Jump to content

Takatolppa

Members
 • Content count

  426
 • Joined

 • Last visited

About Takatolppa

 • Rank
  Junior Member

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  Valitse:
 1. Pienenä huomiona: 95-84= 11 , 4 x3= 12 eli max. olisi 84+12= 96. pistettä joten pistemenetyksiin ei ole varaa eikä kolminumeroinen pisteluku ole mahdollinen. Muuten hyvästä kirjoituksesta:thumbsup1:
 2. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  Ihan tosimielellä tälläisiä kirjoittelette? Ei hyvää päivää
 3. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  Olkoon Suarez pelikyvyiltään millainen kaveri tahansa. Niin seuran pitäisi osoittaa suoraselkäisyytensä ja ensiksi ilmoittaa, että Suarezin kausi oli sitten paketissa (riippumatta liiton mahdollisesta rangaistuksesta) sekä tulevaisuuden suhteen on kaksi vaihtoehtoa: Etsiytyy itsensä kaltaisten joukkoon (lihansyöjäheimon kunniajäsen) tai Seura laittaa kaverille kuonokopan kentällä olon ajaksi. Ihan turha kenenkään vähätellä tai puolustella kyseistä tekoa. Viimeisten muutaman vuoden aikana sattuneet "vahingot" ovat osoittaneet, että kaverin paikka olisi aivan jossain muualla kuin ihmisten ilmoilla. Evra- tapauksen kohdalla olin vielä sitä mieltä, että tunteella pelatessa suusta voi lipsahtaa hiukan rankempaakin tekstiä, mutta pureminen tai vastustajan vahingoittaminen muuten ei ole hyväksyttävää missään tilanteessa.
 4. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  Voinhan minäkin toimia töissä nykyisellä palkallani vaikka siivoojana, mutta ei se ole silloin minun tappioni vaan pomoni. "Väärällä tavalla peluuttaminen" johtaa vain siihen, ettei työnantaja saa minusta kaikkea hyötyä irti, mikä olisi saatavissa (kaksinkertainen palkka, mutta tehokkuus heikompi..). Tällöin jos työnantajalla on yhtään järkeä pollassaan. Hän hankkii siivoojaksi siivoojan ja tietotyöläiseksi tietotyöläisen. Jos alunperinkään ei ole ollut tarvetta tietotyöläiselle, vaan siivoojalle. Niin siivooja tulisi palkata eikä tietotyöläistä. Tietenkin satunnaisesti voi tuuraus olla ihan ok, mutta tietotyöläisen rekrytoiminen siivoojaksi on täyttä resurssien tuhlausta. Ps. Vaihda siivoojan tilalle 10.paikan pelaaja ja tietotyöläisen paikalle alempi keskikenttäpelaaja. Pps. Yhtään siivoojia väheksymättä kirjoitin. Tarkoitus oli vain havainnollistaa.
 5. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  Vaikka en sitä kirjoitukseeni laittanut. Niin en usko Rodgersin lähtöön tulevana kesänä, jollei joukkue romahda aivan totaalisesti loppukauden aikana. Vaan jos tulosta ei ala parantuneen peli-ilmeen lisäksi tulla. Niin ensi tammikuussa voi jo uusi kaveri löytyä penkin takaa. Henkilökohtaisesti pidän 1,5.kautta hyvänä aikana uudelle managerille näyttää kykynsä. Tuohon 1,5.kauteen mahtuu niin kuherruskuukausi, oman pelifilosofian ajaminen sisään sekä puuduttava arki. Fakta kuitenkin on, että Rodgers on huonoimmin TULOKSELLISESTI aloittanut manageri vuosikymmeniin. Tältä pohjalta ihmetyttääkin täysin kritiikitön luotto manageriamme kohtaan. Kuitenkin eiköhän jokainen toivo, että Rodgers onnistuu työssään ja alkaa nostamaan joukkuetta myös tuloksellisesti historian velvoittamalle tasolle. Lupaavia merkkejä on alkanut pikkuhiljaa esiintymään, mutta pitkä matka on edelleen kuljettavana.
 6. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  Mihin perustuu jo usean kirjoittajan esittämä käsitys, että Rodgerssilla olisi jotenkin yrityisen pitkä aika näyttää kyntensä? Nykyisten omistajien tähänastinen toiminta ei ole ainakaan tähän suuntaan viitannut; Dalglish, 1,5. kautta Hodgson, 0,5. kautta Ps. Rodgerssilla on 3. vuoden sopimus allekirjoitettuna, mutta ei se tarkoita varmuudella töiden jatkuvan niin pitkään.
 7. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  Transfermark.co.uk:n mukaan; Allen, 16,72milj puntaa Borini, 11,7milj puntaa Assaidi, 3,5milj puntaa Yesil, 1,14milj puntaa Sturridge, 13,2milj puntaa Coutinho, 8,8milj puntaa ja Sahin, 4,4milj (laina) YHT = 59,46milj puntaa
 8. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  Poimin muutaman kanssakeskustelijan kirjoituksen, koska koen kummankin ymmärtäneen minun kirjoitukseni väärin. Selvennättäköön siis hieman. En pidä huonona asiana, että ne pelaajat pelaavat, jotka ovat parhaassa kunnossa (tämä on alkanut toimimaan vasta viime peleissä). En myöskään pidä huonona vaan aivan loistavana, että Rodgers on saanut aikaisempien managerien hankinnoista tehoja irti, MUTTA sitten varsinaiseen pointtiin: Rodgers on alkanut osoittamaan kykyjä saada ANNETUSTA materiaalista enemmän irti, mutta hän ei ole osoittanut kykyjä saada OMISTA HANKINNOISTAAN hyötyä joukkueelle. Rautalankana vastavänkääjille: Hyvä, että joukkueen peli on parantunut selkeästi alkukaudesta sekä vanhoista pelaajista on saatu tehoja irti. Huonoa on se, että managerin tekemät hankinnat eivät ole tuoneet joukkueelle sellaista buustia, mitä käytetyllä rahalla olisi tullut saada (59,5milj puntaa).
 9. Liverpool FC 2012/13 - Rodgersin vallankumous

  Taisi lfcsmith:n pointti olla aivan toisaalla? Eli samassa asiassa mistä itse kirjoittelin jo noin kuukausi takaperin. Rodgerssilla on ollut paljon rahaa käytettävänään, mutta huippu-otteluun Arsenalia vastaan. Hän kuitenkin valitsi vain yhden omista hankinnoistaan.
 10. Chelsea 2012/'13 - uusi nousu ja veteraanien viimeiset virret

  Ei ihan keskustelun otsikkoa sivua, mutta vastauksena lfcsmith:lle voisin tarjota seuraavaa linkkiä: myjoyonline.com sekä mestaruuskisojen sivut: CAF Arsenal Emmanuel Frimpong (Ghana) Daniel Jesse Boateng (Ghana) Gervinho (Ivory Coast) Marouane Chamakh (Morocco) Aston Villa Karim El Ahmadi (Morocco) Chelsea John Obi Mikel (Nigeria) Victor Moses (Nigeria) Bertrand Traore (Burkina Faso) Fulham Mahamadou Diarra (Mali) Liverpool Oussama Assaidi (Morocco) Manchester City Kolo Toure Yaya Toure (Ivory Coast) Newcastle United Cheick Tiote (Ivory Coast) Queens Park Rangers Samba Diakite (Mali) Adel Taarabt (Morocco) Tottenham Hotspur Emmanuel Adebayor (Togo) West Bromwich Albion Peter Odemwingie (Nigeria) West Ham United Modibo Maiga (Mali) Guy Demel (Ivory Coast) Wigan Athletic Arouna Kone (Ivory Coast)
 11. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  494. ottelua näyttää olevan plakkarissa tällähetkellä ja kilpaotteluita näyttäisi olevan kasassa 695. Lähde: transfermarkt.co.uk - Jamie Carragher
 12. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Eli sinun mielestäsi jos edellinen manageri ei ole onnistunut pelaajien hankinnassa niin nykyiseltäkään ei voi mitään vaatia (Dalglish: ostot n.150milj ja myynnit n.110milj = erotus n. -40milj)? Kirjoitukseni pääasia oli se, että on Rodgerssillakin ollut rahaa käytettävänä, vaikka täällä on kovasti puheltu päinvastaista (ostot n.37milj ja myynnit n. 9milj). Ei melkein 40.miljoonaa ole mikään pieni summa pelaajahankintoihin. Pakko myös kysyä, että oletko tyytyväinen Rogersin hankintoihin? Ovatko he olleet käytetyn rahan arvoisia? Eikä se ole mikään perustelu, että kun edeltäjä ei onnistunut niin nykyiseltäkään ei voi mitään vaatia. Vaikka kuinka mielessään hokee, että kaikki on nyt paremmin, kuin ennen niin kannattaa avata silmänsä ja katsoa tämän kauden tuloksia.
 13. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Poolin siirrot viimeisen 5. kauden aikana: [TABLE=class: grid, width: 500] [TR] [TD]Kausi[/TD] [TD]Ostot[/TD] [TD]Myynnit[/TD] [TD]Erotus[/TD] [TD]Manageri[/TD] [/TR] [TR] [TD]12- 13[/TD] [TD]37,49[/TD] [TD]9,20[/TD] [TD]-28,29milj[/TD] [TD]Brendan Rodgers[/TD] [/TR] [TR] [TD]11- 12[/TD] [TD]57,49[/TD] [TD]20,21[/TD] [TD]-37,28milj[/TD] [TD]Kenny Dalglish[/TD] [/TR] [TR] [TD]10- 11[/TD] [TD]85,82[/TD] [TD]89,32[/TD] [TD]+3,50milj[/TD] [TD]Roy Hodgson/Kenny Dalglish[/TD] [/TR] [TR] [TD]09- 10[/TD] [TD]38,28[/TD] [TD]43,94[/TD] [TD]+5,66milj[/TD] [TD]Rafael Benitez[/TD] [/TR] [TR] [TD]08- 09[/TD] [TD]62,66[/TD] [TD]40,77[/TD] [TD]-21,89milj[/TD] [TD]Rafael Benitez[/TD] [/TR] [/TABLE] Taitaa meidän näkemykset kulutusjuhlista olla hiukan erilaiset? Eikä Rodgersin osalta ole, kuin siirrot kesältä. Tammikuussa jos tehdään kauppoja niin taitaa olla ostot/ myynnit pahemmissa lukemissa kuin Dalglishin kohdalla? Mitä vajaalla 40.miljoonalla on sitten saatu? Joe Allen, 16,7milj (24. ottelua) Fabio Borini, 11,7milj (11. ottelua, 1.maali) Oussama Assaidi, 3,5milj (11. ottelua, 1.maalisyöttö) Samed Yesil, 1,1milj (2. ottelua) Nuri Sahin, 4,4milj (laina)(12. ottelua, 3.maalia, 3.maalisyöttöä) Lähde: Transfermarkt.co.uk
 14. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Loukkaantuneena on yleensä kohtuullisen hankalaa pelata... Lainaus eilisen ottelun ennakkosta; "Daniel Sturridge (hamstring) has no set return date."
 15. Sir Alexin seuraaja

  Koko keskustelua en jaksanut kahlata läpi, mutta itse nostaisin David Moyesin esille. Meriitit ovat heikommat, kuin edellä mainituilla herroilla Mourinho ja Guardiola, mutta ovat resurssitkin olleet aivan toisesta maailmasta. Linkki: David Moyes
×