippuja hankkia? Jos aiot eteläkaarteeseen, löydät lipunostotietoja osoitteesta http://www.asroma.it Sieltä klikkailet sitten Biglietti -> Info Biglietti -> Kyseinen ottelu. Biglietti-osastolta löytyy myös Stadio Olimpicon kartta sektorijakoineen.
 14. Roma 09/10

  Scudeton perintöjärjestys Saapas nähdä kuinka käy Calciopoli-skandaalissa. Vanhoja kadoksissa olleita puhelunauhoitteita on jostakin löytynyt yllättäen ja nyt alkaa näyttää siltä, että myös Inter oli sotkeutunut hämäräpuuhiin. Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että jos kauden 2005-06 scudetto lähtee nyt Interiltä, on seuraava perijä AS Roma. Eli tänä vuonna Romalla on mahdollisuus kahteen scudettoon!
 15. Italian jalkapallokaaos

  Perintöprinssejä Jos scudetto nyt lähtee Interiltä, taitaa seuraavana perintöjärjestyksessä olla AS Roma.....
×