Jump to content

aqselssonii

Members
 • Content count

  692
 • Joined

 • Last visited

About aqselssonii

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/07/1992

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 1. Champions League 2012-2013

  En ymmärrä, miten Barcan saa ennakkosuosikiksi Milan ja PSG pelien jälkeen. Puolustus vuotaa ja hyökkäyspeli totaalisesti Messin harteilla. Bayern on ollut kuitenkin vakuuttavin joukkue tällä kaudella Euroopassa ja Barcan koomisen puolustuspelin takia Bayern saa tehtyä tarvittavat maalit. Barcan ainoa keino finaaliin on Messin yksilösuoritukset. Real Madridin peli oli aivan sekaisin syksyllä, mutta nyt keväällä peli näyttää jo paljon paremmalta. Dortmund taas oli pulassa Malagaa vastaan, joten en löisi rahojani heidän puolesta. Vaikka Dortmund pystyisikin tukahduttamaan El Realin pelin, Ronaldo veisi joukkueensa väkisinkin finaaliin. Tai sitten finaalissa onkin Barca vs. Dortmund, joka sekin olisi ihan hyvä.
 2. Milan 2012-13

  The Diavolo boss then commented on some of the selection issues he faces. “We'll have to see about Mexes' condition,” he added. “But Bonera is ready and in good shape." Jooh.. Taisi sekin jatkopaikka olla siinä. Eikö tota kaveria olla nähty jo ihan tarpeeksi siellä kentällä? Mielummin vaikka Ambrosini siihen topparin paikalle. Toivotaan nyt, että Mexes pystyisi pelaamaan.
 3. Kovalla vauhdilla vastustajaa päin nappulat edellä. Helvetin vaarallista peliä ja punainen ihan perusteltu. Ei sillä ole mitään väliä tuleeko vahingossa, eikä myöskään sillä ettei ollut tarkoitus vahingoittaa ( ??) Maalivahtien holtittomat nyrkkeilyt pitäisi myös saada pois. Mourinhon ajatuksiin on helppo yhtyä, mutta jalkapallo on tulosurheilua.
 4. Älä nyt luule, että vihaan ManUa. Jos tuomarin kello näyttää täyttä aikaa, ja ManUn kulmapotkun vetäjä vielä tahalteen hidastelee sen antamista, en näe mitään syytä, miksi tuomarin olisi pitänyt sallia kulmapotkun antaminen. Jos tuo olisi tapahtunut toisessa päässä, tuomari ei olisi välttämättä viheltänyt. Kotiyleisön paine on meinaan aika suuri. Eilisessä Roma - Juve -matsissa tuomari vihelsi juurikin samassa paikassa. Erona oli vain, että Juven pelaaja ei aikaillut sen antamista. Mutta onhan noita nähty muulloikin.
 5. Ihme kitinää. Jos pelikello näyttää jo täyttä aikaa, ei silloin tarvitse odottaa enää kulman antamista. Tv:n kello voi näyttää eri aikaa kuin tuomarin kello. Bundesligassa ihan normaalia viheltää, vaikka kulmapotku olisi tulossa.
 6. Zlatan missaa yhden pelin. En usko, että Zlatanille annetaan lisärangaistusta.
 7. Milan 2012-13

  Nojoo... Nyt kun kattoo uudestaan tilannetta, niin kaipa se vihellys meni väärin. Tuosta sitten huomaa, että palloon pakki osuu eka. Mutta tuomarille hankala tilanne. edit: Giffi ei sitten koskaan päässyt perille. Nyt toimii.
 8. Milan 2012-13

  Livekuvassa näytti heppoiselta viellykseltä, mutta uusinnoissa näki, että SESiin osui eka. Palloon toki osui myös, mutta tylysti tuli jaloille ja ihan oikein meni vihellys. Typerä taklaus ja pakki saa syyttää ihan itteensä. Bonera voisi ihan kiltisti jäädä sinne penkille istumaan. Taas sai jänniittää joka kerta kun koski pelloon. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRixOxn28NnKuUYN8aCydOMITWIE-46Lg95akWcsAvyaEK2RfcIOA
 9. Milan 2012-13

  Kuumin ≠ paras. Enemmänkin tarkotin, että mielenkiintoisin/potenttiaalisin jne.
 10. Milan 2012-13

  Onhan sitä käytetty, mutta eihän se ole vakiintunut? Ongelmanahan on ollut juurikin keskusta. Maalintkovastuu on ollut pitkää SESin harteilla, mutta eiköhän Mario korjaa tilanteen.
 11. Milan 2012-13

  Olisiko nyt aika Big Max siirtyä siihen 433? SES-Balo-Niang. Kuumin hyökkäys-trio Italiassa ja ehkä koko Euroopassa? Potentiaalia löytyy enemmän kuin La Masian treenikentältä. Taitaa olla seuraavan kauden UCL turvattu Marion saavuttua. Ehkä ne turhat pelleilyt ovat historiaa, kun Balotellikin on päässyt vihdoinkin rakastamaansa seuraan. Balon peliaika on myös turvattu ja ympäristö tuttu, joten voimme odottaa jotain suurta häneltä. AC Milan News ‏@Milanello Balotelli will most likely wear no. 45 now that no. 9 is out of the question. Eli Paton takia Balotelli ei pysty ottamaan yhdeksikköä.
 12. Huhuja (AC Milan)

  Loistavaa! Harmi ettei Balotelli pääse pelaamaan Mestarien liigaa.
 13. Paitsio FC PS3 | Season 13 - Uutta nousua hakemassa

  Ite annoin pelin lainaa kaverille, joten pieni tauko itsellänikin.
 14. Milan 2012-13

  Noh.. ei niiden toppareiden tarvitse olla nopeita, jos sijoittuminen ja taklaamine sujuvat .
 15. Chelsea: Capital One Cup 2012-2013

  Voi jeesus sentää. Jalkapallosta on tullut niin nössöjen laji. Idiootti pallo"poika" makaa pallon päällä ja Hazard potkasee PALLOON hiukan, että vajaa "poika" tajuais siirtyä helvettiin pallon päältä. Toivottavasti pallopoika ei saa mitää traumoja tilanteesta ja toivottavasti kylki ei oo pipi.
×