Jump to content

Grinchie

Members
 • Content count

  183
 • Joined

 • Last visited

About Grinchie

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/22/1986

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Keskellä Suomea
 • Minä kannatan:
  Tunisia

Contact Methods

 • MSN
  griffelkin_@hotmail.com
 1. Inter kaudella 2011/12

  Totta ehkä voisi kuitenkin jatkaa apuvalmentajana. Nyt vielä tuli tärkeä voitto Udinesesta, joten Interillä on tällä menolla teoriassa mahdollisuus nousta loppupisteissä kolmanneksi. Laziokin teki sen pakollisen kompuroinnin tällä kierroksella.
 2. Tunisian mj ja yleisesti.

  Pitkään kipparina ollut Karim Haggui ilmoitti eilen lopettavansa maajoukkuepelit. Vielä olisi voinut kyllä pelata ainakin vuoden, mutta näillä mennään.
 3. Inter kaudella 2011/12

  Toistaikseksi mennyt ihan kohtuu hyvin, mutta tuskin jatkaa ensikaudella päävalmentajana.
 4. Am2012

  Kieltämättä oli hyvä päätös näille kisoille. Tuli Public Enemyn kommentista mieleen, että Zahoui teki Maradonat. Eurosportin kommenteista päätelleen Renardia on kyselty jo Senegalin peräsimeen, mutta mielellään näkisi Sambian luotsina ainakin seuraavissakin kisoissa. Tähdistökentällinen oli seuraavanlainen Maalivahti: Kennedy Mweene Puolustajat: Jean-Jacques Gosso, Stophira Sunzu, John Mensah, Adama Tamboura Keskikenttäpelaajat: Emmanuel Mayuka, Yaya Touré, Gervinho, Seydou Keita Hyökkääjät: Christopher Katongo, Didier Drogba Mainittakoon, että turnauksen parhaaksi pelaajaksi valittiin Christopher Katongo, joka jakoi myös turnauksen maalikuninkuuden kuuden muun pelaajan kanssa.
 5. Am2012

  Kävipä Ghanalla tuuri. Harmi että peli piti päättyä maalivahin kämmiin. Mali otti hienon voiton tänään ja ansaitsi sen vaikka Gabon pelasikin paremmin.
 6. Am2012

  Drogba teki sitten itselleen historiaa. 2 maalia P-Guinean verkkoon tarkoittaa nyt sitä, että Drogba on Norsunluurannikon pelaajista kaikkien aikojen toiseksi parasmaalintekijä Afrikan mestaruuskisoissa yhdessä Joel Tiéhin kanssa. Maalipörssi sai muutenkin uusia nimiä, kun Katongo ja Drogba nousivat nyt taistelemaan maalikuninkuudesta. Huomenna sitten nähdään jatkuuko Aubameyangin maaliputki.
 7. Afrikka

  Taas on yksi Tunisia-Marokko derby edessä, kun Esperance ja MAS Fez kohtaavat CAF supercupin loppuottelussa helmikuun lopulla.
 8. Am2012

  Jotenkin jää semmonen vahva tunne, että Aubameyang vie tänä vuonna maalikuninkuuden. Ei taida Gyanista tai Drogbasta olla haastajaksi, jos nyt pitää ettiä kovia nimiä. Toki Sambian Mayuka ja Katongo voidaan vielä laskea potentiaalisiksi haastajiksi.
 9. Am2012

  No nyt on pudotuspelit selvillä eli Sambia-Sudan, Ghana-Tunisia ja toisella puolella Gabon-Mali, Norsut-Päiväntasaajan Guinea.
 10. Am2012

  Eihän nämä yllätykset lopu koskaan, nyt sitten Sudan meni jatkoon ja Angola pilasi pelinsä laiskuudellaan. Tällä menolla, jos Sudan voittaa vielä Sambian pääsee ne mitalipeleihin sitten 70-luvun.
 11. Am2012

  No niin nyt sitten Sambia ja P-Guinea on jatkossa. Laskeskelin, että Sambia saa hyvin todennäköisesti vastaansa Angolan. Se tarkoittaisi sitä, että Angola tai Sambia pelaa mitalipeleissä. Siinä mielessä P-Guinean olisi kannattanut jatkaa hurmostaan, koska nyt puolivälierissä on vastassa Norsut.
 12. Mitä pelipaitoja omistat?

  Muutaman omistan. Joidenkin paitojen vuosista ei hajuakaan enää. Kiinnostaisi saada jostain jonkunlainen Marokon pelipaita ja kenties toinen Algerian pelipaita. Ja enemmän jotain nimellä varustettuja paitoja. Internazionale / koti / 1997-1998 / ei nimeä Internazionale / koti / 2000-luvun alku / ei nimeä AC Milan / koti / ? / ei nimeä Barcelona / koti / ? / ei nimeä Saksa / koti / 2000-2001 / ei nimeä Italia / koti / 2005 / 10 Totti Tunisia / koti / 2004 / 11 Dos Santos Tunisia / koti / 2004 / 3 Haggui (paidassa tosin lukee Hagui) Tunisia / koti / 2008-2009 / 17 Jemaa Algeria / koti / 2010 MM-kisat / 13 Matmour
 13. Am2012

  Melkoinen teurastus oli Guinean peli. Odotin Botswanalta näissä kisoissa enemmän, mutta taisi vain olla tuuria karsinnoissa. Tiukaksi menee D-lohkon tilanne.
 14. Paris Saint-Germain F.C. 2011-2012

  PSG tuntuu nyt rakentavan uutta nousua, mutta mikä ettei, kun nyt on sen verran hyvät tulot mitä kuluttaa pelaajiin.
 15. Am2012

  Ekaa viestiä vähän muokattu, alleviivasin jatkoon pääsijät ja lisäsin maalipörssinkin sinne niin tiedetään vähän missä mennään.
×