Jump to content

arkka

Members
 • Content count

  354
 • Joined

 • Last visited

About arkka

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/13/1993

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ACMilan
 1. Milan 2013-14

  "Kiusaksi" Ihan niin kuin sillä olisi jotain merkitystä, että kuka ne maalit tekee. En itse aikoinani halunnut Muntaria Milaniin, taisin jopa täällä vannoa etten katso yhtäkään peliä, jossa hän pelaa, mutta sen jälkeen mies on tehnyt Milanille tärkeitä osumia eikä todellakaan ole niin huono pelaaja Milan-fanit väittävät. Loppujen lopuksi ansaittu voitto Milanille. 0-0 olisi ollut huonoa tuuria punamustille, ottaen huomioon seikat kuten pelin hallinta ja maalipaikat, mutta onneksi saatiin lopulta kaivettua voitto ja ansaitut kolme pistettä Jos jotain negatiivista niin... Turha varmaan kysyäkään, että mitä Nocerino tekee kentällä, samalla kun penkillä istuu Poli ja (ilmeisesti) Cristante. Allegri herätys. Kannatitko Hyypiää vai Milania 2005? Tihinen vai Milan 2009?
 2. Milan 2013-14

  Odottelen ensi kaudesta vielä tätäkin kautta mielenkiintoisempaa. Vaikka olen Milania liputtanut kakarasta asti ja nähnyt kaksi CL-voittoa ja saman verran scudettoja, niin viime kausi oli lempparini, koska esiin kuoriutui aivan uusi Milan ilman yhtäkään pelaajaa aikaisemmilta ajoilta (Okei, Ambrosini). Nyt odotan mielenkiinnolla, pystyykö El Shaarawy palaamaan samaan huippuvireeseen kuin viime syksynä, pystyykö Balotelli yhä heiluttamaan verkkoja maali per ottelu -tahdilla, onko Niangista lopulta mihinkään (Jos pysyy Milanissa), miten Montolivo hoitaa kapteenin roolinsa, jne.? Ja uuden peliasut ovat upeat, erityisesti koti- ja kolmospeliasu. Harvemmin ostan pelipaitoja, mutta tänä vuonna taitaa mennä pari sataa näihin.
 3. Huhuja (AC Milan)

  Olisi hienoa jos Galliani saisi Hondan ja Ljajicin hankittua. Hyökkäys ja keskikenttä olisi sitten kunnossa pidemmäksi aikaa, kun Milanin miehitys olisi luokkaa De Jong-Montolivo-Honda El Shaarawy-Balotelli-Ljajic - unohtamatta että meillä on vielä Big Bang Boateng, joka pystyy pelamaan melkein kaikkialla keskikentällä ja hyökkäyksessä. Puolustuksessa Mexes-Zapata kaksikko on mielestäni ihan kelpo pari ja laidoilla loistavat vuoroillaan De Sciglio, Constant ja Abate. Honda ja Ljajic todellakin tekisivät Milanista vakavan haastajan Juventukselle - siinä tapauksessa että siirrot toteutuvat, niin paperilla joukkueita olisi todella hankalaa laittaa paremmuusjärjestykseen. (Niin paljon kuin SS Napoli tuhlaakin rahaa, niin en usko että vaaleansinisistä on vielä moneen vuoteen antamaan varteenotettavaa vastusta scudettokamppailussa, olkoonkin että viime kautena olivat kakkosia). En todellakaan ole seurannut näitä huhuja tarkkaan, koska seuraan mieluummin Milania jalkapallokentällä, mutta ymmärtääkseni Hondan siirto on sillä tavalla varma, että viimeistään tammikuussa olisi tämä pelaaja tulossa meidän leiriin? Muuten nämä siirtohuhut tuntuvat tänä kesänä olevan aivan yhtä typeriä kuin kaikkina muinakin kesinä. Ranocchia-Boateng -vaihto on kaiken huippu. Että Milan antaisi yhden parhaista pelaajistaan paikallisvastustajalle, puolustajasta joka muistetaan lähinnä omista maaleitaan? No, toki Inter on almujen tarpeessa, joten ehkä tällaisen vaihdon voisi tehdä jonkinlaisena hyväntahdon eleenä. Fanina sanon kuitenkin jyrkästi, että ei kiitos. Oikeasti, ei mitään Ranocchiaa vastaan, sillä eihän se olisi ensimmäinen kerta kun Interistä Milaniin siirtyvän pelaajan ura lähtisi punamustissa nousuun - ja on kuitenkin totta, että Ranocchia joskus Bari-aikoinaan osoitti jonkinlaista lahjakkuutta. Jospa Inter ottaisi vaihdossa Nocerinon - Antonio kun sopisi huomattavasti Boatengia paremmin Nerazurrin nykyiseen kalustoon. Milan saisi puolustajan, josta voi lopulta tulla todella hyvä, ja Inter saisi uuden rangaistuspotkumaestron. Kuitenkin, Honda ja Ljajic olisivat hyvin realistisia ja hyviä hankintoja, jotka Milanin kannattaisi tehdä mahdollisimman nopeasti, sillä varmasti muutkin joukkueet ovat tällaisista pelaajista kiinnostuneita. Milanin etuna lienee se, että kumpikin pelaaja taitaa ainakin jossain määrin haluta pelata juuri Milanissa. Eihän esimerkiksi Hondan olisi mitään järkeä lähteä vaikka Barcaan tai Realiin, kun ei siellä kuitenkaan peliaikaa saisi, ja toisaalta Evertonissa tai Liverpoolissa ei voiteta pokaaleja tai saavuteta mainetta. Milan olisi juuri oikea joukkue sekä Hondalle, että Ljajicille. Niin ja meillähän on vielä kaiken lisäksi Poli, Saponara ja Christante - kaikista näistä löytyy potentiaalia pitkälle. (y)
 4. Milan 2012-13

  Valitat kun Milan voittaa ja valitat kun Milan häviää. Ilmeisesti sua ei kiinnosta voitto, ellei se tapahdu juuri sun haluamalla tavalla?
 5. Milan 2012-13

  Turha pake jauhaa siitä Muntarin haamumaalista - se oli erehdys linjatuomarilta, ei mitään muuta. Näitä tapahtuu niin kauan, että saadaan videovalvonta jalkapalloonkin.
 6. UEFA Champions League 2012/13

  Mitä muuta voi odottaa kun keskiympyrä on noin vetinen?
 7. Milan 2012-13

  Kovasti olisi Balotellia taas tarvittu. Hänellä on se Ibramainen kyky nostaa koko joukkueen peliä, kun taas Pazzinilla sitä ei ole. Toisaalta Milan pelasi ihan hyvän ekan puoliajan. Sääli tuo pilkku, tuli turhasta rikkeestä. Komea viimeistely kuitenkin Vidalilta, pakko myöntää.
 8. Milan 2012-13

  Onkohan tässä käynyt nyt niin, että aika on kullannut paken muistot? Tuohan oli juuri sitä aikaa, kun Milan oli pahassa alamäessä muun muassa joukkueen vanhuuden takia. Tuollaiset yksittäiset ottelut saattoivat mennä hyvin, mutta yleisesti Milan oli tuolloin aika heikoilla. Kaikki halusivat silloin nuorennusleikkausta. Nyt kun meillä on nuori Milan, niin sitten kaivataankin yhtäkkiä sitä vanhaa Milania, jolla ei rehellisesti sanottuna ollut minkäänlaista tulevaisuutta. Katsele youtubesta vanhoja highlightseja "hyviltä ajoilta", minä nautin mieluummin tästä kaudesta ja uudesta Milanista kaikkine tappioineen ja voittoineen. Tulos kun ei tule hetkessä, tällainen projekti vie jonkin aikaa. Huonon alkukauden jälkeen on aika hyvin olla kolmantena sarjassa ja tappioitta tämän vuoden pelien osalta, eikös? Yleisesti, että Allegrin pitäisi tehdä vaihtonsa aikaisemmin. Maxia on kuitenkin paha syyttää, kun tasoitusmaali tuli puolustuksen niin röyhkeästä virheestä. Itse näen, että peli kaatui Boatengin loukkaantumiseen - hyökkäyspelistä lähti tärkeä osa pois, eikä Niang tänään pystynyt sitä valitettavasti paikkaamaan. Milan ottaa vielä sen toisen paikan.
 9. Milan 2012-13

  Tämä polvivamma oli jotenkin päässyt menemään ihan ohi multa. Siinä tapauksessa olin sitten väärässä. Katsoin, että maalivireeseen olisi enemmän vaikuttanut pelipaikan siirtyminen laidalle, nyt kun Balotelli on ottanut päävastuun maalinteosta. Laitahyökkääjät eivät kuitenkaan elä maaleista. En ole vain nähnyt sitä mainitsemaasi väsymystä; SES on kuitenkin myös tämän vuoden puolella pelannut pääasiassa hyvin, ja oli ensimmäisessä osaottelussa Barcaa vastaan loistava. Otan siis sanoja nyt vähän takaisin: ehkä lepo olisi paikallaan. Tosin luulen, että siellä Milanossa tietävät paremmin, että mikä se tilanne sen polven kanssa todellisuudessa on.
 10. Milan 2012-13

  Ehkä siksi, että nämä huippupelaajat yleensä vain pelaa, pelaa ja pelaa? Kausi on kriittisessä vaiheessa, ja Milanin täytyy jokaiseen otteluun lähteä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla - siksi Stephan pelaa aina. Ja SES on 20, ei 30 vuotta.
 11. Milan 2012-13

  Allegrin lempparijärjestelmä taitaa olla 4-3-1-2, mutta Milan pelaa 4-3-3, koska se sopii pelaajille parhaiten ja sillä on tällä kaudella saavutettu parhaat tulokset. Nostan esiin sen, kuinka paljon täälläkin on aina kritisoitu Allegria aivan liikaa. Scudetto ei riittänyt, heti seuraavalla kaudella vaadittiin potkuja. Tällä kaudella se meni mielestäni jopa yli. Painotan, että Allegri ei missään vaiheessa ollut "ongelma", ja että Milanilla ei varsinaista ongelmaa edes ollut. Huono alkukausi oli luonnollinen seuraus siitä että Zlatan, joka pystyy taikomaan maaleja tyhjästä, ja Silva, joka ainakin viime kaudella oli paras puolustaja palloilevassa maailmassa, lähtivät Pariisiin. Tämän lisäksi Nesta ja muut lähtivät omille teilleen. Väittäisin, että millä tahansa muulla huippujoukkueella kestäisi hetki toipua ja alkaa löytämään tulosta. Allegri on suoriutunut tehtävästään valmentajana paremmin kuin hyvin. En missään nimessä väitä häntä täydelliseksi valmentajaksi, koska sellaista ei ole, mutta se tilanne missä Milan on tällä hetkellä kertoo jotain miehen kyvyistä. Olisiko kukaan esimerkiksi osannut odottaa, että Kevin Constant ratkaisee Milanin ongelmat laitapakkialueella? Tai että El Shaarawy taistelee maalipörssin kuninkuudesta? Toivon todella, että Allegri on Milanissa vielä kauan, sillä tällä menolla Milan hakee muutaman vuoden sisällä CL:n kotiin. Antaa Allegrin tehdä työtä näiden nuorten pelaajien kanssa, ensi kaudella Primaverasta on tulossa hypetetty Bryan Cristante edustusjoukkueeseen, ja toivon ja uskon että näemme samanlaisen kehityksen kuin esimerkiksi De Scigliolta. Kuten Galliani sanoi Ballotelli-kauppojen jälkeen: "Nyt voin levätä seuraavat kymmenen vuotta" (tjsp.). Muuten totta, mutta itse jos olisi Gallianin saappaisi niin lepäisin vasta kun olen hankkinut Milanille sopivan puolustajan Zapatan pariksi. Zaccardo oli hyvä hankinta, sillä kokemustahan tarvitaan aina, mutta Milanin nykyiseen projektiin sopisi vielä paremmin nuori ja lupaava puolustaja. Ogbonna?
 12. Milan 2012-13

  2010 asti. Tämänkin palstan muutamat Milanistat saisivat hävetä silmät päästään kaiken sen Allegrin päälle latoman paskan jälkeen.
 13. EURO 2012 finaali: Espanja - Italia

  Hankala ymmärtää, miksi hyvin pelannut Montolivo vaihdettiin pois kentältä ja turhake Motta otettiin kentälle: samalla kun kentällä oli yhtä turhat Pirlo ja Marchisio. Nyt kun Pirloa on kovasti ylistetty, niin eipä nämä esitykset mielestäni mitään erityisiä ole ollut, ja eilisessä finaalissa "maestro" oli kenties kentän näkymättömin pelaaja. Pari hyvää peliä ja pari huonoa. Italian kannattajana täytyy silti olla tyytyväinen joukkueeseen. Tuskin kovinkaan moni odotti Italian menevän finaaliin. Eikä se ole häpeä hävitä maailman parhaalle maajoukkueelle. Jos tällainen kehitys jatkuu, niin Italia tulee haastamaan Espanjan vastaisuudessakin.
 14. EURO 2012 finaali: Espanja - Italia

  Priceless
 15. Milan 2012-13

  Melko hiljaista on ollut jo pidemmän aikaa, mutta laitetaan nyt silti pystyyn uusi kausitopic. Viime kaudelta ja paljon hampaan väliin, sillä Milan johti sarjaa yhdessä vaiheessa melko reilulla kaulalla Juventukseen, mutta onnistui töpeksimään. Kaikki oli omissa käsissä, mutta kotitappio Fiorentinaa vastaan (Amaurin voittomaali viimeisellä minuutilla ), parit turhat tasapelit ja hävityt Madonninat olivat Milanin kannalta liikaa ja mestaruus meni tappiottoman kauden pelanneelle Juventukselle. Seeproille siis onnittelut ja kaikki kunnia upeasta kaudesta. Milanissa on tapahtuu rakennemuutos. Nesta, Zambrotta, Inzaghi, Gattuso Van Bommel ja Seedorf ovat poistuneet ja näin on yksi aikakausi päättynyt. Tosin, vielä on vaara, että Galliani saa päähänsä tarjoilla vuoden jatkosopimuksia. Kaikki hienoja pelaajia, Nesta ja Van Bommel näistä ne omat suosikit, ja etenkin Nestan paikkaaminen on mahdoton tehtävä. Inzaghi jätti Milanin tyylillä iskemällä 2-1 voittomaalin Novaraa vastaan ottelun loppupuolella, Seedorfin hienosta tarjoilusta. Maali oli niin tyypillistä Inzaghia kuin voi olla. Sitten siirtomarkkinoista. Kesä oli heti aluksi muuttua katastrofiksi, kun Thiago Silvaa oltiin myymässä ensin Espanjaan ja sitten Ranskaan. Galliani oli jo Pariisissa asti, ja PSG:n tarjous oli ennenkuulumaton puolustavasta pelaajasta. Milan päätti kuitenkin pitää maailman parhaan puolustajan, mikä oli oikea päätös, sillä 50 miljoonaa ei korvaa sitä reikää minkä Silva olisi jättänyt lähtiessään. Mahdollinen siirto aiheutti Milanin leirissä pienehköä sekasortoa. Siirtoa vastaan nousivat pelaajista äänekkäimmin Ibrahimovic ja Cassano, jotka sanoivat suoraan lähtevänsä muualle pelailemaan, jos Silva myydään. Eipä heitä voi moittia, miksi Cassano ja Zlatan, jälkimmäinen jo kahdesti Serie A:n kauden paras pelaaja, jäisivät pelailemaan uppoavaan laivaan? Nyt kuitenkin näyttää, että Milan ei uppoa ja tulevalla kaudella taistellaan taas scudettosta. Milanin runkoa on vahvistettu Gallianin tapaan ilmaissiirroilla. Ranskasta ostettiin joku itselleni täysin tuntematon pelaaja, mutta Riccardo Montolivo on oikeasti hyvä ja tärkeä hankinta. Koko viime kauden Milanin keskikentältä tuntui puuttuvan joku tuollainen pelaaja, kun Aquilanikin oli jatkuvasti sairasvuoteella. Tänään hankittiin Genoasta Kevin Constant ja Francesco Acerbi. Näistä jälkimmäinen on mielenkiintoinen nimi. Olisiko tässä sopiva topparipari Thiago Silvalle Nestan lähdön jälkeen? Tulevista siirroista on hankala sanoa, elokuussa voidaan melko varmasti odottaa vielä jotain Nocerino-kaltaista siirtoa viimeisenä päivänä. Jos näillä mennään, niin Milan näyttänee ensi kaudella kutakuinkin tältä: Ibrahimovic --- Cassano Boateng Nocerino --- Montolivo --- Constant Antonini --- Silva --- Acerbi --- Abate Abbiati Tuostahan täytyy kyllä sanoa, että voi kunpa Milan hankkisi kelvollisen laitapakin edes tuonne Antoninin laidalle. Eikä tuo keskikenttäkään niin vakuuttava ole. Kaikki muu on kutakuinkin sillä mallilla, että scudetto on realistinen tavoite.
×