Jump to content

Dpool

Members
 • Content count

  304
 • Joined

 • Last visited

About Dpool

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/20/1992

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  Liverpool
 1. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Mitä helvettiä te oikei ulisette? Olisko yks Dempsey tehny tästä kaikkien aikojen siirtoikkunan ja oltasko sitte voitettu mestaruuksia? Säälittävää. Seura on edellee Liverpool, jota itse kannatan loppuun asti. Vaikka oltais myyty Suarez, Gerrard ja Agger, silti seura olisi Liverpool, ja kannattaisin sitä. Mun mielestä tää siirtoikkua oli hyvä. Adam -> Allen, Aquilani -> Sahin, Carroll -> Borini Maxi, Kuyt, Bellamy -> Sterling, Assaidi, Cole Eikä tää Yesilkää mikää turhake ole. Joka tapauksessa, en jaksa kuunnellla tai katella tota teidän itku kiukku raivari settii sen takia ku me ei ostettu kaikkia keitä tänne huhuttiin. Tää forumi elää näiden vitun siirtojen kanssa, ja jos Pool pelaa huonosti tai ei tee mediaseksikkäitä siirtoja niib täällä julistaa koko porukka, Ippe etunenässä, että "Pool on aivan paska, mä kannatan Swanseaa, me ollaan keskikastin rupusakki, ei voida voittaa Cityä...... jne" Minä kannatan Liverpoolia vaikka mikä olisi, I'm fucking out of this forum. YNWA
 2. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Ippe ja manufanit, nyt jotai järkee toho toimintaan. Iha turha tosta Andystä on lietsoa. Itellä on ollu alusta asti huono fiilis tästä Torres-Carroll -swapista. Andyllä ei vaan riitä yksinkertaisesti tekniikka pelata edes niinkää keskikastin seurassa kuin Liverpoolissa. Joku West Ham tai vastaava olisi oikee osote Andylle. Joskus sillon muinoin kun Andy meille tuli, tein tutkimuksen Andyn 13 valioliigamaalista, jotka hän paukutti 'castlessa. Tarkkaan en muista, mutta olikahan 10 maalia ekalla tatsilla, 2 maalia kahella tatsilla ja 1 maali siten, että upotti pallon kolmannella tatsilla. Kertoo jotain.. Fiksummat päättäköön, että mitä. Ja Cityä vastaan sunnuntaina syöttöprosentti 25%?? Hei c'moon. Se on mulle iha yks hailee, kuka sieltä tulee tilalle, mutta Andya en haluu nähä enää Poolissa. Voi olla, että menee johki muuhu seuraan ja tekee siellä 30 liigamaalia, mutta Liverpoolissa ei olisi ikinä tehnyt niin montaa maalia. Varmaan koko alkoholipitoisella urallaan. Sitte niitä huhuja. Ja älkääkä ottako turhan tosissaan, nämä ovat HUHUJA, että voidaan spekuloida niitä: Sturridgesta tehty £15m tarjous Huntelaar irtoaisi £17m Speardo lähdössä Boltoniin/Nttham Forestiin £2,5m-3m hintaan Joe Cole on melkein West Hamin mies, £4m Carrolista on saatu "final bid" £16m-17m Adam lähdössä, tod näk Everton. Hinta epäselvä. Liverpool ostanee vielä kaksi pelaajaa tässä kuussa, hyökkääjä/wingeri-mallisia pelaajia.
 3. Huomenna jatkuu L'poolin osalta valioliiga. Eurooppaliigasta otettii nihkee 1-0 voitto, mutta se ei huomenna paljo lämmitä kun Anfieldille saapuu hallitseva mestari, ManCity. Lähtökohdat peliin ei ole parhaat maholliset, kun selkee ykköstoppari Agger on poissa helpohkon punasen takia, mutta taistelemaan lähdetään. Monelta eri suunnalta on linjattu, ettei tällä kaudella kotimatseista kelpaa ku voitto. Ja faktahan se on, jos neljän joukkoon mielitään. Eli huomenna pitäs 3 pistettä irrota, mikä on mahdollista, kunhan puolustetaan nöyrästi ja isketään paikoista tehokkaasti. Erityisesti Gerrard-Suarez akselilta allekijoittanu odottaa esiinnousemista. Suarez puhu avoimesti haastattelussaan, että ei voi kun katsoa peliin kun maaleja ei synny. Ja toivotaan, että mies saa menttaalipuolen kuntoon niin alkaa verkko heilumaan. Lopettaa tuskailun ja keskittyy olennaiseen, sen luulis riittävän. Ja jos tää aiemmin hyväks todettu liivisetti toimii niin avaus olisi huomenna seuraava (twitteristä poimittua): --------Reina Glen-Skrtl-Coates-Jose --------Lucas ----Allen----Gerrard Borini--Suarez-Sterling En jaksa uskoa, että Raheem avaukseen yltää. Veikkaan, että Gerrard on Sterlingin paikalla, ja Hendo Stevien paikalla. Mutta sehän nähdään huomenna. Kolmee pistettä odotellessa, ynwa.
 4. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  out of nothing? http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/reds-agree-deal-for-winger
 5. Valioliigan veikkauskisa kausimallia 2012-13

  wadap: 1. Man City 2. ManU 3. Chelsea 4. Liverpool 5. Arsenal 6. Spurs 7. N'Castle 8. Everton 9. Fulham 10. Sunderland 11. West Ham 12. QPR 13. Stoke 14. Aston Villa 15. Swansea 16. Norwich 17. WBA 18. Wigan 19. Reading 20. Southampton Maalikuningas: Aguero Fa-cuppi: Arsenal 2. N'Castle Carling cuppi: Everton 2. West Ham Vuoden pelaaja: Yaya Toure Vuoden nuori peluri: Borini Vuoden Manageri: Wenger Kauden eka mangerivaihto: WBA
 6. Pool - Spurs 0-0: Ei tosta matsista paljon käteen jäänyt.. Aikamoista puolivaloilla neppailua molemmilta jengeiltä. Positiivisia asioita: Palloa pyrittiin hallitsemaan, turhia roiskimisia tuli erittäin vähän ja pallon menetyksiin reagoitiin nopeasti. Eli avattaessa peliä pallo pyrittiin tuomaan maata pitkin hyökkäysalueelle. Edes Carra ei roiskinut tuttuun tyyliinsä palloa pitkin kenttää. Tälle iso plussa! Ja kun pallo menetettiin, iskettiin tiukasti päälle, ja muutama hyvä pallonriisto saatiin myös hyökkäyspäässä. Hyvä duuni. Mutta mitä tämä tarkoittaa? Andy on käytännössä turhake Negatiivisia asioita: Huippuvaaralliset tilanteet oli vähissä, ja Spurs pääsi välillä hyökkäämään pelottavan vaarallisesti. Sekä Adam, joka oli täysin yössä keskikentällä. Yhteenveto ainoan näkemäni harjoituspelin perusteella. Rodgersin pelityyli sopii erinomaisesti Suarezille, Gerrardille, Aquilanille, Lucasille (puolustava keskikenttä estämässä vastaiskuja), Borinille, sekä jollekin uudelle laiturille/hyökkääjälle. Ja totta kai pienellä varauksella Colelle, Hendolle, Speardolle ja Shelveylle, mutta Andylle tai Adamille ei. Ei nyt liity välttämättä tämän otsikon alle, mutta oikealle laidalle olisi hankittava joku, jolle tämä pelityyli sopii.. Omia ehdotuksia, jotka voisi oikeastikin saada (eikä vain fifassa), olisi Johnson, Walcott, Ramirez. Suarez tulee toivon mukaan pelaamaan LW:nä ja Borini piikissä. RW:nä toivon mukaan joku noista kolmesta tai joku yllätysnimi. Kuhan ei Dempsey...
 7. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Terve vaa kaikille! Tossa vuos sitte kirjottelin tänne, mut otin pienen breikin ku olin valtion leivissä. Koko aja kuitenki tullu aktiivisesti seurattuu teidän höpinöitä. Viime kaus ja hankinnat oli ihan perseestä näin kauniisti sanottuna. Andyyn levis kasetti joka pelissä mitä kerkesin kattoo ja Suarezkaa ei kovin kovalla prosentilla viimeistelly. Rodgersiin luotto on kova, mut kovasti epäilyttää nää hankinnat. Taas pitää ostaa pelaajia jotka on joskus aikoinaan ollu kovia omassa seurassa.. Varsinki jos sieltä Allen tulee. Borini on hyvä hankinta viime kauden perusteella, mut saa nyt nähä mite onnistuu valjussa. Ite uskon ja toivon että tänä kesänä hankitaan vielä yks laituri mallia KOVA. Esim Walcott olisi omaan makuun. Ei ketää Clint Dempseytä tms. Jos hyökkäys olisi mallia Suarez----Borini-----Walcott, saattaisimme vaikka voittaaki jotain. Itsellä on luottoa Aquilaniin enemmön kuin Alleniin. Keskikenttä Gerrard---Lucas---Aqua kuulostaa hyvältä, kunhan Aqua löytää vireensä takaisin. Ainaki jos muistelee Aquan ekaa kautta ja eritoten sitä pyöritystä Atleticoa vastaan! Adam sais mun puolesta lähtee.. Downingille antaisin vielä näytön paikan, kuitenki hyvästä pelaajasta on kyse. Tossa nyt muutama ajatus sekalaisessa järjestyksessä. Uutta kautta ja uusia tuulia odotellessa, YNWA!
 8. Liverpool F.C 2011-2012

  Gerrard nyt on oletettavasti poissa, mutta Carra lienee tervehtymässä peleille.. Itse veikkaan seuraavaa rosteria: ----------------Reina------------------ ---------Carra--Skrtl--Agger----------- Johnson------------------------Enrique ---------------Lucas------------------ ---------Adam-------Hendo----------- -----------Suarez--Kuyt--------------- Vaarallista joukkuetta vastaan vois lähtee pitämään nollia ja iskemään vastaan. Tässä rotaatiossa Enrique ja Johnson hoitaa laidat, koska meidän varsinaiset laiturit eivät ole hoitaneet tonttejansa kunnialla.. Adam ja Hendo tekemään peliä ja Suarez pyörimään pakkien väliin. Carrolia en halua avaukseen, ei liene perusteluja kaipaa. Toinen rotaatio jota veikkaan todennäköisemmäksi: -----------Reina------------ Johnson-Carra-Agger-Enrique Downing-Lucas-Adam-Hendo -------Suarez--Carroll------- Downing oli kuitenkin viikolla Englannin man of the match niin lienee aika vaihvoilla avaukseen.. Itse näkisin kuitenkin Hendon tilalla Kuytin ja Carrolin tilalla Bellamyn. Tai no en näe kun olen matkalla aina niin ihanaan armeijaan, mutta pidetään silti lippua korkealla ja hommataa kolme pistettä! YNWA! Ja Suareziin liittyen, lontoota puhuville: http://www.liverpool-kop.com/2011/11/exclusive-liverpool-legend-reveals-what.html?
 9. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Reina Skrtel - Carragher - Agger - Enrique Henderson - Lucas - Adam - Downing Suarez Carroll Tällä mennään tänään. (varma)
 10. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Viime viikon pettymyksestä on toivuttu tetsaamalla joten sunnuntaina voidaan lähtee hyvillä mielin kaatamaan spurssia! Heitetääs nyt toi omaki avausehdotus esille: ------------Reina------------- Kelly---Skrtl---Agger---Enrique Bellamy-Henderson-Lucas-Downing ---------Kuyt---Suarez--------- subs: Doni, Coates, Carra, Gerrard, Adam, Maxi, Carroll Penkille tippuu viime matsin todelliset epäonnistujat eli Carra ja Adam. Ainaki mun silmään siinä oli heikoimmat lenkit. Loppuunsa kukaan ei ollut erityisen hyvä, mutta tässä on kokoonpano jolla itse lähtisin sähisemään Spursseja vastaan..
 11. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Huomenta päivää! Olin sopivasti majutauon kiinni, ja nyt taas kurkkusalaatit on vaihtunu Liverpoolin punaisiin. Tänään Stoken jääkaappeja vastaan erittäin vaikea vierasmatsi. Peli ei tule missään nimessä tule olemaan helppo, mutta luotto omiin on kova. Itse toivoisin seuraavaa kokoonpanoa (samaa joka toimi vuos sitte) tornistokea vastaan: -----------Reina------------ -----Skrtl-Carra-Agger------ Johnson--------------Enrique ------Hendo-Lucas-Adam------ -------Suarez--Kuyt--------- Paha vieraspeli joten puolustuksen pitää olla rautaa. Kolme topparia ja laitapakit erittäin hyviä hyökkäyssuuntaan ja hallitsevat omat laitansa. Keskelle kolme kuumaa pelaaja ja kärkeen toimivin kärkipari, jota sinne on laittaa. Nää oli Dpoolin lääkkeet kolmen pisteen hankkimiseen, eriävät mielipiteet hyväksytään! YNWA
 12. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Jaaha, täällä on taas käyty purkamassa sisäistä lastaan oikein urakalla... Pelistä sen verran, että Arsenalilla oli paljon pelaajia poissa, ja muutenkin heidän esitys oli aika flegmaattinen. Täytynee kuitenkin muistaa, että meiltäkin puuttui avauksesta Suarez, Gerrard, Johnson ja Skrtel. Mutta kun Arsenal kerran lähtee pelaamaan noin sysipaskaa kotipeliä niin kyllä meille pisteet kelpaa, kun niitä kerran rutiinisuorituksellakin jaetaan. Tänään siis riitti peruspeli, ja eihän se nyt mitään huippuviihdettä ollu, mutta kyllä ainaki mulle maistu kattoo kun Pool käy ryöväämässä täyden pistepotin Emiratesilta, ei oo ollu kovin yleistä viimeaikoina. Sitte plussat ala Dpool: +++ Enrique: pelas hyvän pelin sekä pallottomana ja pallollisena ++ Kelly: samat sanat kuin Joselle, harmi kun laukaus kilpistyi tolppaan + Downing: oli pirteä, mutta keskityksiin ja maalipaikkoihin vielä vähän parempi focus niin alkaa napsua
 13. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 Jaahas, Näin lomien kunniaks vois tulla tänne avaamaan sanaisen arkkunsa. Ekaa peliä en nähny, tiedän vain että Suarez oli ilmiömäinen, Sunderland teki hienon tasoitusmaalin ja toinen puoliaika oli flegmaattista. Korjatkaa toki jos olen väärässä. Huomenna olisi matsi sitten Arsenalia vastaan. Enrique on ilmeisesti meidän mies ja Cesc Barcan. Nasrin siirto Cityyn on sinettiä vaille valmis, eli nyt on paikka ottaa se avausvoitto Emiratesilla. Gervinho ja Song ovat pelikiellossa ja Arsenalin avauksessa saattaa olla Carl Jenkinson. En tiedä, miten pelattiin kotiavauksessa, mutta huomenna mennään näin: ---------Reina----------- Carra-Skrtl-Agger-Enrique Kuyt--Lucas-Adam--Downing -----Suarez--Carroll----- Vaihdosta sisään Aquaa ja Hendoa. Kovaa taistelua ja nappisuoritusta ne kolme pistettä vaatii, mutta jotenki toi kotitasuri on korvattava.
 14. Liverpool F.C 2011-2012

  Re: Liverpool F.C 2011-2012 http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... ard-update ei hyvä. Ei sitä turhaa pelätty että kautee lähetää ilmaa kapua. Nyt olis tärkeetä pitää Aqu ja Meireles joukkueessa, että keskikentälle on tarpeeksi materiaalia.
 15. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Re: Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2011-2012 Miks me maksettais Downingista sama hinta kuin Matasta. Kyllä mulle jamppa kelpaa mut kuha ei ylihintaan tule! Mun kirjottelut siirtoikkunan osalta oli tässä, palataan tammikuussa tai vuoden päästä, mää lähen nimittiä torjuu panssareita! Hyvää loppukesää, YNWA
×