Jump to content

Boywonder

Members
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

About Boywonder

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 12/15/1981

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Jyväskylä
 1. Pre season 2015

  Vahvalla joukkueella Liverpool tulee Helsinkiin. http://www.lfctour.com/news/latest-news/rodgers-names-strong-squad-for-helsinki
 2. Manchester City 2015-16

  Sisään lisäksi on tullut jo aiemmin toisessa ketjussa esille tullut Patrick Roberts, Fulhamista. Ulos lähtijöiden joukossa myös ruotsalainen John Guidetti, joka lähti Celta Vigoon.
 3. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Hieman itseä alkaa mietityttämään tämä herra Benteken siirto. Jo muutama päivä aiemmin media on uutisoinut, että Pool olisi aktivoinut Benteken klausuulin, mutta silti siirto ei ole vielä paketissa. Onko kyseisen siirron syntymättömyyteen syynä syntymätön maksurakenne, pelaajan palkkaneuvottelut vai jokerikortti.
 4. Siirtohuhut (Chelsea)

  Mikäli itse tulkitsin oikein Martinezin kommentin, niin hän ei ole ollut tyytyväinen Chelsean tapaan ilmoittaa seuran kiinnostuksesta pelaajaan. Martinez itse on nähtävästi näitä vanhan liiton miehiä, joka haluaa tarjousten tulevan seuralta seuralle, eikä seuralta mediaan ja pelaajalle.
 5. Chelsea Capital One Cup 2014-2015

  Ei tuo toiminta nyt mitenkään ihmeellisen nopeaa ole. Cisse löi 28 Joulukuuta Everton matsissa Colemania. Seuraavana päivä FA antoi tuomion, josta oli aikaa valittaa 30 päivään asti. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2890229/Papiss-Cisse-charged-violent-conduct-FA-elbowing-Seamus-Coleman-Newcastle-s-3-2-win-against-Everton.html Nopealla toiminnalla FA halunnee estää kyseisen pelaajan pelaamisen seuraavassa ottelussa, mikäli oikea tuomio tuomarilta (FA:n mukaan) olisi ollut punainen kortti ja siitä seuraava pelikielto.
 6. David de Gea

  Mun mielestä tossa Iqhmaelin postaamassa giffissä DDG on vielä paino kahdella jalalla, kun veto lähtee. Veto on hieman kauempaa ja sivumpaa kuin tää PE:n postaama. PE:n giffissä DDG varmaan ajatteli, että kun viimeksi oli niin täpärällä kauempaa tulleen vedon kanssa, niin on ennakoitava, että ehtii. Tällä kertaa vaan arvaa väärään kulmaan.
 7. Liverpool FC- kausi 2013-2014.

  Känny applicaatio nimeltä ottelu.fi uskaltaa kertoa ens lauantaille MTV3 MAX sport 1 otteluksi: Liverpool - Crystal Palace.
 8. Lohko D

  Taitaapi olla kaksosia nämä Olssonit.
 9. Taitaa olla veljekset sekaisin. Giovani on laituri ja Barcan Jonathan on CDM.
 10. Ottelulippujen hankinta

  Itselläkin alkaa ensimmäinen Englannin reissu olemaan käsillä. Lauantain Liverpool-Aston Villa otteluun on kaverin kanssa hommattu liput. Meikäläisen ensimmäinen kerta Anfiedillä, joten ajateltiin mennä sitten tyylillä. Otettiin tollaset "hospitality paketit"(Executive Club), joka mm. sisältää ruokailun ja kahvituksen. Lisäksi parin muun kaverin kanssa mennään katsomaan sunnuntaina ManU-QPR ja maanantaina Everton-Sunderland.
 11. 11.2.2012: Manchester United - Liverpool @ Old Trafford

  Jokainen joka joskus on "pallopeläjä" pelannut on varmasti sanonut kentällä jotain mitä ei muuten tulisi sanomaan.. Jos jokainen "rantaruotsalainen" olisi meikäläisen käytöksestä itkenyt vrt. Evra. niin meikäläisellä olisi ikuinen pelikielto. Näin ei ole pohjanmaalla tapahtunut, mutta ehkä se on tuolla Englanissa hieman tarkempaa. "Mitä kentällä tapahtuuu jää kentälle". Ja kaikille tiedoksi, en ole rasisti.
 12. Chelsea 10/11

  Ja idiootit idiootteja.. Mites tän Pojan Chelskin maalit/minuutit?
 13. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Iltaa kaikille. Heitän vielä oman lusikkani soppaan tässä "Torres-Suarez"-saagassa. TIA:lla(ei toki ollu lähdettä), joku siteerasi Suarezia."En siirry Liverpooliin, jos Torres lähtee." Lausunto eilisillalta.. Sitten siihen, että "kukaan muu ei halunnut Suarezia". Voisiko syy siihen olla se, että kaveri halusi Englantiin ja pelaamaan Torresin vierelle. Ois Chelsean pitäny ostaa Suarez, niin ois voinu saada Torresinkin.
 14. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Suarez kelattu sisään. YNWA!
 15. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Eiköhän se Ayala tullu joulukuussa takas Liverpoolin hoitohenkilökunnan hoiviin, kun Hullin kaverit peluutti sitä loukkaantuneena.
×