Jump to content

Joey

Members
 • Content count

  589
 • Joined

 • Last visited

About Joey

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 01/04/1994

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Jyväskylä
 • Minä kannatan:
  Barcelona
 1. Barcelona 2012/13 - Guardiolan aikakauden loppu

  Saatiinhan tällekin kaudelle mukava päätös Bayern-nöyryytyksestä huolimatta. Barcan liigamestaruus vamistui jo eilen, kun Madrid ei saanut kuin pisteen Valkoisten sylikoirana tunnetulta Espanyolilta. Kyllähän tämä maistuu cup-pettymysten jälkeen todella maukkaalta, vaikka mestaruutta onkin saanut mutustella jo useamman kuukauden. Illan Atletico-kamppailuun Barca asteli siis kunniakujan läpi. Liekö mestaruusjuhlat venähtäneet, sillä Barcan peli oli aika löysää. Kotijoukkue ottikin toisen puolikkaan alussa johdon, kun Falcao osui jälleen Blaugranan verkkoon. Kun Messi vielä loukkaantui, ja Barca joutui alivoimalle (kaikki vaihdot oli käytetty), niin pelistä oli vaikea odottaa kummoista tulosta. Niin vain Barca kuitenkin nousi voittoon Alexisin liruttaessa tasoituksen ja Gabin siirtäessä vielä pallon ah niin atleticomaiseen tyyliin omiin. Patetico osoitti jälleen olevansa pilkkanimensä arvoinen, mutta kyllä Barcan alivoimaiselle comebackillekin on annettava arvoa. Kauden kolmessa viimeisessä pelissä haluan sitten ehdottomasti nähdä kokeiluja kokoonpanojen suhteen.
 2. Barcelona 2012/13 - Guardiolan aikakauden loppu

  Nyt kun vielä Madridin derby päättyi kuten Madridin derbyt yleensäkin päättyvät, niin omien laskutoimituksieni mukaan tämä tasapeli tarkoittaa sitä, ettei mestaruus todennäköisesti ratkea vielä ensi kierroksellakaan. Mutta kyllähän tämä liiga on pakko hoitaa. Illan peli oli varsin kaksijakoinen. Athletic vei peliä niin kauan kuin jaksoivat prässätä, mutta toisen puoliajan kuluessa Barca alkoi hallitsemaan kenttätapahtumia melko suvereenisti. Song ja Thiago olivat hyviä tänään. Abidalin peliä on ilo katsella, samaa ei tosiaankaan voi sanoa Piquestä. Messin maali oli upea.
 3. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Eniten kiksejä aiheuttaa kyllä Borussia Monchengladbachin Ter Stegen, jonka kanssa Barcalla on joidenkin huhujen mukaan esisopimus valmiina. Handanovic-diili olisi siinä mielessä kätevä, että toiseen suuntaan voisi liikkua Alexis Sanchez, josta Inter on tiettävästi kiinnostunut.
 4. UEFA Champions League 2012/13

  Tämän kauden UCL olikin sitten siinä. Paremmasta joukkueesta nyt ei jäänyt epäselvyyttä, mutta mielestäni 4-0 lukemat ovat vähän turhankin karut ottelun kulkuun nähden. Barcakin olisi voinut ne pari maalia tehdä erikoistilanteista. Hyökkäyspelaaminen oli noin muuten todella hampaatonta, ja kuten MrEskola sanoikin, niin selvästi puolikuntoisena pelanneen Messin varassa oltiin liikaa. Muista pelaajista Iniesta oli melkeinpä ainoa jolla oli yritystä, eli näiltä osin virsi on vanha tuttu. Bayrenin vastahyökkäykset pystyttiin hoitamaan ihan kohtuullisesti suurimman osan ajasta, mutta pari maalia niistäkin lopulta päästettiin, joista jälkimmäisessä ryhmitys oli sekaisin Alvesin hetkellisen poissaolon myötä. Erikoistilainteiden puolustaminen kusee, hyökkäys Messin varassa ja nopeat vastahyökkäykset ovat myrkkyä. Ei mitään uutta auringon alla. Pelaajista ei jaksa sen kummemmin kirjoitella, mutta Bartra pelasi kovassa paikassa muutamasta virheestä huolimatta ihan hyvin. Bayernin todella tiivistä puolustuspakettia on pakko arvostaa.
 5. UEFA Champions League 2012/13

  Kuten sanottu, niin kyllähän Bayern kauden aikaisempien näyttöjen perusteella lähtee ottelupariin ennakkosuosikkina. Siltikin haluan uskoa, että parhaana päivänään Barca pystyy edelleen voittamaan kenet tahansa. Valitettavasti tänä keväänä Barca ei ole ollut parhaimmillaan kuin kerran, Milania vastaan. Jatkopaikkaan vaaditaan nyt kaksi vastaavanlaista esitystä. Barcan avaus Munchenin illassa lienee tässä: Alexis - Messi - Pedro Iniesta - Busquets - Xavi Alba - Bartra - Pique - Alves Valdes Alexisin paikka on eniten epävarma. Villa saattaa myös avata, mutta Alexis on ollut viime aikoina paremmassa vireessä ja chileläisen juoksuvoimalle on tänään käyttöä. Messin pitäisi olla avauksen kunnossa, mikä on tietenkin PSG-pelin muistaen äärimmäisen helpottava uutinen. Keskikentällä tupla-pivote voisi olla toimivakin keino Bayernin hyökkäysten hiljentämiseen, mutta en kuitenkaan usko sen käyttöön, koska kyseistä taktiikkaa ei olla ajttu sisään käytännössä lainkaan. Puolustuslinjassa Bartra taitaa olla ainoa vaihtoehto Piquen pariksi, ellei sitten Busquets tipu ryhmityksessä alemmaksi. Muut topparit ovat joko loukkaantuneina tai pelikiellossa. Kuten Bdawk sanoi, Bartra on pelannut ihan mallikkaasti silloin harvoin kun on kentälle asti päässyt, mutta on kuitenkin muistettava, että hyppy jostain Zaragoza-matsista UCL:n välierään on valtava. Bartralla kokemus näistä peleistä on olematonta, ja kun muistetaan vielä Piquen vähemmän-vakuuttavat otteet kauden mittaan, niin ihan rehellisesti sanottuna alkaa ihan vähäsen pelottamaan. Tällä kertaa Alves ei todellakaan voi huidella siellä hyökkäyksen kärjessä. Tänään vaaditaan todella sitoutunutta ja tiivistä joukkuepeliä, jotta 2. osaan saadaan pedattua hyvät asetelmat.
 6. UEFA Champions League 2012/13

  Vierasmaalisääntö takasi Barcalle jatkopaikan, mutta paremmalla viimeistelyllä myös PSG olisi voinut edetä otteluparista eteenpäin. Pariisilaiset pelasivat todella kunnioitettavan ottelun Camp Noulla halliten pelitapahtumia pitkiäkin ajanjaksoja. Barcan osalta "yhden miehen joukkue" - puheet saivat lisää sytykettä, koska Messin poissaolo näkyi paljon rajummin kuin mitä osasin kuvitella. Valdes: Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla Valdes joutui tiiviiseen tahtiin torjuntatöihin, ja hoitikin leiviskänsä kiitettävästi. Alves: Piti leveyttä oikealla, mutta jätti puolustusalueelle liikaa tilaa. Keskitykset totutun huonoja. Pique: Ihan OK, hätäili purkunsa kanssa lopussa. Adriano: Näki kyllä, että pelasi väärällä paikalla. Säntäili ulos puolustusryhmityksestä. Alba: Barcan paras puolustaja eilen. Busquets: Ehkä huonoin peli mitä olen Busquetsilta ikinä nähnyt. Menetti palloja, eikä pystynyt suojaamaan puolustuslinjaa. Itsevarmuus kateissa. Xavi: Syöttöjen onnistumisprosentti 100, mutta ei juuri pystynyt auttamaan Busia pelin kontrolloinnissa. Iniesta: Barcan tuotteliain pelaaja ennen Messin kentälle tuloa. Kohokohtana upea pyörähdys, jonka jälkeen laukaus sivuverkkoon. Pedro: Huipputärkeä maali ja näytti muutenkin paljon terävämmältä kuin ennen loukkaantumistaan. Villa: Tuhlaili parissa paikassa, mutta teki hyvän esityön tasoitusmaaliin. Cesc: Tosipaikassa oli melkoisen jumissa. Ehkä keskittyminen meni siihen, että tyttöystävä oli juuri pelin aikana synnyttämässä. Bartra: Pelasi varmasti tultuaan Adrianon tilalle. Messi: Pelkällä läsnäolollaan käänsi momentumin Barcalle. Vei yhdellä jalalla joukkueensa välieriin. Song: Auttoi onnistuneesti pelin jäädyttämisessä viimeisen kympin aikana. Tärkeimmän pelaajan aloittaminen penkillä ja parin avainpelaajan alisuorittaminen riitti siihen, että Barca oli todella haavoittuvainen kotikentällään. Prässipeliin palasi sama laiskanpuoleisuus mitä nähtiin taannoisen kriisin aikana. Välimatkat venyivät liian suuriksi, ja jo valmiiksi epävarmuutta uhkuva puolustuslinja joutui liian usein ottamaan vastaan PSG:n nopeita hyökkäyksiä. Itse en näe Barcaa tällä hetkellä lähimainkaan tasapainoisena joukkueena mitä tulee puolustuspelaamiseen. Semeihin Blaugrana lähtee nähdäkseni haastajan asemasta yhdessä Dortmundin kanssa. Välieräparithan arvotaan tietääkseni huomenna.
 7. UEFA Champions League 2012/13

  Tänä iltana Barcalla olisi hakusessa kuudes perättäinen(!) semifinaalipaikka Chämppärissä. Melkoisen epäonnekkaiden käänteiden jälkeen Camp Noun taistoon lähdetään 2-2 tasatilanteessa, mikä ei toki ole mitenkään hullumpi lähtökohta. Toisin kuin Milania vastaan, nyt tärkeinpänä tavoitteena ei ole maalien tekeminen hillittömällä vimmalla, vaan ennemminkin PSG:n maalintekoyritysten estäminen. Barcan puolustus on kuitenkin siinä määrin varamiehinen, että 0-0:llaa en lähtisi pelaamaan, koska se suunnitelma tuskin onnistuu. Avauskokoonpanoa koskee kaksi suurta kysymystä. Ensimmäinen liittyy siihen, kuka pelaa Piquen kanssa topparina. Mascherano ja Puyolhan ovat molemmat pitkään loukkaantuneiden kirjoissa. Käytännössä toiseksi toppariksi ovat ehdolla Bartra ja Adriano. Todella vaikea sanoa, kumman Tito valitsee. Bartran puolesta puhuu se, että Adriano on ollut viimeiset viikot telakalla, eikä brassilla muutenkaan ole liiemmälti kokemusta topparina pelaamisesta. Bartra olisi myöskin suurempi apu ilmataisteluissa, joita PSG hallitsi ensimmäisessä osassa. Toisaalta en ole aivan vakuuttunut siitä, miten Bartra selviytyisi näin kovassa paikassa. Jotenkin vaan Adriano tuntuu hivenen varmemmalta vaihtoehdolta, ja myös Sport asettuu tälle kannalle. Toinen viimeisen viikon ajan arvuuttelun alla ollut kysymys on tietenkin Messin pelikunto. Uutiset katalonian suunnalta ovat sen suuntaisia, että Messin todennäköisin paikka on penkillä. Itsekin jättäisin Kirpun super-subiksi, jos vamman uusiutumisen riski on ilmeinen. Lisäksi, mikäli Cesc jatkaa viime viikonlopun lentoaan, on vale-ysiksi vieläpä tarjolla ihan mallikas paikkaaja. Avausehdotus: Villa - Cesc - Alexis Iniesta - Busquets - Xavi Alba - Adriano - Pique - Alves Valdes Pedro saattaa ottaa joko Villan tai Alexisin paikan. Keskikenttä ja laitapakit ovat kaiken järjen mukaan tuossa formaatissa.
 8. Barcelona 2012/13 - Guardiolan aikakauden loppu

  FC Barcelona 5-0 Mallorca Eilisen pelin käsikirjoitukseen mahtui kyllä kaikki mitä vain toivoa saattaa: helppo voitto, jonka myötä avainpelaajia pystyttiin lepuuttamaan, onnistumisia Cescille ja Alexisille ja tietenkin illan kohokohtana King Ericin paluu. Pakko sanoa, että Mallorcan umpisurkea puolustaminen auttoi Barcan tehtävää reippaasti. Ainakin kolmessa maalissa Barca-pelaajalle annettiin melkoinen vapaataival maalintekoon. Mutta annetaan nyt kerrankin tunnustusta Cescille ja Alexisille, jotka pelasivat parhaat pelinsä pitkään aikaan. Alexis jatkoi tutun terävää liikkumistaan, mutta tänään chileläinen sai kuin ihmeen kaupalla pallon kahdesti maalipuiden väliin. Niin ja kertyihän Alexisille myös kaksi näppärää seinäsyöttöä Cescin maaleihin. Toivottavasti kaveri tuli lopussa vaihtoon vain varotoimenpiteenä, eikä loukkaantunut pahemmin. Hattutempun iskenyt Cesc näytti olevansa kotonaan vale-ysin paikalla. Tuolla paikalla Fabregas tehoilisi varmaan useamminkin, harmi vaan, että Messin ollessa kentällä Cesc joutunee siirtymään ei-niin-suosiolliselle pelipaikalle. Toisella puoliajalla saatiin nähdä lisää Deulofeuta. Kyllähän pojan potentiaali on selvästi esillä, mutta melkoista yliyrittämistä ja puskemista nuorukaisen pelaaminen vielä eilen oli. Mutta tämä kuvahan tästä pelistä jää muistoihin: Harva olisi viime keväänä uskonut näkevänsä tätä näkyä, mutta niin vain Eric Abidal teki sen - palasi maksansiirron jälkeen ammattilaiskentille. Uskomattoman hieno juttu, ja tämän jos jonkin pitäisi antaa joukkueelle potkua kauden loppurypistykseen.
 9. Barcelona 2012/13 - Guardiolan aikakauden loppu

  Edellisestä postauksesta kausitopicciin onkin omalta osaltani vierähtänyt jo kuukauden päivät. Homman nimihän on jo pitkään ollut se, että Barcalle riittää rutiininomainen suorittaminen liiga-pyttyyn, ja suurin mielenkiinto on näin siirtynyt UCL-peleihin. Ihan täysin otetta ei kuitenkaan parane irrottaa liigassakaan, vaikka ero Madridiin onkin vakiintunut 13 pisteeseen. Tämän illan kotipeli liigan 19. sijalta löytyvää Mallorcaa vastaan kuuluu siihen kategoriaan, josta on otettava täydet pisteet, mieluusti ilman loukkaantumisia. Mascherano ja Puyol ovat useita viikkoja sivussa, joten Bartra löytynee viime viikkoisen Celta-pelin tapaan avauksesta. Adrianon paluuta pelikentille on suunniteltu vasta PSG-peliin, joten kaksikosta Alves-Alba ainakin toinen löytyy kentältä. Luultavasti Montoya tarjoaa toiselle, todennäköisimmin Alvesille, huilivuoron. Keskikenttä saattaa mennä ensi viikon keskiviikkoa silmällä pitäen kokonaan uusiksi. Tellolle tarjoutunee paikka hyökkäystriosta Villan pelatessa Messin poissaolon myötä piikissä. Tello - Villa - Alexis Thiago - Song - Cesc Alba - Bartra - Pique - Montoya Valdes Abidal ja Deulofeu sitten vaihdosta sisään.
 10. UEFA Champions League 2012/13

  Ensi viikon PSG-peli antaa osaltaan vastauksen kysymykseesi, jos Messi ei silloin ole pelikunnossa. Mutta kyllähän jo tilastot osoittavat, että väitteelle yhden miehen joukkueesta löytyy kyllä perusteita. Muistaakseni top-5 liigoissa yhdenkään joukkueen parhaan maalintekijän maalien osuus joukkueen tekemien maalien kokonaismäärästä ei ole yhtä suuri kuin Messin ja Barcan tapauksessa. Syyskaudella vielä näytti siltä, että muu joukkue pystyisi helpottamaan Messin kantamaa taakkaa, mutta aika samaltahan tämä trendi näyttää kuin viime kaudellakin. Alexis on tyystin menettänyt itseluottamuksensa, Cesc on kadottanut vireensä (toivottavasti vain väliaikaisesti) ja Pedro tuntuu tätä nykyä osuvan vain La Rojan paidassa. Villa on sentään ollut melko tehokas peliaikaansa nähden, ja mikäli El Guaje saa pelata puhtaana kärkenä Messin poissaollessa, hänestä voidaan saada enemmänkin irti. Messittömän Barcan näkeminen olisikin sinänsä mielenkiintoista nähdä, että joku toinen pelaaja voisi ehkä nousta esiin, kun pelisysteemi ei enää perustuisikaan yhden miehen varaan. Nykyään muiden hyökkääjien tärkeimpänä tehtävänä tuntuu melkeinpä olevan tilan tekeminen Messille, jotta hän pääsee loistamaan. Ja sen tehtävän he ovatkin hoitaneet erinomaisesti. Toki Messi järjestelee paikkoja muillekin kovalla tahdilla, ja sillä osastolla vain Iniesta pystyy jokseenkin samaan. Sanoisin, että näiden kahden kaverin samanaikainen poissaolo olisi se varsinainen kuolinisku.
 11. Loukkaantumiset

  Nyt on kantautunut vaihteeksi hyviä uutisia Adrianosta, eli brassi saattaa ehtiä pelikuntoon PSG-peliin. Silloin kerran kun Adriano pelasi topparina Madridia vastaan, suoriutui hän tehtävästään mielestäni kunnialla, joten hän saattaa jälleen löytää paikkansa topparin tontilta. Siis jos vain saa lasijalkansa kondikseen. Vaikka itsekin olen sortunut fantasioimaan Neymarin siirrosta Barcaan, niin tästä ei voi olla muuta kuin samaa mieltä. Ensi kesänä on tosin ensiksi selvitettävä maalivahtitilanne, mutta heti sen jälkeen prioriteettina on pakko olla keskuspuolustuksen vahvistaminen.
 12. Real Madrid kausi 12/13

  Englantilaisjoukkueiden tippumisten myötä foorumeilla on varmasti hiljaisempaa, mutta ei todellakaan voi sanoa, ettei ketään kiinnostaisi. Aika moni futisfani katselee varmasti mielellään UCL ratkaisupelejä, vaikkei oma suosikki olisikaan mukana. Selventäisitkö muuten vielä väitettäsi siitä, että nykyään joukkueet eivät tee kaikkeaan voiton eteen. Mitä tunnelmaan tulee, niin vaikkei esim Camp Nou mikään maailman kovaäänisin stadion olekaan, niin videoklippien perusteella siellä näytti olevan todella hieno, turnauksen arvolle sopiva tunnelma Milania vastaan pelatussa ottelussa. Ja samoin tulee varmasti olemaan myös PSG:tä vastaan.
 13. Loukkaantumiset

  Messin vamma on onneksi osoittautunut pelättyä lievemmäksi. Viikonlopun Mallorca-pelin Kirppu tietenkin katselee katsomosta, mutta jos kuntoutuminen sujuu hyvin, saattaa Messi olla kentällä jo PSG:tä vastaan vajaan viikon päästä. Sen verran itse lutoan Camp Noun taikaan, että en ottaisi Messin peluutuksen kanssa mitään riskejä. Paljon suurempi huoli on puolustuksessa. Mascheranolta meni Pariisissa polvi, ja tipumisennusteeksi on povattu 6 viikkoa. Adriano on vielä pari viikkoa sivussa, ja Puyolin polvi vasta leikattiin, joten kusessahan tässä ollaan. Heikon pelituntuman omaava Bartrako tässä joudutaan laittamaan kentälle? Aika kalliiksi on tällä menolla tulossa seurajohdon virhearvio siitä, että Song pystyisi paikkaamaan topparina. Toivottavasti Tito keksii jonkin taikatempun jolla puolustus saadaan vähän tiiviimmäksi.
 14. UEFA Champions League 2012/13

  Niin pitkään näytti hyvältä, mutta lopulta ilta päättyi mollivoittoisesti. 2-2 ei sinänsä ole huono tulos 2. osaa ajatellen, mutta silti harmittaa, että vierasvoitto pääsi lipsahtamaan sormien läpi heikon tuomarityöskentelyn seurauksena. Lisäksi mieltä painaa Maschen pelikielto ja erityisesti Messin loukkaantuminen. Camp Noulle jäi vielä enemmän kuin tarpeeksi pelattavaa, eikä ottelupari ole Barcan kahdesta vierasmaalista huolimatta läheskään taputeltu. PSG:hän lähti otteluun energisellä otteella, ja se oli niskan päällä ensimmäisen puoliajan alkupuolella. Varsinkin Lavezzi aiheutti päänvaivaa Barcalle, ja El Pochon driblailun jälkeen isännät olivat lähellä siityä johtoon, mutta tolppa pelasti. Blaugranan laitapakit pelasivat ajoittain varsin ylhäällä, ja kertaalleen PSG melkein pääsikin käyttämään sen hyödykseen, mutta Ibran veto epäonnistui. Barcalta lähimmäksi maalintekoa pääsi Iniesta, jonka kierteinen veto ei aivan löytänyt osoitettaan. Kotijoukkueen kokemattomuus näkyi kuitenkin siinä, että pelaajat kuluttivat energiavarastonsa turhan aikaisin ja Barca alkoi saamaan otetta. Pariisilaisten hyökkäyspelaaminen ei enää ollut yhtä räjähtävää, ja ensimmäisen puolituntisen jälkeen Barcan puolustus joutui oikeastaan pahimmalle koetukselle erikoistilanteissa. Messin maalin jälkeen Barca astui viimeistään kuskin paikalle. Alvesin syöttö oli yksi kauden komeimmista, eikä Leon viimeistelyssäkään ollut valittamista. Vähän myöhemmin Messi melkein tuplasi Barcan johdon hakemalla takakulmaa vasurillaan. Messin takareisi meni kuitenkin rikki kenties juuri kyseisessä tilanteessa, ja Kirppu otettiin puoliajalla vaihtoon. Parin viikon huili voipi olla edessä. Cesc otettiin sisään valeysiksi, ja toisella puoliajalla Barca pystyi varsin hyvin kontrolloimaan peliä. Puolittaiset maalintekopaikat osuivat vain väärälle miehelle, Alexisille. Odotetusti PSG:n mahdollisuudet olivat erikoistilanteissa, ja sieltähän se tasoitus parin heikomman yrityksen jälkeen tulikin. Avustavalta aivan uskomattoman huonoa toimintaa tilanteessa, sillä Zlatan oli useamman metrin paitsion puolella. Aina Barcaa sorretaan... Xavin maali yhdestätoista metristä toi sentään väliaikaista ilon aihetta. Alexis sen pilkun kävi hakemassa, mutta selvä rankkarihan se oli. 2-1 vierasvoitto olisi ollut upea tulos välieräpaikan tavoittelun kannalta, mutta vielä yksi kimmoke piti osua eteen. En oikein tiedä, voiko Valdesia syyttää maalista, koska pallo muutti sen verran ikävästi suuntaa. Ja ottihan Valdes pari hyvää torjuntaakin, etenkin Ibran vaparin pysäyttäminen oli hieno suoritus. Kenttäpelaajista Alves on nostettava esiin ihailtavan työmääränsä vuoksi. Dani laittoi todellakin kaikkensa peliin + tarjoili ulkosyrjällään avausosuman. Jos ennen peliä olisi ollut tarjolla 2-2 tulos, olisin sen kyllä ottanut. Mutta jos 2. osaan joudutaan lähtemään kokemattoman Bartran voimin ilman Messiä, niin ihan täysin luottavaisena ei voi olla jatkopaikan suhteen.
 15. UEFA Champions League 2012/13

  Pitänee pikkuhiljaa aktivoitua uudestaan foorumilla, sillä kauden tärkeimmät hetket ovat käsillä. Parc des Princesillä mennään ihan kohta, ja mikä tärkeintä, Tito tekee odotetun paluun kentän laidalle! Avaus näyttää tältä: Valdes, Alves, Piqué, Masche, Alba; Busquets, Iniesta, Xavi; Alexis, Messi, Villa Siinä ei ole mitään ihmeellisyyksiä, nyt kun Pedrokin on pelikiellossa. Alban ja Xavin tervehtyminen juuri parahiksi tähän otteluun on tietysti loistava juttu. Ja nyt ei tehty sitäkään virhettä, että Cesciä oltaisiin tungettu väkisin kentälle. Psg:llä on muuten Becks avauksessa. Laidoilla viilettävät Lavezzi ja Lucas Moura ovat suurimmat pelotteet Barcan puolustukselle Piquen ottaessa Zlatukan hellään syleilyynsä. Alves ja Alba eivät saa laidoillaan nousta liian hanakasti, muutoin omissa kolisee. Kotijoukkue osaa varmasti sumputtaa keskustan, joten vaikea tehtävä on Blaugranalla edessään. Samanlainen asenne kehiin kuin Milania vastaan kotona, niin hyvä tulee. Vierasmaali tai kaksi tilauksessa.
×