Jump to content

Gooner26

Members
 • Content count

  186
 • Joined

 • Last visited

About Gooner26

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/29/1995

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 • Interests
  Jalkapallo, Matkailu
 • Occupation
  Lukio
 • Minä kannatan:
  Arsenal
 1. Arsenal F.C 2012-13 - Joko nousee pokaali?

  Piiitkästä aiikaa päässyt tänne kirjoittelemaan ja mikäs on sen parempi tapa aloittaa päivä, kun kuulee että Wenger on ostanut hyökkääjän! Nähtäväksi jää jos Giroudista tulee samanlainen floppi kuin Chamakhista, mutta uskon että ei tule! Hyviä hankintoja ootellessa!
 2. Arsenal FC 2011-2012

  Paska reissu jäi lopulta käteeen............... ei mulla muuta!
 3. Arsenal FC 2011-2012

  1-0 kiitos RvP!!!! Walcotti vois lopettaa kirjojen kirjoittamisen ja voisi mieluummin lukea paitsiosaannon uudestaan. Ei mulla mitaa muuta. EDIT. Voi vittu! Nayttaa silta, etta Verminaaatori on poissa seuraavat kolme viikkoa. Frimpong lahti sitten lainalle Wolvesiin loppukaudeksi, kaikkea hyvaa Molineux'lle. Eli Song jaa, kaikki muut Afrikan pojat lahtee, eiko vain?
 4. Vuoden foorumisti 2011

  5 P LOWRIDINGMONKEY, todella tyylikästä kirjoittamista sekä ennen matsia että den jälkeen! 4 P HALTSU hianoo tekstii ja loistavat analyysit, toivottavasti jatkaa! 3 P MATI yksi hienoimpia kirkoittajia jonka olen tavannut ja mahtava Gooner! 2 KYYHKYBOY joutuu yksiksee pyöritteleen tota Ranskan ua Malin säiettä 1 P LASSE TIKKA, yksi hauskimpia kirjoittajia jonka olen tavannut, joten pointsi siit Kunniamainintoja monille kuten Lavanche, Iqhmael, Maz ja Johtava josta aion ottaa mallia!
 5. Arsenal FC 2011-2012

  Terkkuja täältä sateisesta Lontoosta!!! Viikonlopun matsi on edessä, mutta kukaan ei puhu siitä. Kaikkien kiinnostus pyörii siinä, että palaako Henry takaisin tykkipaitaan. Ens viikon Fulham peliin ootellaan kyseistä herraa, joten itse olen tuolloin siellä ja rapoa pistän pukkaamaan sittemmin kuvien kera. Anihoo hyvää alkavaa vuotta ja nauttikkaa näostä viimeisistä päistä. Tapahtumarikas vuosi takana ja uusi edessä!! Gunnerista uutta vuotta meikäläiseltä!! Edit. Fulham peliin on tullut yhtäkkii rynnäkköä joten nähtänee miten liput saadaan, sornet ristissä mennää nyt
 6. Arsenal FC 2011-2012

  Aiaiaia! Mikä arvontaonni meillä on ollut viimeisien vuosien aikana! Barca kaksi kertaa, sitä ennen Milan. Tällä kertaa Milan, ensi vuonna sitten Real Madrid? Asiasta toiseen, sunnuntaina vastassa on Man City! Todella mielenkiintoinen peli, sillä City otti turpaan Chelsealta 2-1 ja Arsenal voitti oman ottelunsa Evertonia vastaan maalein 1-0. "Valopää" Clichy ei ole meidän harmiksemme pelissä mukana, kun kaveri onnistui hankkimaan itselleesä ulosajon Chelseaa vastaan. Asetelmat otteluun ovat selvät, mikäli City voittaa niin se vankistaa asemiaan kärjessä. Arsenalin voitto meinaisi sitä, että joukkue keikkuu sarjakärjen perässä! Maalit: RvP x2 Nasri og Hyvää matsia ootellen!
 7. Loukkaantumiset (Arsenal)

  Eikös Jack tule takaisin jo tammikuun puolessa välissä kehiin? Ainakin uutena vuotena on treenaamassa Wengerin mukaan.
 8. Paitsio Cup 6 - tulokset ja taulukot

  Jäbät, meitsi luovuttaa........ Lähen kohti Pohjois-Lontoota ja olen siellä seuraavat 2,5 viikkoa!
 9. FIFA 12 Paitsion Head to Head turnaukset

  Doddiii, meikäläinen on nyt valmis ottamaan matseja, joten ilmoitelkaa koskas jätkät ootte valmiita!
 10. Gary Speed

  R.I.P Gary! Never Forgotten! Voimia perheelle.
 11. FIFA 12 Paitsion Head to Head turnaukset

  Meikäläiselle loksahti Bayer Leverkusen. ​Eli Jynssin vuoro!
 12. Arsenal FC 2011-2012

  Oioi mikä peli! Täytyy sanoa näin: " Sven Bender you got Verminated", mutta silti, pikaisia paranemisia kaverille. +++ RVP, Pitääkö sanoa mitään?? ++ Song, We've got only SONG! Loistava peli kamerunilaiselta + Vermaelen, mahtavaa peliä beligltä! --- Gervinho, kaverihan kämmää nyt liikaa maalipaikkoja, pitäisköhän RvP:n näyttää treeneissä kuinka viimeistellään? Diabyn paluuta oli mukavaa katsella, toivottavasti nyt alkaa tapahtua. Seuraavaksi Fulham Grovella ja 3PTS tulee takuuvarmasti.
 13. FIFA 12 Paitsion Head to Head turnaukset

  Meeiitssii on mukana!
 14. Arsenal FC 2011-2012

  Säälittävää toimintaa turkkilaisilta. Harmittaa todella paljon Ebouen puolesta, sillä tiedän henk. koht miltä tää voi tuntua.
 15. Arsenal FC 2011-2012

  Aina yhtä luotettava The Sun väittää, että Arsene Wenger lopettaa tämän kauden jälkeen. http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/3947141/Arsene-Wenger-admits-he-is-pondering-Arsenal-future.html Mitä mieltä te olette pojat? Hyvä vai huono homma?
×