Jump to content

Boywonder

Members
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  Boywonder reacted to ippe in Liverpoolin siirtospekulaatiot   
  Teixeiralta melko suora haastattelu. Kertoo mm. että haluaa siirtyä Liverpooliin, olisi kunnia pelata punaiselle paidalle, agentti tekee kaikkensa siirron eteen jne. ja puhuu ihmeen suoraan asioista. Varmaan Shakhtarin fanit tykkää hyvää moisesta lirkuttelusta. Videossa miehen puhe tulkataan englanniksi, joten voihan nuo tietysti olla tekaistuja käännöksiä, mutta eikai nyt sentään. Kannattaa silti ilman muuta katsoa, sillä harvoin tällaista näkee ammattilaispelaajalta. 
   
  https://www.youtube.com/watch?v=J2PivFLsNJ4&feature=youtu.be
 2. Like
  Boywonder reacted to ippe in Liverpool FC kausi 2015-16   
   

 3. Like
  Boywonder reacted to ippe in Mourinho   
     
   
  Chelsea leirissä toivo on menetetty, jotenkin samaan aikaan niin kaunista, mutta toisaalta vähän surullistakin. En usko, että UCL:lästä putoaminen olisi Chelsealle kovin iso juttu, mikäli ei muodostu tavaksi. Seuralla taitaa tämä kausi mukaanlukien olla 13 perättäistä esiintymistä UCL:lässä ja vaikka sieltä nyt joku kauden tai kahden tauko tulisikin niin ei se varmaan pakkaa räjäyttäisi. Chelsealla on kuitenkin erittäin kova palkanmaksukyky ja se jos mikä pitää tämän päivän pelaajat tyytyväisenä. Jos sieltä nyt huonon asenteen omaavat Costa, Hazard ja Fabregas iskevät siirtopyyntöä kehiin niin myyntiin vaan ja uutta ukkoa tilalle.
   
  Mitä managerikuvioihin tulee niin tuskin siellä nyt mihinkään Rodgersiin joudutaan tyytymään. Jos nämä Guardiolat ja Simeonet menevät ohi haavin niin voihan sieltä EM-kisojen jälkimainingeissa yrittää esim. Joachim Löwiä Saksan peräsimestä, joka on varmaan halukas siirtymään seurajoukkueisiin mikäli Saksan sattuisi vaikka voittamaan EM-kisat. Pariisista voisi koittaa Laurent Blancia ja onhan noita nimiä nyt muitakin. Ei Rodgerskaan nyt varmaan niin paska ole, millaisena itse pidä miestä, mutta ei hänestä kyllä mestaruudesta kamppailevan jengin luotsiksi ole. Chelsealla on jälleen kerran paljon rahaa ja ihan varmasti sieltä saadaan A-manageri sisään. Ancelottikin on vapaana ja halukas valmentamaan Briteissä.
   
  Mitä Liverpooliin tulee niin seura oli ennen tätä suvantovaihetta ongelmissa myös kentän ulkopuolella kun Hicks ja Gillet omistivat seuran. Silloinhan oli ihan realistinen uhka, että Liverpool joutuu selvitystilaan ja sieltä olisi sitten annettu esim. pistevähennyksiä sun muuta mukavaa. Vielä kun UCL:lästä tuli lähtö niin kassa oli tyhjä, managerin paikalle hankittiin Fulham luotsi Roy Hodgson ja kesän tähtihankintoina otettiin sisään Milan Jovanovic, Joe Cole, Paul Konchesky ja Christian Poulsen. Aika v*tuiksi siellä saadaan Chelseassa vetää mikäli pyritään tuo Poolin 2010-luvun taitteen taso saavuttamaan. En jaksa uskoa, että edes Rodgers saisi tuollaista kyntämistä aikaan. 
 4. Like
  Boywonder reacted to Sippmuh in Mourinho   
   
  En nyt malta olla sanomatta, että tässä olisi nyt kyllä yksi hienoimmista mahdollisista skenaarioista. Yksi suurimmista inhokkipelaajistani, Mr. Chelsea-ikoni itse, viimeistelisi Chelsean putoamiseen Championshipiin. Jos tämä toteutuu, niin käyn ostamassa PE:lle "etelä-stadista" sen verran kaljaa kuin mun autoon mahtuu. Ja ensi kaudella opetan juomaan Gambiinaa ja Putkimiestä kun Stamford bridgen valojen alla pelataan kaatosateisena tiistai-iltana klassikko-ottelu Chelsea - Huddersfield.
   
 5. Like
  Boywonder reacted to Neverton in Liverpool FC kausi 2015-16   
  Itse vääntäisin nuo pelaajat mieluummin 4-2-3-1 muodostelmaan, jossa Lucas-Can on pohjalla ja Coutinho-Firmino-Lallana heidän yläpuolellaan. Sillä, kuka on merkattu millekin noista kolmesta paikasta ei ole oikeastaan väliä muuta kuin puolustettaessa, sillä hyökätessä tuon tyyppiset pelaajat liikkuvat varsin vapaasti joka tapauksessa. Can ja Lucas on jo varsin puolustusorientoitunut pohjajaksikko, mutta jos kuitenkin halutaan kolmas pelaaja pohjalle, niin siinä joulukuusessa sen täytyisi olla sellainen Milnerin tai Hendersonin tyylinen raataja, mutta Coutinho ei oikein tähän muottiin mielestäni istu. Milner on tosin minunkin mielestä ollut aika huono, joten siksikin lähtisin tuolla 4-2-3-1:llä.
 6. Like
  Boywonder reacted to John Matthew in Chelsea FC 2015/2016   
  Jos Gabriel nosti/potkaisi jalan taakse 90 asteen kulmaan ja jalka osui polveen, niin on se nyt ehkä hieman eri tilanne kuin se, että Costa potkaisee nappulat edellä Skrteliä rintaan. Turha tästä nyt on edes väittää.
   
  Costan potkuhan oli selvä kosto Skrtelin kyynärpääiskusta, joka jäi myös tuomarilta huomaamatta ennen kyseistä tapahtumaa. Ja onhan se selvää, että tuo reppana ei voinut jättää kostamatta tilannetta.
   
  Skrtel ansaitsee ehdottomasti myös pelikieltoa iskustaan, kuten Costakin.
 7. Like
  Boywonder reacted to ippe in Liverpool FC kausi 2015-16   
  No voi perhana sitten. Pelatkoon miesvajaalla.
   
  Twitterissä supistaan, että avaus olisi tismalleen sama kuin Arsua vastaan.
 8. Like
  Boywonder got a reaction from ippe in Pre season 2015   
  Vahvalla joukkueella Liverpool tulee Helsinkiin.
  http://www.lfctour.com/news/latest-news/rodgers-names-strong-squad-for-helsinki
 9. Like
  Boywonder reacted to Jupe in Chelsea Capital One Cup 2014-2015   
  Maailma on erilainen Chelsea fanin silmin!
   
  Muutenkin mun mielestä näissä rikkeissä ontuu tuo "mutta olisihan tuonkin pitänyt saada..."
  Jos aina otetaan vertaukseksi joku toinen tilanne, peli, tapahtuma tms, niin ei kohta tarvitse rangaista ketään. Mun mielestä täysin oikeutetusti ottivat tuon syyniin ja näin varmasti 98% ihmisistä myös ajattelee. Se, että olisiko jostain toisesta tilanteesta pitänyt joskus aikaisemmin rangaista ei liity tähän millään tapaa....
   
  Chelseaa vainotaan =) Jeah right....
 10. Like
  Boywonder got a reaction from ippe in Liverpool FC- kausi 2013-2014.   
  Känny applicaatio nimeltä ottelu.fi uskaltaa kertoa ens lauantaille MTV3 MAX sport 1 otteluksi: Liverpool - Crystal Palace.
 11. Like
  Boywonder got a reaction from ippe in Liverpool FC- kausi 2013-2014.   
  Känny applicaatio nimeltä ottelu.fi uskaltaa kertoa ens lauantaille MTV3 MAX sport 1 otteluksi: Liverpool - Crystal Palace.
×