Jump to content

Boywonder

Members
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Boywonder

 1. Pre season 2015

  Vahvalla joukkueella Liverpool tulee Helsinkiin. http://www.lfctour.com/news/latest-news/rodgers-names-strong-squad-for-helsinki
 2. Manchester City 2015-16

  Sisään lisäksi on tullut jo aiemmin toisessa ketjussa esille tullut Patrick Roberts, Fulhamista. Ulos lähtijöiden joukossa myös ruotsalainen John Guidetti, joka lähti Celta Vigoon.
 3. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Hieman itseä alkaa mietityttämään tämä herra Benteken siirto. Jo muutama päivä aiemmin media on uutisoinut, että Pool olisi aktivoinut Benteken klausuulin, mutta silti siirto ei ole vielä paketissa. Onko kyseisen siirron syntymättömyyteen syynä syntymätön maksurakenne, pelaajan palkkaneuvottelut vai jokerikortti.
 4. Siirtohuhut (Chelsea)

  Mikäli itse tulkitsin oikein Martinezin kommentin, niin hän ei ole ollut tyytyväinen Chelsean tapaan ilmoittaa seuran kiinnostuksesta pelaajaan. Martinez itse on nähtävästi näitä vanhan liiton miehiä, joka haluaa tarjousten tulevan seuralta seuralle, eikä seuralta mediaan ja pelaajalle.
 5. Chelsea Capital One Cup 2014-2015

  Ei tuo toiminta nyt mitenkään ihmeellisen nopeaa ole. Cisse löi 28 Joulukuuta Everton matsissa Colemania. Seuraavana päivä FA antoi tuomion, josta oli aikaa valittaa 30 päivään asti. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2890229/Papiss-Cisse-charged-violent-conduct-FA-elbowing-Seamus-Coleman-Newcastle-s-3-2-win-against-Everton.html Nopealla toiminnalla FA halunnee estää kyseisen pelaajan pelaamisen seuraavassa ottelussa, mikäli oikea tuomio tuomarilta (FA:n mukaan) olisi ollut punainen kortti ja siitä seuraava pelikielto.
 6. David de Gea

  Mun mielestä tossa Iqhmaelin postaamassa giffissä DDG on vielä paino kahdella jalalla, kun veto lähtee. Veto on hieman kauempaa ja sivumpaa kuin tää PE:n postaama. PE:n giffissä DDG varmaan ajatteli, että kun viimeksi oli niin täpärällä kauempaa tulleen vedon kanssa, niin on ennakoitava, että ehtii. Tällä kertaa vaan arvaa väärään kulmaan.
 7. Liverpool FC- kausi 2013-2014.

  Känny applicaatio nimeltä ottelu.fi uskaltaa kertoa ens lauantaille MTV3 MAX sport 1 otteluksi: Liverpool - Crystal Palace.
 8. Lohko D

  Taitaapi olla kaksosia nämä Olssonit.
 9. Taitaa olla veljekset sekaisin. Giovani on laituri ja Barcan Jonathan on CDM.
 10. Ottelulippujen hankinta

  Itselläkin alkaa ensimmäinen Englannin reissu olemaan käsillä. Lauantain Liverpool-Aston Villa otteluun on kaverin kanssa hommattu liput. Meikäläisen ensimmäinen kerta Anfiedillä, joten ajateltiin mennä sitten tyylillä. Otettiin tollaset "hospitality paketit"(Executive Club), joka mm. sisältää ruokailun ja kahvituksen. Lisäksi parin muun kaverin kanssa mennään katsomaan sunnuntaina ManU-QPR ja maanantaina Everton-Sunderland.
 11. 11.2.2012: Manchester United - Liverpool @ Old Trafford

  Jokainen joka joskus on "pallopeläjä" pelannut on varmasti sanonut kentällä jotain mitä ei muuten tulisi sanomaan.. Jos jokainen "rantaruotsalainen" olisi meikäläisen käytöksestä itkenyt vrt. Evra. niin meikäläisellä olisi ikuinen pelikielto. Näin ei ole pohjanmaalla tapahtunut, mutta ehkä se on tuolla Englanissa hieman tarkempaa. "Mitä kentällä tapahtuuu jää kentälle". Ja kaikille tiedoksi, en ole rasisti.
 12. Chelsea 10/11

  Ja idiootit idiootteja.. Mites tän Pojan Chelskin maalit/minuutit?
 13. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Iltaa kaikille. Heitän vielä oman lusikkani soppaan tässä "Torres-Suarez"-saagassa. TIA:lla(ei toki ollu lähdettä), joku siteerasi Suarezia."En siirry Liverpooliin, jos Torres lähtee." Lausunto eilisillalta.. Sitten siihen, että "kukaan muu ei halunnut Suarezia". Voisiko syy siihen olla se, että kaveri halusi Englantiin ja pelaamaan Torresin vierelle. Ois Chelsean pitäny ostaa Suarez, niin ois voinu saada Torresinkin.
 14. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Suarez kelattu sisään. YNWA!
 15. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Eiköhän se Ayala tullu joulukuussa takas Liverpoolin hoitohenkilökunnan hoiviin, kun Hullin kaverit peluutti sitä loukkaantuneena.
 16. Liverpool F.C 2010-2011

  Dalglishin pelitapa Luin mielenkiintoisen artikkelin, missä pohdittiin KD:n taktiikkaa. http://www.holdingmidfield.com/?p=191 Itse olen samoilla linjoilla, kuin kirjoittajakin. Pääajatuksena: Prässätään korkealta, lyhytsyöttöpelillä ja nopea tempo päällä. Gerrard ja Torres ylös vapaisiin rooleihin ja kunnon voimakasta laitapeliä. Omasta mielestäni tämän hetkinen materiaali sopisi parhaiten 4-3-3/4-5-1-tyylisiin kokoonpanoihin.
 17. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Liverpool tammikuun ikkunan jälkeen Manageriksi tuodaan hyökkäävää, aggressiiviseen prässäykseen perustuvaa pelifilosofiaa kannattava Ralf Rangnick. Taktiikaksi muutetaan 4-3-3, jossa oikeasti 3 hyökkääjää eikä 4-5-1. Vasemmaksi pakiksi hommataan Taye Taiwo, joka lähtenee kohtuu halvalla. Toppariksi isokokoinen Mertesacher, joka tuo tarvittavaa rauhallisuutta ja pääpelivoimaa niin hyökkäys- kuin puolustuspäähänkin. Toisena topparina toimii hyvin jalalla peliä avaava Daniel Agger. Oikeana puolustajana jatkaa Johnson, joka löytää oman tasonsa ja peli-ilonsa uuden managerin alaisuudessa. Keskikentän keskustan miehittävät Lucas, Meireles ja Gerrard. Gerrard pelaa ylempänä vapaahkossa roolissa ja Lucas sekä Meireles tasapainottavat peliä alempana keskikentällä. Hyökkäykseen hankittaisiin Traore, joka on "Ralf Rangnick"-tyyppinen iso sentteri(vrt. Ibisevic). Lisäksi em. Youtube-pätkän perusteella kaverilla kova työmoraali ja vedot lähtevät molemmilla jaloilla. Lisäksi Torres ja Jovanovic toimisivat "laitahyökkääjinä" tehden aktiivisesti juoksuja puolustuksen selustaan. Kuningatar jatkaisi maalilla. Käyttäen hyväkseen nopeita ja tehokkaita avauksiaan hän hakisi nopeaa Torresia tai Jovanovicia. Liverpool 4-3-3 -----------------------Reina------------------- Johnson-----Mertesacher-----Agger-------Taiwo ---------------Lucas-------Meireles------------ ---------------------Gerrard------------------- Torres---------------Traore----------Jovanovic Avaukseen 3+1 uutta miestä.
 18. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Meikäläinenkin jos pääsisi vaikuttamaan tuleviin hankintoihin, niin sijoittaisin rahani ja tarmoni Fabio Coentraoon vasenta pakkia ostettaessa. Toki mies ei ole halpa ja kaikki muutkin ovat sen perässä, mutta tämä kyseinen kaveri olisi loistava. Erittäin nopea kaveri ja halukas nousemaan ylöspäin. Jos esim. Joe Cole löytäisi joskus kuntonsa takaisin voisi Cole sisäänpäin leikaten tehdä vasemmalle kaistalle tilaa Coentraon nousuille. Lisäksi tämä samainen Coentrao pystyy pelaamaan myös vasemmalla keskikentällä, joten häntä voitaisiin käyttää sielläkin tarvittaessa.
 19. Uusi Manageri

  Tässä itsekin seurannu tarkkaan ketä ollaan milläkin hetkellä tuomassa Poolin uudeksi manageriksi. Ralf Rangnick tosiaan teki hyvää Hoffenheimissa, mutta "herra SAP" rahoineen teki hommasta hieman helpompaa. TIA:n foorumilla päädyttiin siihen ratkaisuun, että Rangnick ei ole se mies, joka voisi johtaa Liverpoolin menestykseen. Tällä hetkellä kyseisen foorumin sivuilla eniten kannatusta saavat Villas-Boas ja Owen Coyle. Itse en Coylea ottaisi jos ei sitten tuo Cahilliä mukanaan.
 20. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Tästä herra Marveauxista hieman virtuaaliskouttausta, koska vähemmän on miehen nähny pelaavan. FM2011, joka scouttaa pelaajat useasti paremmin kuin monen huippujoukkueen skoutitkaan tekee(tai esim. Hodari) ilmoitti kaverista seuraavaa. Luonnollinen pelipaikka hyökkäävä vasenlaita, osaa pelata myös keskikentän keskellä, kymppipaikalla ja vasemmalla laidassa, tarvittaessa myös vasenta pakkia. Kyseessä nopea, kohtuu tekninen kaveri, joka taitaa myös erikoistilanteet. Olisi kuulemma tähti useimmissa Valioliigajoukkueissa..
 21. Liverpool F.C 2010-2011

  Taitaa johtua siitä tää Blackpoolin pelien(onko tää nyt sit 3) peruminen siitä, että niiden kotikentällä ei oo lämmitystä.
 22. Europa League 2010-2011

  Onneksi Europa Leaguen virallinen pallo löytyy myös "näkyvämmän" värisinä.
 23. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Kyseinen kaveri on palannu PSG:ssä 17-vuotiaasta asti. Toimien kapteenina mm. 17 vuoden iässä. Viime kuussa pelasi ensimmäisen maaottelunsa Ranskan paidassa, joten ei ole enää mikään "oppipoika".
 24. Liverpoolin siirtospekulaatiot kaudelle 2010-2011.

  Tämä Carran loukkaantuminen voi kierolla tavalla olla siunaus Poolille. Agger on ulkona, joten on 2 mahdollisuutta: Wilson saa peliaikaa tai sitten toinen(oma suosikkivaihtoehtoni) vaihtoehto on, että Hodari/uus koutsi tajuaa ettei meidän topparit oo mistään kotosin ja hommaa Sakhon meille. Kaveri on kallis, mutta tulee muutaman vuoden sisällä olemaan maailman top5 toppari. Vois jo nyt tarvittaessa pelata keväällä topparin tai vasemman laitapakin paikalla. Jos vaikka onnistuis Konsun syrjäyttää..
 25. Liverpool F.C 2010-2011

  Tässä oli taas nähtävissä Hodarin taktiikka vieraissa. Jätetään prässi pois, tiputaan omalle puoliskolle oottaa muut ja jätetään Torres yksin ylös. Tällänen taktiikka ei toimi. Wigan prässäs aktiivisesti ylhäältä ja otti pojilta tilan pois. Tästä johtuen jouduttiin lyömään pitkää Torresille, joka oli yksin tai sitten paniikissa pistettiin pallo rajasta ylös. Ei Liverpoolin "kokoisen" joukkueen tarvi peruuttaa bussia boksin rajalle ja hyökätä vastahyökkäyksillä. Kun kattoo Fulhamin viime kauden vierassaldoa, niin ei tarvi paljon oottaa Poolin vieraspeleistä pisteitä, jos ei Hodari uskalla pelata kuin kotona.
×