Jump to content

teh0m1es

Members
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by teh0m1es

 1. Nyt on karsinnat jo lähellä UCL:.ään ja eurooppa Leagueen, toivon menestystä kaikille jengeille karsintapeleissä, varsinkin HJK:lle
 2. Hjk 2010

  joo täytyy kyllä ylistää tota tunnelmaa eilisessä pelissä, kädet oli iha sohjona pelin jälkee taputusten jälkee. pitää varmaa mennä ostaa ajoissa niitä belgrad pelin kotilippuja, tupa on varmaan täynnä
 3. Suomalainen suosikkiseurasi?

  HJK, junnusta asti ollu sinivalkoinen ja samoin koko mun suku että johtunee varmaa siitä
 4. Hjk 2010

  no sehän on iha normaalii toimintaa tuomarilt ku pistetään hjk-lisä tuomioiden päälle että sorretaan suurta ja kaunista. Alkoi itseä paljon ärsyttää toi tuomarin toiminta todella paljon. kukakohan siellä on seuraavassa ottelussa kentällä topparina? toivoisin morenia mutta taitaa olla fowler.
 5. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  nyt on väläytelty aika paljon van gaalia mutta en usko että munchen päästää sitä, ja Hodgson olisi kyllä hyvä vaihtoehto mutta pitää puolustavasta pelistä mutta tykkää pohjoismaalaisista eli saattaisi Dalla valle nousta ykkösjoukkueen vaihtopenkille tai hyvällä hillolla jopa avaukseen. Martin O`neil olisi hyvävaihtoehto samalla voisi tuoda milnerin ja A.Youngin mukanaan : D
 6. Hjk 2010

  joo, Finskille vaan kattomaan peliä, itse olen aika kiinnostunut näkemään loshan veikkausliiga peleissä olin katsomassa kanssa liigacup peliä missä hjk ei mitään esittänyt. Milloin alkaa ucl karsinnat?
 7. Lauri Dalla Valle

  Joo kyllä toi vähän ihmetyttää tuo arpominen, pitäis alkaa jo päättää kumman valitsee, olishan se aika paskamainen jos valitsee italian, itse odotan aika paljon sitä vastausta tosta asiasta, jotenki tuntuu etää valitsee suomen.
 8. Shefki Kuqi

  Haha : D, Hyvä shefki mahtoi harmittaa toi,
 9. Arvuuttelut kaudelle 2010

  1.HJK, 2.KUPS, AC Oulu 3.Mäkelä (HJK), Vuorinen (honka), Bah(HJK), Eremenko jr. (jaro), Wusu (TPS) 4.Dawda Bah (HJK) 5.Tuomas haapala (TamU) 6.Dawda Bah (HJK) 7.HJK varmistaa liigan voiton 2 kierrosta enne vikaa kierrosta ja honka saa taas hopeaa ja Jaro pronssia.
 10. Hjk 2010

  ei ollu mikää yllätys, eka puhutaa miljoonista ja sit paljastuu karu totuus että hjk ei uskalla pyytää pelaajista melkeen mitään, muurine olis varmaa olllu tyytyväine jos olis saanu raitalasta hoffenheimin kaulaliinan ja huivin.
 11. Hjk 2010

  Tietääkö joku että paljo tost Raitalast tulee rahaa klubille, puhutaa miljoonist mut vähän kyll epäilyttää se, ei hjk uskalla pyytää rahaa pelaajista
 12. Liverpool FC 09-10

  no joo kyllähän se vakuutti, mutta pitää muistaa että sunderland ei ole mitää valioliigan parhaita vierasjengejä. Mut aina se antaa vähä haikeen fiiliksen ku puhutaa Torresin myymisestä.
 13. Suomalainen suosikkiseurasi?

  HJK, syntyny hjk faniksi faija on hjk fani ja sen faija ja sen faija varmaa, että suonissa on hjk verta
 14. Liverpool FC 09-10

  joo kyllä nyt siinä o sellane avauskokoonpano että luulis voitto irtoovan, mutta ihmettelen et miks babel ei saa enempää vastuuta aina ku se pelaa on edes jotai säpinää muuten se o aika surkeeta fudista, idea siit on puuttunu koko kauden ajan. ja kyllä se benitez vois alkaa jo pakata kamoja merseysideltä ja ettii lentolippuu espanjaa kyllä se suurimma osan valmentajan piikkii voi pistää. voitto irtoo tänää numeroin 2-0 gerrard ja babel
 15. Harjoitusottelut 2010 -

  joo kyllä ihmettelen kans et miks pelvas ei saa kutsua on sen verra hyvin pelannu, ja ei oo kyllä pukki paljoo aikaa saanu sevillan reservissä, sitten ihmetyttää toi maalivahti valinta että missä on lehtovaara ja maanoja.
 16. Hjk 2010

  Joo medo on sitte näköjää suomalaine, mut harmi et ei voi edustaa huuhkajissa itteensä, mut nyt varmaa on medo kova sana ulkomail ku on siirtolais asiat pois alta mut toivottavasti ei menetettäis sitä enne ucl:ää.
 17. Liverpool FC 09-10

  joo kyllä se kuyt pitäis mielummi sinne kärkee pistää ku toi osaamaton ranskalaine, kuyt kärkee ja babel ja maxi laitaa ja ei saa unohtaa rieraa, mut kyllä ihmettelen tota benitezin vetoa käyttää degenii linkkin vaiks on paljo enemmä taitoo omaavii pelaajiikin, babelille vois kyl suoda enemmä peliaikaa näkihä sen arsenalii vastaa et heti ku saa peliaikaa alkaa tapahtuu ja sama nähtii lyonii vastaa.
 18. Lauri Dalla Valle

  Toivottavasti tulee pelaamaan "huuhkajissa" ja päästäis kisoihi aikasemmi, Mutta aika paljo riippuu Benitezistä että nostaako Laurin parin vuode sisää poolin rinkii, Itse olen ainaki kuullu että dalla valle o tuollane torresin tyyppine pelaaja, paitsi että pärjää ehkä kymppipaikalla.
 19. HJK 2009 - Mursun johdolla Eurooppaan!!

  kyllähä toi santala olis aika kova vahvistus rinkii mut joteki painuu mielee sajdak, mutta kyllä kaipaa vahvistuksii hyökkäyksee, itse toivoisin westölle enemmä vastuuta ja sumusalolle
 20. Lauri Dalla Valle

  toivottavasti nyt ottais ton u-21 paikan että kohta ei olisi azzuri
 21. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 09/2010

  kyllähä toi chamakh kävis mutta suurin ongelma on poolilla penkin päässä, ei herrajumala benitez ole poolin tasone valmentaja, että ei tää nii surkee ryhmä oo et oltais sarjataulukos seitsemäs, eikä sitä ainaista epäonnea voi syyttää. BENITEZ ULOS!
 22. HJK 2009 - Mursun johdolla Eurooppaan!!

  on toi aika outo veto taulolta kun alkaa mestarein liiga karsinnat sit jonneki serie C jengii pelaamaa, ja olis kyl peliaikaa tullu siel serie b jengeissäki
 23. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 09/2010

  kyllä toi Maxi Rodriguez olis hyvä juttu. mutta malouda o lähös chelseasta nyt tammikuussa että siin olis hyvä pelaaja ja hinta olis varmaa sellane 5-7 milj. lähen kattoo sunnuntain peliä tottenhamia vastaan anfieldille:star:
 24. Perparim Hetemaj

  Nyt ei ole kyllä kuulunut mitään perpasta, että onko tietoa pelaako perpa reserveissä vai pelaileeko jossain hollanin puistossa:doh:
 25. Perparim Hetemaj

  :nono:Nyt ei ole kyllä kuulunut mitään perpasta, että onko tietoa pelaako perpa reserveissä vai pelaileeko jossain hollanin puistossa:doh:
×