Jump to content

Gooner26

Members
 • Content count

  186
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gooner26

 1. Arsenal F.C 2012-13 - Joko nousee pokaali?

  Piiitkästä aiikaa päässyt tänne kirjoittelemaan ja mikäs on sen parempi tapa aloittaa päivä, kun kuulee että Wenger on ostanut hyökkääjän! Nähtäväksi jää jos Giroudista tulee samanlainen floppi kuin Chamakhista, mutta uskon että ei tule! Hyviä hankintoja ootellessa!
 2. Arsenal FC 2011-2012

  Paska reissu jäi lopulta käteeen............... ei mulla muuta!
 3. Arsenal FC 2011-2012

  1-0 kiitos RvP!!!! Walcotti vois lopettaa kirjojen kirjoittamisen ja voisi mieluummin lukea paitsiosaannon uudestaan. Ei mulla mitaa muuta. EDIT. Voi vittu! Nayttaa silta, etta Verminaaatori on poissa seuraavat kolme viikkoa. Frimpong lahti sitten lainalle Wolvesiin loppukaudeksi, kaikkea hyvaa Molineux'lle. Eli Song jaa, kaikki muut Afrikan pojat lahtee, eiko vain?
 4. Vuoden foorumisti 2011

  5 P LOWRIDINGMONKEY, todella tyylikästä kirjoittamista sekä ennen matsia että den jälkeen! 4 P HALTSU hianoo tekstii ja loistavat analyysit, toivottavasti jatkaa! 3 P MATI yksi hienoimpia kirkoittajia jonka olen tavannut ja mahtava Gooner! 2 KYYHKYBOY joutuu yksiksee pyöritteleen tota Ranskan ua Malin säiettä 1 P LASSE TIKKA, yksi hauskimpia kirjoittajia jonka olen tavannut, joten pointsi siit Kunniamainintoja monille kuten Lavanche, Iqhmael, Maz ja Johtava josta aion ottaa mallia!
 5. Arsenal FC 2011-2012

  Terkkuja täältä sateisesta Lontoosta!!! Viikonlopun matsi on edessä, mutta kukaan ei puhu siitä. Kaikkien kiinnostus pyörii siinä, että palaako Henry takaisin tykkipaitaan. Ens viikon Fulham peliin ootellaan kyseistä herraa, joten itse olen tuolloin siellä ja rapoa pistän pukkaamaan sittemmin kuvien kera. Anihoo hyvää alkavaa vuotta ja nauttikkaa näostä viimeisistä päistä. Tapahtumarikas vuosi takana ja uusi edessä!! Gunnerista uutta vuotta meikäläiseltä!! Edit. Fulham peliin on tullut yhtäkkii rynnäkköä joten nähtänee miten liput saadaan, sornet ristissä mennää nyt
 6. Arsenal FC 2011-2012

  Aiaiaia! Mikä arvontaonni meillä on ollut viimeisien vuosien aikana! Barca kaksi kertaa, sitä ennen Milan. Tällä kertaa Milan, ensi vuonna sitten Real Madrid? Asiasta toiseen, sunnuntaina vastassa on Man City! Todella mielenkiintoinen peli, sillä City otti turpaan Chelsealta 2-1 ja Arsenal voitti oman ottelunsa Evertonia vastaan maalein 1-0. "Valopää" Clichy ei ole meidän harmiksemme pelissä mukana, kun kaveri onnistui hankkimaan itselleesä ulosajon Chelseaa vastaan. Asetelmat otteluun ovat selvät, mikäli City voittaa niin se vankistaa asemiaan kärjessä. Arsenalin voitto meinaisi sitä, että joukkue keikkuu sarjakärjen perässä! Maalit: RvP x2 Nasri og Hyvää matsia ootellen!
 7. Loukkaantumiset (Arsenal)

  Eikös Jack tule takaisin jo tammikuun puolessa välissä kehiin? Ainakin uutena vuotena on treenaamassa Wengerin mukaan.
 8. Paitsio Cup 6 - tulokset ja taulukot

  Jäbät, meitsi luovuttaa........ Lähen kohti Pohjois-Lontoota ja olen siellä seuraavat 2,5 viikkoa!
 9. FIFA 12 Paitsion Head to Head turnaukset

  Doddiii, meikäläinen on nyt valmis ottamaan matseja, joten ilmoitelkaa koskas jätkät ootte valmiita!
 10. Gary Speed

  R.I.P Gary! Never Forgotten! Voimia perheelle.
 11. FIFA 12 Paitsion Head to Head turnaukset

  Meikäläiselle loksahti Bayer Leverkusen. ​Eli Jynssin vuoro!
 12. Arsenal FC 2011-2012

  Oioi mikä peli! Täytyy sanoa näin: " Sven Bender you got Verminated", mutta silti, pikaisia paranemisia kaverille. +++ RVP, Pitääkö sanoa mitään?? ++ Song, We've got only SONG! Loistava peli kamerunilaiselta + Vermaelen, mahtavaa peliä beligltä! --- Gervinho, kaverihan kämmää nyt liikaa maalipaikkoja, pitäisköhän RvP:n näyttää treeneissä kuinka viimeistellään? Diabyn paluuta oli mukavaa katsella, toivottavasti nyt alkaa tapahtua. Seuraavaksi Fulham Grovella ja 3PTS tulee takuuvarmasti.
 13. FIFA 12 Paitsion Head to Head turnaukset

  Meeiitssii on mukana!
 14. Arsenal FC 2011-2012

  Säälittävää toimintaa turkkilaisilta. Harmittaa todella paljon Ebouen puolesta, sillä tiedän henk. koht miltä tää voi tuntua.
 15. Arsenal FC 2011-2012

  Aina yhtä luotettava The Sun väittää, että Arsene Wenger lopettaa tämän kauden jälkeen. http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/3947141/Arsene-Wenger-admits-he-is-pondering-Arsenal-future.html Mitä mieltä te olette pojat? Hyvä vai huono homma?
 16. Arsenal FC 2011-2012

  Pitkästä aikaa täällä! Ensinnäkin, olen tysin samaa mieltä Bonon kanssa siitä, että RvP:lle ON PAKKO saada jatkosoppari, maksoi mitä maksoi. Pelistä sen verran, että: huhhuh, täytyy myöntää, että Norwich pisti täydellisesti kampoihin. Mutta kehuja täytyy antaa myös Ramseylle. Kaverihan täyttää hyvin Wilsheren saappaat, puolustaa tunnollisesti ja jakelee nappisyöttöjä. Ehdotomasti odottelen miltä näyttää Wilshere-Ramsey kaksikko. Summasummarum, toivotaan, että huomenna Chelsea ja Pool pelaavat tasurin.
 17. Hankintoja kaudeksi 2011-2012 ja siirtohuhut.

  Re: Hankintoja kaudeksi 2011-2012 ja siirtohuhut. Eilen vitutti, tänään ei niinkään sillä Wenger on ostanut KOLME PELAAJAA YHDEN PÄIVÄN AIKANA !!!! Ei mitää muuta kuin, että tervetuloa ja näyttäkää kaikille epäilijöille närhen munat! Eiköhän Swansea kaadu näillä pelaajilla, kun saadaan myös Wilshere takaisin niin hyvältä näyttää. Voidaan sitten murjoa Manu takasin maan rakoon Emiratesilla! In Arsene We Trust!
 18. Arsenal FC 2011-2012

  Re: Arsenal FC 2011-2012 Djourou' date=' Song= kaksi heikointa lenkkiä joukkueessa, Arshavin "surullisen hahmon ritari" Harmi jos goutsi ei näe? Jos nämä alotuksessa niin ei hyvältä näytä tulevakaan kausi.[/quote'] Tervetuloa foorumille! Totta, että Djourou on on heikko lenkki, mutta mistä sait päähäsi, että myös Song on heikko/huono? Mielestäni avaus näyttää hyvältä jos Djourou ei ole mukana, mutta sieltä taitaa tulla Squillaci, mielelläni valitsen Djouroun kentälle kuin Sebin.
 19. Haaste: Wellsin kurmotussarja

  Re: Haaste: Wellsin kurmotussarja En ole uskaltanut tehdä tuota mutta lähtee kokeiluun syyskuussa! Eiköhän tästäkin piiloläskistä saada kuntoilija
 20. FIFA 11 Team Paitsio (PlayStation 3)

  Re: FIFA 11 Team Paitsio (PlayStation 3) Morjesta! Näin alkuun niin pydän anteeksi, että en ole ollut virtuaaliviheriöllä! Matkalla olin, mutta nyt oon tullut takaisin. Nyt kun saisin löydettyä kadonneet piuhat nii voisin tulla teidän iloksi pelaamaan!
 21. Hankintoja kaudeksi 2011-2012 ja siirtohuhut.

  Re: Hankintoja kaudeksi 2011-2012 ja siirtohuhut. Mikäli näin on niin saman tien pois vaan! Ei kukaan kestä tuollaista! Kaverihan on sanonut, että ei aio vaatia myymistä, mutta nyt tämä antaa muuta kuvaa. Säälittävää
 22. Uusi foorumisofta

  Re: Uusi foorumisofta Kuukausi ilman Paitsiota ja kas softa muuttunut. Ei se haittaa helppoahan tämä on!
 23. Synttärionnittelut

  Re: Synttärionnittelut Onnitelut Il Capitanolle!
 24. Onnellisuusketju

  onnittelut! Mulla ei ollu IB-lukio mikään tavoite, mutta lukio-opiskelu menee seuravaat kolme vuotta englanninksi. No onnellisuutta lisää se, että lähren Kanadaan kuukudeksi..
 25. Hankintoja kaudeksi 2011-2012 ja siirtohuhut.

  Jumalauta vieköön, hienoja kirjoituksia! Uusi toppari on PAKKO saada, sillä meidän ns. kiltti linja tarvitsee yhden rämäpään, joka syöksyy palloon kuin palloon. Verthongen olisi myös minun first choise, mutta Samba ja Cahill olisivat myös loistavia hankintoja. Teistä en tiedä, mutta itse olisin halukas luopumaan Djourousta, sillä kaveri on todella "nössö" menemään vastustajaan kiinni. Lisäksi, kun hän suojaa palloa niin kaveri on ikään kuin kyykkypaska asennossa. Aniwei, kova ja rämäpäinen puolustaja olisi pakki saada nyt, tai viimeistään tammikuussa. PS. Mites Nasrin tilanne?
×