Jump to content

Smith 14

Members
 • Content count

  82
 • Joined

 • Last visited

About Smith 14

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 01/01/1999
 1. Ensi kauden(2006-2007) joukkueesta

  Mielestäni joukkue näyttää erittäin vahvalta, kun kaikki ovat kunnossa. Löytyy kokeneita ja nuoria, jotka ovat jälleen kokeneempia. Materiaalikin näyttäisi myös olevan laajempi verrattuna edelliseen kauteen. Mutta mihin riittää materiaali, kun vastaan tulee selssi ym? Odottelen erittäin erittäin mielenkiintoista kautta, josta tulee pari pyttyä himaan. COME ON YOU REDS!!!!!!
 2. Futisvitsejä

  vanha mutta hyvä Mitä samaa on leeds faneilla ja kaljapulloilla? Kaikki ovat kaulasta ylöspäin tyhjiä.
 3. Musiikkihöpötys-otsikko

  Onko kenelläkään United fanilla United peoplen levyjä? Itseltäni löytyy vol1 ja pitäisi hankkia jossain vaiheessa vol2, koska ykkönen on aivan loistava. Jos joltain löytyy kakkonen, niin mielipiteitä onko hyvä?
 4. Todella hohdokas homma tätä ollaan jo odoteltu Suhteellisen pieni on kausimaksu. Itse olisin voinut panostaa enemmän, mutta lupaava alku
 5. Lempipelaajanne?

  ManU:sta löytyy kaikki Giggs, Rooney, Smith ja Gary. Giggs ja Neville ovat legendoja, mielestäni pelaavat vieläkin aivan huipulla, eipä ole paljon hiipumisen merkkejä. Muutenkin vain harvoja huonoja pelejä kaudessa, aina vähintään tasaisen hyvä suoritus. Rooney ihan omaa luokkaa, maailman paras :twisted: :!: Smithistä pidän, koska hän pelaa kovaa ja taistelee. Hyviä riistoja ja paljon taklauksia.
 6. Minustakin Ronaldo pelasi hyvän pelin vaikka mokasi yhden (varman) paikan. Hyviä haastoja, Cygan oli aivan kusessa, mutta viimeiset syötöt eivät olleet tarpeeksi hyviä. Mutta kyllä Giggskin pelasi mielestäni kelpo pelin. Veto oli hyvä yritys, mutta taisi valaistus haitata siinä tilanteessa? Kaikki muu taitaakin olla jo sanottu. Smithiä olisin kyllä kaivannut ajamaan Reys oikein kunnolla. Onneksi Rooney teki sen (vtuttaa tuommoinen pelleily) :evil: Mielestäni tuomari oli ihan hyvä vaikka meni siihen Reysin filmiin ja muutamaan muuhun, mutta muuten ihan ok tuomittu varmasti vaikea peli. :twisted: Brownille pisteet loisto peli, toivotaan että otteet jatkuvat.
 7. Kenet pelaajat haluaisit?

  Tuli tossa ihan vain mieleen, että miksi ei hankittaisi nuorempaa Ferdinandia West hamista? Minusta olisi hyvä ostaa mies nyt, ennen kuin miehen hinta ehkä joskus nousee pilviin. Jos nyt hänestä edes tulee vielä veljensä kaltainen johtaja puolustukseen. Olisi muutenkin hieno nähdä Ferdit keskellä. Muutaman pelin olen hänestä nähnyt ja ollut hyviä esityksiä.
 8. Cristiano Ronaldo

  Reservit vois olla kyl paras vaihtoehto tässä. Sieltä itseluottamus takaisin ja jallittamaan vastustajia. En missään nimessä myisi häntä pois, kullan arvoinen hyvänä päivänä ManU:lle viime kausi oli hyvä esimerkki. :twisted:
 9. United vs. B'Ham City Ke 28.12. klo 21:45

  Bugger :evil: Taas sama vanha ManU tehdään maali ja annetaan peli vastustajalle. Puolustus oli koko pelin aivan kusessa. O'shitin ja Richardsonin taso oli melko luokaton puolustuksessa. Tuomari oli kyllä sukka, liian kiltti. VDS teki tärkeän torjunnan vaparista, mutta ensimmäinen maali lipsahti helposti. Mutta oli joukossa hyviäkin, Scholes, Ruud ja Rooney varsinkin. Hyvää ja liikkuvaa peliä kärjiltä. Rooneyn zippi olisi ollut huikea, mutta ei osunut. Scholes nostaa tasoaan koko ajan, vanhakin vertyy. Loisto juttu, että Ole is back. Oli lopussa semmonen '99 fiilis, että Ole tulee ja rankaisee. :twisted: :twisted: :twisted: Ruud :twisted: :twisted: Rooney :twisted: Ole:n comebacki
 10. Videot

  Olisiko mahdollista, että joku taituri tekisi Smithistä compin?
 11. Wengerin kootut selitykset

  Sitä ei voi unohtaa. Toinen maaleista oli ainaki ihan puhdas paitsio. Toista en muista oliko paitsio, mutta karmea munkki veto sekin oli, taisi kimmota Henryn polvesta. Joo kyllästyttää noi Wengarin selittelyt. Siitä ei pääse mihinkään, että Arsenaalista ei ole mihinkään tällä(kään) kaudella. :twisted:
 12. ManU-Everton 11.12.05

  Eka jakso oli hyvää peliä paikkoja luotiin ja everton hyvän oli paineen alla ,mutta ei sitä ratkaisevaa kassia. Tokalla muutamia vyörytyksiä, mutta vastustajalla vaarallisemmat paikat. Giggs pelasi tosi hyvin hieno maali ja juonikasta peliä. Mielestäni VDS olisi voinut ottaa tuon vedon kiinni, jos olisi tullut hieman enemmän vastaan, kulma oli muutenkin aika pieni. Mutta pari hyvää torjuntaa pelasti pisteen. Tiukkoja pelejä ja nämä pitäisi kääntää voittoon, jos aijotaan mestaruus hankkia. Oli muuten hyvä, että Smith otettiin vaihtoon punanen oli todella lähellä, vaikka Fletcher ei kyllä ihmeitä esittänyt. :shock:
 13. Uusi sponsori hakusessa...

  Tuli aika huonoon paikkaan toi Vodafonen lähtö vielä kun pudottiin CL:stä. Varmasti moni sponsori miettii nyt tarkemmin mihin rahansa sijoittaa. :? Itse näkisin mieluiten vanhan kunnon Sharpin merkin jälleen paidassa.
 14. Benfica- United 7.12.2005

  Itsekkin ihmettelen hieman Smitin kritiikkejä? Mielestäni Smith pelasi hyvin katkoen ja riistäen palloja. Hän on puolustava keskikenttä ja sitä varten on hyökkäävämpi pelaaja vierellä. Vaikka tämä ei myöskään sulje Smitin pelaamista ylös, mutta minusta puolusti hyvin ja oli yksi kentän parhaista(jos niitä liioin oli). Hieman kommenttia v*tutuksen hieman laannuttua. Pelistä ei paljoa sanottavaa kaikki sanottu, mutta yritin koota jotain kasaan pelistä. Mielestäni Ronaldolla oli hyvää yritystä, mutta turhautuminen iski johtuen varmaan myös katsomosta mikä ei saisi vaikuttaa peliin. Rooney yritti 110%, mutta ei riittänyt väkinäistä. Puolustukselta surkea peli lukuun ottamatta Garyn syöttöä. Ruud oli melkein koko pelin yössä vaikka odotin sitä yhtä rankaisua. Mielestäni Ruudin liiallinen passiivisuus joissain tilanteissa vie Rooneyn tilan.
 15. Liverpool

  Eka oli kieltämättä aika huvittava. Muuten Liverpool pelaa kyllä tosi hyvin. Joulu on taas joulu on taas! Voihan sitä nyt kerran osua.
×